Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Tyle rzeczy, ¿e trudno bêdzie ogarn¹Ì to w jednym poœcie. Mimo wszystko spróbujê.
1. PoniedziaÂłkowy Poranek. WidziaÂłem tylko kawaÂłek, nie nagraÂłem, nie wstaÂłem, szkoda mĂłwiĂŚ.
2. Fakty-wtorek. Co tu duÂżo pisaĂŚ: szybko, treÂściwie.
3. Blog. Bardzo interesujÂące wpisy. SÂłusznie zauwaÂżyÂł Black, Âże wyjÂątkowo szczere.
4. Zawody narciarskie w Szczyrku. Jak ogl¹dn¹³em na tvn24.pl to mi siê przypomnia³y filmiki, na których wychwytuje siê b³êdy. Nie powiem, ¿eby poziom zawodów powali³ mnie na kolana, ale jak to pewna pani z TVNu powiedzia³a "(...)to zabawa". Ale nie powstrzymam siê, fajny ma Anita kask, a Durczok œwietn¹ kutrtkê.
5. Filmik z PzP. Oby wiĂŞcej takich. A swojÂą drogÂą chciaÂłbym poznaĂŚ pana Zenka.

To w takim telegraficznym skrĂłcie- na wiĂŞcej niestety nie mam czasu.

PS. Znowu bym zapomniaÂł.
OczywiÂście, Âże bym tĂŞskniÂł, gdybyÂś siĂŞ zapadÂł pod ziemiĂŞ. :* Albo nie ta ikonka, bo siĂŞ panu Orzechowskiemu narazimy. :P
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Black to byÂło widaĂŚ w serwisie nadawanym z blue boxa :lol: O 18:30 teÂż siĂŞ "przygotowywaÂła" :lol: Wczoraj teÂż tak byÂło, teÂż siĂŞ na to nabraÂłam :lol:
Zaraz, czyli to oznacza, Âże teraz widzÂąc AnitĂŞ - znowu - przygotowujÂącÂą siĂŞ do FaktĂłw wcale nie oznacza, Âże bĂŞdzie ona w tych Faktach, Âże jest to tylko tÂło nagrane wczeÂśniej?!!! :o

WpuÂścili mnie w maliny :evil: :lol:

MyÂślaÂłem, Âże Anita moÂże bĂŞdzie w F16, bo w Poradku jej nie byÂło niestety ;(
Anita blogujÂąca :tanczy: Kto by pomyÂślaÂł, Âże taka systematyczna bĂŞdzie, no i taka otwarta :D jak dla mnie podwĂłjne zaskoczenie ;) Walki z bratem :rozglada: skÂąd ja to znam :rozglada:

DziÂś jak na razie nie ma aktualizacji :roll: CzyÂżby zatem Anita miaÂła wolne :mhm:
PS. Znowu bym zapomniaÂł.
OczywiÂście, Âże bym tĂŞskniÂł, gdybyÂś siĂŞ zapadÂł pod ziemiĂŞ. :* Albo nie ta ikonka, bo siĂŞ panu Orzechowskiemu narazimy. :P
CieszĂŞ siĂŞ TwojÂą deklaracjÂą :lol2:
jej Âśliczna sesja z AnitÂą w jakiejÂś gazecie,nie pamiĂŞtam jakiej!!jutro zaatakujĂŞ kiosk!!! :jupi: :jupi:
No i co, no i co? :jupi: Tylko, Âżeby to nie byÂł Âżaden dziennik, bo jutro juÂż go nie dostanĂŞ, chyba, Âże moja ulubiona pani w kiosku odÂłoÂży z myÂślÂą o o mnie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

DziÂś jak na razie nie ma aktualizacji CzyÂżby zatem Anita miaÂła wolne
Bynajmniej. Kto ogladaÂł DNÂŻ na Onecie wie, Âże Anita dziÂś przygotowuje kolejny odcinek Damy Pik, tym razem z J. KwaÂśniewskÂą. I dziÂś przeprowadzaÂła w zwiÂązku z tym rozmowĂŞ z J. ÂŻakowskim.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jaki /dnÂż na Onecie :mhm: Co to znowu jakiÂś nowy twĂłr :> Tak na dobrÂą sprawĂŞ to ja z tymi wszystkimi nowinkami oswajam siĂŞ dopiero od wczoraj :roll: CoÂś kiepsko mi to idzie :/

O BoÂże :hyh: KwaÂśniewska :hyh: Mam nadziejĂŞ, Âże to Âżart :uhh: ChociaÂż juÂż pisaliÂśmy kiedyÂś o tej kandydatce na DamĂŞ Pik :? ZarzekaÂłem siĂŞ wĂłwczas, Âże to bĂŞdzie jedyny odcinek DP, ktĂłrego nie obejrzĂŞ :nie: Mowy nie ma :nie:
Znios³em Steinbach, ale Kwaœniewskiej nie zdzier¿ê :nie:

ProsiÂłem niebiosa, Âżeby ta chwila nigdy nie nastaÂła, ale jak widaĂŚ wpÂływy udawanej damy w Tvn'ie sÂą silniejsze od mocy niebios :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Oj Blacku coÂś Ty taki nie w temacie? DziÂś w Tvn24 byÂło coÂś w rodzaju dnia otwartego, tylko, Âże takiego wirtualnego :) Kuba Porada lataÂł od 10 do 16 (z krĂłtkimi przerwami) po studiu, rozmawiaÂł z wieloma osobami, tymi bardziej znanymi z tv i z tymi mniej znanymi, co pracujÂą ciĂŞzko aby program siĂŞ na antenie pokazywaÂł. I opowiadaÂł co Ci wszyscy ludzie robiÂą i jak to wszystko w TVN24 dziaÂła...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Anita wstaje o 3.15 jesli ma dyÂżur w poranku.
Lubi jazdĂŞ na nartach
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:O BoÂże :hyh: KwaÂśniewska :hyh: Mam nadziejĂŞ, Âże to Âżart :uhh:
Niestety, to nie Âżart :uhh: WidzĂŞ ÂżeÂś tak samo jak ja tym faktem przybity :uhh: kiedy rozpoczĂŞto emisjĂŞ DP, mĂłwiÂłam gÂłoÂśno, Âże jeÂśli bĂŞdzie odcinek z KwaÂśniewskÂą, to nie wybaczĂŞ tego Anicie :devil: Ale, mimo wszystko, ja obejrzĂŞ ten odcinek ;)
Black Jack'62 pisze:udawanej damy
:lol: Ja chcia³am napisaÌ: jaka z niej dama :devil: ale Ty to zgrabniej uj¹³eœ ;)

Ale, Âżeby nie byÂło tak ponuro :rozglada: to ja moÂże napiszĂŞ o przyjemniejszych fragmentach tej "onetowej" rozmowy. :mhm: ZaobserwowaÂłam u Jakuba Porady ogromnÂą troskĂŞ o fanĂłw Anity :lol: dopytywaÂł siĂŞ jak Anitka wypoczywa: powiedz Anitko, Twoi fani chcieliby to wiedzieĂŚ, to naprawdĂŞ bardzo ich interesuje :rozglada: Anitka nic nowego nie powiedziaÂła, to o czym Adam juÂż pisaÂł, czyli narty i coÂś tam jeszcze o nie robieniu niczego wspomniaÂła :rozglada: Znany nam juÂż syndrom przedszkolaka przywoÂłaÂła. Wymienili siĂŞ z kolegÂą spostrzeÂżeniami, Âże Anitka przechodzi ten kryzys po 14, a Kuba po 12 :rozglada: Na pytanie, o ktĂłrej wstaje powiedziaÂła: Ty najlepiej powinieneÂś o tym wiedzieĂŚ :rozglada: Szybko wyjaÂśniÂła, Âże nie dlatego, Âże razem mieszkajÂą :lol: ale dlatego, Âże przygotowujÂą ten sam program :lol: Dowcipna ta nasza Anitka :tanczy: Rozmowa zostaÂła przerwana, pojawiÂł siĂŞ ÂŻakowski i zaczĂŞÂło siĂŞ nagrywanie programu. Jak dowiedzieliÂśmy siĂŞ od operatora, ktĂłry Kubie towarzyszyÂł, w tvnowskim patio miaÂło to miejsce. Jeszcze przez chwilĂŞ mogliÂśmy z daleka obserwowaĂŚ AnitĂŞ pracujÂącÂą :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

ZdenerwowaÂłem siĂŞ dzisiaj rano, Âże nie ma Anity w Poranku(ale przynajmniej byÂł Jarek KuÂźniar). KoÂło poÂłudnia przypomnialm sobie, Âże zapomniaÂłem wczoraj napisaĂŚ o wywiadzie we Wprost. A teraz dowiedziaÂłem sie, Âże nastĂŞpnym goÂściem w Damie Pik bĂŞdzie... Jolanta KwaÂśniewska. A juÂż myÂślaÂłem, Âże z tÂą paniÂą to juÂż niedÂługo bĂŞdzie mĂłgÂł sobie Miszczak zrobĂŚ reaktywacjĂŞ "Celi" :devil: . JuÂż nie wiem co gorsze KwaÂśniewska, wnuczka Duce, Steinbach czy francuska kopia Leppera.
Jak przecierpia³em poprzednie "damy" to i by³¹ pierwsz¹ damê zniosê. Mam jednak nadziejê, ¿e Anita nie bedzie siê ba³a pytaù k¹œliwychi nie pominie kilku 'istotnych faktów' z ¿ycia pani Joli. :twisted:
A jest nowy wpis na blogu.
Anita Werner na tvn24.pl pisze:Historia z Âżycia (wÂładzy)
WyobraŸcie sobie Paùstwo nastêpuj¹c¹ sytuacjê. Lotnisko Okêcie. Port Krajowy. Kolejka do bramki bezpieczeùstwa. Du¿e zamieszanie. Jak zwykle. Przeœwietlanie baga¿y, zagl¹danie do torebek, zdejmowanie piszcz¹cych pasków i butów. Wszystko w poœpiechu. W kolejce do bramki kilkanaœcie osób. Wœród nich polityk partii rz¹dz¹cej. Zbli¿a siê do bramki. S³yszy proœbê o zdjêcie butów. Nie chce zdj¹Ì. Nie i ju¿. W kolejce s³ychaÌ z³oœliwe komentarze i pomys³y na to dlaczego nie chce. Dyskusja pani funkcjonariusz z panem politykiem staje siê g³oœna, a kolejka zaczyna siê dobrze bawiÌ. Do czasu.

Do czasu kiedy pani funkcjonariusz odpuszcza i puszcza dalej pana polityka. Bez zdejmowania piszczÂących butĂłw. Kolejka siĂŞ buntuje i burzy. Przedstawiciele kolejki pytajÂą: „Dlaczego pani odpuÂściÂła temu panu? Dlaczego pozwoliÂła pani mu tak po prostu nie wykonaĂŚ polecenia?” Pani funkcjonariusz na to: „ProszĂŞ PaĂąstwa, ten pan mĂłgÂłby zwolniĂŚ nie tylko mnie, ale i ca³¹ mojÂą zmianĂŞ.”
Historia prawdziwa. Pan polityk teÂż.
BulwersujÂące? Czy po prostu smutne?

Jestem na biegu. MaÂło czasu. ChciaÂłabym odpowiedzieĂŚ na PaĂąstwa komentarze. ProszĂŞ daĂŚ mi szansĂŞ nastĂŞpnym razem. NadrobiĂŞ.
Có¿ dodaÌ. Ot, to Polska w³aœnie. :neutral:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

O kurcze, niez³y wpis Anity w blogu, mam na mysli ten o politylu na lotnisku. :neutral: To nie jest smieszne to jest wrêcz smutne, ¿e te¿ wogóle taki polityk bez ¿enady przy ogromnej publicznoœci, któr¹ jest spo³eczeùstwo kraju, którym on wspó³rz¹dzi potrafi bez skrupu³ów zachowaÌ siê w tak beznadziejny sposób. Fajnie, ¿e Anita o tym napisa³a, a wyobra¿cie sobie gdyby nasza Dama Pik mia³a wiêcej tupetu i nagra³aby to "przedstawienie" na komórce czy czymkolwiek, i sta³aby siê bohaterk¹ wszystkich serwisów i pierwszych stron gazet na parê dni... 8) Ale by siê dzia³o, hmm tylko coœ mi trudno sobie wyobraziÌ, Anitê w takiej roli, bo jakby na to nie patrzeÌ to jest niezrêczna rola nawet dla tak przebojowej kobiety jak Anita.
A co do kolejnej bohaterki DP to ..................................... brak mi s³ów. Mi ju¿ wystarczy ten "one-man-show" w wykonaniu Kwaœniewskiej w TVNStyle, a oni (tvn) jeszcze jej laurkê bêd¹ wystawiac w DP. Mam pomys³, mo¿e jako fani Anity i jej programu powinnismy jej wysy³ac maile z propozycjami potencjalnych dam pik ?!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Anita z wczoraj z Onetu :D

..ale tylko fotka ;)
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ojejku :lol2: Jaaa, rzeczywiÂście Jakub przeprowadza wywiad z AnitÂą :lol:
DÂżastina pisze: Ale, mimo wszystko, ja obejrzĂŞ ten odcinek ;)
Skoro wy obejrzycie to w takim razie ja ... ja sie jeszcze zastanowiĂŞ :lol2:
Black Jack'62 pisze: ZaobserwowaÂłam u Jakuba Porady ogromnÂą troskĂŞ o fanĂłw Anity :lol: dopytywaÂł siĂŞ jak Anitka wypoczywa: powiedz Anitko, Twoi fani chcieliby to wiedzieĂŚ, to naprawdĂŞ bardzo ich interesuje :rozglada:
Nigdy, przenigdy bym go o to nie podejrzewaÂł :lol2: A wiĂŞc ktoÂś nas jednak docenia :devil:
Wymienili siĂŞ z kolegÂą spostrzeÂżeniami, Âże Anitka przechodzi ten kryzys po 14, a Kuba po 12 :rozglada: Na pytanie, o ktĂłrej wstaje powiedziaÂła: Ty najlepiej powinieneÂś o tym wiedzieĂŚ :rozglada: Szybko wyjaÂśniÂła, Âże nie dlatego, Âże razem mieszkajÂą :lol: ale dlatego, Âże przygotowujÂą ten sam program :lol: Dowcipna ta nasza Anitka :tanczy:
DÂżastina wielkie dziĂŞki za opis :lol2: Anita ma poczucie humoru, po raz kolejny to udowodniÂła :lol2:
DÂżastina pisze:Rozmowa zostaÂła przerwana, pojawiÂł siĂŞ ÂŻakowski i zaczĂŞÂło siĂŞ nagrywanie programu. Jak dowiedzieliÂśmy siĂŞ od operatora, ktĂłry Kubie towarzyszyÂł, w tvnowskim patio miaÂło to miejsce. Jeszcze przez chwilĂŞ mogliÂśmy z daleka obserwowaĂŚ AnitĂŞ pracujÂącÂą :tanczy:
To do tej nowej DP pewnie naganie :D
Ale aÂż siĂŞ nie chce wierzyĂŚ w te jej zapewnienia. Nie mamy jednak innego wyjÂścia jak uwierzyĂŚ, bo dzisiaj zastaÂłem kolejnÂą aktualizacjĂŞ :oo ChwyciÂła bakcyla :DD Albo musi to robiĂŚ :> Mam nadziejĂŞ, Âże idzie o to pierwsze :P
michaek pisze:ZdenerwowaÂłem siĂŞ dzisiaj rano, Âże nie ma Anity w Poranku
Jaka szkoda, Âże Anity i dziÂś nie byÂło :roll: WÂłaÂściwie to zastanawiajÂące to :roll: To znaczy domyÂślam siĂŞ, Âże pewnie dzoszlifowuje jutrzejszy odcinek Damy Pik, ale zdumiewa mnie, Âże znalazÂła czas na nowy wpis na bloga :roll:
Nika pisze:Mam pomysÂł, moÂże jako fani Anity i jej programu powinnismy jej wysyÂłac maile z propozycjami potencjalnych dam pik ?!
MyÂślĂŞ, Âże tego muru Âżadne z nas nie rozbije gÂłowÂą tego tvn-owskiego z gĂłry umurowanego muru :?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: Jaka szkoda, Âże Anity i dziÂś nie byÂło :roll: WÂłaÂściwie to zastanawiajÂące to :roll: To znaczy domyÂślam siĂŞ, Âże pewnie dzoszlifowuje jutrzejszy odcinek Damy Pik, ale zdumiewa mnie, Âże znalazÂła czas na nowy wpis na bloga :roll:
DziÂś, pĂłki co, nie znalazÂła jeszcze czasu :uhh: Ale znowu w serwisie o 15:30 przygotowywaÂła fakty, ktĂłrych jednak nie poprowadziÂła :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Bo o 15:30 jest blue'box, wiêc teraz codziennie o 15:30 Anita bêdzie przygotowywaÌ Fakty. :devil: Nowy blue'box ró¿ni siê od starego tym, ¿e tu nagrani s¹ ludzie. :D I dobrze. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Marcin - mnie nie byÂło szmat czasu, a wiem, po nadrobieniu zalegÂłoÂści, Âże i DÂżastina wie, Âże to bluebox :devil: Blacka nawet uÂświadamiaÂła :D

Czego dowiadujĂŞ siĂŞ jeszcze? Ale to juÂż super-szokujÂące newsy :shock:
Nie wiem, co mnie zszokowaÂło bardziej? :x :shock: Anita piszÂąca bloga, czy Anita robiÂąca DamĂŞ Pik Z KwaÂśniewskÂą? :shock:
Powiedzmy, ¿e obie kwestie tak samo szokuj¹ce :x Do obu pewnie....... nie chcê pisaÌ, ¿e zmuszona zosta³a, ale na pewno by³y to propozycje, a wiêc inspirowane z góry :x Mam nadziejê, ¿e mocno nie przeklina³a losu, kiedy dowiedzia³a siê o tym, ¿e ma otworzyÌ siê na widza? :x Faktycznie nieŸle jej idzie, ale wychodzi te¿ na jaw, ¿e ciê¿ko jej...... no, a na pewno nie jest ³atwo siê tak do koùca otworzyÌ ;) Ale wyj¹tkowo ³agodne komenty pod blogiem, a¿ podejrzanie ³agodne :> Ciekawe, kiedy Anicie znów ,,do³o¿¹'' :> :/
Oby jednak tego nie robili :/

Na dzisiejszÂą DamĂŞ Pik oczywiÂście jesteÂśmy umĂłwione :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale znowu w serwisie o 15:30 przygotowywaÂła fakty, ktĂłrych jednak nie poprowadziÂła :devil:
A ja znowu da³em siê nabraÌ :devil: Ale tylko przez parê chwil, bo póŸniej mnie oœwieci³o :D

DzieĂą TVN24 w Onet.pl!

I [url=mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200703/7b69da6add.wmv]AnitĂŞ[/url] odnalazÂłem - to nie byÂło trudne :lol2: Cholera, przeczytaĂŚ o tym byÂło zabawnie, ale usÂłyszeĂŚ to i zobaczyĂŚ na wÂłasne oczy i usÂłyszeĂŚ na wÂłasne uszy, to po prostu z nĂłg Âścina :lol:
OczywiÂście do momentu, kiedy rozmowa schodzi na komunistyczne tory - nie wybaczĂŞ Anicie, Âże bĂŞdzie braÂła udziaÂł w toczÂącej siĂŞ kampanii czerwonych :nie:
Powiedzmy, Âże obie kwestie tak samo szokujÂące
ÂŚnimy :lol2:
ODPOWIEDZ