Black Jack '62 pisze:''Lekko zawiany mê¿czyzna wspieraj¹cy siê na kocie'' symbolem-wizytówk¹ miasta? :devil: A wiêc i ja po wczorajszym wieczorze, móg³bym wespó³ z kocurem Funcky, którego niechc¹cy udepn¹³em :devil: staÌ siê symbolem Poznania

MyÂślaÂłeÂś, Âże mi to umknie?!!!!!!!!!

Teraz juÂż siĂŞ nie dziwiĂŞ, dlaczego mĂłj Kaskader tak siĂŞ na TwĂłj widok puszy
:stop: ZÂłym emocjom

Szybko mi przechodzi, prawda?

Có¿, lata praktyki i doœwiadczeù :devil:
Dzisiaj ja jestem w ramach rodzinnej delegacji na forum i dziaÂłam

Blacky zrobiÂł sobie wolne............. wÂłaÂściwie, to musiaÂł

Szkoda, Âże Trzcianka tak daleko od Poznania, moÂże Black zaÂłapaÂłby siĂŞ na jakiÂś piknik

ZresztÂą, do wieczora czas......
ÂŁadnie sobie tu beze mnie poczynacie :> Bez wÂątpienia poczyniliÂście wielkie postĂŞpy, jednym z najwaÂżniejszych jest to, iÂż z AgatkÂą uÂśmiechami juÂż oficjalnie na wizji siĂŞ wymieniacie

No, no

PostĂŞpy poczyniliÂście siedmiomilowe
Jeszcze jedna Agatka i relacja, ale znowu bez uÂśmiechu
To nie przeze mnie i nie prze mĂłj powrĂłt :rozglada: PrzysiĂŞgam
Ale przyznam, ¿e czu³am, i¿ d³ugo taka sielanka potrwaÌ niestety nie mo¿e :/ Czy wykraka³am, choÌ przysiêgam, ¿e tylko sobie o tym pomyœla³am :rozglada: to ju¿ potomnoœÌ oceni

W sumie to dobrze, Âże Agatka w ogĂłle jest, nie?

Wiemy dziĂŞki temu, co siĂŞ u niej dzieje
MoÂże w drodze powrotnej do Poznania zahaczÂą o jakiÂś radosny punkt i zrobiÂą z tego temat?

Bo teraz, stosuj¹c tok myœlenia ( :devil: ) Blacka, warto by siê zastanowiÌ, po co dla jednej relacji wybieraÌ siê w oko³o 100 kilometrow¹ podró¿ :>

Na szczĂŞÂście inna firma weszÂła na teren tych targĂłw, wiĂŞc jest bezpiecznie, to mogÂą sobie ekipa skorzystaĂŚ z wypasu wesoÂłego miasteczka

no a przynajmniej mam nadziejĂŞ, Âże zabrali ze sobÂą leÂżaki i olejki do opalania, bo coraz cieplej siĂŞ robi - idealnie wrĂŞcz na wypoczynek .......
Trochê Was œledzi³am wczoraj, ale postanowieniem ogó³u musia³am znikn¹Ì póŸnym popo³udniem, ale nie s¹dzi³am, ¿e dyskusja bêdzie tak wrzeÌ jeszcze do póŸnych godzin nocnych :o

, wiêc i tak nie zd¹¿y³abym byÌ jednoczeœnie na bie¿¹co i nadrobiÌ zaleg³oœci
:mhm: Czy¿by Panowie nie mieli jeszcze przyjemnoœci z tego typu bluzeczk¹? :rozglada: Powiedzia³abym Wam gdzie i na ile guziczków mo¿na siê natkn¹Ì :rozglada: ale niby dlaczego mam Wam u³atwiaÌ zadanie :rozglada:
DÂżastina, po co im w ogĂłle ta wiedza?
Zadanie :> Jakie zadanie, DÂżastina, no co Ty :> Jak znam Blacka, to Âżadnego zadania nie miaÂł na myÂśli

Tylko zauwaÂżyÂł, Âże tak podejrzanie ukryte zapiĂŞcie przy tej bluzce

ÂŻadnego zadania nie miaÂł na myÂśli

Black?

Black miaÂłby mieĂŚ?

Tak samo jak Al, zresztÂą

i bardzo dobrze, Âże nic im nie zaczĂŞÂłaÂś wyjaÂśniaÂłaÂś :] Niech spoÂżytkujÂą trochĂŞ swoje szare komĂłrki i ruszÂą mĂłzgiem :devil: A moÂże tylko udajÂą laikĂłw w tej kwestii? SkÂąd to podejrzenie? StÂąd siĂŞ wziĂŞÂło, Âże tĂŞ bluzkĂŞ na pewno projektowaÂł facet

No dobra, skoĂączĂŞ wywĂłd na ten temat, bo tu nowy prochowczyk na Agatce siĂŞ pojawiÂł

Trzeba by go skomentowaĂŚ, ale ........ moÂże lepiej nie?