Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A niby dlaczego Agatka miaÂłaby w taki piĂŞkny :lol2: cudowny :lol2: zachwycajÂący :lol2: sÂłoneczny :lol2: wiosenny :lol2: weekend :rozglada: pracowaĂŚ :rozglada: :mhm:
A Pan minister Szczyg³o mo¿e czuÌ siê wyró¿niony :lol2: Taka œliczna profesjonalistka ws³uchiwa³a siê w jego s³owa :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Black Jack '62 pisze: NapiszĂŞ wiĂŞcej :D Nie ma Agatki, nie ma oglÂądania tvn24 :nie:

ChcÂą siĂŞ pozbyĂŚ widzĂłw, to niech jeszcze mocniej ukryjÂą nam AgatkĂŞ :D
Zawsze wiedzia³em, ¿e ten tvn to ma z³¹ strategiê :/ :uau:
A tak, pojawi siê piêknoœÌ :jupi: zaczaruje przeœlicznym uœmiechem :lol2: a potem zniknie niespodziewanie na czas nieokreœlony :ech:
Oby ta absencja skoĂączyÂła siĂŞ jak najszybciej :rydzyk: jutro najlepiej, co? :lol2: :lol2: :lol2:
DÂżastina pisze:A niby dlaczego Agatka miaÂłaby w taki piĂŞkny :lol2: cudowny :lol2: zachwycajÂący :lol2: sÂłoneczny :lol2: wiosenny :lol2: weekend :rozglada: pracowaĂŚ :rozglada: :mhm:
Boooo....... my tak Âładnie prosimy???! :szalony: :> :rydzyk:

[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 5:48 am ]
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Heh :D Panie jak widaĂŚ siĂŞ nie moggĂŞÂą siĂŞ rozstaĂŚ :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agatka wÂśrĂłd rolnikĂłw :lol2:

ps adviser pokaÂżmy im jak i od ktĂłrej robi siĂŞ capsy :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Jaka ta nasza gwiazda opalona :o JuÂż chyba wiemy, co porabiaÂła w ten ''piĂŞkny :lol2: cudowny :lol2: zachwycajÂący :lol2: sÂłoneczny :lol2: wiosenny :lol2: weekend'' :lol2:
Black Jack pewnie wniebowziêty takim stanem rzeczy? :D Ale trudno jest mu siê dziwiÌ, tyle czeka³ na ten moment, ten moment, który teraz nader czêsto mo¿e obserwowaÌ :lol2: A pisa³, ¿e prêdko powtórka z Sieradza z Faktów nie nast¹pi :lol2: Jak siê mocno pomyli³ :lol2: Nie zd¹¿y³ tydzieù min¹Ì, a one znów razem i w jak sympatycznym ³¹czeniu :)
ChcÂą siĂŞ pozbyĂŚ widzĂłw, to niech jeszcze mocniej ukryjÂą nam AgatkĂŞ
Uuuuuuuhuuu :lol2: Wystraszyli siĂŞ Twojej groÂźby :lol2: Dali AgattĂŞ juÂż o tak wczesnej porze na live'y, ÂżebyÂś moÂże postanowiÂł zostaĂŚ w domu przy Tvn24 :lol2:
Ch³opaki, bez rywalizacji i przepychania proszê :lol2: Piêknie siê spisaliœcie, w przeciwieùstwie do ci¹gle przegrywanych porannych batalii przez obi'ego, tê wygraliœcie i ³upy przekazaliœcie ludowi przecudne, ale nie róbmy tutaj igrzysk :lol2: Niech ³¹czy nas wspólna idea, wspólny cel i p³yn¹ce z tej dzia³alnoœci dla nas korzyœci :lol2:
Agatka wÂśrĂłd rolnikĂłw :lol2:
RzeczywiÂście :lol2:
Nie da siê tego ukryÌ :D Wesz³a w t³um... no, mo¿e nie t³um, w drugiej relacji mówi³a ju¿ o tylko kilkunastu rolnikach czekaj¹cych na wejœcie :lol2: Ale podesz³a, porozmawia³a i przekona³a widzów, i¿ podpoznaùscy rolnicy wcale tak rozj¹trzeni nie s¹ i nastroje raczej u nich dobre, ani¿eli z³e :lol2: No, mo¿e póŸniej znajdzie siê jakiœ niezadowolony, czego Agatcie ¿yczê, bo stacja pewnie na takich czeka :lol2:
Boooo....... my tak Âładnie prosimy???! :szalony: :> :rydzyk:
I wyprosiliÂśmy :lol2: Jak Âładnie i cierpliwie siĂŞ prosi, to siĂŞ osiÂąga cel :jupi: I, tak na marginesie, to ÂładnÂą pogodĂŞ na relacje teÂż uprosiliÂśmy :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

Alchemik pisze:
Ch³opaki, bez rywalizacji i przepychania proszê :lol2: Piêknie siê spisaliœcie, w przeciwieùstwie do ci¹gle przegrywanych porannych batalii przez obi'ego, tê wygraliœcie i ³upy przekazaliœcie ludowi przecudne, ale nie róbmy tutaj igrzysk :lol2: Niech ³¹czy nas wspólna idea, wspólny cel i p³yn¹ce z tej dzia³alnoœci dla nas korzyœci :lol2:
Ale marcinkowsky nie miaÂł zÂłych intencji :rozglada:
My tu wszystko w dobrej wierze :lol2:
Dlatego ³¹czmy siê :jupi: by ¿aden przecudnej urody capsik z Agatk¹ w roli g³ównej nam nie umkn¹³, bo to strata by³aby przeogromna :uau:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wszyscy mamy szczere chĂŞci :lol2:

..a jak wam jestem wdziĂŞczny za te poranne capsy nawet nie jestem w stanie wyraziĂŚ :jupi:

..wiem Âże rzadko kiedy dawaÂłem capsy z ranka ale to nie byÂło w peÂłni zaleÂżne ode mnie :uhh:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adviser pisze:Ale marcinkowsky nie miaÂł zÂłych intencji :rozglada:
AleÂż ja o tym wiem :lol2: TakÂą tylko ÂżartobliwÂą ironiĂŞ chciaÂłem zastosowaĂŚ :rozglada: Po to tylko, by rozluÂźniĂŚ atmosferĂŞ szaleĂączego pĂŞdu do prezentowania zdobyczy capsowych :lol2:
adviser pisze:Dlatego ³¹czmy siê :jupi: by ¿aden przecudnej urody capsik z Agatk¹ w roli g³ównej nam nie umkn¹³, bo to strata by³aby przeogromna :uau:
W³aœnie tak róbmy :lol2: ¯eby w przysz³oœci unikn¹Ì bury od badaczy historii :lol2: Bury za opiesza³oœÌ w obliczu piêkna i profesjonalizmu :lol2:

Relacja z Dnia na Âżywo bardziej rozbudowana, peÂłniejsza, dÂłuÂższa 8) :brawa:
Szkoda jednak, iÂż rolnikĂłw juÂż brakÂło :uhh: Bo ja wiem, czy choĂŚ jednego za plecami Agatty widaĂŚ byÂło? :> OczywiÂście smuci mnie to tylko w kontekÂście powolnego wysychania tematu Agatty ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
adviser pisze:Ale marcinkowsky nie miaÂł zÂłych intencji :rozglada:
AleÂż ja o tym wiem :lol2: TakÂą tylko ÂżartobliwÂą ironiĂŞ chciaÂłem zastosowaĂŚ :rozglada: Po to tylko, by rozluÂźniĂŚ atmosferĂŞ szaleĂączego pĂŞdu do prezentowania zdobyczy capsowych :lol2:
..szaleĂączy pĂŞd jest caÂłkowicie uzasadniony (i uwarunkowany :lol: ) nie byÂło wcale potrzeby z twojej strony rozluÂźniania atmosfery :)
..tylko siĂŞ na mnie za to nie obraÂź :lol2:
..doceniam twoje chĂŞci - chociaÂż nie byÂły we mnie wymierzone :D
..a w robieniu capsĂłw Agatce naleÂży tylko dopingowaĂŚ :plus:
Relacja z Dnia na Âżywo bardziej rozbudowana, peÂłniejsza, dÂłuÂższa 8) :brawa:
Szkoda jednak, iÂż rolnikĂłw juÂż brakÂło :uhh: Bo ja wiem, czy choĂŚ jednego za plecami Agatty widaĂŚ byÂło? :> OczywiÂście smuci mnie to tylko w kontekÂście powolnego wysychania tematu Agatty ;)
..tak od razu moÂże nie wyschnie - przecieÂż to jeden z waÂżniejszych tematĂłw dnia :D
..ale przyznam Ci racjĂŞ Âże gdyby byly jakieÂś awantury to wiĂŞcej miejsca by temu tematowi poÂświĂŞcali :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

A to pierwsza relacja z Poranka: http://www.savefile.com/files/644052 - trochĂŞ nie od poczÂątku :rozglada:

Ralacja Agaty z 8.24: http://www.savefile.com/files/643832 i z 10.18
http://www.savefile.com/files/643946 :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..oooo :o
..i tu teÂż tak na chwilkĂŞ :rozglada:

..ale z peÂłnymi rĂŞkami wpadasz :lol2:

..dzieki DÂżastina :*

..no ale cholera - czemu teraz juÂż nie ma Âżadnej relacji :?: :ban:

[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 11:01 am ]
..mam proÂśbĂŞ :rydzyk:

..teraz muszê wyjœÌ ju¿ niestety :/
..wiĂŞc jak ktoÂś moÂże to niech wrzuca capsy :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..oooo :o
..i tu teÂż tak na chwilkĂŞ :rozglada:

..ale z peÂłnymi rĂŞkami wpadasz :lol2:

..dzieki DÂżastina :*
DziĂŞki, dziĂŞki za popeÂłnione nagrania :jupi: DziĂŞki dziĂŞki za popeÂłnione capsiÂątka :jupi: :*
..no ale cholera - czemu teraz juÂż nie ma Âżadnej relacji :?: :ban:

[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 11:01 am ]
..mam proÂśbĂŞ :rydzyk:
I jak tam :> To byÂła jeszcze jakaÂś relacja, czy nie :>
A niby dlaczego Agatka miaÂłaby w taki piĂŞkny :lol2: cudowny :lol2: zachwycajÂący :lol2: sÂłoneczny :lol2: wiosenny :lol2: weekend :rozglada: pracowaĂŚ :rozglada: :mhm:
Masz racjĂŞ DÂżastina :D To byÂłoby bez sensu, gdyby miaÂła w ten piĂŞkny weekend pracowaĂŚ ;) W ogĂłle praca w weekend jest bezsensem :D A w tak piĂŞkny jeszcze wiĂŞkszym :D Ale weekend dobiegÂł koĂąca i Agatka zmuszona byÂła wrĂłciĂŚ do pracy - jakby naleÂżaÂła do przewaÂżajÂącej rzeszy PolakĂłw, ktĂłrzy pracujÂą od poniedziaÂłku do piÂątku :D Tak siĂŞ zÂłoÂżyÂło, Âże dzisiaj Agatka od samego rana towarzyszyÂła rolnikom przy wnioskĂłw o wsparcie z UE ich inwestycji w gospodarstwach rolnych. :) Tvn jak zwykle pewnie szukaÂło sensacji, rozgoryczonych w jakiÂś szczegĂłlny sposĂłb pomysÂłem ministerstwa o losowaniu wnioskĂłw, ktĂłre majÂą byĂŚ zrealizowane, a tu w Poznaniu spokĂłj, ani jednego megazgorzkniaÂłego rolnika :D ChoĂŚ niezadowoleni samÂą formÂą realizacji wnioskĂłw ponoĂŚ sÂą ;) Ale nie byli to ludzie spektakularnie niezadowoleni :D
Polubi³y siê? :D Coœ je ³¹czy? :lol2:
Black Jack pewnie wniebowziĂŞty takim stanem rzeczy? :D
A kiedy to by³a pierwsza relacja? :szalony: Tak - w Poranku :lol2: A kto prowadzi³ dziœ Poranek? :D Anita :lol2: Kto wiêc rozmawia³ z Agat¹? :D Anita :lol2: Kolejne wiêc spotkanie na linii Anita - Agata 8) Tak siê martwi³em o to, ¿e Agatka mo¿e byÌ zestresowana w obliczu Anity tego ch³odu - pozornego, ale jednak, a one gada³y ze sob¹ jak kobiety, które nie tylko znaj¹ siê od wieków (mo¿e trochê przesadzi³em :lol2: ) , ale tak¿e maj¹ ze sob¹ dobry kontakt, no a na pewno nie dzia³aj¹ na siebie parali¿uj¹co :lol: Agatka nie mia³a ¿adnych, ale to ¿adnych oporów, aby siê zwracaÌ do Anity w ten sposób: tak jak widzisz lub: tak jak mówisz :lol2: A ja tak siê o ni¹ ba³em w kontekœcie Anity pierwszego kontaktu :lol: WidaÌ ca³kowicie niepotrzebnie :D Agatka to odwa¿na dziewczyna :D A mo¿e to tylko i wy³¹cznie mój problem? :lol2: Chyba raczej tak :devil: Panie wydaje siê, i¿ siê lubi¹ :P Jak to w tvn'ie - wszyscy s¹ jak rodzina :lol2:
le podesz³a, porozmawia³a i przekona³a widzów, i¿ podpoznaùscy rolnicy wcale tak rozj¹trzeni nie s¹ i nastroje raczej u nich dobre, ani¿eli z³e :lol2: No, mo¿e póŸniej znajdzie siê jakiœ niezadowolony, czego Agatcie ¿yczê, bo stacja pewnie na takich czeka :lol2:
GdybyÂśmy wiedzieli o tym, Âże Agatka bĂŞdzie staÂła pod tÂą agencjÂą, to byÂśmy wynajĂŞli zgoÂła z dwudziestu chÂłopa, ktĂłrzy zamieniliby agencjĂŞ w istne pobojowisko, Âżeby zrobili burdĂŞ na potrzebĂŞ relacji :lol2:
NamalowalibyÂśmy sztandary z popularnym hasÂłem (to moÂże dla kobiet ;) ), ktĂłre rzekomo gen. ChÂłopicki wypowiedziaÂł o powstaniu listopadowym, a ktĂłre moÂżna by wymierzyĂŚ w stronĂŞ rzÂądzÂących: ''Im kury macaĂŚ, a nie rewolucjĂŞ robiĂŚ'' :lol2: No, moÂżna by zamieniĂŚ rewolucjĂŞ na IV RP zamieniĂŚ i byÂło analogicznie do obecnie panujÂącej sytuacji :lol2: W usta i w rĂŞce wÂłoÂżylibyÂśmy im argumentĂłw co niemiara i to maÂści wszelakiej :devil: Istny Hyde Park by w Poznaniu pod agencjÂą zapanowaÂł :D
Ech :/ Co za pech, ¿eœmy nie wiedzieli :hmm: Agatka mia³aby relacjê jak z marzeù :D We wszystkich dziennikach, by o tym mówiono :devil: A jak by³o? Rolnicy zjednoczeni wokó³ ''dojnej krowy'', nie myœleli o niczym innym, jak o tym, ¿eby j¹ do cna wydoiÌ ;) A z Waszych opisów wynika dodatkowo, ¿e bardzo szybko i sprawnie im to posz³o :mhm: Trochê szkoda, ¿e nie by³o ¿adnych zapaleùców i Leppero-sceptyków ;) Agatka mog³a za to ze spokojem podejœÌ do stoj¹cych w kolejce i z nimi porozmawiaÌ :)

RozmawiaÂła na Âżywo, odwaÂżnie zadawaÂła pytania, i to w dodatku rozmĂłwcom wyrwanym z kolejki, czyli wczeÂśniej zupeÂłnie nie umĂłwionym :D IstniaÂło zatem jeszcze wiĂŞksze prawdopodobieĂąstwo ryzyka, Âże rozmowa moÂże potoczyĂŚ siĂŞ zaskakujÂącym i niewygodnym torem ;) Na szczĂŞÂście wszystko poszÂło jak po maÂśle :P A Agatka swobodnie skakaÂła od rozmĂłwcy do rozmĂłwcy :P

MoÂże i dobrze, Âże (prawdopodobnie) nie miaÂła wiĂŞcej relacji w tym peÂłnym sÂłoĂącu ;) Bo i ani nawet prĂłba ochÂłodzenia siĂŞ poprzez marynary zdjĂŞcie nic by nie pomogÂło przy tej czarnej pod spodem koszuli :lol2: MoÂże resztĂŞ dnia spĂŞdziÂła w klimatyzowanym studio na Kramarskiej? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:I jak tam :> To byÂła jeszcze jakaÂś relacja, czy nie :>
Problem w tym, Âże nie :nie: ;(
Polubi³y siê? :D Coœ je ³¹czy? :lol2:
A taki chociaÂżby jeden wspĂłlny fan :devil: to powĂłd do wielkiej zaÂżyÂłoÂści :lol:
Agatka to odwa¿na dziewczyna :D A mo¿e to tylko i wy³¹cznie mój problem? :lol2: Chyba raczej tak :devil: Panie wydaje siê, i¿ siê lubi¹ :P
ByÌ tak mo¿e, i¿ to tylko w Twojej œwiadomoœci urojony problem ;) Ale mo¿e byÌ te¿ tak, ¿e ja tak podwakroÌ emocjonalnie do tych ³¹czeù nigdy nie podchodzi³em ;) £¹czeù - ju¿ o liczbie mnogiej pisaÌ mo¿na :D
GdybyÂśmy wiedzieli o tym, Âże Agatka bĂŞdzie staÂła pod tÂą agencjÂą, to byÂśmy wynajĂŞli zgoÂła z dwudziestu chÂłopa, ktĂłrzy zamieniliby agencjĂŞ w istne pobojowisko, Âżeby zrobili burdĂŞ na potrzebĂŞ relacji :lol2:
Wykluczone :nie: W ten sposĂłb nigdy nie nauczymy siĂŞ demokracji :nie: Jestem zagorzaÂłym zwolennikiem peÂłna kultury, spokoju i pokoju :) MyÂślĂŞ, Âże zdobyte doÂświadczenie zaowocuje w przyszÂłoÂści samymi pozytywnymi skutkami :) Nudno bĂŞdzie, ale bezpiecznie :devil:
NamalowalibyÂśmy sztandary z popularnym hasÂłem (to moÂże dla kobiet ;) ), ktĂłre rzekomo gen. ChÂłopicki wypowiedziaÂł o powstaniu listopadowym, a ktĂłre moÂżna by wymierzyĂŚ w stronĂŞ rzÂądzÂących: ''Im kury macaĂŚ, a nie rewolucjĂŞ robiĂŚ'' :lol2: No, moÂżna by zamieniĂŚ rewolucjĂŞ na IV RP zamieniĂŚ i byÂło analogicznie do obecnie panujÂącej sytuacji :lol2: W usta i w rĂŞce wÂłoÂżylibyÂśmy im argumentĂłw co niemiara i to maÂści wszelakiej :devil: Istny Hyde Park by w Poznaniu pod agencjÂą zapanowaÂł :D
Ech :/ Co za pech, ¿eœmy nie wiedzieli :hmm: Agatka mia³aby relacjê jak z marzeù :D We wszystkich dziennikach, by o tym mówiono :devil: A jak by³o? Rolnicy zjednoczeni wokó³ ''dojnej krowy'', nie myœleli o niczym innym, jak o tym, ¿eby j¹ do cna wydoiÌ ;) A z Waszych opisów wynika dodatkowo, ¿e bardzo szybko i sprawnie im to posz³o :mhm: Trochê szkoda, ¿e nie by³o ¿adnych zapaleùców i Leppero-sceptyków ;)
:hahaha: GarœÌ Twoich pomys³ów, okreœleù, cytatów przyprawi³a mnie dziœ o ból brzucha :hahaha: Chyba do wieczora siê nie uleczê :hahaha:
MoÂże i dobrze, Âże (prawdopodobnie) nie miaÂła wiĂŞcej relacji w tym peÂłnym sÂłoĂącu ;) Bo i ani nawet prĂłba ochÂłodzenia siĂŞ poprzez marynary zdjĂŞcie nic by nie pomogÂło przy tej czarnej pod spodem koszuli :lol2:
Wygodniej chyba byÂło niczego takiego pod tĂŞ marynarĂŞ nie zakÂładaĂŚ ;)
MoÂże resztĂŞ dnia spĂŞdziÂła w klimatyzowanym studio na Kramarskiej? :lol2:
Nie byÂłbym tego taki pewien ;) KtoÂś - pytanie kto - z Poznania byÂł popoÂłudniem u adwokata Jakuba T. :> Jest szansa, iÂż byÂła to Agatta :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

I co ? wiadomo juÂż czy to Agata z panem mecenasem rozmawiaÂła? :rozglada:
Alchemik pisze: Jaka ta nasza gwiazda opalona :o JuÂż chyba wiemy, co porabiaÂła w ten ''piĂŞkny :lol2: cudowny :lol2: zachwycajÂący :lol2: sÂłoneczny :lol2: wiosenny :lol2: weekend'' :lol2:
Taaaak, a sÂłoĂące ÂświecÂące na wielkopolskim niebie nie szczĂŞdziÂło w ten weekend swoich promieni :P
Alchemik pisze:Relacja z Dnia na Âżywo bardziej rozbudowana, peÂłniejsza, dÂłuÂższa 8) :brawa:
Szkoda jednak, iÂż rolnikĂłw juÂż brakÂło :uhh: Bo ja wiem, czy choĂŚ jednego za plecami Agatty widaĂŚ byÂło? :>
WidziaÂłam tĂŞ relacjĂŞ, jednego byÂło widaĂŚ :lol2: wchodziÂł do tego budynku za plecami Agatki, a w rĂŞce dzierÂżyÂł jakieÂś papierzyska, pewnie ten wniosek o dopÂłatĂŞ :rozglada:
Black Jack'62 pisze:A ja tak siê o ni¹ ba³em w kontekœcie Anity pierwszego kontaktu :lol: WidaÌ ca³kowicie niepotrzebnie :D Agatka to odwa¿na dziewczyna :D A mo¿e to tylko i wy³¹cznie mój problem? :lol2:
Nie wiem czyj to jest ( byÂł ? ) problem, ale fakty sÂą takie, Âże dÂługo dziewczĂŞta stroniÂły od starcia siĂŞ twarzÂą w twarz na wizji :mhm: a okazji do tego byÂło wiele :mhm: A kiedy w koĂącu do tego doszÂło, jak juÂż marcinkowsky zauwaÂżyÂł, rozstaĂŚ siĂŞ nie mogÂą :lol2:
Alchemik pisze:
Black Jack'62 pisze: Polubi³y siê? :D Coœ je ³¹czy? :lol2:
A taki chociaÂżby jeden wspĂłlny fan :devil: to powĂłd do wielkiej zaÂżyÂłoÂści :lol:
Zastanawiam siĂŞ, czy to wÂłaÂśnie on (Black) tak panie bawi :mhm: JeÂśli on faktycznie :rozglada: to ciekawa jestem, ktĂłrÂą bardziej? :lol2:

Ps. ObieÂżyÂświat, a Ty juÂż jednÂą nogÂą na koncercie jesteÂś? :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:I co ? wiadomo juÂż czy to Agata z panem mecenasem rozmawiaÂła? :rozglada:
A gdzie tam :/ A skÂąd? :/
Nie wiem czyj to jest ( byÂł ? ) problem, ale fakty sÂą takie, Âże dÂługo dziewczĂŞta stroniÂły od starcia siĂŞ twarzÂą w twarz na wizji :mhm: a okazji do tego byÂło wiele :mhm: A kiedy w koĂącu do tego doszÂło, jak juÂż marcinkowsky zauwaÂżyÂł, rozstaĂŚ siĂŞ nie mogÂą :lol2:
PomyÂśleĂŚ, Âże gdyby dziÂś zamiast Jakuba P., Poranek prowadziÂła Anita W., to do spotkania doszÂłoby ponownie :o :lol:
Teraz, po dzisiejszym, ponownym wystÂąpieniu Agatty w Poranku, moÂżna pokusiĂŚ siĂŞ o stwierdzenie, Âże Agatta o porannej porze czuje siĂŞ dobrze :)
ZaskakujÂące byÂło oto to dla mnie, iÂż dziÂś mĂłwiÂła o temacie, ktĂłrym - myÂślaÂłem, iÂż wczoraj zajmowaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie :> Chodzi o strajki w ZakÂładach Cegielskiego w Poznaniu, ale jak widaĂŚ wczoraj brakÂło na to czasu, a Âże pracownicy sÂą na tyle zdeterminowani, to wyszli protestowaĂŚ takÂże dziÂś. Dziwne i nie po naszej myÂśli rĂłwnieÂż dziÂś jednakÂże jest, lub moÂże byĂŚ to, Âże pewna komisja, tzw. ''bankowa'' planuje na dziÂś wznowienie obrad, a tym samym TVN24 transmisjĂŞ :/ UdziaÂł zatem Agatty w dalszej czĂŞÂści programu moÂże wyglÂądaĂŚ dla nas co najmniej... niemo i Âślepo :roll:
Mam nadziejĂŞ, Âże jednak stanie siĂŞ inaczej :spiewa:

PS DziÂś wojny na capsy nie ma :>

PS2 Buu :/ Komisja wÂłaÂśnie rozpoczyna pracĂŞ :/ Miejmy nadziejĂŞ, iÂż lada moment skoĂączÂą :devil: Bo Agatta ''spali'' nam siĂŞ na wĂŞgiel :P :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..co z tym forum znowu :?:
..od godziny prĂłbujĂŞ siĂŞ tu dostaĂŚ i nie mogÂłem ;(
..wczoraj w nocy to samo :uhh:
..a ja teraz jestem tak ograniczony czasowo ;(
..ta selekcja godzin otwarcia forum jak i wiele innych spraw doprowadzajÂą mnie do szewskiej pasji :twisted:
PS2 Buu :/ Komisja wÂłaÂśnie rozpoczyna pracĂŞ :/ Miejmy nadziejĂŞ, iÂż lada moment skoĂączÂą :devil: Bo Agatta ''spali'' nam siĂŞ na wĂŞgiel :P :P
..ku*** od prawie dwĂłch godzin zastanawiajÂą siĂŞ kogo wezwaĂŚ przed komisjĂŞ :evil: :evil:

..jak nie wiedzÂą kogo to ja siĂŞ chĂŞtnie stawiĂŞ tylko niech do jasnej cholery dadzÂą pracowaĂŚ Âświetnym reporterkom tvn24 :evil: :twisted:
Teraz, po dzisiejszym, ponownym wystÂąpieniu Agatty w Poranku, moÂżna pokusiĂŚ siĂŞ o stwierdzenie, Âże Agatta o porannej porze czuje siĂŞ dobrze :)
ZaskakujÂące byÂło oto to dla mnie, iÂż dziÂś mĂłwiÂła o temacie, ktĂłrym - myÂślaÂłem, iÂż wczoraj zajmowaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie :> Chodzi o strajki w ZakÂładach Cegielskiego w Poznaniu, ale jak widaĂŚ wczoraj brakÂło na to czasu, a Âże pracownicy sÂą na tyle zdeterminowani, to wyszli protestowaĂŚ takÂże dziÂś.
..mĂłw Al wiĂŞcej :rydzyk:
:arrow:
..o ktĂłrej byÂła ta relacja :?:
..Agatka byÂła na powietrzu tak :?:
..jaki miaÂła nastĂłj :?:
..jak wyglÂądaÂła :?:

..jak do 13. siĂŞ Agatka nie pojawi to siĂŞ zaÂłamiĂŞ :grymas:

..co Agatka teraz tam robi :uhh:
..czeka aÂż posÂłowie Âłaskawie zakoĂączÂą obrady :?: :uhh:
..czy juÂż wrĂłciÂła do studia bo szans nie ma na koniec obrad :?: ;(
DÂżastina pisze:Ps. ObieÂżyÂświat, a Ty juÂż jednÂą nogÂą na koncercie jesteÂś? :lol2:
..tak DÂżastina - to jedna ze spraw ktĂłre podtrzymujÂą mnie przy Âżyciu :)
..teksy sobie przypominam :)
..mam nadziejĂŞ Âże nie zabraknie moich ulubionych utworĂłw - czyli m.in. 'Californication' :jupi:
..nawet nie dopuszczam myÂśli Âże Redchoci mogÂą nie przyjechaĂŚ ( :twisted: ) :spiewa:
ODPOWIEDZ