Play

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

cfc_champion
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Play

Post autor: cfc_champion »

Ju¿ niebawem na rynku telekomunikacyjnym pojawi siê czwarty niezale¿ny operator komórkowy - na razie robocza nazwa to P4 (Project4 - projekt czwartego operatora - póŸniej nazwa zostanie zmieniona; kiedyœ Netia Mobile). Jest to w³aœciciel firmy Netia, która oferuje us³ugi telekomunikacyjne stacjonarne, internetowe oraz hostingowe. Teraz ma ona oferowaÌ us³ugi najwy¿szej jakoœci oraz najnowoczeœniejsze i dot¹d rzadko spotykane us³ugi (UMTS, 3G i inne). Na stronie internetowej P4 (www.p4.pl ) pojawi³a siê informacja o umowie, która zawar³ Onet.pl z P4. Jest to id¹ca w dalek¹ przysz³oœÌ wspó³praca z szerok¹ perspektyw¹ telekomunikacji i audiowizualnoœci.

Jak wiemy Onet naleÂży do grupy ITI, do ktĂłrej naleÂży teÂż TVN - TVN jest wÂłaÂścicielem Onetu.
Tak wiêc jest wielce prawdopodobne, ¿e TVN zerwie dotychczasow¹ wspó³prace z TP SA. i Orange - jednoczeœnie integruj¹c siê z Neti¹ - P4.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 12 mar 2007, 16:11 przez cfc_champion, łącznie zmieniany 1 raz.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ale przecie¿ tvn ju¿ teraz wspó³pracuje bardziej z netia niz z TP 8) Netai sponsoruje bilans i inne serwisy ekonomiczne + interNET 24 . A co do P4 to poczekamy zobaczymy :D
cfc_champion
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: cfc_champion »

No nie powiedziaÂłbym. Netia tylko sponsoruje, a oglÂądaĂŚ w wap'ie TVN24 moÂżna tylko w Orange. TP reklamuje Neostrade, Âże w internecie dziĂŞki Neostradzie moÂżna sÂłuchaĂŚ TVN24.

ChoĂŚ faktem jest, Âże "n" korzysta z usÂług Netii w swej infolinii.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Play

Post autor: Kuba »

Obrazek
Nie wiem, ile na forum jest osób, które s¹ tym tematem ewentualnie zainteresowane :> , ale zawsze mo¿na spróbowaÌ. PLAY jest 4 operatorem telefonii komórkowej w Polsce, znany przedtem jako P4 lub project4. Na pocz¹tek, PLAY przej¹³ Germanos, które nie bêd¹ ju¿ dystrybutorami Ery. Przy dobrej ofercie cenowej (która podobno ma byÌ nokautem dla innych sieci) chyba wyniosê siê z Orange. Martwi mnie tylko zasiêg:

biznes.onet.pl pisze:Operator telefonii komĂłrkowej P4 chce do koĂąca 2007 roku mieĂŚ 1,5 tys. stacji bazowych tak, aby w zasiĂŞgu sieci znalazÂło siĂŞ 20% ludnoÂści Polski w 8 najwiĂŞkszych aglomeracjach: Warszawie, TrĂłjmieÂście, Szczecinie, Poznaniu, Krakowie, ÂŁodzi, WrocÂławiu i Katowicach.
:(

[ Dodano: Sob Lut 03, 2007 11:28 am ]
Dobra, doedukowaÂłem siĂŞ.
20% to zasiĂŞg UMTSu w Polsce, a sieĂŚ GSM jest taka sama jakÂą ma plus, wiĂŞc 96% kraju. Nie mam juÂż wÂątpliwoÂści
Ostatnio zmieniony sobota 03 lut 2007, 10:38 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

MoÂże dlategi ITI podpisaÂła umowe z P4 Âże niektĂłre programy tak jak w Orange bedzie moÂżna oglÂądaĂŚ w WAP-ie.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

no moi drodzy teraz to nie Âżadne p4 tylko play :P:P ciekawe czy zerwÂą z orangutanem hiehie ale chyba nie wydaje mi sie zeby tak bylo
TVN innowacja i nowoczesność...
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

ja jeszcze mam umowe z orangutkiem na rok z haczykiem takze obczaje to na zimno hehhe pospiech zlym doradcÂą jest przekonalem sie wybierajac aparat telefoniczny w orange :|
Patrycio
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Patrycio »

ciekawe ja sÂłyszaÂłem Âże play wystartuje 16 marca. z***** majÂą logo nie? :devil: :D
Co? Co? CO? no CO ?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Na kampaniĂŞ reklamowa to nie szczĂŞdzÂą pieniĂŞdzy :P
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

no kampani¹ pojechali ale oczywiœcie nasz naród nie zrozumia³ i uzna³ za brutaln¹ <sic!> :P no có¿
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec