[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Jest modny ale tÂą modĂŞ w duÂżej mierze narzuciÂła Anitka. :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Moim zdnaiem Patrycja redo powinna popracowaĂŚ nad swoim wizerunkiem - Âźle zwiÂązane wÂłosy optycznie powiĂŞkszajÂą jej gÂłowĂŞ, chodzi rĂłwnieÂż w trochĂŞ przykurzonych marynarkach - wyglÂądajÂą jak wypoÂżyczone z jakiejÂś teatralnej garderoby.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze: Trochê za surowo oceni³aœ Kozaka - moim zdaniem jest bardzo dobry. Wprawdzie lepiej by³oby, gdyby pojecha³ na miejsce, ale patrz¹Ì na nieszczêœliwy wypadek batera mo¿e i lepiej, ¿e siedzi w Moskiwe. Moim zdaniem najlepszym korespondentem by³ Witold Laskowski. Do tej pory pamiêtam jego has³o: "Witold Laskowski, Wiadomoœci, MOSKWA"
Tak, te¿ to pamiêtam. Zawsze tak koùczy³, no chyba, ¿e by³ na wyjeŸdzie. Podobna kolejnoœÌ obowi¹zuje w Faktach, ale u pozosta³ych korespondentów TAI standard by³ inny: "miejsce, imiê i nazwisko, nazwa programu lub Telewizja Polska". Milewicz mówi³ natomiast "miejsce, Wiadomoœci, Waldemar Milewicz".

doktorfaustus1 pisze: Muszê polowaÌ na ta reklamê Plus GSM. Najprawdopodobniej masz racjê - TVP mówi¹Ì o us³ugach mobilnych informowa³a, ¿e bêdzie mo¿na nim ogl¹daÌ wszytkie programy informacyjne TVP.

No ciekawe. Coœ w tym jest. Pierwotnie nowe Wiadomoœci mia³y wystartowaÌ przecie¿ we wrzeœniu i PLUS GSM to za³o¿y³ w swojej reklamie, prosz¹c o wykorzystanie nowej czo³ówki. W TVP siê opóŸni³o na paŸdziernik, a reklamy by³y ju¿ opracowane i op³acone, us³ugi 3. genaracji startuj¹ i nie by³o czasu i pieniêdzy aby je zmieniaÌ lub opóŸniÌ. Ciekawe czy moja teoria jest s³uszna. Jeœli tak ma wygladaÌ nowa czo³ówka (muzyki nie znam) to na razie jestem za!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

michal pisze: No ciekawe. Coœ w tym jest. Pierwotnie nowe Wiadomoœci mia³y wystartowaÌ przecie¿ we wrzeœniu i PLUS GSM to za³o¿y³ w swojej reklamie, prosz¹c o wykorzystanie nowej czo³ówki. W TVP siê opóŸni³o na paŸdziernik, a reklamy by³y ju¿ opracowane i op³acone, us³ugi 3. genaracji startuj¹ i nie by³o czasu i pieniêdzy aby je zmieniaÌ lub opóŸniÌ. Ciekawe czy moja teoria jest s³uszna. Jeœli tak ma wygladaÌ nowa czo³ówka (muzyki nie znam) to na razie jestem za!
Ale z drugiej strony nikt z TVP nie mówi³ o opóŸnieniach - ani Dworak, ani Grzywaczewski, ani Warakomska. Tak¹ informacjê poda³ jedynie Superexpres, medialink i chyba Newsweek (ten przy okazji wychwala³ Fakty pod niebiosa) - a moim zdaniem nie s¹ to pewne Ÿród³a informacji. Na konferencji prasowej podczas przedstawiania za³o¿eù nowej ramówki powiedzieli tylko o nowych wydaniach Wiadomoœci i o tym, ¿e program otrzyma now¹ scenografiê w ca³kowicie przebudowanym studio. Zreszt¹ wszytko oka¿e sie jutro. Je¿eli mieliby zmieniaÌ scenografiê to w³aœnie w niedziele. Robi¹ tak od wielu lat - Wiadomoœci maj¹ wóczas b. du¿¹ widownie, a przecie¿ od poniedzi³ku na antenie pojawi¹ siê wydania flash.

Widzia³em reklamê Plusa - byÌ mo¿e rzeczywiœcie jest tam fragment czo³ówki Wiadomoœci, ale muzyka chyba bêdzie inna. Nie ujawniliby wszytkiego.

PS zauwa¿y³em, ¿e ju¿ od dwóch dni troszeczkê inaczej kadruj¹ studio w g³ónym wydaniu Wiadomoœci - pod koniec widaÌ praw¹ czêœÌ newsroomu (patrz¹Ì od strony widza), obok stoi jakaœ szafka (?????) utrzymana w stylu sto³u prezenterskiego. WidaÌ to coœ na zamieszczonych poni¿ej zdjeciach. (jakoœÌ jak zwykle kiepska) :roll:
Obrazek Obrazek
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

MAMA PYTANIE DO DrFAUSTUsa. gdzie na wiadomo?ci.tvp.pl jest odniesienie do galerii, w ktĂłrej to wspominany przez Ciebie gmach Wiadomo?ci-przyszÂły-
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

tobi pisze:MAMA PYTANIE DO DrFAUSTUsa. gdzie na wiadomo?ci.tvp.pl jest odniesienie do galerii, w ktĂłrej to wspominany przez Ciebie gmach Wiadomo?ci-przyszÂły-
Hm wybacz Tobi, ale kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. WiadomoÂści nie budujÂą zadnego nowego gmachu, a jedynie studio w tym budynku, w ktĂłrym znajdujÂą sie obecnie.
PS jeÂżeli moÂżesz to cytuj.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

--------------------------------------------------------------------------------
Moim zdnaiem Patrycja redo powinna popracowaĂŚ nad swoim wizerunkiem - Âźle zwiÂązane wÂłosy optycznie powiĂŞkszajÂą jej gÂłowĂŞ, chodzi rĂłwnieÂż w trochĂŞ przykurzonych marynarkach - wyglÂądajÂą jak wypoÂżyczone z jakiejÂś teatralnej garderoby.
hahahah very funny :)
mnie siĂŞ jej fryzura podoba choĂŚ w rozpuszczonych teÂż Âładnie wyglÂąda :)
a co do ubraĂą to ubiera siĂŞ Âładnie :) no ale mamy 2 standardy dziennikarki tvp na dziesiĂŞciolecia a w tvn poÂżyczajÂą z teatru :)

btw. ma ktoÂś moÂże capsy z wczorajszego wydania z HoleckÂą ?

btw2. trochê szkoda ze w œlad za Werner nie ubra³¹ siê wczoraj na czarno ale mi³o ¿e podczas zakoùczenia przez jej twarz przeszed jedynie cieù usmiechu (wczoraj sobie jeszcze na to nie pozwoli³a) i ze od dwóch dni mówi tylko spokojnego wieczoru a nie milego spokojnego wieczoru
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A widziaÂłaÂś kamuii jak Anitka wczoraj siĂŞ z nami poÂżegnaÂła. Bez popisĂłw, bez uÂśmiechu tylko skromnie i z wielkÂą pokorÂą. PiĂŞknie to wyglÂądaÂło. W takich chwilach nie przystoi powaÂżnej dziennkarce siĂŞ uÂśmiechaĂŚ.
Anitka zawsze w takich chwilach wie jak siĂŞ ubraĂŚ, jaki zrobiĂŚ makijaÂż i jakÂą postawĂŞ sobÂą reprezentowaĂŚ. Wie kiedy jest pora na uÂśmiech a kiedy na smutek i Âżal.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

kamuii pisze:btw. ma ktoÂś moÂże capsy z wczorajszego wydania z HoleckÂą ?
Ok, mogĂŞ zrobiĂŚ ale zamieszczĂŞ dopiero pod wieczĂłr. (Mam jescze kilka zobowiazaĂą, z ktĂłrych musze siĂŞ wywiazaĂŚ :wink: ).
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

ÂŻygaĂŚ mi siĂŞ chce :roll:
Pozdrawiam - KRASU 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To nie czytaj tego jak masz takie niezdrowe odruchy. :lol:
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Krasu pisze:ÂŻygaĂŚ mi siĂŞ chce :roll:
A da siĂŞ w ogĂłle przez zet z kropkÂą :?: :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Michos popieram w 100 % wczoraj nie byÂła na czarno ale to siĂŞ jeszcze da jakoÂś wytumaczyĂŚ natomiast dopiero dziÂś oglÂądaam sobie nagrane na kasetĂŞ wiadomosci z przedwczoraj i z przeraÂżeniem stwierdziam Âże marynarka ktĂłrÂą miaÂła na sobie Danusia byÂła nie czarna jek wczesniej sÂądziam ale granatowa.Jestem porostu oburzona.Anita za to pokazaÂła klasĂŞ i nie tylko

Faustusie z gĂłry thnx jesli uda ci siĂŞ zrobic capsy
Android <3
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Skoro "ÂŻygajÂące posÂągi" mogÂą to i ja mogĂŞ przez "ÂŻ" :idea:
Pozdrawiam - KRASU 8)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Niestety nie oglÂądaÂłem wczorajszych FaktĂłw - nie byÂło mnie wĂłwczas w domu, a WiadomoÂści zobaczyÂłem dopiero po pobraniu pliku z internetu. Niestety super Âświetna stacja P. Waltera do tej pory nie daÂła mi takiej moÂżliwoÂści oglÂądana FaktĂłw. CĂłz ich strata...
Mimo to nie mogĂŞ zgodziĂŚ siĂŞ z opiniami Kamuii i Kubusia Puchatka, Âże relacje z dramatu w BasÂłanie przekazywane w WiadomoÂściach sÂą do kitu. O Kozaku juÂż pisaÂłem w dziale Fakty - temat Fakty kontra Putin i powtarzaĂŚ mi siĂŞ nie chce. W piÂątek Holecka byÂła w czarnej marynarce i bluzce w poziome paski - porszĂŞ o to dowĂłd - nie wiele wprawdzie widaĂŚ ale wyraÂżnie nie jest to ani niebieski, ani granatowy ani tym bardziej fioletowy.
Obrazek Obrazek

Wracaj¹c do wczorajszego wydania - D. Holecka mia³a na sobie jakiœ ¿akiet w doœÌ oryginalnym kroju (nie widzia³em, aby inne prezenterki pokazywa³y siê w czymœ takim - dziny dekolt) koloru kawy z mlekiem. Cóz móg³ byÌ czarny, ale mnie osobiœcie nie razi³ - by³ powa¿ny i stonowany. ¯egnaj¹c siê z widzzami powiediza³a: Jutro o 19.30 spotka siê z paùstwem J. Pieùkowska, spokonego wieczoru i do zobaczenia - tyle nic wiêcej. Powa¿nie, w spokoju, bez ¿adnych uœmiechw.
Ciekawy materiaÂł przygotowaÂł Kozak - w Âżadnym miejscu nie pochwaliÂł Putina, maÂło tego powiedziaÂł: NajwiĂŞksza tragedia w historii Rosji. Nic juÂż nie bĂŞdzie takie jak dawniej. Nic z wyjÂątkiem polityki wÂładz."
Czyli jak mĂłwiÂłem - w Rosji ciÂągle Âśnieg...
A oto obiecane capsy.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

PS z urlopu macierzyùskiego wróci³a ju¿ Agnieszka Gawerska Jab³onowska - dzisiaj po raz pierwszy relacjonowa³a pielgrzymkê papie¿a. Myœla³em, ¿e pojawi sie póŸùiej - jeszcze kilka dni temu dla Wiadomoœci z rzymu nadawa³ Kraœko. Jak poda³a PAP nie bêdzie ju¿ programu Oblicza medió - szkoda bo by³ naprawdê dobry. Niestety prowadz¹ca dzisiejsze popo³udniowe wydania Ma³gosia Prokopiuk nie zapowiedzia³a nowego studia - czyli rzeczywiœcie maj¹ opóŸnienia, jutro raczej te¿ nie bêdzie nowego studia. Zazwyczaj robi¹ to w niedzielê....
ODPOWIEDZ