doktorfaustus1 pisze: Tak zdjĂŞcie z Danuta HoleckÂą pochodzi z ktĂłregoÂś specjalnego wydania, poÂświĂŞconego W. Milewiczowi.
To bĂŞdzie to pierwsze specjalne, poniewaÂż wtedy tylko byÂło wyÂświetlone logo. O 12.50 od razu byÂły zdjĂŞcia.
doktorfaustus1 pisze:
PS mam jeszcze kilka zdjĂŞĂŚ z 7 maja 2004.
TeÂż mam zdjĂŞcia pracownikĂłw WiadomoÂści, ale z TVN24. MoÂże rĂłwnieÂż je wkrĂłtce zamieszczĂŞ.
By³y ju¿ dzisiaj jakieœ specjalne wydania Wiadomoœci? Coœ Grzegorz Miœtal mówi³ przed chwil¹, ¿e o rozwoju sytuacji w Bies³anie informuj¹ w specjalnych wydaniach Wiadomoœci, a tymczasem na Teleexpress zaprasza na godz. 17.00. Nie wiem za bardzo jak to rozumieÌ. Mo¿e chodzi³o o to, ¿e to o 15.00 wygl¹da³o jak specjalne - 25 minut, goœÌ itp. i tak to wyt³umaczy³...
EDIT
Wg Telegazety TVP1 by³y specjalne o 14.05 i mia³o byÌ o 15.32. Do tej pory (15.45) ich nie by³o. Jednak¿e nie by³o programu o 15.10, który nie mia³ wylecieÌ z ramówki, ale jednak wylecia³ z powodu d³u¿szych Wiadomoœci o 15.00. Rozpocz¹³ siê w³aœnie planowo film Kalipso, wiêc tych drugich Wiadomoœci te¿ nie bêdzie. Mo¿e bêd¹ po filmie o 16.20.