[TVN7] Big Brother
Moderator: Łukasz
Fajnie bĂŞdzie zobaczyĂŚ nowÂą, polskÂą edycjĂŞ "Big Brothera" i to "Celebrity Big Brother".
Nie dziwiê siê, ¿e TVN nie chce wracaÌ do tego formatu - musia³yby nast¹piÌ spore zmiany w ramówce m.in. z prime - time znikn¹³ by serial "W 11 - Wydzia³ Œledczy", który w œrodê i czwartek ma bardzo dobre wyniki - do 5 mln, a w poniedzia³ek i wtorek niez³y - chocia¿ konkuruje z "M jak Mi³oœÌ", "BB" móg³by mieÌ gorszy rezultat.

-
- Początkujący
Pewnie ¿e dobrze, ¿e TVN ju¿ nie chce BB, i to CBB to mog³oby zaszkodziÌ dla W-11 i ja za nic w œwiecie nie chcê ¿eby znikn¹³ z prime- time'u!!Fajnie bêdzie zobaczyÌ now¹, polsk¹ edycjê "Big Brothera" i to "Celebrity Big Brother".Nie dziwiê siê, ¿e TVN nie chce wracaÌ do tego formatu - musia³yby nast¹piÌ spore zmiany w ramówce m.in. z prime - time znikn¹³ by serial "W 11 - Wydzia³ Œledczy", który w œrodê i czwartek ma bardzo dobre wyniki - do 5 mln, a w poniedzia³ek i wtorek niez³y - chocia¿ konkuruje z "M jak Mi³oœÌ", "BB" móg³by mieÌ gorszy rezultat.
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Big Brother
Co do 'Big Brothera' to takie informacje juÂż siĂŞ pojawiaÂły. Jestem natomiast bardzo zaskoczony tymi rewelacjami nt. 'MilionerĂłw'. :mhm: MyÂślĂŞ, Âże sobie to wymyÂśliÂłeÂś, bo o 'Big Brotherze' skopiowaÂłeÂś niusa z 'Dziennika', natomiast o 'Milionerach' juÂż nie. :] Hmm...
Ostatnio zmieniony niedziela 02 wrz 2007, 15:49 przez pop, łącznie zmieniany 1 raz.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Tak o "Big Brotherze" juÂż sÂłyszeliÂśmy, ale czy TV 4 nie wybraÂł "Zamiany Âżon" zamiast BB? Tak coÂś mi siĂŞ obiÂło o uszy.
(podmark pewnie wie, bo siĂŞ tym interesuje
wiĂŞc moÂże napisaĂŚ czy siĂŞ nie mylĂŞ). Co do "MilionerĂłw" to fajnie byÂłoby to znĂłw zobaczyĂŚ, nawet w Polsacie, ale wÂłaÂśnie to nie jest cytat.
MoÂże wielkie ssanie z palca?
PoproszĂŞ CiĂŞ tv-fan'ie o linka (jeÂśli to jest na stronach dziennik.pl) lub moÂże skan, zdjĂŞcie tego artykuÂłu.
Poza tym to raczej nie ten dziaÂł.

Poza tym to raczej nie ten dziaÂł.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ano interesujĂŞ siĂŞpawell pisze:(podmark pewnie wie, bo siĂŞ tym interesuje![]()

Jedyne, co mnie ciekawi, to fakt, Âże "Zamiana ÂŻon" ma siĂŞ pojawiĂŚ w maju, a BB miaÂł dopiero jesieniÂą. WiĂŞc moÂżliwe, Âże na antenie CzwĂłrki zobaczymy obydwa te programy.
No i dla fanów "Big Brothera": nie ma siê zbytnio co cieszyÌ powrotem programu, bo pewnie -jeœli powstanie - to swoj¹ formu³¹ przypomina³ bêdzie belgijski¹ wersjê. Gwiazdy bêd¹, ale widzowie nie bêd¹ mieÌ wp³ywu na ich pobyt w domu (nie bêdziemy mogli g³osowaÌ), bo program zostanie zrealizowany wczeœniej , gwiazdy bêd¹ braÌ udzia³ w pojedynkach i same bêd¹ siê eliminowaÌ. Ta formu³a programu zostanie pewnie wymuszona przez uczestników, którzy nie zgodz¹ siê na miesiêczny pobyt w zamkniêciu (polskie gwiazdeczki uwa¿aj¹, ¿e s¹ niewiadomo kim).
no to polsat dalej sie stara a TVN nic wsumie poza tym ,Âże zrobiÂł ten koncert w wielkanoc to dalej tylko to samo ... miejmy nadzieje ,Âże tylko dlatego , Âże szykujÂą mega nowoÂści
a wg mnie fajnie , ze wracajÂą te programy, bardzo je lubie..tylko szkoda ,Âże nie na tvn...

a wg mnie fajnie , ze wracajÂą te programy, bardzo je lubie..tylko szkoda ,Âże nie na tvn...
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
No fajnie, ale te programy wg mnie powinny zostaĂŚ bez zmian. JeÂśli kolejna edycja "Big Brothera" miaÂłaby wyglÂądaĂŚ tak jak opisaÂł to podmark to Wielki Brat straci duÂżo. Takie reality-show jest ciekawsze na Âżywo, a nie nagrane wczeÂśniej no i tu widzowie powinni decydowaĂŚ kto odpadnie. :? Najlepiej Âżeby zrobili edycjĂŞ ze zwykÂłymi ludÂźmi, a nie naszymi "gwiazdami". :?

-
- Początkujący
- Kontakt:
Niezale¿nie od tego, czy prawd¹ jest niepotwierdzony fakt o powrocie "Milionerów" czy te¿ nie, uwa¿am, ze po piêcioletniej przerwie oba te programy powinny wróciÌ. I myœlê, ¿e bez problemu by³yby przyjête przez widzów - 5 lat ju¿ ka¿dy niemal zapomnia³ i fajnie by³oby odgrzaÌ te "stare kotlety", szczególnie "Big Brothera". Poza tym ju¿ dosyÌ dawno w Polsce nie by³o ¿adnego reailty - show, chyba 2 albo 3 lata temu by³ w Polsacie "Bar". Ogl¹dalnoœÌ nowego "Big Brothera 4
" byÂłaby pewnie zadowalajÂąca.
TVN'owi koùczy siê ju¿ "Taniec z gwiazdami" - to ju¿ ostatnia edycja (i dobrze, bo wszystkim siê ju¿ znudzi³o). Na jesieù przypada 10 - lecie TVN i powinni zrobiÌ mega nowoœci. "Big Brother" by³by na prawdê spoko, "Milionerzy" te¿ - na pocz¹tek retrospekcja tych programów sprzed 7 lat i nowe edycje. "Big Brother" powinien byÌ tak, jak w pierwszej edycji - ludzie z castingu itd. TVN powinien wzi¹Ì siê do roboty, bo szykuje siê na jesieù niez³a rywalizacja pomiêdzy Polsatem, a TVN'em, i musi siê postaraÌ o te dwa programy, bo inaczej podkupi je Polsat :? .

TVN'owi koùczy siê ju¿ "Taniec z gwiazdami" - to ju¿ ostatnia edycja (i dobrze, bo wszystkim siê ju¿ znudzi³o). Na jesieù przypada 10 - lecie TVN i powinni zrobiÌ mega nowoœci. "Big Brother" by³by na prawdê spoko, "Milionerzy" te¿ - na pocz¹tek retrospekcja tych programów sprzed 7 lat i nowe edycje. "Big Brother" powinien byÌ tak, jak w pierwszej edycji - ludzie z castingu itd. TVN powinien wzi¹Ì siê do roboty, bo szykuje siê na jesieù niez³a rywalizacja pomiêdzy Polsatem, a TVN'em, i musi siê postaraÌ o te dwa programy, bo inaczej podkupi je Polsat :? .
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
Zale¿y gdzie by³by nadawany. Wszystkie informacje mówi¹, ze "BB" ma byÌ w TV4, a wiadomo tam nie ma co liczyÌ na wiele. Przypomnijmy sobie 7 edycjê "Baru".cfc_champion pisze:Ogl¹dalnoœÌ nowego "Big Brothera 4" by³aby pewnie zadowalaj¹ca.

Ale to nie jest jeszcze potwierdzone. :rozglada:cfc_champion pisze:TVN'owi koĂączy siĂŞ juÂż "Taniec z gwiazdami" - to juÂż ostatnia edycja (i dobrze, bo wszystkim siĂŞ juÂż znudziÂło).
Ale TVN nie wyprodukuje nowej edycji (jakby tak byÂło to informacje o "BB" w TV4 nie pojawiÂłyby siĂŞ).cfc_champion pisze:Na jesieĂą przypada 10 - lecie TVN i powinni zrobiĂŚ mega nowoÂści. "Big Brother" byÂłby na prawdĂŞ spoko,

Dobre reality-show typu Big Brother przydaÂłoby siĂŞ jesieniÂą w TVN. Mogliby wprowadziĂŚ jakieÂś drobne korekty podpatrujÂąc jak to siĂŞ sprawdzaÂło w innych krajach
.
Jeszcze chciaÂłbym aby rĂłwnieÂż TVN nagraÂł PolskÂą edycjĂŞ "RobinsonĂłw". Fakt, Âże wyniki WR nie byÂły zbyt zadowalajÂące (zaledwie dwa odcinki miaÂły powyÂżej 3 mln. i finaÂłowy 4 miliony)

Jeszcze chciaÂłbym aby rĂłwnieÂż TVN nagraÂł PolskÂą edycjĂŞ "RobinsonĂłw". Fakt, Âże wyniki WR nie byÂły zbyt zadowalajÂące (zaledwie dwa odcinki miaÂły powyÂżej 3 mln. i finaÂłowy 4 miliony)
-
- Początkujący
- Kontakt:
Przecie¿ wiem, ¿e TVN nie jest zainteresowany produkcj¹, tylko zasugerowa³em, ¿e jeœli chodzi o Big Brothera to tylko w TVN, a nie w Polsacie - to TVN pierwszy mia³ Big Brothera i to On powinien mieÌ go dalej, Polsat lepiej niech zajmie siê Barem, bo w ostatnim finale hucznie zapowiadali, ¿e maj¹ mnóstwo niespodzianek na nastêpn¹ edycjê :? .pawell pisze:Zale¿y gdzie by³by nadawany. Wszystkie informacje mówi¹, ze "BB" ma byÌ w TV4, a wiadomo tam nie ma co liczyÌ na wiele. Przypomnijmy sobie 7 edycjê "Baru".cfc_champion pisze:Ogl¹dalnoœÌ nowego "Big Brothera 4" by³aby pewnie zadowalaj¹ca.
Moim zdaniem jak Wielki Brat to tylko duÂża stacja typu Polsat czy TVN (ktĂłry nie jest zainteresowany).
![]()
Oczywiœcie, ¿e tylko du¿a stacja i nie wiem po, co Polsat trzyma za rêkê ma³¹ TV4.Ale to nie jest jeszcze potwierdzone. :rozglada:cfc_champion pisze:TVN'owi koùczy siê ju¿ "Taniec z gwiazdami" - to ju¿ ostatnia edycja (i dobrze, bo wszystkim siê ju¿ znudzi³o).
Nie bĂŞdĂŞ parafrazowaÂł niepotwierdzonych ÂźrĂłdeÂł, ale ja sÂłyszaÂłem, ze to juÂż pewne - poza tym pomyÂśl logicznie
Ale TVN nie wyprodukuje nowej edycji (jakby tak byÂło to informacje o "BB" w TV4 nie pojawiÂłyby siĂŞ).cfc_champion pisze:Na jesieĂą przypada 10 - lecie TVN i powinni zrobiĂŚ mega nowoÂści. "Big Brother" byÂłby na prawdĂŞ spoko,MyÂślĂŞ, Âże TVN nie chce ryzykowaĂŚ - Wielki Brat wymaga sporej korekty ramĂłwki: z prime - time zniknĂŞÂłoby "W11", ktĂłre osiÂąga 3-4 mln w porywach nawet 5! IV edycja "Big Brothera" mogÂłaby byĂŚ mniej popularna.
Co do ramĂłwki TVN'u - wieczorna jest naprawdĂŞ bardzo mocna - przyznajĂŞ - ale Big Brother mĂłgÂłby jÂą tylko jeszcze bardziej umocniĂŚ.
Nie sÂądzĂŞ, Âżeby nagrali Robinsona, ale pomarzyĂŚ zawsze sobie moÂżna :spiewa:Ptr15 pisze: Jeszcze chciaÂłbym aby rĂłwnieÂż TVN nagraÂł PolskÂą edycjĂŞ "RobinsonĂłw". Fakt, Âże wyniki WR nie byÂły zbyt zadowalajÂące (zaledwie dwa odcinki miaÂły powyÂżej 3 mln. i finaÂłowy 4 miliony)
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
A czy gdzieœ widzia³eœ, by Polsat chcia³ "Big Brothera" na swojej antenie ?? Przywrócenie "Big Brothera" rozwa¿a TV 4, a stacja ta nie jest nawet w Grupie Polsat. Po prostu maj¹ œcis³¹ wspó³pracê i Solorz jest udzia³owcem Polskich Mediów. Prawnie w ¿aden sposób nie sa po³¹czone.cfc_champion pisze:Big Brother to tylko w TVN, a nie w Polsacie - to TVN pierwszy mia³ Big Brothera powinien mieÌ go dalej.
MĂłgÂłbyÂś chociaÂż nie kÂłamaĂŚ ?!! Po pierwsze, to oglÂądaÂłem wszystkie edycje "Baru" i tylko podczas finaÂłu pierwszej edycji powiedziano o planowanej drugiej serii. Podczas kolejnych, nie wiedziano jeszcze, czy bĂŞdzie kontynuacja.Polsat lepiej niech zajmie siĂŞ Barem, bo w ostatnim finale hucznie zapowiadali, Âże majÂą mnĂłstwo niespodzianek na nastĂŞpnÂą edycjĂŞ :?
A po drugie, to ostatnia edycja - "Bar Europa" byÂł emitowany tylko w TV 4, wiĂŞc finaÂł nie mĂłgÂł byĂŚ nadawany w Polsacie i z czym to
siê wi¹¿e, nie by³o mowy o niespodziankach na now¹ edycjê - k³amiesz po prostu...
Chyba szĂłstÂąpawell pisze:Przypomnijmy sobie 7 edycjĂŞ "Baru".

Zapomnia³eœ dodaÌ "kolejn¹" polsk¹ edycjê... A je¿eli chodzi o ogl¹dalnoœÌ to nie 3 odcinki mia³y tak¹ widowniê, a ostatnich 5 epizodów... Ogl¹dalnoœÌ te¿ z odcinka na odcinek ros³a, wiêc dobrze by to wró¿y³o kolejnej edycji. Ale niestety wyniki by³y stosunkowo ma³e w porównaniu do nak³adu finansowego...Ptr15 pisze:chcia³bym aby równie¿ TVN nagra³ Polsk¹ edycjê "Robinsonów". Fakt, ¿e wyniki WR nie by³y zbyt zadowalaj¹ce (zaledwie dwa odcinki mia³y powy¿ej 3 mln. i fina³owy 4 miliony)