Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświata dowĂłd nr1, dowĂłd nr2 i DÂżastiny dowĂłd nr3 :tanczy: Nie da siĂŞ ukryĂŚ, Âże to Agatka zrobiÂła ten materiaÂł - nie wykrĂŞci siĂŞ :lol2: Moje Âśledztwo znacznie mniej skomplikowane byÂło i Âłatwiej przy takiej iloÂści dowodĂłw namierzyĂŚ sprawczyniĂŞ tego wybitnego dziennikarskiego dzieÂła :lol2:

Ale po kolei ;)
DÂżastina pisze:ObieÂżyÂświat, moÂże maÂły buncik na pokÂładzie, co? :devil: Wtedy nas doceni, tak jak na to zasÂługujemy :rozglada:
No przecieÂż Was doceniam :) Tak mocno jak tylko mogĂŞ to uczyniĂŚ :) SÂłowo harcerza :)
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze: To nie do koĂąca tak :) W popoÂłudniowych Faktach w materiale Joanny Komolki widaĂŚ byÂło fragment postaci Panny Agatty, siedzÂącej z mikrofonem w rĂŞku przy stoliku, rozmawiajÂącej z dwĂłjkÂą ludzi :)
Pewna jestem, Âże tego ujĂŞcia nie byÂło, gdyÂż oglÂądaÂłam bardzo uwaÂżnie :D
PonoÌ zbieranie materia³ów to nie jest zdawanie pytaù, to jest rozmowa - przy stoliku mówisz, tym lepiej :) Rodzinna atmosfera, aura zaufania ... :) Wiêcej infos da siê wyci¹gn¹Ì :D
No i gromkie brawa dla Asi za to, ¿e zdecydowa³a siê pokazaÌ ''fragment'' swojej uroczej kole¿anki przy pracy, a tym samym ucieszy³a czêœÌ widzów :brawa:
miÂło Panna Agatta prezentuje siĂŞ w jeansach
No domyÂślam siĂŞ jak miÂło :lol2:
Ach! ta Agatka :D W swej pracy taka dociekliwa i przenikliwa i precyzyjna, a nie domyœli siê wszystkiego, np. tego, ¿e chcia³oby siê móc ogl¹daÌ j¹ czêœciej w wiêcej ni¿ 45 procentach :lol2: Asia na szczêœcie siê tego domyœli³a :lol2: Nie ma jak to wspó³praca zgranego regionalnego zespo³u redakcyjnego :brawa:
P.S. Ciekawe, czy Panna Agatta wchodzi³a w sk³ad tej ekipy, z któr¹ to ekip¹ brytyjscy ''stró¿e prawa'' nie chcieli rozmawiaÌ o tej sprawie :mhm:
Tak na dobrÂą sprawĂŞ, to taki materiaÂł to zawsze dzieÂło zbiorowe :D MogÂło byĂŚ tak, Âże ktoÂś dostarczyÂł te nagrania, ale wcale nie musiaÂło tak byĂŚ :roll: Natomiast pewne w stu procentach dziaÂłanie w pojedynkĂŞ Agatki, to byÂło dziaÂłanie jako pisarki i narratorki, co juÂż Al zresztÂą napisaÂł, co wywarÂło na nim takie wraÂżenie, na mnie zresztÂą teÂż :lol2:
MiaÂłem to przeogromne szczĂŞÂście wiedzieĂŚ ten przecudowny materiaÂł :smile:
MateriaÂł dÂługi, Agatka miaÂła w nim duÂżo do opowiedzenia, ale co najwaÂżniejsze zrobiÂła to wyÂśmienicie :brawa:
Temat by³ ciekawy, choÌ ja nie chcia³bym znaleŸÌ siê w takiej sytuacji jak podejrzany :?
Sama historia nie wystarczyÂła jednak. Kluczem do sukcesu dzieÂła byÂła ciekawa narracja, konsekwentne prowadzenie akcji, wydarzeĂą, fragmentĂłw rozmĂłw ... piĂŞknie wszystko poskÂładaÂła i okrasiÂła :)
Z AgatkÂą i jej pracÂą to juÂż tak jest, Âże wydaje siĂŞ, iÂż lepiej juÂż byĂŚ nie moÂże, a ona ... tak ni stÂąd ni zowÂąd ... pojawia siĂŞ ze swoim kolejnym dzieÂłem i po raz kolejny ''powala na kolana'' - budzi respekt i podziw 8) :brawa:
Alchemik pisze:CzuÂłem siĂŞ jakbym oglÂądaÂł Âświetny kryminaÂł - scenariusz napisaÂło Âżycie, a narracjĂŞ Agatta 8) Jestem pod wraÂżeniem :o 8)
Wszystko Agatka potrafi :D Umie reÂżyserowaĂŚ, dokumentowaĂŚ, analizowaĂŚ, interpretowaĂŚ, montowaĂŚ i odpowiednio zaserwowaĂŚ :brawa:
To moÂże chcesz jeszcze raz, posÂłuchaĂŚ :arrow: http://savefile.com/files/508372

Nie wiem juÂż jak Ci dziĂŞkowaĂŚ :buzi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:CzuÂłem siĂŞ jakbym oglÂądaÂł Âświetny kryminaÂł - scenariusz napisaÂło Âżycie, a narracjĂŞ Agatta 8) Jestem pod wraÂżeniem :o 8)
To moÂże chcesz jeszcze raz, posÂłuchaĂŚ :arrow: http://savefile.com/files/508372 :uhh: troszkĂŞ nie od poczÂątku, ale to dlatego, Âże byÂłam przekonana, iÂż to powtĂłrka z faktĂłw bĂŞdzie ;)
Och, dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ Ci piĂŞknie za bezpoÂśrednio we mnie wymierzonÂą ''dedykacjĂŞ'' i za niezmordowane Âśledzenie i zapisywanie dziaÂłaĂą Panny Agatty 8)
Black Jack '62 pisze:Z AgatkÂą i jej pracÂą to juÂż tak jest, Âże wydaje siĂŞ, iÂż lepiej juÂż byĂŚ nie moÂże, a ona ... tak ni stÂąd ni zowÂąd ... pojawia siĂŞ ze swoim kolejnym dzieÂłem i po raz kolejny ''powala na kolana'' - budzi respekt i podziw 8) :brawa:
A z nami to tak ju¿ jest, ¿e ilekroÌ Panna Agatta koùczy swój byt na wizji, d³ugo och³on¹Ì i poj¹Ì nie mo¿emy jak to zjawisko, o którym piszesz, w ogóle jest mo¿liwe? :lol2:

CzyÂżbyÂśmy jednak dziÂś emocjonujÂących wraÂżeĂą mieli byĂŚ pozbawieni :uhh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

WidzĂŞ, Âże juÂż zapomnieliÂście, dziĂŞki komu tak naprawdĂŞ, mogliÂście podziwiaĂŚ AgatkĂŞ w akcji w Gorzowie, w studio, w materiaÂłach, etc. ;( Ups, wÂłaÂściwie, to nie powinno byĂŚ ,,etc.'' :devil: ZagalopowaÂłam siĂŞ :spiewa: WracajÂąc do myÂśli, ktĂłrÂą chciaÂłam napisaĂŚ ............ przecieÂż to ja radziÂłam Wam, ÂżebyÂście w cuda wierzyli :lol2:
Ale, kiedy odpali³am dzia³ ,,Za³oga'' myœla³am, ¿e i tak coœ wiêcej siê dzia³o, bo od czasu mojego ostatniego tutaj posiedzenia, stron doœÌ sporo przyby³o :D Jak widaÌ Agatka jest niez³¹ inspiracj¹ :lol2:
No, ale kochaneczki :lol2: Funcky, córka marnotrawna, wróci³a :tanczy: Nie przejmujcie siê jednak tak bardzo, bo to przecie¿ wcale nie musi oznaczaÌ, ¿e z tego powodu nasi ulubieùcy nabior¹ wody w usta i schowaj¹ g³owy w piasek. :devil: Ju¿ siê nie dam w to wci¹gn¹Ì i nie wezmê ca³ej winy na siebie :nie: Czyta³am, jakie wzloty i upadki musieliœcie prze¿ywaÌ i to podczas mojej nieobecnoœci :uhh: Wiêc wszystko wskazuje na to, ¿e niezbadane s¹ wyroki TVN24 ;)
Nie dam rady ustosunkowaĂŚ siĂŞ do wszystkich kwestii, ktĂłre poruszaliÂście, ale smaczki wychwycĂŞ ;)
Rezygnacja z nowej grzywki na rzecz tej poprzedniej i nowy pÂłaszczyk, to to, co rzuca siĂŞ w oczy na pierwszy ogieĂą :P
Co do spotkania na linii Agata - Anita :mhm: No do jasnej cholery Black, nie przesadzaj, przecieÂż Agata chyba poznaÂła osobiÂście wszystkich tvn-owcĂłw :> W koĂącu tak by dobry obyczaj nakazywaÂł :D Poza tym Agata wyglÂąda na odwaÂżnÂą dziewczynĂŞ, wiĂŞc w bezpoÂśrednim, czy teÂż poÂśrednim ,,starciu'' z AnitÂą nie spanikowaÂłaby :devil: SwojÂą drogÂą, ciekawe jak czĂŞsto Agata nawiedza Wa-wĂŞ? :D
A co do tej dyskusji na temat tego, jak Black uj¹³: Onego, myœlê, ¿e przekroczyliœcie nieco uprawnienia zrównowa¿onego fana :grozi: Wiec ja ani s³ówka ...... :cicho: Taka grzeczna jestem :aniol:
W kwestii Kaczego rodu, czym obieÂżyÂświat im podpadÂłeÂś, Âże dziÂś znowu konferencja KaczyĂąskiego i jej skutki chrzaniÂą ramĂłwkĂŞ? :devil:
Aachaa :D Jeszcze przystojny pan prawnik - DÂżastina zdajĂŞ siĂŞ na TwĂłj gust :lol2:
MoÂże niektĂłre smaczki jednak pominĂŞ ;) Bo widzĂŞ, iÂż nawet Black, zdecydowaÂł siĂŞ dyskutowaĂŚ po odpowiednich torach :D
Materia³ istotnie znakomity, relacje te¿, a czemu? Myœlê, ¿e wiele aspektów siê na to z³o¿y³o, wszystkie te o których pisaliœcie, ale g³ównie wydaje mi siê, ¿e to zas³uga niesamowitego autorskiego zaanga¿owania Agaty 8) :tanczy:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella :o Jak miÂło CiĂŞ znĂłw... Twoje posty czytaĂŚ :lol2:
Funckyrella pisze:WidzĂŞ, Âże juÂż zapomnieliÂście, dziĂŞki komu tak naprawdĂŞ, mogliÂście podziwiaĂŚ AgatkĂŞ w akcji /.../
Ja nie zapomniaÂłem nawet na sekundĂŞ :)
ZwaÂż na to, Âże z grÂą w pokera chciaÂłem czekaĂŚ do momentu, w ktĂłrym bĂŞdziemy skompletowani :D
Funckyrella pisze:Ale, kiedy odpali³am dzia³ ,,Za³oga'' myœla³am, ¿e i tak coœ wiêcej siê dzia³o, bo od czasu mojego ostatniego tutaj posiedzenia, stron doœÌ sporo przyby³o :D Jak widaÌ Agatka jest niez³¹ inspiracj¹ :lol2:
GdybyÂś Ty byÂła dodatkowo z nami, pisanie szÂłoby nam o niebo lepiej :)
Funckyrella pisze:Nie dam rady ustosunkowaĂŚ siĂŞ do wszystkich kwestii, ktĂłre poruszaliÂście, ale smaczki wychwycĂŞ ;)
PoszÂło Ci Âświetnie :) Ale co z tym pokerem? :lol2:
Funckyrella pisze: Materia³ istotnie znakomity, relacje te¿, a czemu? Myœlê, ¿e wiele aspektów siê na to z³o¿y³o, wszystkie te o których pisaliœcie, ale g³ównie wydaje mi siê, ¿e to zas³uga niesamowitego autorskiego zaanga¿owania Agaty 8) :tanczy:
Ono zawsze w jej relacjach, ono zawsze w jej materiaÂłach 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Funckyrella :o Jak miÂło CiĂŞ znĂłw... Twoje posty czytaĂŚ :lol2:
NaprawdĂŞ? :buzi:
Ja nie zapomniaÂłem nawet na sekundĂŞ :)
ZwaÂż na to, Âże z grÂą w pokera chciaÂłem czekaĂŚ do momentu, w ktĂłrym bĂŞdziemy skompletowani :D (...) PoszÂło Ci Âświetnie :) Ale co z tym pokerem? :lol2:
Nie umiem graÌ :D Szybko bym siê musia³a ........... no wiesz :D A tak w ogóle, to nie mam sk³onnoœci do ekshibicjonizmu...... na ¿yczenie :lol: Nawet dla przyjació³ :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Nie przejmujcie siĂŞ jednak tak bardzo, bo to przecieÂż wcale nie musi oznaczaĂŚ, Âże z tego powodu nasi ulubieĂący nabiorÂą wody w usta i schowajÂą gÂłowy w piasek. :devil:
..Funcky ju¿ nas mo¿e nie opuszczaj wcale ¿eby póŸniej nie by³o takich domys³ów i podejrzeù przez kogo i dlaczego - co :?: :rydzyk:
..ale teraz to jak na razie fani pochowali siĂŞ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:No przecieÂż Was doceniam :) Tak mocno jak tylko mogĂŞ to uczyniĂŚ :) SÂłowo harcerza :)
..to jak nas doceniasz czujĂŞ nawet jak mnie i ciebie nie ma :lol:
Black Jack '62 pisze:PonoÌ zbieranie materia³ów to nie jest zdawanie pytaù, to jest rozmowa - przy stoliku mówisz, tym lepiej :) Rodzinna atmosfera, aura zaufania ... :) Wiêcej infos da siê wyci¹gn¹Ì :D
..Agatka poszÂła dalej bo mikrofon miaÂła schowany za stolikiem :D :devil:
..widziaÂłem ten materiaÂł jeszcze raz na neozdradzie :jupi:
Alchemik pisze: CzyÂżbyÂśmy jednak dziÂś emocjonujÂących wraÂżeĂą mieli byĂŚ pozbawieni :uhh:
..od kilku dni niestety odciĂŞli nam dopÂływ :mhm: Agatki ;)
..musimy zatem uzbroiÌ siê w cierpliwoœÌ :)
..weekend niestety upÂłynie nam bez Agatki :/
..ale w nastĂŞpny juÂż powinna byĂŚ :tanczy:
Funckyrella pisze:Nie umiem graÌ :D Szybko bym siê musia³a ........... no wiesz :D A tak w ogóle, to nie mam sk³onnoœci do ekshibicjonizmu...... na ¿yczenie :lol: Nawet dla przyjació³ :lol:
..Funcky - Al taki chĂŞtny do gry to na pewno by ciĂŞ nauczyÂł :lol:
..wiem Âże jest cierpliwym czÂłowiekiem :)
..moÂże nawet pozwoliÂłby ci parĂŞ razy wygraĂŚ :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..Funcky ju¿ nas mo¿e nie opuszczaj wcale ¿eby póŸniej nie by³o takich domys³ów i podejrzeù przez kogo i dlaczego - co :?: :rydzyk:
ZobaczĂŞ co da siĂŞ zrobiĂŚ w tej kwestii :D Tak Âładnie prosisz :D Ale nie obiecujĂŞ zbyt wiele :neutral:
..ale teraz to jak na razie fani pochowali siĂŞ :rozglada:
:mhm: ZalegÂłe urlopy? Wyjazdy? Imprezy? O, taki Maciej np. dzisiaj ÂświĂŞtuje, wiem, bo sama siĂŞ do jednego wybieram :D Przy okazji, wszystkim Maciejom ÂżyczĂŞ wszystkiego najlepszego, bo to wspaniaÂłe chÂłopaki sÂą :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..widziaÂłem ten materiaÂł jeszcze raz na neozdradzie :jupi:
PodzieliÂłbyÂś siĂŞ :) Albo jak nie moÂżna, to przynajmniej siedziaÂł cicho, Âżeby innym Âżal nie byÂło :rozglada:
..od kilku dni niestety odciĂŞli nam dopÂływ :mhm: Agatki ;)
..musimy zatem uzbroiÌ siê w cierpliwoœÌ :)
No to mo¿e Agatka te¿ ma....... jak to by³o, muszê zerkn¹Ì wy¿ej...... ma zaleg³y urlop, wyjecha³a, imprezuje, wybiera siê na imieniny............ :lol:
..weekend niestety upÂłynie nam bez Agatki :/
A skÂąd wiesz? :D Taki pewien jesteÂś :>
..Funcky - Al taki chĂŞtny do gry to na pewno by ciĂŞ nauczyÂł :lol:
..wiem Âże jest cierpliwym czÂłowiekiem :)
..moÂże nawet pozwoliÂłby ci parĂŞ razy wygraĂŚ :lol:
:o Jestem zgorszona Twoim wpisem :? Zepsuli CiĂŞ tutaj do reszty - jedynego wydawaÂło mi siĂŞ poczciwego :nie:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No có¿, obie¿yœwiat by³ w mniejszoœci :rozglada: wczeœniej, czy póŸniej musia³o do tego dojœÌ :rozglada: A skoro o pokerze mowa :rozglada:
Funckyrella pisze: Nie umiem graĂŚ :D
Nic siĂŞ nie martw :D ja CiĂŞ wszystkiego nauczĂŞ :rozglada: My nie zdejmiemy jeszcze buta :rozglada: , a Panowie tymczasem... :rozglada: :xx:
Funckyrella pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ale teraz to jak na razie fani pochowali siĂŞ :rozglada:
:mhm: ZalegÂłe urlopy? Wyjazdy? Imprezy?
Z tego co mi wiadomo, jeden padÂł z wraÂźenia na widok Anity W. w "PANI" :rozglada: , ale trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :lol2: A innych :uhh: trawiÂły pewne dolegliwoÂści :uhh:
Funckyrella pisze:O, taki Maciej np. dzisiaj ÂświĂŞtuje, wiem, bo sama siĂŞ do jednego wybieram :D
:o Jaka szkoda, Âże nie zajrzaÂłam tu wczeÂśniej :uhh: ale przy nastĂŞpnej okazji :) Âżycz mu ode mnie wszystkiego najlepszego :lol2: ChoĂŚ to co najlepsze szczĂŞÂściarz juÂż posiada :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:ObieÂżyÂświat, a nie strzeliÂłeÂś przypadkiem capsa temu przystojnemu panu mecenasowi :rozglada: Paplaczykowi :rozglada:
..nie :neutral:
..a co :> podobaÂł ci siĂŞ :> :lol:
Nie mi :rozglada: Ja w takich nie gustuje :rozglada: Nie od dziÂś wiadomo, Âże ja wychudzonych panĂłw lubiĂŞ :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze: ..od kilku dni niestety odciĂŞli nam dopÂływ :mhm: Agatki ;)
:roll: A tak miÂło byÂłoby oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ w tym sklepie ( :mhm: nie jestem pewna czy to byÂł sklep :rozglada: , tak jednym okiem zerkaÂłam :rozglada: ) z broniÂą :rozglada: Albo w ÂŚrodzie Wlkp. na chrzcinach piĂŞcioraczkĂłw :rozglada:
Funckyrella pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..weekend niestety upÂłynie nam bez Agatki :/
Z obliczeĂą i wnikliwych obserwacji :rozglada: tak wÂłaÂśnie by wynikaÂło :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

D¿astina pisze:No có¿, obie¿yœwiat by³ w mniejszoœci :rozglada: wczeœniej, czy póŸniej musia³o do tego dojœÌ :rozglada:
ÂŻeby nie napisaĂŚ odosobniony :devil: SÂłaby jednak ma charakterek, skoro tak prĂŞdko dostosowaÂł siĂŞ do wiĂŞkszoÂści :buzi:
Nic siĂŞ nie martw :D ja CiĂŞ wszystkiego nauczĂŞ :rozglada: My nie zdejmiemy jeszcze buta :rozglada: , a Panowie tymczasem... :rozglada: :xx:
:devil: JuÂż zacieram rĂŞce :devil: Pokonamy ich. Pokonamy ich wszystkich. Pokonamy ich, ich wÂłasnÂą broniÂą :devil:
JuÂż czujĂŞ ten pierwszy smak zwyciĂŞstwa - jeszcze przed samym startem :lol2:
DÂżastinaa pisze:Z tego co mi wiadomo, jeden padÂł z wraÂźenia na widok Anity W. w "PANI" :rozglada: , ale trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :lol2:
Ciekawe jak by zareagowaÂł, gdyby twarz Agatki tak nagle, z zaskoku zobaczyÂł na okÂładce jakiegoÂś duÂżego ogĂłlnopolskiego miesiĂŞcznika? :D
A innych :uhh: trawiÂły pewne dolegliwoÂści :uhh:
Mam nadziejĂŞ, Âże to nic powaÂżnego, i Âże wszystko juÂż w porzÂądku :uhh:
DÂżastina pisze: :o Jaka szkoda, Âże nie zajrzaÂłam tu wczeÂśniej :uhh: ale przy nastĂŞpnej okazji :) Âżycz mu ode mnie wszystkiego najlepszego :lol2: ChoĂŚ to co najlepsze szczĂŞÂściarz juÂż posiada :lol2:

Och :) JuÂż nie przesadzaj ;)
Tylko dziwne, Âże od Ciebie, a nie od niego siĂŞ tego dowiadujĂŞ :>
DÂżastina pisze: :roll: A tak miÂło byÂłoby oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ w tym sklepie ( :mhm: nie jestem pewna czy to byÂł sklep :rozglada: , tak jednym okiem zerkaÂłam :rozglada: ) z broniÂą :rozglada: Albo w ÂŚrodzie Wlkp. na chrzcinach piĂŞcioraczkĂłw :rozglada:
W sklepie z broni¹ :mhm: A mo¿e Agatka jest pacyfistk¹ i nie chcia³aby tam w ogóle wejœÌ, albo musia³a wbrew w³asnej woli? :D Lepiej, ¿e nie musia³a stawaÌ przed takim, ewentualnym, dylematem ;) A piêcioraczki :mhm: To te¿ dylemat :devil: Ale ju¿ zupe³nie innej natury :lol: No by³oby mi³o, na pewno - oczywiœcie mam relacje na myœli :D Zw³aszcza jeœli obudzi³by siê w niej instynkt macierzyùski :lol2:
Nie wiem, dlaczego na Blacku te piĂŞcioraczki teÂż takie ogromne wraÂżenie zrobiÂły :> CiÂągle o nich nawija :mhm:
DÂżastina pisze:
Z obliczeĂą i wnikliwych obserwacji :rozglada: tak wÂłaÂśnie by wynikaÂło :rozglada:
No to pozostaje tylko mieÌ nadziejê, ¿e jakiœ szalony weekendowy temat Agatce przypadnie i bêdzie mia³a ca³e mnóstwo szalonych pomys³ów na relacje :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:ZobaczĂŞ co da siĂŞ zrobiĂŚ w tej kwestii :D Tak Âładnie prosisz :D Ale nie obiecujĂŞ zbyt wiele :neutral:
..trzymamy za sÂłowo :D
PodzieliÂłbyÂś siĂŞ :) Albo jak nie moÂżna, to przynajmniej siedziaÂł cicho, Âżeby innym Âżal nie byÂło :rozglada:
..gdyby to byÂło moÂżliwe podzieliÂłbym siĂŞ :)
DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze:
..a te jak wiadomo sÂą niezawodne :devil:
..no i zawsze moÂżna liczyĂŚ na jakieÂś nagÂłe ale niegroÂźne wypadeczki o ktĂłrych bĂŞdzie trzeba Âładnie opowiedzieĂŚ :aniol:
Funckyrella pisze:
DÂżastina pisze:Nic siĂŞ nie martw :D ja CiĂŞ wszystkiego nauczĂŞ :rozglada: My nie zdejmiemy jeszcze buta :rozglada: , a Panowie tymczasem... :rozglada: :xx:
:devil: JuÂż zacieram rĂŞce :devil: Pokonamy ich. Pokonamy ich wszystkich. Pokonamy ich, ich wÂłasnÂą broniÂą :devil:
JuÂż czujĂŞ ten pierwszy smak zwyciĂŞstwa - jeszcze przed samym startem :lol2:
..chÂłopaki gdzie jesteÂście :?: :!: :neutral:
..dziewczyny coÂś planujÂą przeciwko nam :rozglada:
..a ja sam zostaÂłem :o
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Dopiero na weekend siĂŞ szykowaĂŚ PaĂąstwo zamierzajÂą? Ja tak dÂługo bez Panny Agatty uroczego spojrzenia nie wytrzymam :uhh:
..a ja sam zostaÂłem :o
Sam? Ni sam obieÂżyÂświatku :D Ja pojawiam siĂŞ wszĂŞdzie tam, gdzie mnie potrzebujÂą i gdzie ciekawymi pomysÂłami zwabiajÂą :D GotĂłw do nauczaĂą i wreszcie do rozgrywek 8)

Nie wiedzia³em jednak obie¿yœwiatku, i¿ tak dobrze siê znamy :> Piszê o tej mojej rzekomej cierpliwoœci :> Co prawd¹ jest, nie przeczê, ale chcê Ci uœwiadomiÌ, i¿ to, ¿e wzglêdem Ciebie i Twoich zachowaù cierpliwoœÌ moja nie zna granic, to w pewnych kwestiach, Ciebie zupe³nie nie dotycz¹cych, a dotycz¹cych... p³ci piêknej, o cierpliwoœci z mojej strony nie mo¿e byÌ mowy ;)
..Funcky - Al taki chĂŞtny do gry to na pewno by ciĂŞ nauczyÂł
..moÂże nawet pozwoliÂłby ci parĂŞ razy wygraĂŚ
Nie rozwa¿y³eœ w swoim dalekosiê¿nym patrzeniu w przysz³oœÌ wariantu numer dwa: uczeù co ¿ywo przerasta mistrza :> Nie mówi¹c ju¿ o uczennicy tak rozbrajaj¹cej jak Funckyrella :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Dopiero na weekend siĂŞ szykowaĂŚ PaĂąstwo zamierzajÂą? Ja tak dÂługo bez Panny Agatty uroczego spojrzenia nie wytrzymam :uhh:
..nie wczeÂśniej mam nadziejĂŞ siĂŞ spotkamy :rydzyk:
..ja tylko tak z perspektywy weekendu patrzyÂłem ;)
..ale to chyba oczywiste Âże liczĂŞ juÂż na jutro :?: :tanczy:
Sam? Ni sam obieÂżyÂświatku :D Ja pojawiam siĂŞ wszĂŞdzie tam, gdzie mnie potrzebujÂą i gdzie ciekawymi pomysÂłami zwabiajÂą :D GotĂłw do nauczaĂą i wreszcie do rozgrywek 8)
.. Âświetnie :tanczy:
..tylko Âże znowu dziewczyny siĂŞ schowaÂły :devil:
..mam nadziejĂŞ Âże nie knujÂą czegoÂś przeciwko nam :devil:
Nie wiedziaÂłem jednak obieÂżyÂświatku, iÂż tak dobrze siĂŞ znamy :>
..no to ja tak siĂŞ troszczĂŞ o Twoje interesy a Ty mi siĂŞ tak odwdziĂŞczasz :>
Nie rozwa¿y³eœ w swoim dalekosiê¿nym patrzeniu w przysz³oœÌ wariantu numer dwa: uczeù co ¿ywo przerasta mistrza :> Nie mówi¹c ju¿ o uczennicy tak rozbrajaj¹cej jak Funckyrella :D
..pewnie zostaÂłbyÂś bez niczego :devil:
..Funcky mam nadziejĂŞ siĂŞ nie obrazisz :?: :buzi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Hmmm ... hmmm ... hmm ... :mhm:
..no i zawsze moÂżna liczyĂŚ na jakieÂś nagÂłe ale niegroÂźne wypadeczki o ktĂłrych bĂŞdzie trzeba Âładnie opowiedzieĂŚ :aniol:
¯adne wypadeczki :nie: weso³y temat ma byÌ! :] Bo nam coœ ostatnio cudowna bogini sposêpnia³a na wizji :uhh: nie wiemy, jaka jest naprawdê, co w niej siedzi, bo my przecie¿ nasze wra¿enia opieramy na zewnêtrznych widokach :) Widoki wewnêtrzne niestety s¹ nam obce :( A przecie¿ ma siê uœmiechaÌ, uœmiech to magia, uœmiech to zdrowie, uœmiech to klucz do osi¹gniêcia sukcesu, uœmiech to pó³ poca³unku ... wystarczy :] Jak bêdzie w weekend, a my bêdziemy w komplecie to zorganizujemy akcjê telepatycznego rozœmieszania, co? :D Planowa³em coœ podobnego jakiœ czas temu, ale nic mi z tego nie wysz³o :/ No, ale jak bêdziemy wszyscy razem zwarci i gotowi, to nie ma takiej mo¿liwoœci, ¿ebyœmy ponieœli klêskê :D
Co do spotkania na linii Agata - Anita No do jasnej cholery Black, nie przesadzaj, przecieÂż Agata chyba poznaÂła osobiÂście wszystkich tvn-owcĂłw W koĂącu tak by dobry obyczaj nakazywaÂł Poza tym Agata wyglÂąda na odwaÂżnÂą dziewczynĂŞ, wiĂŞc w bezpoÂśrednim, czy teÂż poÂśrednim ,,starciu'' z AnitÂą nie spanikowaÂłaby
No, ale to byÂłoby pierwsze publiczne, na wizji :D I chciaÂłbym w nim uczestniczyĂŚ, jak juÂż do niego dojdzie :lol2:
SwojÂą drogÂą, ciekawe jak czĂŞsto Agata nawiedza Wa-wĂŞ?
A miĂŞdzy innymi tego mogliÂśmy siĂŞ dowiedzieĂŚ, czy to by byÂło pytanie o zbyt wiele? :roll:
:uhh: Znowu mi o tym przypomniaÂłaÂś :? PrzypomniaÂłaÂś mi o tym, Âże Agatka nie zgodziÂła siĂŞ na udzielenie wywiadu :(
..to jak nas doceniasz czujĂŞ nawet jak mnie i ciebie nie ma
A jednak telepatia dziaÂła? :devil:
Ciekawe jak by zareagowaÂł, gdyby twarz Agatki tak nagle, z zaskoku zobaczyÂł na okÂładce jakiegoÂś duÂżego ogĂłlnopolskiego miesiĂŞcznika?
Kto to wie :roll: MoÂże bym jakoÂś to nagÂłe zaskoczenie przeÂżyÂł :D Pod warunkiem, Âże tÂą ogĂłlnopolskÂą gazetÂą nie byÂłby np. Playboy :D
No byÂłoby miÂło, na pewno - oczywiÂście mam relacje na myÂśli ZwÂłaszcza jeÂśli obudziÂłby siĂŞ w niej instynkt macierzyĂąski
Nie wiem, dlaczego na Blacku te piĂŞcioraczki teÂż takie ogromne wraÂżenie zrobiÂły CiÂągle o nich nawija
No có¿, pewnie instynkt ojcowski siê we mnie budzi :D
..chÂłopaki gdzie jesteÂście
Patrzcie go! jaki obstrachany :lol: Ja bym raczej woÂłaÂł: dziewczyny, gdzie jesteÂście?!!! :lol:
Ale skoro Ty wolisz chÂłopakĂłw nawoÂływaĂŚ ... :spiewa:
Nic siĂŞ nie martw ja CiĂŞ wszystkiego nauczĂŞ My nie zdejmiemy jeszcze buta , a Panowie tymczasem...

... a panowie tymczasem obmyÂśliwaliby, co zrobiĂŚ, Âżeby w koĂącu Was z tego buta uwolniĂŚ :devil:
:> Ale coÂś mi tu nie gra :mhm: ByliÂśmy dziÂś niby w komplecie, ale obliczyÂłem na palcach, Âże pod wzglĂŞdem pÂłci pojedynek nie byÂłby wyrĂłwnany. CoÂś na wzĂłr dwie na trzech :> MusielibyÂśmy o jednÂą paniÂą jeszcze siĂŞ postaraĂŚ :D
Taki nam siĂŞ w ogĂłle off topic zrobiÂł z tego pokera :mhm:
:o: to moÂże AgatkĂŞ tak do gry zaproÂśmy? :lol2: I problem ... ba! dwa problemy bĂŞdÂą z gÂłowy :lol2:
Ja juÂż co prawda z udzielania korepetycji jakiÂś czas temu zrezygnowaÂłem, ale jestem gotĂłw powrĂłciĂŚ do tych praktyk, w razie gdyby ... :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black, Ty sobie nie wyobraÂżaj zbyt wiele :devil: ÂŻe niby Ty w roli korepetytora Agatki? :nie: Co to, to nie :devil: Zapomnij chÂłopcze :devil: Ja i Funcky siĂŞ niÂą zajmiemy :D w razie gdyby okazaÂło siĂŞ, Âże nie potrafi graĂŚ :mhm: ChoĂŚ trudno mi sobie wyobraziĂŚ, Âżeby nasza Agatka czegoÂś nie potrafiÂła :lol2:
Black Jack'62 pisze:Taki nam siĂŞ w ogĂłle off topic zrobiÂł z tego pokera :mhm:
I dlatego Agatka musi siĂŞ w koĂącu pojawiĂŚ ( najlepiej juÂż jutro :lol2: ), Âżeby poÂłoÂżyĂŚ kres tym pokerowym zagrywkom :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Black :>
..ty i te twoje pomysÂły.. :uhh:
..nie wiem od którego zacz¹Ì :devil:
Black Jack '62 pisze: Jak bĂŞdzie w weekend, a my bĂŞdziemy w komplecie to zorganizujemy akcjĂŞ telepatycznego rozÂśmieszania, co? :D PlanowaÂłem coÂś podobnego jakiÂś czas temu, ale nic mi z tego nie wyszÂło :/ No, ale jak bĂŞdziemy wszyscy razem zwarci i gotowi, to nie ma takiej moÂżliwoÂści, ÂżebyÂśmy ponieÂśli klĂŞskĂŞ :D
..sam pomysÂł wydaje mi siĂŞ dziwny ;)
..ale musimy chwyciĂŚ siĂŞ wszystkiego Âżeby rozweseliĂŚ AgatkĂŞ :lol:
..no ale ja w weekendy zwÂłaszcza do poÂłudnia mam maÂło czasu..za maÂło :/
PrzypomniaÂłaÂś mi o tym, Âże Agatka nie zgodziÂła siĂŞ na udzielenie wywiadu :(
..moÂże z powodĂłw o ktĂłrych lepiej ÂżebyÂśmy nie wiedzieli :roll:
Pod warunkiem, Âże tÂą ogĂłlnopolskÂą gazetÂą nie byÂłby np. Playboy :D
.. :lol: ale chciaÂłbyÂś tam czy nie AgatkĂŞ zobaczyĂŚ :?: :lol:
No có¿, pewnie instynkt ojcowski siê we mnie budzi :D
..no to piÂątka fanĂłw Agatki nam wkrĂłtce przybĂŞdzie :?: :lol:
Patrzcie go! jaki obstrachany :lol: Ja bym raczej woÂłaÂł: dziewczyny, gdzie jesteÂście?!!! :lol:
Ale skoro Ty wolisz chÂłopakĂłw nawoÂływaĂŚ ... :spiewa:
..wiesz co Black :mhm:
..nie ÂżyczĂŞ Ci ÂżebyÂś ty kiedyÂś musiaÂł chÂłopakĂłw nawoÂływaĂŚ :devil:
Taki nam siĂŞ w ogĂłle off topic zrobiÂł z tego pokera :mhm:
:o: to moÂże AgatkĂŞ tak do gry zaproÂśmy? :lol2:
..jak ci siĂŞ to uda to nie omieszkaj nas tak przynajmniej godzinĂŞ wczeÂśniej powiadomiĂŚ :D
DÂżastina pisze: I dlatego Agatka musi siĂŞ w koĂącu pojawiĂŚ ( najlepiej juÂż jutro :lol2: ), Âżeby poÂłoÂżyĂŚ kres tym pokerowym zagrywkom :rozglada:
..nie ma wcale Poznania :roll:
ODPOWIEDZ