Prison Break

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

A ogl¹dalnoœÌ dalej w dó³ - teraz to ju¿ "tylko" 5,3 mln... jak tak dalej pójdzie to za tydzieù bêdzie 4,9 mln, póŸniej 4,3 mln itd. ;P

To nie jest z³y wynik, ba! - bardzo dobry, ale te 7 mln na dzieù dobry rozbudzi³o moje oczekiwania, a tutaj jakieœ "Ranczo" wyskakuje z 6,2 mln (odcinek serialu TVP by³ nadany PO "Skazanym...", no ale...). Pewnie kiedy pojawi siê potaùcówka ogl¹dalnoœÌ jeszcze bardziej spadnie, by przy finale serialu wzrosn¹Ì.

Ja sam wczoraj nie mogÂłem obejrzeĂŚ odcinka, ale wszystko do nadrobienia. ;]
:)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

I to coraz szybciej spada. :roll: Ciekawe czym to jest spowodowane? CzyÂżby widzom juÂż siĂŞ nudzi ta przeciÂągana ucieczka? :mhm: No i nie wiem co ludzie widzÂą w tym serialu "Ranczo" wczoraj widziaÂłem kawaÂłek i ten serial nie wzbudziÂł mojego najmniejszego zainteresowania. WiĂŞc raczej juÂż nie jest tak pewne, Âże "Prison Break" pokona "Taniec z gwiazdami". :roll:

A co do tych ulic no to zdarzajÂą siĂŞ takie wpadki jeszcze jak jest lektor, nie ma siĂŞ co denerwowaĂŚ. ;)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Mi siê wydaje, ¿e czêœÌ osób siê tak wkrêci³a na samym pocz¹tku, ¿e sobie poœci¹gali szybko kolejne odcinki i przez to nie musz¹ juz tak niecierpliwie czekaÌ do niedzieli. Ale jak siê jest PB maniakiem z prawdziwego zdarzenia (jak ja :P ) to siê ogl¹da ka¿dy odcinek ile siê da, w ka¿dym miejscu i o ka¿dej porze :lol: -dlatego nie opuszczam niedzielnych polsatowskich emisji!
A nastĂŞpny epizod (ten dwu odcinkowy) na pewno puszczÂą po jednym odcinku, identycznie byÂło w Stanach, puszczajÂą tam po jednym odcinku co tydzieĂą. Tylko te dwa pierwsze, ktĂłre sÂą tzw. pilotem byÂły puszczone 2 pod rzÂąd. ZresztÂą telewizja FOX czĂŞsto nadwyrĂŞÂża cierpliwoÂśc amerykaĂąskich fanĂłw PB i czĂŞsto zaplanowane odcinki (w poniedziaÂłki o 21 chyba) czasami odwoÂłujÂą i puszczajÂą coÂś innego "waÂżniejszego".
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

ObejrzaÂłem juÂż 4 nastĂŞpne odcinki. No muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże serial jest fenomenalny :D. KaÂżdy epizod koĂączy siĂŞ w takim krytycznym momencie, Âże nie moÂżna dÂługo czekaĂŚ na nastĂŞpne. Nie bĂŞde opowiadaÂł co siĂŞ wydarzy Âżeby nie popsuĂŚ oglÂądania innym i Âżeby zbyt wielkiego smaku nie narobiĂŚ.
Nika, po ilu odcinkach PB jesteÂś? OglÂądasz teÂż Lost: Zagubieni?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ptr15 pisze:Nika, po ilu odcinkach PB jesteÂś?
W poÂłowie drugiej serii :D Powiem ci tylko, Âże najgorsze z "krytycznych" zakoĂączeĂą jest w 14 odcinku (1 seria) "The Rat" i bez chusteczek siĂŞ nie obejdzie ... :D A moim ulubionym epizodem (zwazywszy na to, Âże wszystkie epizody mogÂłyby pretendowaĂŚ do ulubionych) jest odcinek 16 pierwszej serii "Brother's Keeper" - jest rewelacyjny, ale juÂż ciiiii........ :cicho:
Ptr15 pisze: OglÂądasz teÂż Lost: Zagubieni
Niestety nie oglÂądam, i to z baardzo gÂłupiego prozaicznego powodu, aÂż mi gÂłupio mĂłwiĂŚ. 8) Ten serial ubĂłstwia i wielbi ktoÂś za kim delikatnie mĂłwiÂąc nie przepadam i za kaÂżdym razem gdy sÂłyszĂŞ "Lost" to widzĂŞ tÂą osobe przed oczami. GÂłupie co? MoÂże kiedyÂś mi przejdzie to obejrzĂŞ ten serial, a z tego co wiem to bĂŞdzie duuuzo do nadrobienia, bo juÂż 3 serie sÂą.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

No sporo do nadrabiania w LoÂście. Teraz jest 8 odcinek 3 serii. Ale i tak Lost nie fascynuje aÂż tak jak Prison Break :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

W najnowszym numerze Œwiata Seriali mozna znaleœÌ dwustronicowy artyku³ o Fox River -wiêzieniu, w którym jest "na wakacjach" Mike Scofield. Polecam, duzo ciekawostek! :D
Czytaj tutaj
Ptr15
Bywalec
Bywalec

WÂłaÂśnie skoĂączyÂłem 14 odcinek i muszĂŞ Ci przyznaĂŚ, Âże miaÂłaÂś racje z tym najbardziej krytycznym zakoĂączeniem. AÂż siĂŞ wzruszyĂŚ moÂżna byÂło. Serial pochÂłonaÂł mnie caÂłkowicie :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ptr15 pisze:WÂłaÂśnie skoĂączyÂłem 14 odcinek i muszĂŞ Ci przyznaĂŚ, Âże miaÂłaÂś racje z tym najbardziej krytycznym zakoĂączeniem.
Mam nadziejĂŞ, Âże miaÂłeÂś od razu pod rĂŞkÂą kolejny odcinek, bo ja pamietam, ze musiaÂłam poczekac parĂŞ dni na 15-sty i myslaÂłam, Âże dostane szaÂłu :lol:
Ptr15 pisze: Serial pochÂłonaÂł mnie caÂłkowicie :D
SkÂąd ja to znam :hmm: ?? :lol:
A w najnowszym numerze Tele Tygodnia mozna przeczytaĂŚ wywiad z Wentworthem Millerem czyli serialowym Michaelem Scofield'em
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

WÂłaÂśnie skoĂączyÂłem 1 serie serialu !!!
Jestem zachwycony -kaÂżdemu polecam.
Nie bede ukrywac jak sie zakoĂączya 1 seria , ale kaÂżdemu polecam !!!!

Na pewno was zaskoczy !!!!
NOWA ERA W TVN
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Faktomaniak pisze:WÂłaÂśnie skoĂączyÂłem 1 serie serialu !!!
I jak wraÂżenia po ostatniej scenie ostatniego epizodu o tytule "Flight" ?? :lol:
Faktomaniak pisze:kaÂżdemu polecam.
PodpisujĂŞ sie pod powyÂższym :D
Faktomaniak pisze:Nie bĂŞdĂŞ ukrywac jak sie zakoĂączya 1 seria , ale kaÂżdemu polecam !!!!
Polecam teÂż drugÂą seriĂŞ, chociaÂżby pierwszy docinek, to trochĂŞ dosyci po ostatnim odcinku, w ktĂłrym............. :lol:
Faktomaniak pisze:Na pewno was zaskoczy !!!!
Serial zaskakuje na kaÂżdym kroku, ja doszÂłam ostatnio do odcinka gdzie zaskoczenie zmieszaÂło siĂŞ z pewnego rodzaju rozczarowaniem, ze wzglĂŞdu na............. ale to za jakiÂś czas powiem :cicho:

Obrazek
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Nika odpowiadam na pytanie dotyczÂące wraÂżeĂą po ostatim odcinku z 1 serii.

Jak dla mnie bylo to nie maÂłe zaskoczenie- taki rozwĂłj wypadkĂłw.
Tyle walki, tyle trudu dla takiego celu -wolnoÂści.

A ostani odcinek , dokÂładniej scena przynosi jeszcze wiekszÂą chĂŞc aby zobaczyc 2 seriĂŞ !!!
NOWA ERA W TVN
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Dzisiaj skoĂączyÂłem pierwszy sezon serialu :D. MogĂŞ powiedzieĂŚ tylko jedno sÂłowo, poprostu fenomen. W PB nie ma tak, Âże jeden odcinek jest dobry a inny sÂłaby tak jak to bywa w innych serialach. Tu wszystkie odcinki sÂą super, trzymajÂące w napiĂŞciu i bardzo emocjonujÂące. Jutro zaczynam drugÂą seriĂŞ. JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ :D
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Widownia coraz niÂższa juÂż jest 4.213.830 widzĂłw 8)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

4,2 mln. widzĂłw to dane Tns Obop. AGB podaje, Âże oglÂądaÂło 6 055 410 widzĂłw :D
ODPOWIEDZ