Prison Break
Moderator: Łukasz
A ogl¹dalnoœÌ dalej w dó³ - teraz to ju¿ "tylko" 5,3 mln... jak tak dalej pójdzie to za tydzieù bêdzie 4,9 mln, póŸniej 4,3 mln itd. ;P
To nie jest z³y wynik, ba! - bardzo dobry, ale te 7 mln na dzieù dobry rozbudzi³o moje oczekiwania, a tutaj jakieœ "Ranczo" wyskakuje z 6,2 mln (odcinek serialu TVP by³ nadany PO "Skazanym...", no ale...). Pewnie kiedy pojawi siê potaùcówka ogl¹dalnoœÌ jeszcze bardziej spadnie, by przy finale serialu wzrosn¹Ì.
Ja sam wczoraj nie mogÂłem obejrzeĂŚ odcinka, ale wszystko do nadrobienia. ;]
To nie jest z³y wynik, ba! - bardzo dobry, ale te 7 mln na dzieù dobry rozbudzi³o moje oczekiwania, a tutaj jakieœ "Ranczo" wyskakuje z 6,2 mln (odcinek serialu TVP by³ nadany PO "Skazanym...", no ale...). Pewnie kiedy pojawi siê potaùcówka ogl¹dalnoœÌ jeszcze bardziej spadnie, by przy finale serialu wzrosn¹Ì.
Ja sam wczoraj nie mogÂłem obejrzeĂŚ odcinka, ale wszystko do nadrobienia. ;]

I to coraz szybciej spada.
Ciekawe czym to jest spowodowane? CzyÂżby widzom juÂż siĂŞ nudzi ta przeciÂągana ucieczka? :mhm: No i nie wiem co ludzie widzÂą w tym serialu "Ranczo" wczoraj widziaÂłem kawaÂłek i ten serial nie wzbudziÂł mojego najmniejszego zainteresowania. WiĂŞc raczej juÂż nie jest tak pewne, Âże "Prison Break" pokona "Taniec z gwiazdami". 
A co do tych ulic no to zdarzajÂą siĂŞ takie wpadki jeszcze jak jest lektor, nie ma siĂŞ co denerwowaĂŚ.

A co do tych ulic no to zdarzajÂą siĂŞ takie wpadki jeszcze jak jest lektor, nie ma siĂŞ co denerwowaĂŚ.

Mi siê wydaje, ¿e czêœÌ osób siê tak wkrêci³a na samym pocz¹tku, ¿e sobie poœci¹gali szybko kolejne odcinki i przez to nie musz¹ juz tak niecierpliwie czekaÌ do niedzieli. Ale jak siê jest PB maniakiem z prawdziwego zdarzenia (jak ja
) to siĂŞ oglÂąda kaÂżdy odcinek ile siĂŞ da, w kaÂżdym miejscu i o kaÂżdej porze
-dlatego nie opuszczam niedzielnych polsatowskich emisji!
A nastĂŞpny epizod (ten dwu odcinkowy) na pewno puszczÂą po jednym odcinku, identycznie byÂło w Stanach, puszczajÂą tam po jednym odcinku co tydzieĂą. Tylko te dwa pierwsze, ktĂłre sÂą tzw. pilotem byÂły puszczone 2 pod rzÂąd. ZresztÂą telewizja FOX czĂŞsto nadwyrĂŞÂża cierpliwoÂśc amerykaĂąskich fanĂłw PB i czĂŞsto zaplanowane odcinki (w poniedziaÂłki o 21 chyba) czasami odwoÂłujÂą i puszczajÂą coÂś innego "waÂżniejszego".

A nastĂŞpny epizod (ten dwu odcinkowy) na pewno puszczÂą po jednym odcinku, identycznie byÂło w Stanach, puszczajÂą tam po jednym odcinku co tydzieĂą. Tylko te dwa pierwsze, ktĂłre sÂą tzw. pilotem byÂły puszczone 2 pod rzÂąd. ZresztÂą telewizja FOX czĂŞsto nadwyrĂŞÂża cierpliwoÂśc amerykaĂąskich fanĂłw PB i czĂŞsto zaplanowane odcinki (w poniedziaÂłki o 21 chyba) czasami odwoÂłujÂą i puszczajÂą coÂś innego "waÂżniejszego".
ObejrzaÂłem juÂż 4 nastĂŞpne odcinki. No muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże serial jest fenomenalny
. KaÂżdy epizod koĂączy siĂŞ w takim krytycznym momencie, Âże nie moÂżna dÂługo czekaĂŚ na nastĂŞpne. Nie bĂŞde opowiadaÂł co siĂŞ wydarzy Âżeby nie popsuĂŚ oglÂądania innym i Âżeby zbyt wielkiego smaku nie narobiĂŚ.
Nika, po ilu odcinkach PB jesteÂś? OglÂądasz teÂż Lost: Zagubieni?

Nika, po ilu odcinkach PB jesteÂś? OglÂądasz teÂż Lost: Zagubieni?
W poÂłowie drugiej seriiPtr15 pisze:Nika, po ilu odcinkach PB jesteÂś?

Niestety nie oglÂądam, i to z baardzo gÂłupiego prozaicznego powodu, aÂż mi gÂłupio mĂłwiĂŚ.Ptr15 pisze: OglÂądasz teÂż Lost: Zagubieni

Mam nadziejĂŞ, Âże miaÂłeÂś od razu pod rĂŞkÂą kolejny odcinek, bo ja pamietam, ze musiaÂłam poczekac parĂŞ dni na 15-sty i myslaÂłam, Âże dostane szaÂłuPtr15 pisze:WÂłaÂśnie skoĂączyÂłem 14 odcinek i muszĂŞ Ci przyznaĂŚ, Âże miaÂłaÂś racje z tym najbardziej krytycznym zakoĂączeniem.

SkÂąd ja to znam :hmm: ??Ptr15 pisze: Serial pochÂłonaÂł mnie caÂłkowicie

A w najnowszym numerze Tele Tygodnia mozna przeczytaĂŚ wywiad z Wentworthem Millerem czyli serialowym Michaelem Scofield'em
-
- Czasem tu wpada
I jak wraÂżenia po ostatniej scenie ostatniego epizodu o tytule "Flight" ??Faktomaniak pisze:WÂłaÂśnie skoĂączyÂłem 1 serie serialu !!!

PodpisujĂŞ sie pod powyÂższymFaktomaniak pisze:kaÂżdemu polecam.

Polecam teÂż drugÂą seriĂŞ, chociaÂżby pierwszy docinek, to trochĂŞ dosyci po ostatnim odcinku, w ktĂłrym.............Faktomaniak pisze:Nie bĂŞdĂŞ ukrywac jak sie zakoĂączya 1 seria , ale kaÂżdemu polecam !!!!

Serial zaskakuje na kaÂżdym kroku, ja doszÂłam ostatnio do odcinka gdzie zaskoczenie zmieszaÂło siĂŞ z pewnego rodzaju rozczarowaniem, ze wzglĂŞdu na............. ale to za jakiÂś czas powiem :cicho:Faktomaniak pisze:Na pewno was zaskoczy !!!!

-
- Czasem tu wpada
Nika odpowiadam na pytanie dotyczÂące wraÂżeĂą po ostatim odcinku z 1 serii.
Jak dla mnie bylo to nie maÂłe zaskoczenie- taki rozwĂłj wypadkĂłw.
Tyle walki, tyle trudu dla takiego celu -wolnoÂści.
A ostani odcinek , dokÂładniej scena przynosi jeszcze wiekszÂą chĂŞc aby zobaczyc 2 seriĂŞ !!!
Jak dla mnie bylo to nie maÂłe zaskoczenie- taki rozwĂłj wypadkĂłw.
Tyle walki, tyle trudu dla takiego celu -wolnoÂści.
A ostani odcinek , dokÂładniej scena przynosi jeszcze wiekszÂą chĂŞc aby zobaczyc 2 seriĂŞ !!!
NOWA ERA W TVN
Dzisiaj skoĂączyÂłem pierwszy sezon serialu
. MogĂŞ powiedzieĂŚ tylko jedno sÂłowo, poprostu fenomen. W PB nie ma tak, Âże jeden odcinek jest dobry a inny sÂłaby tak jak to bywa w innych serialach. Tu wszystkie odcinki sÂą super, trzymajÂące w napiĂŞciu i bardzo emocjonujÂące. Jutro zaczynam drugÂą seriĂŞ. JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ