Play
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
Play
Ju¿ niebawem na rynku telekomunikacyjnym pojawi siê czwarty niezale¿ny operator komórkowy - na razie robocza nazwa to P4 (Project4 - projekt czwartego operatora - póŸniej nazwa zostanie zmieniona; kiedyœ Netia Mobile). Jest to w³aœciciel firmy Netia, która oferuje us³ugi telekomunikacyjne stacjonarne, internetowe oraz hostingowe. Teraz ma ona oferowaÌ us³ugi najwy¿szej jakoœci oraz najnowoczeœniejsze i dot¹d rzadko spotykane us³ugi (UMTS, 3G i inne). Na stronie internetowej P4 (www.p4.pl ) pojawi³a siê informacja o umowie, która zawar³ Onet.pl z P4. Jest to id¹ca w dalek¹ przysz³oœÌ wspó³praca z szerok¹ perspektyw¹ telekomunikacji i audiowizualnoœci.
Jak wiemy Onet naleÂży do grupy ITI, do ktĂłrej naleÂży teÂż TVN - TVN jest wÂłaÂścicielem Onetu.
Tak wiêc jest wielce prawdopodobne, ¿e TVN zerwie dotychczasow¹ wspó³prace z TP SA. i Orange - jednoczeœnie integruj¹c siê z Neti¹ - P4.
Jak wiemy Onet naleÂży do grupy ITI, do ktĂłrej naleÂży teÂż TVN - TVN jest wÂłaÂścicielem Onetu.
Tak wiêc jest wielce prawdopodobne, ¿e TVN zerwie dotychczasow¹ wspó³prace z TP SA. i Orange - jednoczeœnie integruj¹c siê z Neti¹ - P4.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 12 mar 2007, 16:11 przez cfc_champion, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
-
- Początkujący
- Kontakt:
No nie powiedziaÂłbym. Netia tylko sponsoruje, a oglÂądaĂŚ w wap'ie TVN24 moÂżna tylko w Orange. TP reklamuje Neostrade, Âże w internecie dziĂŞki Neostradzie moÂżna sÂłuchaĂŚ TVN24.
ChoĂŚ faktem jest, Âże "n" korzysta z usÂług Netii w swej infolinii.
ChoĂŚ faktem jest, Âże "n" korzysta z usÂług Netii w swej infolinii.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Play

Nie wiem, ile na forum jest osób, które s¹ tym tematem ewentualnie zainteresowane :> , ale zawsze mo¿na spróbowaÌ. PLAY jest 4 operatorem telefonii komórkowej w Polsce, znany przedtem jako P4 lub project4. Na pocz¹tek, PLAY przej¹³ Germanos, które nie bêd¹ ju¿ dystrybutorami Ery. Przy dobrej ofercie cenowej (która podobno ma byÌ nokautem dla innych sieci) chyba wyniosê siê z Orange. Martwi mnie tylko zasiêg:
biznes.onet.pl pisze:Operator telefonii komĂłrkowej P4 chce do koĂąca 2007 roku mieĂŚ 1,5 tys. stacji bazowych tak, aby w zasiĂŞgu sieci znalazÂło siĂŞ 20% ludnoÂści Polski w 8 najwiĂŞkszych aglomeracjach: Warszawie, TrĂłjmieÂście, Szczecinie, Poznaniu, Krakowie, ÂŁodzi, WrocÂławiu i Katowicach.

[ Dodano: Sob Lut 03, 2007 11:28 am ]
Dobra, doedukowaÂłem siĂŞ.
20% to zasiĂŞg UMTSu w Polsce, a sieĂŚ GSM jest taka sama jakÂą ma plus, wiĂŞc 96% kraju. Nie mam juÂż wÂątpliwoÂści
Ostatnio zmieniony sobota 03 lut 2007, 10:38 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.