Ojejku

Jaaa, rzeczywiÂście Jakub przeprowadza wywiad z AnitÂą
DÂżastina pisze: Ale, mimo wszystko, ja obejrzĂŞ ten odcinek
Skoro wy obejrzycie to w takim razie ja ... ja sie jeszcze zastanowiĂŞ
Black Jack'62 pisze: ZaobserwowaÂłam u Jakuba Porady ogromnÂą troskĂŞ o fanĂłw Anity

dopytywaÂł siĂŞ jak Anitka wypoczywa:
powiedz Anitko, Twoi fani chcieliby to wiedzieĂŚ, to naprawdĂŞ bardzo ich interesuje :rozglada:
Nigdy, przenigdy bym go o to nie podejrzewaÂł

A wiĂŞc ktoÂś nas jednak docenia :devil:
Wymienili siĂŞ z kolegÂą spostrzeÂżeniami, Âże Anitka przechodzi ten kryzys po 14, a Kuba po 12 :rozglada: Na pytanie, o ktĂłrej wstaje powiedziaÂła:
Ty najlepiej powinieneÂś o tym wiedzieĂŚ :rozglada: Szybko wyjaÂśniÂła, Âże nie dlatego, Âże razem mieszkajÂą

ale dlatego, Âże przygotowujÂą ten sam program

Dowcipna ta nasza Anitka :tanczy:
DÂżastina wielkie dziĂŞki za opis

Anita ma poczucie humoru, po raz kolejny to udowodniÂła
DÂżastina pisze:Rozmowa zostaÂła przerwana, pojawiÂł siĂŞ ÂŻakowski i zaczĂŞÂło siĂŞ nagrywanie programu. Jak dowiedzieliÂśmy siĂŞ od operatora, ktĂłry Kubie towarzyszyÂł, w tvnowskim patio miaÂło to miejsce. Jeszcze przez chwilĂŞ mogliÂśmy z daleka obserwowaĂŚ AnitĂŞ pracujÂącÂą :tanczy:
To do tej nowej DP pewnie naganie
Ale aÂż siĂŞ nie chce wierzyĂŚ w te jej zapewnienia. Nie mamy jednak innego wyjÂścia jak uwierzyĂŚ, bo dzisiaj zastaÂłem kolejnÂą aktualizacjĂŞ :oo ChwyciÂła bakcyla

D Albo musi to robiĂŚ :> Mam nadziejĂŞ, Âże idzie o to pierwsze
michaek pisze:ZdenerwowaÂłem siĂŞ dzisiaj rano, Âże nie ma Anity w Poranku
Jaka szkoda, Âże Anity i dziÂś nie byÂło

WÂłaÂściwie to zastanawiajÂące to

To znaczy domyÂślam siĂŞ, Âże pewnie dzoszlifowuje jutrzejszy odcinek Damy Pik, ale zdumiewa mnie, Âże znalazÂła czas na nowy wpis na bloga
Nika pisze:Mam pomysÂł, moÂże jako fani Anity i jej programu powinnismy jej wysyÂłac maile z propozycjami potencjalnych dam pik ?!
MyÂślĂŞ, Âże tego muru Âżadne z nas nie rozbije gÂłowÂą tego tvn-owskiego z gĂłry umurowanego muru :?