Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To, to akurat dobrze, i¿ tracisz ;) to, czyli czcze obietnice :D Bo czym¿e jest taka obietnica w obliczu konferencji ministrów (dwóch) zdrowia? :x Teraz, to ju¿ kompletnie pozbawion¹ sensu wydaje mi siê ta podró¿ from Poznaù to Sieradz :roll:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No, ale cholera jest pilna informacja z Sieradza o tym, Âże ten chÂłopak winien jest zabĂłjstwa tej nastolatki :neutral: Ja, na miejscu wydawcĂłw, przerwaÂłabym tĂŞ konferencjĂŞ :? Ja :D Ale wydawcÂą nie jestem :D
(...)
a ona marzÂła na dworze, wczeÂśniej pokonujÂąc jeszcze setki kilometrĂłw? :>
Pal licho kilometry, marznie i moknie dla jednej relacji? :neutral: :twisted:
Masz racjĂŞ Al, to nie na moje nerwy :twisted:
Ciiiiii :cicho: Bo nam siĂŞ dostanie :devil:
Nie martw siĂŞ nic, a nic :D Przed wszelakimi szaleĂącami CiĂŞ obroniĂŞ :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No, ale cholera jest pilna informacja z Sieradza o tym, Âże ten chÂłopak winien jest zabĂłjstwa tej nastolatki :neutral: Ja, na miejscu wydawcĂłw, przerwaÂłabym tĂŞ konferencjĂŞ :? Ja :D Ale wydawcÂą nie jestem :D
A szkoda :/
Funckyrella pisze: Pal licho kilometry, marznie i moknie dla jednej relacji? :neutral: :twisted:
Masz racjĂŞ Al, to nie na moje nerwy :twisted:
Wdech, wydech Funcky :) Wdech, wydech :) Spokojnie :D Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła, wiĂŞc jest jeszcze szansa, zwÂłaszcza, Âże to pilna informacja :)
Funckyrella pisze: Nie martw siĂŞ nic, a nic :D Przed wszelakimi szaleĂącami CiĂŞ obroniĂŞ :devil:
DziĂŞkujĂŞ za ofertĂŞ i za to, Âże nie troszczysz siĂŞ tylko o wÂłasnÂą skĂłrĂŞ, ale teraz przed szaleĂącami chroni i nad szaleĂącami wisi jeszcze groÂźba 24h sÂądĂłw :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Wdech, wydech Funcky :) Wdech, wydech :) Spokojnie :D Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła, wiĂŞc jest jeszcze szansa, zwÂłaszcza, Âże to pilna informacja :)
Do tego stopnia pilna, ¿e Agatka w³aœnie skoùczy³a swoj¹ telefoniczn¹ relacjê :o :D Wspania³¹ relacjê :tanczy: Teraz ju¿ mogê siê nawet denerwowaÌ :lol:

Teraz ju¿ wiem, ¿e Agatka jest tak w³aœciwie przed s¹dem w Sieradzu, bo przez chwilê nie by³am pewna, czy nie przypadkiem w Wieluniu przed szko³¹ :mhm: Zaskoczenie zrobi³o swoje ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jeszcze nie zd¹¿y³em siê rozpakowaÌ :jupi:
..dopadÂłem do komputera jak szalony :szalony:
..nawet nie mieliÂście na co narzekaĂŚ ;)
..to znaczy zawsze kiedy narzekaliÂśmy to najwyÂżej na brak uÂśmiechu a tu Agatka taka rozpromieniona byÂła
..zanim coÂś wiĂŞcej napiszĂŞ zapodam capsy :lol2:

..Black - doczekaÂłeÂś siĂŞ :D
..rozmawiaÂły ale nie chciaÂły na siebie patrzeĂŚ :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

..Agatka na koniec spoglÂądnĂŞÂła ale Anita nie :lol:
Obrazek

..byÂłem padniĂŞty a teraz jestem wniebowziĂŞty :lol2:

..dziĂŞkiiiiiiiii za ten tydzieĂą na posterunku :buzi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Krzysiek :buzi: , Krzysiek :buzi: :jupi: I przywiozÂłeÂś ze sobÂą AgatkĂŞ? :lol2:
..Black - doczekaÂłeÂś siĂŞ
..rozmawiaÂły ale nie chciaÂły na siebie patrzeĂŚ
Nie manipujuj faktami, a wlaÂściwie to ujĂŞciami :lol: To historyczny moment :tanczy:
Wow :o nie s¹dzi³am, ¿e do¿yjê tej chwili :lol: Black do¿y³, ale ju¿ chwilê po tej chwili nie ¿y³....... w³aœciwie to mo¿e tylko straci³ przytomnoœÌ :lol: Spróbujê go zresuscytowaÌ :devil:

Echhhh....... to siĂŞ nazywa wejÂście Anity i Agaty :brawa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..jeszcze nie zd¹¿y³em siê rozpakowaÌ :jupi:
Bracie - obieÂżyÂświacie :) Witaj wÂśrĂłd nas znowu :) Wracasz w samÂą porĂŞ 8)
..nawet nie mieliÂście na co narzekaĂŚ ;)
W ogĂłleÂśmy nie narzekali :lol: Co najwyÂżej czasem na brak capsĂłw :lol:
Takie to waÂżne dla niego byÂło? :lol:
SprĂłbujĂŞ go zresuscytowaĂŚ :devil:
Dalej, mĂłw, co z nim?! :devil:

A jednak podró¿ siê op³aci³a 8) Agatta poraz kolejny zab³ysnê³a urod¹ i talentem w dzienniku 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Oooo :o I jeszcze raporcik :P Relacja w raporcie :) ByÂłem Âświadkiem relacji w raporcie :P

Funcky mi mĂłwi, Âże ona z kolei byÂła Âświadkiem ciszy przed burzÂą :lol: A gdzie tu burza? :lol2: deszczyk sobie adyĂŚ tycio pokropiÂł :) i Agatka musiaÂła swoje piĂŞkno pod parasolem chroniĂŚ :P
Alchemik pisze:
obie¿yœwiat pisze:..jeszcze nie zd¹¿y³em siê rozpakowaÌ :jupi:
Bracie - obieÂżyÂświacie :) Witaj wÂśrĂłd nas znowu :) Wracasz w samÂą porĂŞ 8)
Dobrze, ¿e zd¹¿y³eœ wróciÌ :D Nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez tych capsów :nie: :D
A Funkcy te¿ wiedzia³aœ, kiedy zostaÌ :lol2: Nie czêsto zdarzaj¹ siê ³¹czenia na linii Agata-Anita :lol2: nie wiadomo, kiedy nast¹pi kolejne :lol2: No, ale to kolejne ju¿ nie bêdzie pierwszym :lol2:
Takie to waÂżne dla niego byÂło? :lol:
A waÂżne, bo dlatego choĂŚby, Âże ponad rok na to wydarzenie czekaÂłem :lol2: Jestem, jestem :D Nie o siebie siĂŞ lĂŞkaÂłem i swojÂą reakcjĂŞ na to wydarzenie, lecz (to gÂłupio jeszcze bardziej zabrzmi) Agatki reakcjĂŞ :lol2: Jak widaĂŚ zuch dziewczyna :lol2: Anita jej nie zmroziÂła :lol:
Alchemik pisze:Widok to byÂł niezwykÂły, poniewaÂż kobieta zamiast np. noÂża, tÂłuczka do miĂŞsa, czy ÂłyÂżki wazowej w rĂŞku dzierÂżyÂła mikrofon i pewnie dyktowaÂła warunki swojemu operatorowi, ktĂłrzy towarzyszyÂł jej w tej kuchni z kamerÂą :)
ByliÂśmy wtedy podwĂłjnie kuszeni :P Takie wyborne i niepostne jadÂło w Wielki PiÂątek i takaa wyborna kobieta, do tego w kuchni :lol2:
Alchemik pisze:MyÂślĂŞ, Âże jak w kaÂżdym zawodzie, gdy kobiety juÂż czymÂś siĂŞ zajmujÂą, to bardzo siĂŞ w to angaÂżujÂą i efekty sÂą no sÂą po prostu pochwalne :lol2:
A dla mnie kobieta obierajÂąca ziemniaki w kuchni jest artystkÂą :lol2:
Fakt, faktem, i¿ w swoim g³êbokim jestestwie, mê¿czyzna pozazdroœci³ kobiecie i wlaz³ do kuchni :devil:
Alchemik pisze:
Funckyrella pisze:Ja muszê siê przyznaÌ, ¿e jednak mam skrajne pogl¹dy i nigdy nie zwi¹za³abym siê z mê¿czyzn¹, który nie wypad³ ze swojej roli opas³ego samca wo³aj¹cego:,,daj mi jeœÌ kobieto'' :lol2: To ja wracam, padam zmêczona i wo³am przeraŸliwie: jeœÌÌÌÌ!!! :devil:
PrzyganiaÂł kocioÂł garnkom :lol: Bijcie dzwony, poÂżogĂŞ, larum gÂłoÂście, bo tu naraz wyszÂło szydÂło z worka i tyle (uÂżywajÂąc dalej starodawnych, tu: krawieckich okreÂśleĂą) :lol:
Taaa :lol: ÂŻal mi tego mĂŞÂżczyzny :lol:
Tak wylazÂło po raz kolejny szydÂło z worka wykazujÂące prawdziwÂą Funcky :P :devil:
I teraz, jak szyd³o z worka ju¿ wysz³o, to tym szyd³em, w dodatku grubymi niÌmi mo¿emy uszyÌ historiê jak to œwiat wspó³czesny na g³owie staje, a w naszym przypadku fika kozio³ki :devil: I to nie tylko dlatego, ¿e jesteœmy z Poznania :devil:
Alchemik pisze:
Funckyrella pisze: Kalczyùska obiecywa³a, ¿e jeszcze bêd¹ siê ³¹czyli z Agatk¹ - pytanie, kiedy? :mhm: Niewiele ju¿ serwisów pozosta³o :>
To, to akurat dobrze, i¿ tracisz ;) to, czyli czcze obietnice :D Bo czym¿e jest taka obietnica w obliczu konferencji ministrów (dwóch) zdrowia? :x Teraz, to ju¿ kompletnie pozbawion¹ sensu wydaje mi siê ta podró¿ from Poznaù to Sieradz :roll:
I proszĂŞ mi tu towarzystwo wiĂŞcej razy obietnic wypowiadanych przez AniĂŞ nie deprecjonowaĂŚ :grozi: :ban: Ania wie, co mĂłwi, zwÂłaszcza, kiedy to jest bliskie sercu jej fana :lol:
A jednak podró¿ siê op³aci³a 8) Agatta poraz kolejny zab³ysnê³a urod¹ i talentem w dzienniku 8)
Wiêcej takich podró¿y, a bêdê kontent do rozpuku 8)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..cieszĂŞ siĂŞ tak jak Wy z tego Âże wrĂłciÂłem - dopĂłki mogĂŞ

..ale z wprawy robienia capsĂłw to lekko wyszedÂłem :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..na szczĂŞÂście piĂŞkno i profesjonalizm Agatki w normie 8)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O :D Jak mi dobrze :P :lol: I padaĂŚ na czas raportu przestaÂło :D U nas chyba w tym samym czasie :mhm: I sÂłoĂące nawet siĂŞ pokazaÂło - jak zawsze, kiedy pojawia siĂŞ Agatka :szalony:

Ja juÂż niestety ''dzieĂą peÂłen wraÂżeĂą'' tu na forum koĂączĂŞ ;( ale jutro bĂŞdzie nowy dzieĂą :D

obi - miÂłego nadrabiania zalegÂłoÂści :D DuÂżo ich nie ma ;) Ale za to jakiej wysokiej jakoÂści sÂą :lol2:

Pa! :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:Nie o siebie siĂŞ lĂŞkaÂłem i swojÂą reakcjĂŞ na to wydarzenie, lecz (to gÂłupio jeszcze bardziej zabrzmi) Agatki reakcjĂŞ :lol2: Jak widaĂŚ zuch dziewczyna :lol2: Anita jej nie zmroziÂła :lol:
Obie dzielnie to zniosÂły, choĂŚ poczÂątkowo baÂły siĂŞ na siebie spojrzeĂŚ :lol:
Black Jack pisze: Taaa :lol: ÂŻal mi tego mĂŞÂżczyzny :lol:
Tak wylazÂło po raz kolejny szydÂło z worka wykazujÂące prawdziwÂą Funcky :P :devil:
ÂŻalowaĂŚ faceta, ktĂłrego spotkaÂło takie szczĂŞÂście :nie: Takiemu tylko zazdroÂściĂŚ :lol2:
Black Jack '62 pisze:Ja juÂż niestety ''dzieĂą peÂłen wraÂżeĂą'' tu na forum koĂączĂŞ
:o CzyÂżbyÂś pognaÂł szukaĂŚ wraÂżeĂą gdzie indziej :mhm: Pewnie poniosÂło CiĂŞ w kierunku Sieradza :rozglada: Agatce na przeciw :rozglada:
obi - miÂłego nadrabiania zalegÂłoÂści :D DuÂżo ich nie ma ;) Ale za to jakiej wysokiej jakoÂści sÂą :lol2:
Podobno liczy siê jakoœÌ, a nie iloœÌ :mhm: ale w przypadku Agatki to siê nie sprawdza :lol2: Dlatego dorzucam relacje z wczoraj :arrow:

Pierwsza relacja :arrow:
http://www.savefile.com/files/626998

Relacja telefoniczna :arrow:
http://www.savefile.com/files/626661

Relacja historyczna :arrow:
http://www.savefile.com/files/626643

Relacja z raportu :arrow:
http://www.savefile.com/files/626665

Krzysiu :* Jak to miÂło, Âże juÂż jesteÂś z nami :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Black Jack pisze: Taaa :lol: ÂŻal mi tego mĂŞÂżczyzny :lol:
ÂŻalowaĂŚ faceta, ktĂłrego spotkaÂło takie szczĂŞÂście :nie: Takiemu tylko zazdroÂściĂŚ :lol2:
WydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, iÂż Black wie, co mĂłwi, ze wzglĂŞdu na staÂż i doÂświadczenia, ale tym razem musi siĂŞ myliĂŚ :lol:
Podobno liczy siê jakoœÌ, a nie iloœÌ :mhm: ale w przypadku Agatki to siê nie sprawdza :lol2: Dlatego dorzucam relacje z wczoraj :arrow:

Relacja historyczna :arrow:
http://www.savefile.com/files/626643
Ta relacja jest ÂłudzÂąco do tej pierwszej podobna :lol: WyszÂło na to, Âże ''historycznej'' z FaktĂłw nie ma :rozglada:
Krzysiu :* Jak to miÂło, Âże juÂż jesteÂś z nami :D
Chyba Âśpi jeszcze :rozglada: Agatta (po)rankiem juÂż pracowaÂła i o losie Jakuba T. informowaÂła :D
Ostatnio zmieniony środa 11 kwie 2007, 10:19 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

:tanczy:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

:tanczy:
Tego nie macie Obrazek

To ja dam trochĂŞ z dziewiÂątej
Obrazek Obrazek Obrazek

I trochĂŞ dziesiÂątej Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Oo :o hoho :D Pojedynkujecie siĂŞ czyÂżby :> Wojna na capsy? :D BĂŞdĂŞ arbitrem, bĂŞdĂŞ :lol2:
Ale co tu rozstrzygaĂŚ? :lol2: Wszystko widaĂŚ jak na dÂłoni :D A jeÂśli ktoÂś ma wzglÂąd jeszcze do TVN24... telewizyjnej, to i sÂłychaĂŚ wszystko gÂłoÂśno i wyraÂźnie :)
Po dwĂłch relacjach Agatty jesteÂśmy, a Jakuba T. juÂż wywieziono z aresztu :rozglada:
Polecia³ do Warszawy, póŸniej do celu, czyli Wlk. Brytanii...
Czas teraz na relacjĂŞ..., czy czy siĂŞ doczekamy Agatty :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:Ta relacja jest ÂłudzÂąco do tej pierwszej podobna :lol: WyszÂło na to, Âże ''historycznej'' z FaktĂłw nie ma :rozglada:
:red: Wiedzia³am, ¿e kiedyœ coœ pokrêcê :lol: Ale to dlatego, ¿e niewyspana jestem :rozglada: Przez £ukasika, serwisowa³ wczoraj do pó³nocy, a ja musia³am go ogl¹daÌ :lol2: a dziœ wczeœnie rano, ptaszki tak siê wydziera³y pod moim oknem, ¿e a¿ mnie obudzi³y :rozglada: Ale nic siê nie martw Al :stop: relacjê historyczn¹ mamy :tanczy: :arrow:
Fakty
http://www.savefile.com/files/629224

I relacje z dziÂś :arrow:
http://www.savefile.com/files/629234
http://www.savefile.com/files/629067

Mam nadziejĂŞ, Âże tym razem nic nie nakrĂŞciÂłam ;)
Dobra spadam :rozglada: tak prawdĂŞ piszÂąc byĂŚ mnie tu teraz nie powinno :cicho: :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ