Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

adviser pisze:
marcinkowsky pisze: No dalej, gdzie ta Agatka? :plus: MĂłj potencjaÂł do robienia capsĂłw wygasa i stygnie :lol:
A jednak TwĂłj capso-zapaÂł nie wystygÂł, z czego cieszĂŞ siĂŞ niezmiernie :D
Agatka wiedzia³a kiedy przyjœÌ na ratunek, prawda :szalony:
ChciaÂłoby siĂŞ rzec - jak zawsze zadziaÂłaÂła w porĂŞ i skutecznie :tanczy: :aniol:
adviser pisze:Spokojna gÂłowa...
Black siĂŞ odnalazÂł, to i DÂżastina wpadnie :lol2: :szalony:
No wÂłaÂśnie nie byÂłbym tego taki pewien :> Bo u PawÂła teÂż jej nie ma, a jak wiemy, Ty adviser najlepiej :lol2: PaweÂł byÂł wczoraj w nocy, a relacji DÂżastiny jak nie byÂło, tak nie ma :rozglada:
marcinkowsky pisze:Ja jestem tylko niegodnym i skromnym sÂługÂą w krĂłlestwie krĂłlowej Agatki :aniol:
Och! :D Nie bÂądÂź juÂż taki skromny :D Zobacz, czego ÂżeÂście obydwaj - Ty i sybic - dokonali 8) UchwyciliÂście cud w locie :tanczy:
..ale skoro juÂż jesteÂś to to oznacza Âże.. :lol:
ChoÌbym siê stara³ ze wszystkich si³ - ludzkich i nadludzkich, i nieludzkich, to nigdy nie zbli¿ê siê nawet do poziomu przepiêknoœci, cudownoœci i boskoœci Agatki :D
..byliÂśmy grzeczni przez ostatnie miesiÂące i spotkaÂła nas za to nagroda :)
Ty by³eœ bardzo grzeczny :devil: Zw³aszcza, kiedy zaczyna³eœ kl¹Ì jak szewc :devil: Ja te¿ nie by³em grzeczny :spiewa: Zw³aszcza wczoraj wieczorem, kiedy :red: ... aaaa, mniejsza z tym :devil: Najwa¿niejsze, ¿e niebiosa litoœciwe i mi³osierne i nie ukara³y nas, a wrêcz przeciwnie nagrodzi³y :)
A teraz juÂż udajĂŞ siĂŞ na spacerek i bĂŞdĂŞ uwaÂżnie patrzyÂł na zakazy :lol:
No faktycznie uwaÂżaj :lol: ZwÂłaszcza nauczony poznaĂąskimi przypadkami :D
Nie rozumiem, jak Boga kocham nie rozumiem tego zakazu :roll: PrzecieÂż trawa odroÂśnie, nawet jak siĂŞ jÂą zdewastuje :? Ja bym karaÂł za ... np. niecenzuralne zachowanie na trawniku ... :red:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Za górami, za lasami, heeennn, hennnn .. no nie tak znów daleko :lol: daleko, w Królestwie znów zapanowa³a radoœÌ :tanczy:
..a w Bytomiu OdrzaĂąskim kot na piedestale :lol:
..wyglÂąda jak kot z bajki o 'kocie w butach' :lol:

..i teraz ja :jupi:
..jeszcze jeden zabawny temat dla nas :lol2:

Obrazek Obrazek

..Agatka czytajÂąca czterowiersz :arrow:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze jednÂą zabawnÂą opowiastkĂŞ miaÂła dla nas nasza Âśliczna ... KsiĂŞÂżniczka :lol2:
A juÂż miaÂłem nie oglÂądaĂŚ raportu :uhh: Nie wybaczyÂłbym sobie :hmm: DziĂŞki Bogu mnie natchnĂŞÂło, Âżeby przemĂŞczyĂŚ siĂŞ do koĂąca :rydzyk:
obieÂżyÂświat pisze:
Za górami, za lasami, heeennn, hennnn .. no nie tak znów daleko :lol: daleko, w Królestwie znów zapanowa³a radoœÌ :tanczy:
..a w Bytomiu OdrzaĂąskim kot na piedestale :lol:
..wyglÂąda jak kot z bajki o 'kocie w butach' :lol:
''Lekko zawiany mê¿czyzna wspieraj¹cy siê na kocie'' symbolem-wizytówk¹ miasta? :devil: A wiêc i ja po wczorajszym wieczorze, móg³bym wespó³ z kocurem Funcky, którego niechc¹cy udepn¹³em :devil: staÌ siê symbolem Poznania :lol:

Ach! :D ta Agatka :) myÂśli o wszystkim :D ZwÂłaszcza o ustawie o wychowaniu w trzeÂźwoÂści :) o co nie stroniÂła burmistrza miasta zapytaĂŚ :lol2:
Nie spodziewa³em siê, ¿e tak troskliwie podejd¹ dziœ do tematów radosnych - powiedzmy, ¿e po czêœci jestem ukontentowany :* Ale, ¿eby nie by³o, ¿e osta³em na laurach, to napiszê, ¿e wci¹¿ mi ma³o, ma³o i ma³o!!! :lol:
PiĂŞknie recytowaÂła ten fragment :) Ja chcĂŞ, Âżeby opowiedziaÂła mi bajkĂŞ o kocie ... a moÂże i byĂŚ o kocie z Bytomia :lol2: A najlepiej przed snem ... :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:''Lekko zawiany mê¿czyzna wspieraj¹cy siê na kocie'' symbolem-wizytówk¹ miasta? :devil: A wiêc i ja po wczorajszym wieczorze, móg³bym wespó³ z kocurem Funcky, którego niechc¹cy udepn¹³em :devil: staÌ siê symbolem Poznania :lol:
..pewnie razem z kocurkiem sobie mleczko popijaliÂście :?: :D
Nie spodziewa³em siê, ¿e tak troskliwie podejd¹ dziœ do tematów radosnych - powiedzmy, ¿e po czêœci jestem ukontentowany :* Ale, ¿eby nie by³o, ¿e osta³em na laurach, to napiszê, ¿e wci¹¿ mi ma³o, ma³o i ma³o!!! :lol:
..ale moÂżna powiedzieĂŚ Âże speÂłniÂło siĂŞ Twoje proroctwo :lol:
..z maÂłym bo tygodniowym poÂślizgiem ale siĂŞ speÂłniÂło :lol2:
..oby trwaÂło i realizowaÂło siĂŞ jeszcze jutro :rydzyk:
..bo wszystkim nam maÂło radosnych tematĂłw :lol2:
..zwÂłaszcza kiedy teraz po dniu dzisiejszym jesteÂśmy tacy 'rozochoceni' :lol:
PiĂŞknie recytowaÂła ten fragment :) Ja chcĂŞ, Âżeby opowiedziaÂła mi bajkĂŞ o kocie ... a moÂże i byĂŚ o kocie z Bytomia :lol2: A najlepiej przed snem ... :lol2:
..przecieÂż mogÂłeÂś se nagraĂŚ relacjĂŞ i zapodaĂŚ przed snem :lol2: :devil:

..i znĂłw przypomniaÂła mi siĂŞ DÂżastina - nasz dÂźwiĂŞkowiec ;(
..gdzie ona siĂŞ podziewa :?: ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ile kolorytu ma w sobie ten Wasz zwi¹zek :lol2: Ta Wasza forumowa mêska przyjaŸù :lol2: Znajdzie siê tu miejsce dla dziewczynki z nagraniami :rozglada: choÌ dziewczynka nie przy³o¿y³a rêki do ich wykonania :rozglada: Pierwszej relacji nie mia³am przyjemnoœci widzieÌ :arrow: http://www.savefile.com/files/659673 Drugiej :arrow: http://www.savefile.com/files/660088 koùcóweczkê, ale najbardziej efektown¹ :P A trzeci¹ o kocie :arrow: http://www.savefile.com/files/660523 widzia³am i s³ysza³am w ca³oœci :tanczy:
Black Jack '62 pisze: A panowie sybic i marcinkowsky od dziÂś mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ honorowym forumowym odznaczeniem, mianowicie: Orderem UÂśmiechu Agatki :lol2:
Tak d³ugo s³a³a ten uœmiech w nasz¹ stronê, ¿e gdyby nie zd¹¿yli go uchwyciÌ :rozglada: mandat nale¿a³oby im wlepiÌ :devil:
Black Jack'62 pisze:Nie wiedziaÂłem, nigdy nie podejrzewaÂłem Jakuba o to, Âże moÂże byĂŚ wzglĂŞdem red. koleÂżanki, a wÂłaÂściwie tego, co mĂłwi, taki szarmancki :> :lol2: Nie znaÂłem go, muszĂŞ szczerze przyznaĂŚ, od tej pozytywnej jakÂże strony :lol2: MiÂło byÂło jÂą poznaĂŚ, bo to dziĂŞki jego reakcji na, a wÂłaÂściwie pochwale za nastĂŞpujÂące sÂłowa Agatki
To juÂż teraz nie bĂŞdziesz tak mocno cierpiaÂł kiedy o Poranku zamiast Anity zobaczysz Jakuba :devil:
Black Jack'62 pisze:
Alchemik pisze:Tak w ogĂłle, to ÂładnÂą bluzeczkĂŞ ma na sobie dziÂś Agatta nie zauwaÂżyÂłem jednak, Âżeby miaÂła jakieÂś guziczki :> :mhm: :lol:
Hmmm ... :devil: W sumie, to powinno CiĂŞ to cieszyĂŚ :lol2: Szkoda, Âże nie ma Funcky, moÂże ona wiedziaÂłaby, jako przedstawicielka kobiecego rodu, jak ta bluzka wyglÂąda np. z tyÂłu? :lol2: Czy sÂą te guziczki, czy ich nie ma :mhm:
:mhm: Czy¿by Panowie nie mieli jeszcze przyjemnoœci z tego typu bluzeczk¹? :rozglada: Powiedzia³abym Wam gdzie i na ile guziczków mo¿na siê natkn¹Ì :rozglada: ale niby dlaczego mam Wam u³atwiaÌ zadanie :rozglada:
Black Jack '62 pisze: PiĂŞknie recytowaÂła ten fragment :) Ja chcĂŞ, Âżeby opowiedziaÂła mi bajkĂŞ o kocie ... a moÂże i byĂŚ o kocie z Bytomia :lol2: A najlepiej przed snem ... :lol2:
:mhm: A nie wolaÂłbyÂś Blacky :lol2: o przygodach Jacka i Agatki :lol2: z ust KrĂłlewny posÂłuchaĂŚ ? :lol2:
No Panowie :D Do jutrzejszych relacji :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Jeszcze jednÂą zabawnÂą opowiastkĂŞ miaÂła dla nas nasza Âśliczna ... KsiĂŞÂżniczka :lol2:
A juÂż miaÂłem nie oglÂądaĂŚ raportu :uhh: Nie wybaczyÂłbym sobie :hmm: DziĂŞki Bogu mnie natchnĂŞÂło, Âżeby przemĂŞczyĂŚ siĂŞ do koĂąca :rydzyk:
Z wytrzeszczem oczu parzy³em i nadstawia³em uszu, ¿eby wszystko wy³apaÌ :lol: Kompletnie zaskoczony by³em i równie mocno uradowany :jupi: Agatta szpera³a pewnie specjalnie dla nas (che siê wierzyÌ :szalony: ) w regionalnych tematach tak d³ugo, ¿eby znaleŸÌ taki, który szczególnie przypadnie nam do gustu i oczywiœcie nie rozczarowa³a nas - uda³o siê :brawa:
''Lekko zawiany mê¿czyzna wspieraj¹cy siê na kocie'' symbolem-wizytówk¹ miasta? :devil: A wiêc i ja po wczorajszym wieczorze, móg³bym wespó³ z kocurem Funcky, którego niechc¹cy udepn¹³em :devil: staÌ siê symbolem Poznania :lol:
Koniecznie mnie poinformuj, kiedy jakiœ komitet zjawi siê u Ciebie z informacj¹ o takich planach :lol2: A sam pomnik... no có¿, nie na ¿ywo - na miejscu, to na pewno w Tvn24 bêdzie do obejrzenia :lol:
Ach! :D ta Agatka :) myÂśli o wszystkim :D ZwÂłaszcza o ustawie o wychowaniu w trzeÂźwoÂści :) o co nie stroniÂła burmistrza miasta zapytaĂŚ :lol2:
W caÂłym tym szaleĂąstwie tematyczno-uÂśmiechowym :lol2: Agatta musi zachowaĂŚ powagĂŞ, w koĂącu jej praca nie jest zabawÂą, tylko misjÂą - takÂże w wychowaniu, w ktĂłrÂą zabawa jest od czasu do czasu (na szczĂŞÂście :rydzyk: ) wpisana 8)
Ale, ¿eby nie by³o, ¿e ju¿ mam doœÌ, ¿e ju¿ mi wystarczy, ¿e syty jestem :> Nieeeeeeeeeeeee, nic bardziej mylnego :]
W dalszym ci¹gu ¿¹dny, a kto wie, czy nie jeszcze bardziej trawiony ¿¹dz¹ uœmiechu ... agatki uœmiechu :lol2: BJ pozdrawiaaaaa :lol2:
''Tym strawion, co byÂło mu przez wieki mu strawÂą /.../" :lol2:
D¿astina pisze:Ile kolorytu ma w sobie ten Wasz zwi¹zek :lol2: Ta Wasza forumowa mêska przyjaŸù :lol2: Znajdzie siê tu miejsce dla dziewczynki z nagraniami :rozglada:
Mêskiej przyjaŸni jedynie ¿eùska przyjaŸù dodaÌ mo¿e :*
:mhm: CzyÂżby Panowie nie mieli jeszcze przyjemnoÂści z tego typu bluzeczkÂą? :rozglada:
Przyjemnoœci nie mia³em :lol: I pewnie mieÌ nie bêdê... na w³asnej skórze siê przekonaÌ :> :lol: ChoÌ ¿ycie p³ata nam ró¿ne figle, wiêc nigdy nic nie wiadomo... :lol:

Dalej, dalej, gdzie ta Agatta? :) Czas pÂłynie, pomysÂły dzikie do gÂłowy zaczynajÂą przychodziĂŚ, a jej nie ma... niechÂże juÂż lepiej siĂŞ pojawi :<
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Dalej, dalej, gdzie ta Agatta? :) Czas pÂłynie, pomysÂły dzikie do gÂłowy zaczynajÂą przychodziĂŚ, a jej nie ma... niechÂże juÂż lepiej siĂŞ pojawi :<
Tematyczny zwrot o 180 stopni :/

Na poczÂątku z lekkÂą szamotaninÂą ;) chyba rzÂądzili jej gdzie ma staĂŚ, Âżeby byÂło widaĂŚ to ''wesoÂłe'' miasteczko ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj nie bĂŞdzie uÂśmieszkĂłw :(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Tematyczny zwrot o 180 stopni :/
Tego siĂŞ spodziewaÂłem niestety... stety ;) NajwaÂżniejsze, Âże jest Agatta i profesjonalnie, kiedy trzeba z uÂśmiechem, a kiedy trzeba z powagÂą, dziÂś potrzeba powagi... powiedzmy, Âże dla rĂłwnowagi ;)
Na poczÂątku z lekkÂą szamotaninÂą ;) chyba rzÂądzili jej gdzie ma staĂŚ, Âżeby byÂło widaĂŚ to ''wesoÂłe'' miasteczko ;)
Agatta ma, miaÂła minĂŞ, jak gdyby nie lubiÂła byĂŚ ''ustawiana'' :lol:
Dzisiaj nie bĂŞdzie uÂśmieszkĂłw :(
Jak juÂż pisaÂłem, musi byĂŚ rĂłwnowaga ;) ÂŻycie nie skÂłada siĂŞ tylko z uÂśmiechĂłw, z chwil, w ktĂłrych trzeba za wszelkÂą cenĂŞ zachowaĂŚ powagĂŞ ;) A na sÂłoneczne i uÂśmiechniĂŞte relacje przyjdzie jeszcze pora - takÂą nadziejÂą ÂżyliÂśmy i nadal ÂżyĂŚ bĂŞdziemy - nikt nam tego przecieÂż nie zabroni ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeszcze jedna Agatka i relacja, ale znowu bez uÂśmiechu ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Heh.. okularki by siĂŞ przydaÂły ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:''Lekko zawiany mê¿czyzna wspieraj¹cy siê na kocie'' symbolem-wizytówk¹ miasta? :devil: A wiêc i ja po wczorajszym wieczorze, móg³bym wespó³ z kocurem Funcky, którego niechc¹cy udepn¹³em :devil: staÌ siê symbolem Poznania :lol:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: MyÂślaÂłeÂś, Âże mi to umknie?!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Teraz juÂż siĂŞ nie dziwiĂŞ, dlaczego mĂłj Kaskader tak siĂŞ na TwĂłj widok puszy :evil:

:stop: Z³ym emocjom :D Szybko mi przechodzi, prawda? :D Có¿, lata praktyki i doœwiadczeù :devil:

Dzisiaj ja jestem w ramach rodzinnej delegacji na forum i dziaÂłam :D Blacky zrobiÂł sobie wolne............. wÂłaÂściwie, to musiaÂł :lol2: Szkoda, Âże Trzcianka tak daleko od Poznania, moÂże Black zaÂłapaÂłby siĂŞ na jakiÂś piknik :D ZresztÂą, do wieczora czas...... :lol:

ÂŁadnie sobie tu beze mnie poczynacie :> Bez wÂątpienia poczyniliÂście wielkie postĂŞpy, jednym z najwaÂżniejszych jest to, iÂż z AgatkÂą uÂśmiechami juÂż oficjalnie na wizji siĂŞ wymieniacie :D No, no :D PostĂŞpy poczyniliÂście siedmiomilowe :lol2:
Jeszcze jedna Agatka i relacja, ale znowu bez uÂśmiechu ;)
To nie przeze mnie i nie prze mĂłj powrĂłt :rozglada: PrzysiĂŞgam :)
Ale przyznam, ¿e czu³am, i¿ d³ugo taka sielanka potrwaÌ niestety nie mo¿e :/ Czy wykraka³am, choÌ przysiêgam, ¿e tylko sobie o tym pomyœla³am :rozglada: to ju¿ potomnoœÌ oceni :D W sumie to dobrze, ¿e Agatka w ogóle jest, nie? :) Wiemy dziêki temu, co siê u niej dzieje ;)

Mo¿e w drodze powrotnej do Poznania zahacz¹ o jakiœ radosny punkt i zrobi¹ z tego temat? :D Bo teraz, stosuj¹c tok myœlenia ( :devil: ) Blacka, warto by siê zastanowiÌ, po co dla jednej relacji wybieraÌ siê w oko³o 100 kilometrow¹ podró¿ :> :lol:
Na szczĂŞÂście inna firma weszÂła na teren tych targĂłw, wiĂŞc jest bezpiecznie, to mogÂą sobie ekipa skorzystaĂŚ z wypasu wesoÂłego miasteczka :D no a przynajmniej mam nadziejĂŞ, Âże zabrali ze sobÂą leÂżaki i olejki do opalania, bo coraz cieplej siĂŞ robi - idealnie wrĂŞcz na wypoczynek ....... :D

Trochê Was œledzi³am wczoraj, ale postanowieniem ogó³u musia³am znikn¹Ì póŸnym popo³udniem, ale nie s¹dzi³am, ¿e dyskusja bêdzie tak wrzeÌ jeszcze do póŸnych godzin nocnych :o :lol2: , wiêc i tak nie zd¹¿y³abym byÌ jednoczeœnie na bie¿¹co i nadrobiÌ zaleg³oœci :neutral:
:mhm: Czy¿by Panowie nie mieli jeszcze przyjemnoœci z tego typu bluzeczk¹? :rozglada: Powiedzia³abym Wam gdzie i na ile guziczków mo¿na siê natkn¹Ì :rozglada: ale niby dlaczego mam Wam u³atwiaÌ zadanie :rozglada:
DÂżastina, po co im w ogĂłle ta wiedza? :lol:
Zadanie :> Jakie zadanie, DÂżastina, no co Ty :> Jak znam Blacka, to Âżadnego zadania nie miaÂł na myÂśli :lol: Tylko zauwaÂżyÂł, Âże tak podejrzanie ukryte zapiĂŞcie przy tej bluzce :lol2: ÂŻadnego zadania nie miaÂł na myÂśli :lol2: Black? :D Black miaÂłby mieĂŚ? :lol2: Tak samo jak Al, zresztÂą :lol:
;) i bardzo dobrze, Âże nic im nie zaczĂŞÂłaÂś wyjaÂśniaÂłaÂś :] Niech spoÂżytkujÂą trochĂŞ swoje szare komĂłrki i ruszÂą mĂłzgiem :devil: A moÂże tylko udajÂą laikĂłw w tej kwestii? SkÂąd to podejrzenie? StÂąd siĂŞ wziĂŞÂło, Âże tĂŞ bluzkĂŞ na pewno projektowaÂł facet ;) No dobra, skoĂączĂŞ wywĂłd na ten temat, bo tu nowy prochowczyk na Agatce siĂŞ pojawiÂł :D Trzeba by go skomentowaĂŚ, ale ........ moÂże lepiej nie? ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Na szczĂŞÂście inna firma weszÂła na teren tych targĂłw, wiĂŞc jest bezpiecznie, to mogÂą sobie ekipa skorzystaĂŚ z wypasu wesoÂłego miasteczka :D no a przynajmniej mam nadziejĂŞ, Âże zabrali ze sobÂą leÂżaki i olejki do opalania, bo coraz cieplej siĂŞ robi - idealnie wrĂŞcz na wypoczynek ....... :D
ÂŻadnego opalania i wypoczywania :nie:
Zobacz, z iloma ludÂźmi rozmawiaÂła Agatka: lekarz, policjant, itp. ;)

Tak pracowaÂłaa Âże gorÂąco poczuÂła i zrzuciÂła pÂłaszcz :P Fajnie nawet ;)

Obrazek

A jednak byÂł uÂśmiech, kiedy Ania JĂŞdrzejowska stwierdziÂła Âże Agatka jest na miejscu od dobrych paru godzin ;)
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ania nie chciaÂła Agatki tak chybko wypuÂściĂŚ :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ambulans i wĂłz straÂżacki w tle pewnie na zamĂłwienie do relacji Âżeby przekonaĂŚ widzĂłw Âże na targach juÂż jest bezpiecznie :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I to niestety wyszystko, co mogĂŞ Wam daĂŚ .. :Dzz tej relacji :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

I to niestety wyszystko, co mogĂŞ Wam daĂŚ .. :Dzz tej relacji :lol2:
ÂŻartujesz, tylko tyle ujĂŞĂŚ? WiĂŞcej siĂŞ nie daÂło zrobiĂŚ? :lol2:
Agatta ju¿ w coraz bardziej optymistycznym tonie :) Wziê³a siê od dwóch dni za rozs³awianie ró¿nych czêœci swojego piêknego i pomys³owego zarazem regionu :lol2:
Funckyrella pisze:Dzisiaj ja jestem w ramach rodzinnej delegacji na forum i dziaÂłam :D
Funcky, dlaczego tak prĂŞdko umknĂŞÂłaÂś? ;( Mamy niedokoĂączonÂą dysputĂŞ przecieÂż :> ;(
Blacky zrobiÂł sobie wolne............. wÂłaÂściwie, to musiaÂł :lol2:
Jaka szkoda, z nim te¿ mam do pogadania :lol2: Ale jego ³atwiej chwyÌ na s³ówko ni¿ Ciebie ;)
ÂŁadnie sobie tu beze mnie poczynacie :> Bez wÂątpienia poczyniliÂście wielkie postĂŞpy, jednym z najwaÂżniejszych jest to, iÂż z AgatkÂą uÂśmiechami juÂż oficjalnie na wizji siĂŞ wymieniacie :D No, no :D PostĂŞpy poczyniliÂście siedmiomilowe :lol2:
Nie ma w tym ani krzty naszej zas³ugi, wszelkie s³owne honoraria kieruj, droga Funcky, pod Agatty adresem - tylko i wy³¹cznie :lol2:
/.../ stosuj¹c tok myœlenia ( :devil: ) Blacka, warto by siê zastanowiÌ, po co dla jednej relacji wybieraÌ siê w oko³o 100 kilometrow¹ podró¿ :> :lol:
Jak ten czas szybko p³ynie i ju¿ nalicza trzeci¹ relacjê :lol2: Wiêc dla trzech warto by³o, warto :) Zw³aszcza dla tej ostatniej... mo¿e lepiej bêdzie jak napiszê - tej sprzed minut kilku :rozglada: Relacji ''wypasionej'' w wiele bardzo istotnych szczegó³ów 8)
Tak samo jak Al, zresztÂą :lol:
;) i bardzo dobrze, Âże nic im nie zaczĂŞÂłaÂś wyjaÂśniaÂłaÂś :] Niech spoÂżytkujÂą trochĂŞ swoje szare komĂłrki i ruszÂą mĂłzgiem :devil: A moÂże tylko udajÂą laikĂłw w tej kwestii? SkÂąd to podejrzenie? StÂąd siĂŞ wziĂŞÂło, Âże tĂŞ bluzkĂŞ na pewno projektowaÂł facet ;)
Ale ja nie projektowaÂłem i rentgena w oczach nie mam (Âżal ;( :devil: ), bym wiedzieĂŚ mĂłgÂł, gdzie projektant ukryÂł guziczki, wiĂŞc ja nie wiem o nich nic w dalszym ciÂągu, nie wiem jak to jest w przypadku Blacka :mhm: MoÂże u tego szare komĂłrki podziaÂłaÂły sprawniej :roll:
No dobra, skoĂączĂŞ wywĂłd na ten temat, bo tu nowy prochowczyk na Agatce siĂŞ pojawiÂł :D Trzeba by go skomentowaĂŚ, ale ........ moÂże lepiej nie? ;)
Ten operator Agatty niekumaty. :idea: MĂłgÂłby nam przecieÂż - tak jak operator Sylwii - , zaprezentowaĂŚ przez kilka sekund pod pretekstem chĂŞci pokazania w caÂłoÂści wesoÂłego miasteczka, jak wyglÂąda w caÂłoÂści ten nowy pÂłaszczyk Agatty :D
marcinkowsky pisze:Ambulans i wĂłz straÂżacki w tle pewnie na zamĂłwienie do relacji Âżeby przekonaĂŚ widzĂłw Âże na targach juÂż jest bezpiecznie :D
To ¿adna nowoœÌ, ¿e Agatta dba o szczegó³y i wykorzystuje mo¿liwoœci p³yn¹ce z dobra zwanego telewizj¹, które to dobro daje wiêcej mo¿liwoœci, by przekazaÌ jednoczeœnie wiele wa¿nych kwestii :brawa: Wykorzysta³a te¿ pewnie urok osobisty, by u¿ytkowników widocznych aut namówiÌ, do tego, by ustawili siê w kadrze :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..DÂżastina i Funcky :tanczy: obie jesteÂście :jupi:
..DÂżastina dla Ciebie specjalne podziĂŞkowania :*
..Al i marcinkowsky ale mieliÂście towarzystwo :lol2:

..ojekju i jeszcze Agatka :lol2: :lol2: :lol2:

..widziaÂłem ostatecznie pewnie ostatniÂą relacjĂŞ :jupi:

..mam capsy - Âżeby nie byÂło gadania Âże obi siĂŞ wycofaÂł czy coÂś w tym stylu :lol2:
Obrazek Obrazek

..piĂŞkniejsza z relacji na relacjĂŞ :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

ps ..marcinkowsky dziĂŞki za weekendowe capsowanie :lol2:
Heh.. okularki by siĂŞ przydaÂły ;)
..nie zaszkodziÂłyby a pomogÂły ;)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..DÂżastina i Funcky :tanczy: obie jesteÂście :jupi:
..DÂżastina dla Ciebie specjalne podziĂŞkowania :*
:> A o mp3 z dzisiejszymi relacji nie prosisz? :mhm: Nie to nie :roll: Nie zapodam :devil:
ÂŻartowaÂłam :szalony:

http://www.savefile.com/files/662754

drobne zak³ócenia, nie z mojej winy ;)
http://www.savefile.com/files/663140

http://www.savefile.com/files/663450

raport
http://www.savefile.com/files/663610
Funckyrella pisze:No dobra, skoĂączĂŞ wywĂłd na ten temat, bo tu nowy prochowczyk na Agatce siĂŞ pojawiÂł :D Trzeba by go skomentowaĂŚ, ale ........ moÂże lepiej nie? ;)
Ja jednak nie mogĂŞ siĂŞ powstrzymaĂŚ :rozglada: Pierwsza myÂśl, jaka przyszÂła mi do gÂłowy kiedy zobaczyÂłam AgatkĂŞ w tym pÂłaszczyku - dziewczyna straÂżaka :lol2:

To nam siĂŞ wspaniaÂła weekendowa uczta przytrafiÂła :P Dla mnie, mam nadziejĂŞ, to jeszcze nie koniec uczty ;) liczĂŞ na pysznÂą kolacjĂŞ :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Ja jednak nie mogĂŞ siĂŞ powstrzymaĂŚ :rozglada: Pierwsza myÂśl, jaka przyszÂła mi do gÂłowy kiedy zobaczyÂłam AgatkĂŞ w tym pÂłaszczyku - dziewczyna straÂżaka :lol2:
Jak to, czy¿byœ posiada³a w tym temacie jak¹œ wiedzê? :D
Mam nadziejĂŞ mi odpowiesz ;)
Szkoda, Âże Trzcianka tak daleko od Poznania, moÂże Black zaÂłapaÂłby siĂŞ na jakiÂś piknik :D ZresztÂą, do wieczora czas...... :lol:
Mimo, ¿e nie dosta³em pozwolenia ... znaczy siê zaproszenia :lol2: to pojecha³em :devil: Cool by³o 8) Pe³ne extremum 8) ci¹g³a niepewnoœÌ, czy bêd¹c w powietrzu to cuœ, na czym siê znajdujesz nie oderwie siê niechc¹cy od ziemi :devil:

A teraz idĂŞ siĂŞ wyspaĂŚ :P albowiem bojĂŞ siĂŞ, Âże zacznĂŞ jeszcze bardziej bredziĂŚ :devil:

PóŸniej kiedyœ Agatce ... znaczy siê Wam :lol: wynagrodzê te dzisiejsze braki ;) Niech tylko ten ten b³ogi blackostan, w który dziœ popad³em minie - chocia¿ chcia³bym, ¿eby nigdy nie min¹³ i trwa³ wiecznie ...

Pozdrawiam wszystkie piĂŞkne damy :lol2: ZwÂłaszcza te, ktĂłre caÂły dzieĂą spĂŞdziÂły w WesoÂłym :lol2: Miasteczku :lol2: :*
ODPOWIEDZ