Ale po kolei

No przecieÂż Was doceniamDÂżastina pisze:ObieÂżyÂświat, moÂże maÂły buncik na pokÂładzie, co? :devil: Wtedy nas doceni, tak jak na to zasÂługujemy :rozglada:

PonoÌ zbieranie materia³ów to nie jest zdawanie pytaù, to jest rozmowa - przy stoliku mówisz, tym lepiejD¿astina pisze:Pewna jestem, ¿e tego ujêcia nie by³o, gdy¿ ogl¹da³am bardzo uwa¿nieAlchemik pisze: To nie do koùca takW popo³udniowych Faktach w materiale Joanny Komolki widaÌ by³o fragment postaci Panny Agatty, siedz¹cej z mikrofonem w rêku przy stoliku, rozmawiaj¹cej z dwójk¹ ludzi
![]()
![]()

No i gromkie brawa dla Asi za to, ¿e zdecydowa³a siê pokazaÌ ''fragment'' swojej uroczej kole¿anki przy pracy, a tym samym ucieszy³a czêœÌ widzów :brawa:
No domyÂślam siĂŞ jak miÂłomiÂło Panna Agatta prezentuje siĂŞ w jeansach

Ach! ta Agatka

Tak na dobr¹ sprawê, to taki materia³ to zawsze dzie³o zbioroweP.S. Ciekawe, czy Panna Agatta wchodzi³a w sk³ad tej ekipy, z któr¹ to ekip¹ brytyjscy ''stró¿e prawa'' nie chcieli rozmawiaÌ o tej sprawie :mhm:

MiaÂłem to przeogromne szczĂŞÂście wiedzieĂŚ ten przecudowny materiaÂł
MateriaÂł dÂługi, Agatka miaÂła w nim duÂżo do opowiedzenia, ale co najwaÂżniejsze zrobiÂła to wyÂśmienicie :brawa:
Temat by³ ciekawy, choÌ ja nie chcia³bym znaleŸÌ siê w takiej sytuacji jak podejrzany :?
Sama historia nie wystarczyÂła jednak. Kluczem do sukcesu dzieÂła byÂła ciekawa narracja, konsekwentne prowadzenie akcji, wydarzeĂą, fragmentĂłw rozmĂłw ... piĂŞknie wszystko poskÂładaÂła i okrasiÂła

Z AgatkÂą i jej pracÂą to juÂż tak jest, Âże wydaje siĂŞ, iÂż lepiej juÂż byĂŚ nie moÂże, a ona ... tak ni stÂąd ni zowÂąd ... pojawia siĂŞ ze swoim kolejnym dzieÂłem i po raz kolejny ''powala na kolana'' - budzi respekt i podziw

Wszystko Agatka potrafiAlchemik pisze:CzuÂłem siĂŞ jakbym oglÂądaÂł Âświetny kryminaÂł - scenariusz napisaÂło Âżycie, a narracjĂŞ AgattaJestem pod wraÂżeniem :o

To moÂże chcesz jeszcze raz, posÂłuchaĂŚhttp://savefile.com/files/508372
Nie wiem juÂż jak Ci dziĂŞkowaĂŚ :buzi: