Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

DziÂś teÂż byÂł entuzjastyczny :D
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Mar 14, 2007 12:52 am ]
Musze odkurzyĂŚ wÂątek :tanczy: :arrow:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Po nieobecnoÂści widaĂŚ Âże Krzysio jest peÂłen wigoru i chĂŞci do pracy

Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

:* to dla Was ch³opaki, za Krzysia! Gdyby nie wasze capsy, to bym juz go wogóle nie widywa³a, w zesz³ym tygodniu w serwisach go nie by³o, a dziœ nie mog³am niestety ogl¹daÌ. O ogl¹daniu NET 24 ju¿ nie wspomnê, ostatnio opanowa³am do perfekcji w³¹czanie na koùcowe napisy :lol: Ale co to ja widzê :shock: jakaœ nowa marynara i to ca³kiem fajna! :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Mam podobny problem z JoasiÂą-teÂż nie mogĂŞ siĂŞ wstrzeliĂŚ :hmm:
Ta marynarka na poniÂższym capsie juÂż chyba byÂła opisywana

Obrazek

Fajnie ze to Joasia zastÂąpiÂła Krzysia w porankowych serwisach :tanczy:
maxxx

Post autor: maxxx »

Fajnie ze to Joasia zastÂąpiÂła Krzysia w porankowych serwisach
Fajnie ale juz chyba wszystko powróci³o do normy :spiewa: Krzysztof opowiada³ dziœ jakto po 3:15 wyje¿d¿a z bloku i nie widzi ¿ywej duszy woko³o :spiewa: Rzeczywiœcie taka kosmiczna pora :aniol: Pó¿niej po poranku chwila przerwy i zasiada do montowania internet24,w takim w¹skim przesmyku ma stanowisko :spiewa: Skromny ch³opak-ale mo¿e nied³ugo dorobi siê jakiegoœ pokoju.Chyba rzeczywiscie zakochany w necie jest-ca³y czas na komputerze przesiaduje :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:
Fajnie ze to Joasia zastÂąpiÂła Krzysia w porankowych serwisach
Fajnie ale juz chyba wszystko powróci³o do normy :spiewa: Krzysztof opowiada³ dziœ jakto po 3:15 wyje¿d¿a z bloku i nie widzi ¿ywej duszy woko³o :spiewa: Rzeczywiœcie taka kosmiczna pora :aniol: Pó¿niej po poranku chwila przerwy i zasiada do montowania internet24,w takim w¹skim przesmyku ma stanowisko :spiewa: Skromny ch³opak-ale mo¿e nied³ugo dorobi siê jakiegoœ pokoju.Chyba rzeczywiscie zakochany w necie jest-ca³y czas na komputerze przesiaduje :D
A gdzie on to opowiadaÂł ? :hyh: ..Âże tez tego nie widziaÂłam,ale zaraz, zaraz moÂże na tvn24.pl znajdĂŞ?? :mhm: W kaÂżdym bÂądÂż razie dziĂŞki maxx za streszczenie wypowiedzi KrzyÂśka
adam
Fan Forum
Fan Forum

Oj Nika byÂła specjalna 6-cio godzinna relacja na Onet.pl -i tylko na tym portalu -ale na Âżywo
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:Oj Nika byÂła specjalna 6-cio godzinna relacja na Onet.pl -i tylko na tym portalu -ale na Âżywo
6 godzin relacji :shock: Nie, no nawet gdybym wiedzia³a przedtem o tym to i tak bym nie mog³a tego ogl¹daÌ. Ale fakt, daje plamy ostatnio i nie jestem na bie¿¹co, ale doskwiera mi po prostu brak czasu... :? Dobrze, ¿e chocia¿ Poranek rano przez pó³ godziny mam jak ogl¹dn¹Ì :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

No to moÂżna Ci powiedzieĂŚ Âże Krzysio to bardzo zapracowany czÂłowiek.
Mnie mĂłj czas teÂż niedÂługo siĂŞ moÂże urwaĂŚ wiĂŞc wiem o co chodzi
Nika
Fan Forum
Fan Forum

W s¹siêdnim w¹tku o Anicie Werner dziêki niezast¹pionemu userowi o nicku Black Jack :D , dorwa³am w koùcu link, który otwar³ mi wrota do tego niezapomnianego Poranka od kuchni, którego nie mog³am wówczas na bie¿¹co ogl¹daÌ. Po klikniêciu tutaj uka¿e siê spis wszystkich fragmentów rozmów, a tak¿e tej, która interesuje nas najbardziej, czyli z Krzysiem Górlickim :D
Bardzo fajna rozmowa, Krzys zupe³nie inaczej wypada w takich nieoficjalnych rozmowach, jest bardziej wyluzowany i nawet mimikê twarzy ma zupe³nie inn¹ ni¿eli ta, któr¹ ma w serwisach czy te¿ NET24. Podoba mi siê jego podejœcie do wczesnorannego wstawania (raczej nocnego 8) ), po prostu nie patrzeÌ na zegarek, tylko niezaleznie od tego jak wczesna jest pora nastawic siê psychicznie i fizycznie na pe³ne przebudzenie. Dlatego te¿ ku zdziwieniu i podziwu Kuby Porady, Krzyœ nie zapomina o porannym œniadaniu przed wyjœciem z domu pomimo tak wczesnej pory, kiedy to raczej trudno cokolwiek w siebie coœ wmusiÌ. Krzyœ na to: "Trzeba koniecznie rano zjeœÌ œniadanie- tak mama mówi³a!" :D
No proszê nie doœÌ, ¿e zdyscyplinowany to w dodatku s³ucha siê mamy! :D
Jeszcze bardziej lubiĂŞ tego faceta!
adam
Fan Forum
Fan Forum

cieszy mnie to Nika ze miaÂłaÂś okazjĂŞ to zobaczyĂŚ :D

A w interNET24-bez zmian

Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

W wielkanocnÂą sobotĂŞ KrzyÂś w wybornym nastroju od rana w Poranku i jeszcze potem w DnÂŻ do godziny 11 miaÂła dyÂżur :D
Obrazek Obrazek
To chyba panie na niego tak dobrze wpÂływajÂą, zobaczcie jaki uÂśmiechniety!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Do godziny 11 w sobotĂŞ jest poranek, a nie dzieĂą na Âżywo. :D

ostatnio Krzysztof bardzo dobrze siĂŞ spisuje. :D AÂż go nawet polubiÂłem. :D TydzieĂą temu teÂż miaÂł weekendowe poranki.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Do godziny 11 w sobotĂŞ jest poranek, a nie dzieĂą na Âżywo. :D

.
DziĂŞki :D To kwestia przyzwyczajenia, bo w tygodniu to wiadomo, zawsze do 10 jest Poranek, stÂąd moja mini pomyÂłka :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Musze was pogodziĂŚ bo po poranku prowadziÂł serwisy w weekendowym wydaniu dnÂż.
Jak zobaczyÂłem po powrocie z rezulekcji Krzysia o poranku -to szkoda mi sie go zrobiÂło Âże nie ma chÂłopak ÂświÂąt :xx:
ODPOWIEDZ