Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze: DzieĂą TVN24 w Onet.pl!
Wielki buziak za ten link Black :* !
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No to ode mnie teÂż :buzi:
KubuÂś tak miÂło z AnitkÂą sobie gadajÂą, dzielÂą wspĂłlne dole i niedole :lol2: poradkowe :lol2:
Kuba zauwaÂżyÂł, a wÂłaÂściwie to zdziwiÂł siĂŞ, Âże zastaÂł AnitĂŞ w pracy :lol: W koĂącu to on musiaÂł najczĂŞÂściej ba zawsze w poradku zastĂŞpowaĂŚ AnitĂŞ, kiedy ta byÂła na wylocie :devil: Ale zmartwiony raczej nigdy tym nie byÂł ;) Ale na pewno kojarzy, Âże czĂŞÂściej Anity nie byÂło, niÂż byÂła :devil: Jego troska o fanĂłw faktycznie szalona :DD A fragment z wczesnym wstawaniem arcyzabawny - zwÂłaszcza, Âże Anita jest na poczÂątku Âśmiertelnie powaÂżna :devil:

I Dama Pik jeszcze :D

ÂŚwietnie by byÂło, gdyby jej wyjazdy zawsze owocowaÂły takim sympatycznym, pozbawionym negatywnych emocji odcinkiem :D A ten dodatkowo byÂł bardzo ciekawy :D WyszÂło coÂś na wzĂłr Mai w ogrodzie i jak siĂŞ nazywaÂł ten program Martyny? :devil: plus dobrze nam znana formuÂła DP ;) Tak wiĂŞc byÂło 3 w jednym. StÂąd bardzo ciekawie :P

Czy dobrze s³ysza³am, ¿e Anita powiedzia³a, trzymaj¹c tê sadzonkê, i¿ czuje siê, jakby trzyma³a dziecko? :D No, jeœli tak ma zamiar trzymaÌ dziecko, to wspó³czujê temu dziecku :devil: ¯artujê oczywiœcie ;) WidaÌ by³o, ¿e Anita œwietnie siê bawi³a, czy to rozmawiaj¹c z sam¹ bohaterk¹ programu, czy to ekspertami politycznymi, czy ze zwyk³ymi ludŸmi, jak na przyk³ad z m³odzie¿¹ szkoln¹ :P Taka siê otwarta Anita zrobi³a :P
WspaniaÂły odcinek :brawa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

WyszÂło coÂś na wzĂłr Mai w ogrodzie i jak siĂŞ nazywaÂł ten program Martyny?

Misja Anita :D :D :D :D To i tak brzmi lepiej, niÂż Anita w ogrodzie. :D

A co do Porady i Anity, to wmawiaÂł widzom, Âże prowadzi "Poranek", "DamĂŞ Pik", dzieĂą na Âżywo i "Magazyn 24". :devil: Ale przytomna Anita wykrzyczaÂła, Âże "Fakty". :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Odcinek DP rzeczywiÂście bardzo przyjemnie siĂŞ oglÂądaÂło :tanczy: Nie wiem czy to zasÂługa przyjaznego klimatu jaki tam panowaÂł :mhm: czy moÂże perspektywa kolejnego odcinka :devil: siĂŞ do tego przyczyniÂły :rozglada: Anita ogrodniczka :tanczy: strĂłj wprost stworzony do sadzenia drzewek :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Marcin pisze:
WyszÂło coÂś na wzĂłr Mai w ogrodzie i jak siĂŞ nazywaÂł ten program Martyny?
A co do Porady i Anity, to wmawiaÂł widzom, Âże prowadzi "Poranek", "DamĂŞ Pik", dzieĂą na Âżywo i "Magazyn 24". :devil: Ale przytomna Anita wykrzyczaÂła, Âże "Fakty". :D
Czas mu chyba wyjÂątkowo szybko upÂływa, bo podczas z rozmowy z PawÂłem upieraÂł siĂŞ, Âże odkÂąd Anita ma swĂłj program nie jest juÂż reporterkÂą :devil: MoÂżna teÂż oczywiÂście przypuszczaĂŚ, Âże pomyliÂł jÂą z BrygidÂą ;) Ale mniejsza o to :D
Anita ogrodniczka :tanczy: strĂłj wprost stworzony do sadzenia drzewek :lol2:
Zastanawiam siĂŞ, czy pojawi siĂŞ w tym garniturze jeszcze kiedyÂś Poradku albo w Faktach :devil:
WidaÌ by³o, ¿e Anita œwietnie siê bawi³a, czy to rozmawiaj¹c z sam¹ bohaterk¹ programu, czy to ekspertami politycznymi, czy ze zwyk³ymi ludŸmi, jak na przyk³ad z m³odzie¿¹ szkoln¹ :P
Odcinek z Vike-Freiberg¹ zosta³ tym samym w moim umyœle zdeklasowany na drug¹ pozycjê :D A ten wczorajszy z Matai zdecydowanie nr 1 8) Zupe³nie nowy kontynent - jesteœmy, wyszliœmy w koùcu poza granice Starego Kontynentu :lol2: , nowe zwyczaje, obyczaje, mentalnoœÌ ludzi :) Wszystko to i znacznie wiêcej :lol2: Anita jak zwykle piêknie, zgrabnie, przystêpnie i profesjonalnie przedstawi³a :) W rozmowie niesamowicie swobodna :) Nie tylko tej, ¿e tak to ujmê, na siedz¹co, ale zw³aszcza w tych rozmowach, ¿e tak to ujmê, na stoj¹co :lol2: Najlepsze by³o pytanie skierowane do m³odzieùca spoœród grupy m³odych ludzi: czy jesteœ ¿onaty? W pierwszej chwili pomyœla³em, ¿e Anita jest nim w jakimœ szczególnym stopniu zainteresowana :lol2: A póŸniej okaza³o siê, ¿e Anita chcia³a siê tylko dowiedzieÌ, czym takim jego ¿ona siê zajmuje, jako, ¿e program poœwiêcony by³ kobietom, ¿e tak to ujmê, pracuj¹cym :lol2:
Fragment z ÂżyrafÂą, czy ten o strojach pokazaÂł nam rzeczywiÂście ''nowÂą'' - mniej zdystansowanÂą AnitĂŞ :)

No to teraz oby przeÂżyĂŚ odcinek z kolejnÂą ... ''damÂą'' :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:uhh: Anitka nam coÂś ucichÂła :mhm: na blogu nowych wpisĂłw brak, w pracy jej nie widaĂŚ :uhh: Jedynie w blue boxowych serwisach fakty popoÂłudniowe dla nas przygotowuje :rozglada:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Za to TVP znowu powtarza sÂłodko-gorzkiego :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

UcichÂła, po czym przemĂłwiÂła - a jak jÂą serce bolaÂło ... no, mnie zabolaÂło, kiedy patrzyÂłem w F16 jak jakiÂś Amerykanin rozbija swoje Ferrari :hmm:

No có¿, ja wolê inne rozrywki :lol2:
Specjalnie zapisaÂłem sobie w Organizatorze, Âżeby przypadkiem nie zapomnieĂŚ :lol2: OczywiÂście mĂłgÂłbym zapomnieĂŚ tylko dlatego, Âże ostatnio jestem strasznie zapĂŞdzony, nie doszukiwaĂŚ siĂŞ proszĂŞ Âżadnych innych przyczyn :D

A, o czym piszĂŞ? :D O 28. marca :lol2: Tak, o 28 marca :D no dzisiaj mamy 28 marca :lol2: A, czy wy wiecie, co siĂŞ staÂło 28 marca 1978 w ÂŁodzi? :lol2:

UrodziÂła siĂŞ Anita :jupi: :jupi: :jupi:

W zwiÂązku z powyÂższym, mamy dziÂś piĂŞkne ÂświĂŞto :jupi:

Obrazek
Nie wiem, na ile z tych urodzin cieszy siê Anita, ale ja cieszê siê bardzo, poniewa¿ to okazja do g³êbszej refleksji, na temat tego, co jest dziêki niej wspanialsze i piêkniejsze, i co by by³o, gdyby jej nie by³o :lol2:
Ale jest :jupi: Ostatnio nawet coraz czĂŞÂściej jest :jupi: Mam na myÂśli to, Âże realizacja Damy Pik nie odbywa siĂŞ tak wielkim kosztem jej obecnoÂści na wizji, jak byÂło to np. pó³ roku temu :) Mamy AnitĂŞ czĂŞsto w Poradkach, czĂŞsto w F16, tylko niestety wszystko wskazuje na to, Âże tak jak szybko pojawiÂła siĂŞ w nowym programie Prosto z Polski, tak szybko z niego uciekÂła ;( Ale trudno, jej wola :( MoÂże rzeczywiÂście nie wyrabia czasowo :roll: Eeee :D PrzecieÂż znalazÂła w ostatnim czasie czas na wspó³pracĂŞ z Newsweekeim, a teraz z Wprost :lol2: I w dodatku, co mnie najbardziej cieszy, zaczĂŞÂła pisaĂŚ bloga :lol2: Nawet mi nie przeszkadza, Âże najprawdopodobniej zostaÂła do tego zmuszona, ale to brzydko brzmi … a chodzi mi o to, Âże zaczĂŞÂła blogowania dobrowolnie, czyli, Âżeby byÂło Âładniej napiszĂŞ, Âże zostaÂła zobligowana do tego przez swoich szefĂłw :lol2: NajwaÂżniejsze jest jednak to, Âże mamy jakiÂś kontakt z AnitÂą i jej przeÂżyciami, odczuciami, obserwacjami i poglÂądami :D

Cieszymy siĂŞ z obecnoÂści i cieszymy siĂŞ dziaÂłalnoÂściÂą Anity, prawda? :jupi: WydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, Âże duÂżo mamy naszej Anitki w telewizji, ale tylko w myÂśl hasÂła: lepszy rydz, niÂż nic, bo jak na tak wymagajÂących fanĂłw przystaÂło, ciÂągle uwaÂżamy, Âże Anita jest zbyt maÂło doceniona :]

Ale m³oda jest, wiêc miejmy nadziejê, ¿e z kolejnymi latami, bêdzie ju¿ tylko lepiej i lepsza przysz³oœÌ namaluje siê i dla Anity i dla nas!!! :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Ech, ubieg³eœ mnie Jack Black ;) tak bardzo chcia³am pierwsza, na forum, z³o¿yÌ Anicie ¿yczenia ;) SpóŸni³am siê :uhh: Ale jeszcze nic straconego :D Droga Anitko ¿yczê wszystkiego co najlepsze :D
Black Jack '62 pisze:UcichÂła, po czym przemĂłwiÂła - a jak jÂą serce bolaÂło ... no, mnie zabolaÂło, kiedy patrzyÂłem w F16 jak jakiÂś Amerykanin rozbija swoje Ferrari :hmm:
:uhh: JeÂśli o dzisiejsze fakty popoÂłudniowe chodzi, to ja widziaÂłam tylko zapowiedÂź :uhh:
I w dodatku, co mnie najbardziej cieszy, zaczĂŞÂła pisaĂŚ bloga :lol2:
Ale dziÂś znowu nie znalazÂła czasu na wpis :uhh:
Cieszymy siĂŞ z obecnoÂści i cieszymy siĂŞ dziaÂłalnoÂściÂą Anity, prawda? :jupi:
Prawda :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A ja widzia³em tylko przelotem Anitê w czwartkowym i pi¹tkowym Poradku ;( No co¿, wiêc mogê jedynie napisaÌ, ¿e Anita bardzo ³adnie wygl¹da³a i tego, co zd¹¿y³em obczaiÌ, to mia³a doœÌ uœmiechniêty nastrój :)
Niestety szaleĂączo maÂło udaÂło mi siĂŞ zaobserwowaĂŚ :/

A z blogowaniem coÂś nam Anitka ustaÂła :uhh: JuÂż kolejny dzieĂą mija, a po aktualizacji ani Âśladu :uhh:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a byÂła w Porankach rzeczywiÂście :D
..mam coÂś dla Ciebie z dzisiejszego Poranka :D

Anita :arrow:

Obrazek Obrazek

..zgaduj-zgadula - co to jest :?: :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:Anita :arrow:

..zgaduj-zgadula - co to jest :?: :lol:
No tak, ja dopiero co wsta³em, a on mnie bombarduje zagadkami :D Oby takich wiêcej. No wiêc tak :D Jest to zrzut z ''Wprost'', na zdjêciu (od lewej) Anita , Miller i Siennicki - fajna fota :lol2: Có¿ za spojrzenie - no, no, ¿eby czego z tego spojrzenia czasem nie by³o :lol2:

Ale, co trzyma w rĂŞkach Miller :> Tego juÂż nie mogĂŞ rozszyfrowaĂŚ :mhm:

A ja wiedziony Twoimi capsami, znalazÂłem coÂś na stronach Wprost :D
Zniesmaczony jestem rozmówc¹, ale có¿ :hyh: Tak w ¿yciu czasami bywa, ¿e trzeba z ''ma³ymi pa³acami'' rozmawiaÌ :hyh:
Aleksander KwaÂśniewski mĂłwi, Âże jest podsÂłuchiwany, bo wie coÂś, czego nie chce powiedzieĂŚ. DostaÂł przeciek od sÂłuÂżb, ktĂłre go podsÂłuchujÂą - mĂłwi w rozmowie z "Wprost" Leszek Miller.

Zdaniem byÂłego premiera, za inwigilacjÂą eks-prezydenta stojÂą "instytucje zwiÂązane z obecnÂą wÂładza". - ByÂłbym zdziwiony, gdybym i ja nie byÂł podsÂłuchiwany, ale jest mi to obojĂŞtne. Przez telefon mĂłwiĂŞ: "MĂłw wolniej, bo pan, ktĂłry nas sÂłucha, nie zrozumie" - dodaje Miller.

27 marca koordynator sÂłuÂżb specjalnych Zbigniew Wassermann zdecydowanie zaprzeczyÂł, ze KwaÂśniewski jest podsÂłuchiwany. ByÂły prezydent wyraziÂł takie przypuszczenie w rozmowie z TVN24. Na pytanie, kto mu zaÂłoÂżyÂł podsÂłuch, odpowiedziaÂł enigmatycznie: "IV RP".

CaÂła rozmowa Anity Werner i PawÂła Siennickiego z Leszkiem Millerem w najbliÂższym wydaniu tygodnika "Wprost", w sprzedaÂży od poniedziaÂłku 2 kwietnia
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:est to zrzut z ''Wprost'', na zdjêciu (od lewej) Anita , Miller i Siennicki - fajna fota :lol2: Có¿ za spojrzenie - no, no, ¿eby czego z tego spojrzenia czasem nie by³o :lol2:
A jeœli coœ by by³o :rozglada: to co byœ zrobi³? :lol2: Siennicki to ca³kiem mi³y goœÌ ;) Pamiêtam go z tvn24 i TV Puls ;) Tylko g³os ma trochê œmieszny :rozglada: Fotka rzeczywiœcie cudna :P
Zniesmaczony jestem rozmówc¹, ale có¿ :hyh: Tak w ¿yciu czasami bywa, ¿e trzeba z ''ma³ymi pa³acami'' rozmawiaÌ :hyh:
:uhh: WypÂływajÂą znowu na wierzch te .... :uhh: nic nie poradzimy :uhh:
JarosÂław KuÂźniar czytaÂł fragmenty tego wywiadu w poranku. Pytania krĂłtkie i konkretne ;) takie typowe dla Anity ;)
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

''Profesorowie agenci'' - hmmm ... tê poboczn¹ czêœÌ Poranka uchwyci³eœ :mhm:

A najwa¿niejsza by³a ta wspominkowe o JP Drugim :) Nie zdziwi³em siê za bardzo, kiedy dziœ zamiast Jakuba w Poradku zobaczy³em Anitê :) Bo któ¿ lepiej od Anity odda nastrój towarzysz¹cy tak wa¿nej i wznios³ej rocznicy? :) Ona jest taka stonowana i wywa¿ona :)

ChoÌ w tej rozmowie z Szymonem Ho³owni¹ ju¿ mniej ;) Ale podczas ³¹czeù na ¿ywo z Jackiem P. z Rzymu ju¿ patos :lol2:

Cudowny kawaÂłek Poradka widziaÂłem :)
ODPOWIEDZ