A Pan minister Szczyg³o mo¿e czuÌ siê wyró¿niony

Moderator: Łukasz
Zawsze wiedzia³em, ¿e ten tvn to ma z³¹ strategiê :/ :uau:Black Jack '62 pisze: Napiszê wiêcejNie ma Agatki, nie ma ogl¹dania tvn24 :nie:
ChcÂą siĂŞ pozbyĂŚ widzĂłw, to niech jeszcze mocniej ukryjÂą nam AgatkĂŞ
Boooo....... my tak Âładnie prosimy???! :szalony: :> :rydzyk:DÂżastina pisze:A niby dlaczego Agatka miaÂłaby w taki piĂŞknycudowny
zachwycajÂący
sÂłoneczny
wiosenny
weekend :rozglada: pracowaĂŚ :rozglada: :mhm:
Black Jack pewnie wniebowziĂŞty takim stanem rzeczy?HehPanie jak widaĂŚ siĂŞ nie moggĂŞÂą siĂŞ rozstaĂŚ
![]()
UuuuuuuhuuuChcÂą siĂŞ pozbyĂŚ widzĂłw, to niech jeszcze mocniej ukryjÂą nam AgatkĂŞ
ChÂłopaki, bez rywalizacji i przepychania proszĂŞps adviser pokaÂżmy im jak i od ktĂłrej robi siĂŞ capsy :jupi:
RzeczywiÂścieAgatka wÂśrĂłd rolnikĂłw![]()
I wyprosiliÂśmyBoooo....... my tak Âładnie prosimy???! :szalony: :> :rydzyk:
Ale marcinkowsky nie miaÂł zÂłych intencji :rozglada:Alchemik pisze:ChÂłopaki, bez rywalizacji i przepychania proszĂŞps adviser pokaÂżmy im jak i od ktĂłrej robi siĂŞ capsy :jupi:PiĂŞknie siĂŞ spisaliÂście, w przeciwieĂąstwie do ciÂągle przegrywanych porannych batalii przez obi'ego, tĂŞ wygraliÂście i Âłupy przekazaliÂście ludowi przecudne, ale nie rĂłbmy tutaj igrzysk
Niech ³¹czy nas wspólna idea, wspólny cel i p³yn¹ce z tej dzia³alnoœci dla nas korzyœci
![]()
AleÂż ja o tym wiemadviser pisze:Ale marcinkowsky nie miaÂł zÂłych intencji :rozglada:
My tu wszystko w dobrej wierze![]()
W³aœnie tak róbmyadviser pisze:Dlatego ³¹czmy siê :jupi: by ¿aden przecudnej urody capsik z Agatk¹ w roli g³ównej nam nie umkn¹³, bo to strata by³aby przeogromna :uau:
..szaleĂączy pĂŞd jest caÂłkowicie uzasadniony (i uwarunkowanyAlchemik pisze:AleÂż ja o tym wiemadviser pisze:Ale marcinkowsky nie miaÂł zÂłych intencji :rozglada:
My tu wszystko w dobrej wierze![]()
TakÂą tylko ÂżartobliwÂą ironiĂŞ chciaÂłem zastosowaĂŚ :rozglada: Po to tylko, by rozluÂźniĂŚ atmosferĂŞ szaleĂączego pĂŞdu do prezentowania zdobyczy capsowych
![]()
..tak od razu moÂże nie wyschnie - przecieÂż to jeden z waÂżniejszych tematĂłw dniaRelacja z Dnia na Âżywo bardziej rozbudowana, peÂłniejsza, dÂłuÂższa:brawa:
Szkoda jednak, iÂż rolnikĂłw juÂż brakÂło :uhh: Bo ja wiem, czy choĂŚ jednego za plecami Agatty widaĂŚ byÂło? :> OczywiÂście smuci mnie to tylko w kontekÂście powolnego wysychania tematu Agatty
DziĂŞki, dziĂŞki za popeÂłnione nagrania :jupi: DziĂŞki dziĂŞki za popeÂłnione capsiÂątka :jupi: :*obieÂżyÂświat pisze:..oooo :o
..i tu teÂż tak na chwilkĂŞ :rozglada:
..ale z peÂłnymi rĂŞkami wpadasz![]()
..dzieki DÂżastina :*
I jak tam :> To byÂła jeszcze jakaÂś relacja, czy nie :>..no ale cholera - czemu teraz juÂż nie ma Âżadnej relacji:ban:
[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 11:01 am ]
..mam proÂśbĂŞ :rydzyk:
Masz racjĂŞ DÂżastinaA niby dlaczego Agatka miaÂłaby w taki piĂŞknycudowny
zachwycajÂący
sÂłoneczny
wiosenny
weekend :rozglada: pracowaĂŚ :rozglada: :mhm:
PolubiÂły siĂŞ?HehPanie jak widaĂŚ siĂŞ nie moggĂŞÂą siĂŞ rozstaĂŚ
![]()
A kiedy to byÂła pierwsza relacja? :szalony: Tak - w PorankuBlack Jack pewnie wniebowziĂŞty takim stanem rzeczy?
Gdybyœmy wiedzieli o tym, ¿e Agatka bêdzie sta³a pod t¹ agencj¹, to byœmy wynajêli zgo³a z dwudziestu ch³opa, którzy zamieniliby agencjê w istne pobojowisko, ¿eby zrobili burdê na potrzebê relacjile podesz³a, porozmawia³a i przekona³a widzów, i¿ podpoznaùscy rolnicy wcale tak rozj¹trzeni nie s¹ i nastroje raczej u nich dobre, ani¿eli z³eNo, mo¿e póŸniej znajdzie siê jakiœ niezadowolony, czego Agatcie ¿yczê, bo stacja pewnie na takich czeka
![]()
Problem w tym, Âże nie :nie:Black Jack '62 pisze:I jak tam :> To byÂła jeszcze jakaÂś relacja, czy nie :>
A taki chocia¿by jeden wspólny fan :devil: to powód do wielkiej za¿y³oœciPolubi³y siê?Coœ je ³¹czy?
![]()
ByÌ tak mo¿e, i¿ to tylko w Twojej œwiadomoœci urojony problemAgatka to odwa¿na dziewczynaA mo¿e to tylko i wy³¹cznie mój problem?
Chyba raczej tak :devil: Panie wydaje siĂŞ, iÂż siĂŞ lubiÂą
![]()
Wykluczone :nie: W ten sposĂłb nigdy nie nauczymy siĂŞ demokracji :nie: Jestem zagorzaÂłym zwolennikiem peÂłna kultury, spokoju i pokojuGdybyÂśmy wiedzieli o tym, Âże Agatka bĂŞdzie staÂła pod tÂą agencjÂą, to byÂśmy wynajĂŞli zgoÂła z dwudziestu chÂłopa, ktĂłrzy zamieniliby agencjĂŞ w istne pobojowisko, Âżeby zrobili burdĂŞ na potrzebĂŞ relacji![]()
:hahaha: GarœÌ Twoich pomys³ów, okreœleù, cytatów przyprawi³a mnie dziœ o ból brzucha :hahaha: Chyba do wieczora siê nie uleczê :hahaha:Namalowalibyœmy sztandary z popularnym has³em (to mo¿e dla kobiet), które rzekomo gen. Ch³opicki wypowiedzia³ o powstaniu listopadowym, a które mo¿na by wymierzyÌ w stronê rz¹dz¹cych: ''Im kury macaÌ, a nie rewolucjê robiÌ''
No, moÂżna by zamieniĂŚ rewolucjĂŞ na IV RP zamieniĂŚ i byÂło analogicznie do obecnie panujÂącej sytuacji
W usta i w rĂŞce wÂłoÂżylibyÂśmy im argumentĂłw co niemiara i to maÂści wszelakiej :devil: Istny Hyde Park by w Poznaniu pod agencjÂą zapanowaÂł
![]()
Ech :/ Co za pech, ¿eœmy nie wiedzieli :hmm: Agatka mia³aby relacjê jak z marzeùWe wszystkich dziennikach, by o tym mówiono :devil: A jak by³o? Rolnicy zjednoczeni wokó³ ''dojnej krowy'', nie myœleli o niczym innym, jak o tym, ¿eby j¹ do cna wydoiÌ
A z Waszych opisĂłw wynika dodatkowo, Âże bardzo szybko i sprawnie im to poszÂło :mhm: TrochĂŞ szkoda, Âże nie byÂło Âżadnych zapaleĂącĂłw i Leppero-sceptykĂłw
![]()
Wygodniej chyba byÂło niczego takiego pod tĂŞ marynarĂŞ nie zakÂładaĂŚMoÂże i dobrze, Âże (prawdopodobnie) nie miaÂła wiĂŞcej relacji w tym peÂłnym sÂłoĂącuBo i ani nawet prĂłba ochÂłodzenia siĂŞ poprzez marynary zdjĂŞcie nic by nie pomogÂło przy tej czarnej pod spodem koszuli
![]()
Nie byÂłbym tego taki pewienMoÂże resztĂŞ dnia spĂŞdziÂła w klimatyzowanym studio na Kramarskiej?
Taaaak, a sÂłoĂące ÂświecÂące na wielkopolskim niebie nie szczĂŞdziÂło w ten weekend swoich promieniAlchemik pisze: Jaka ta nasza gwiazda opalona :o JuÂż chyba wiemy, co porabiaÂła w ten ''piĂŞknycudowny
zachwycajÂący
sÂłoneczny
wiosenny
weekend''
![]()
WidziaÂłam tĂŞ relacjĂŞ, jednego byÂło widaĂŚAlchemik pisze:Relacja z Dnia na Âżywo bardziej rozbudowana, peÂłniejsza, dÂłuÂższa:brawa:
Szkoda jednak, iÂż rolnikĂłw juÂż brakÂło :uhh: Bo ja wiem, czy choĂŚ jednego za plecami Agatty widaĂŚ byÂło? :>
Nie wiem czyj to jest ( byÂł ? ) problem, ale fakty sÂą takie, Âże dÂługo dziewczĂŞta stroniÂły od starcia siĂŞ twarzÂą w twarz na wizji :mhm: a okazji do tego byÂło wiele :mhm: A kiedy w koĂącu do tego doszÂło, jak juÂż marcinkowsky zauwaÂżyÂł, rozstaĂŚ siĂŞ nie mogÂąBlack Jack'62 pisze:A ja tak siĂŞ o niÂą baÂłem w kontekÂście Anity pierwszego kontaktuWidaĂŚ caÂłkowicie niepotrzebnie
Agatka to odwaÂżna dziewczyna
A mo¿e to tylko i wy³¹cznie mój problem?
![]()
Zastanawiam siê, czy to w³aœnie on (Black) tak panie bawi :mhm: Jeœli on faktycznie :rozglada: to ciekawa jestem, któr¹ bardziej?Alchemik pisze:A taki chocia¿by jeden wspólny fan :devil: to powód do wielkiej za¿y³oœciBlack Jack'62 pisze: Polubi³y siê?Coœ je ³¹czy?
![]()
![]()
A gdzie tam :/ A skÂąd? :/DÂżastina pisze:I co ? wiadomo juÂż czy to Agata z panem mecenasem rozmawiaÂła? :rozglada:
PomyÂśleĂŚ, Âże gdyby dziÂś zamiast Jakuba P., Poranek prowadziÂła Anita W., to do spotkania doszÂłoby ponownie :oNie wiem czyj to jest ( byÂł ? ) problem, ale fakty sÂą takie, Âże dÂługo dziewczĂŞta stroniÂły od starcia siĂŞ twarzÂą w twarz na wizji :mhm: a okazji do tego byÂło wiele :mhm: A kiedy w koĂącu do tego doszÂło, jak juÂż marcinkowsky zauwaÂżyÂł, rozstaĂŚ siĂŞ nie mogÂą
..ku*** od prawie dwĂłch godzin zastanawiajÂą siĂŞ kogo wezwaĂŚ przed komisjĂŞPS2 Buu :/ Komisja wÂłaÂśnie rozpoczyna pracĂŞ :/ Miejmy nadziejĂŞ, iÂż lada moment skoĂączÂą :devil: Bo Agatta ''spali'' nam siĂŞ na wĂŞgiel![]()
..mĂłw Al wiĂŞcej :rydzyk:Teraz, po dzisiejszym, ponownym wystÂąpieniu Agatty w Poranku, moÂżna pokusiĂŚ siĂŞ o stwierdzenie, Âże Agatta o porannej porze czuje siĂŞ dobrze
ZaskakujÂące byÂło oto to dla mnie, iÂż dziÂś mĂłwiÂła o temacie, ktĂłrym - myÂślaÂłem, iÂż wczoraj zajmowaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie :> Chodzi o strajki w ZakÂładach Cegielskiego w Poznaniu, ale jak widaĂŚ wczoraj brakÂło na to czasu, a Âże pracownicy sÂą na tyle zdeterminowani, to wyszli protestowaĂŚ takÂże dziÂś.
..tak DÂżastina - to jedna ze spraw ktĂłre podtrzymujÂą mnie przy ÂżyciuDÂżastina pisze:Ps. ObieÂżyÂświat, a Ty juÂż jednÂą nogÂą na koncercie jesteÂś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb i 16 gości