Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Lois Lane pisze:Agata powinna, moim zdaniem, zdecydowaÌ siê: w³osy albo ca³kowicie spi¹Ì, albo rozpuœciÌ :D
Wtedy byÂłoby idealnie :P
Tak, tak, tak :szalony: Zgadza siĂŞ, zwÂłaszcza, jeÂśli przeniesiemy to zjawisko caÂłkowitego ''rozpuszczenia'' rĂłwnieÂż na inne sfery ... a np. na garderobaine :lol2:
wielkie gwiazdy muzycznego show biznesu udzielajÂą siĂŞ w dyskusjach na forach :D I to podobno oni - na prawdĂŞ oni, a nie ktoÂś tylko za nich siĂŞ podajÂący. PiszĂŞ tu miĂŞdzy innymi o Gwen Stefani i Richardsie ze StonesĂłw :D
Jak widaĂŚ zarĂłwno Agatka, jak i inne gwiazdy Tvn24 majÂą siĂŞ za wiĂŞksze od tych wymienionych przez Ciebie, poniewaÂż nie chcÂą siĂŞ udzielaĂŚ na naszym tutaj forum :lol2:
Rozwi¹zaniem problemu z kontaktami widz-prowadz¹cy wydawa³y siê blogi na portalu tvn24.pl, ale niestety rzeczywistoœÌ nie jest piêkna dla wszystkich :/ Wiecie, o co chodzi? :/
Agata sprawia wraÂżenie kontaktowej osoby.
Wszystko zaleÂży od tego, kto jest nadawcÂą i co pisze ;(
MyÂślaÂłam, Âże bĂŞdĂŞ mieĂŚ dla Was lepsze informacje.

KaÂżda informacja jest dobrÂą, wszystko zaleÂży od tego, jak siĂŞ na niÂą spojrzy :lol2: A kaÂżda wzmianka o kontaktach userĂłw z AgatkÂą napawa mnie jakimÂś dziwnym, acz pozytywnym uczuciem :lol2:
Teraz to juÂż zresztÂą jest mi juÂż wszystko jedno, poniewaÂż wiem, Âże i mnie tam nie bĂŞdzie :/
Z ewentualnego ''spotkania'' i Âłowienia autografĂłw wiĂŞc nici :/
Poczekaj z decyzjami, jeœli jeszcze nie jest za póŸno :D Mo¿e Ci Agatka jeszcze da znaÌ, czy bêdzie w GnieŸnie? :D A jak ju¿ siê spotkacie, to nie zapomnij o autografie i pozdrowieniach pisemnych dla mnie - niegodnego BJ :lol2: I o gor¹cym ca³usie ode mnie - oczywiœcie :lol2: Jeœli chcesz instrukcje, to pisz do mnie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
Lois Lane pisze:Teraz to juÂż zresztÂą jest mi juÂż wszystko jedno, poniewaÂż wiem, Âże i mnie tam nie bĂŞdzie :/
Z ewentualnego ''spotkania'' i Âłowienia autografĂłw wiĂŞc nici :/
Poczekaj z decyzjami, jeœli jeszcze nie jest za póŸno :D Mo¿e Ci Agatka jeszcze da znaÌ, czy bêdzie w GnieŸnie? :D A jak ju¿ siê spotkacie, to nie zapomnij o autografie i pozdrowieniach pisemnych dla mnie - niegodnego BJ :lol2: I o gor¹cym ca³usie ode mnie - oczywiœcie :lol2: Jeœli chcesz instrukcje, to pisz do mnie :lol2:
..Lois - dowiedziaÂłaÂś siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej :?: :D
..nie wiem jak jutro sobie rozplanowaĂŚ dzieĂą - bĂŞdzie Agatka w pracy czy jej nie bĂŞdzie :roll:
..please - jedÂź mimo wszystko :lol2: :rydzyk:

..dzis sobie totalne 'wolne' od telewizji zrobiÂłem :D
..zrobiÂłem bo wiedziaÂłem Âże niczego co by mnie interesowaÂło spodziewaĂŚ siĂŞ nie moÂżna :nie:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Lois Lane
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Lois Lane »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Poczekaj z decyzjami, jeœli jeszcze nie jest za póŸno :D Mo¿e Ci Agatka jeszcze da znaÌ, czy bêdzie w GnieŸnie? :D A jak ju¿ siê spotkacie, to nie zapomnij o autografie i pozdrowieniach pisemnych dla mnie - niegodnego BJ :lol2: I o gor¹cym ca³usie ode mnie - oczywiœcie :lol2: Jeœli chcesz instrukcje, to pisz do mnie :lol2:
..Lois - dowiedziaÂłaÂś siĂŞ czegoÂś wiĂŞcej :?: :D
..nie wiem jak jutro sobie rozplanowaĂŚ dzieĂą - bĂŞdzie Agatka w pracy czy jej nie bĂŞdzie :roll:
..please - jedÂź mimo wszystko :lol2: :rydzyk:
Decyzja juÂż niestety zapadÂła i niestety brzmi ona: niestety nie jadĂŞ ;) Nie mogĂŞ jechaĂŚ ;)
Ale byĂŚ moÂże jeszcze kiedyÂś nadarzy siĂŞ okazja, bym Wasze rzewne i osobliwe proÂśby speÂłniÂła :devil: ChoĂŚ przyznam szczerze, Âże nie wyobraÂżam sobie tego :lol:

Odpowiadaj¹c na pytanie obie¿yœwiata, czy wiem ju¿ coœ wiêcej, odpowiadam, ¿e niestety nie ;) Tak wiêc mo¿ecie póki co do³¹czyÌ do moich ¿yczeù dla Agaty, aby mimo wszystko ten weekend mia³a wolny :D

Pozdrawiam! :D
Mówić, mówić, mówić... dużo, sensownie i długo :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Lois Lane pisze:Decyzja juÂż niestety zapadÂła i niestety brzmi ona: niestety nie jadĂŞ ;) Nie mogĂŞ jechaĂŚ ;)
Ale byĂŚ moÂże jeszcze kiedyÂś nadarzy siĂŞ okazja, bym Wasze rzewne i osobliwe proÂśby speÂłniÂła :devil:
MĂłwisz tak na odczepne ;(
ChoĂŚ przyznam szczerze, Âże nie wyobraÂżam sobie tego :lol:
No przecieÂż prosiÂłem CiĂŞ o kontakt, abyÂś przyjĂŞÂła ode mnie wszelkie potrzebne wskazĂłwki :lol: Ja, w przeciwieĂąstwie do Ciebie, wszystko jestem w stanie sobie wyobraziĂŚ :devil:
Odpowiadaj¹c na pytanie obie¿yœwiata, czy wiem ju¿ coœ wiêcej, odpowiadam, ¿e niestety nie ;) Tak wiêc mo¿ecie póki co do³¹czyÌ do moich ¿yczeù dla Agaty, aby mimo wszystko ten weekend mia³a wolny :D
Ale Agatka pewnie juÂż wie :mhm: No, to Âżyczymy jej udanego, czy to w pracy, czy gdzieÂś indziej spĂŞdzonego, weekendu :lol2:
Pozdrawiam! :D
... Ciebie rĂłwnieÂż :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
Lois Lane pisze:Decyzja juÂż niestety zapadÂła i niestety brzmi ona: niestety nie jadĂŞ ;) Nie mogĂŞ jechaĂŚ ;)
Ale byĂŚ moÂże jeszcze kiedyÂś nadarzy siĂŞ okazja, bym Wasze rzewne i osobliwe proÂśby speÂłniÂła :devil:
MĂłwisz tak na odczepne ;(
Nie na odczepne tylko dyplomatycznie odpowiada :lol: Moja mama chyba wybiera siĂŞ na tĂŞ imprezĂŞ do Gniezna :mhm: :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
ChoĂŚ przyznam szczerze, Âże nie wyobraÂżam sobie tego :lol:
No przecieÂż prosiÂłem CiĂŞ o kontakt, abyÂś przyjĂŞÂła ode mnie wszelkie potrzebne wskazĂłwki :lol: Ja, w przeciwieĂąstwie do Ciebie, wszystko jestem w stanie sobie wyobraziĂŚ :devil:
Nasz Bohaterze Forumowy :lol2: Przypominam, ÂżeÂś sam miaÂł okazjĂŞ tego wszystkiego, o co prosisz Lois, dokonaĂŚ :mhm: o ile pamiĂŞĂŚ mnie nie myli pierwszego listopada ta okazja Ci siĂŞ przytrafiÂła :mhm: :devil:

Na koniec mam do Ciebie Blacky jeszcze jedno pytanie :> Czy Ty przypadkiem nie wcieliÂłeÂś w Âżycie tego swojego planu ze zwabieniem Agatki, za pomocÂą "wstrĂŞtnego kocura"? :rozglada: PrzepadÂła nam Gwiazda :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:
Alchemik pisze:
adviser pisze:I.....pozostajÂąc w materii astronomicznej :) mam tylko nadziejĂŞ, Âże Agatka w czarnÂą dziurĂŞ nie wpadÂła :rydzyk: :lol:
JeÂśli natomiast wierzyĂŚ i za prawdziwÂą uznaĂŚ hipotezĂŞ Hawkinga, ktĂłra zwykle wydawaÂła mi siĂŞ maÂło prawdopodobna :rozglada: czarna dziura "paruje", a co za tym idzie, to zjawisko staÂłego ubywania jej masy... itd. ;)
:lol: :lol: :lol: A widzisz sceptyku jak siĂŞ na swoim niedowiarstwie przejechaÂłeÂś :lol: Agatka wydostaÂła siĂŞ szybciej z czarnej dziury, niÂż to mogÂłeÂś przewidzieĂŚ :lol: ZastanĂłw siĂŞ wobec tego rĂłwnieÂż nad prawdziwoÂściÂą teorii wielkiego wybuchu :devil:
Do niczego przekonywaĂŚ siĂŞ nie muszĂŞ :D Mam swoje zdanie w pewnych materiach juÂż od dawna wyrobione, a to, Âże nasze stanowiska w pewnych poza forumowych kwestiach siĂŞ polaryzujÂą, to teÂż zjawisko jak najbardziej normalne ;)

Tylko, Âże jeszcze raz podniosĂŞ pod dyskusjĂŞ kwestiĂŞ niemoÂżliwoÂści wydostania siĂŞ z tzw. czarnej dziury, od ktĂłrej to dziury za wszelkÂą cenĂŞ adviser chciaÂł nawet w Âżartach AgattĂŞ uchroniĂŚ ;) Pojawienie siĂŞ Agaty materiaÂłu-relacji w programie Prosto z Polski nie podwaÂża mojej teorii. A to dlatego, Âże materiaÂł ten, nakrĂŞcony mĂłgÂł byĂŚ przed wpadniĂŞciem Agatty w czarnÂą dziurĂŞ medialno-audio-wizualnÂą ;( MieliÂśmy wprawdzie gorÂący polityczny tydzieĂą, ale jeszcze chyba nigdy w historii naszego piÂśmiennictwa, bezwiednie Agatta nie przepadÂła na prawie juÂż tydzieĂą :o

A moÂże ten legendarny kocur umyÂślnie, od czasu wizyty w Bytomiu, kieruje jÂą na ÂścieÂżki nie wiodÂące bynajmniej przed kamery :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Ale byĂŚ moÂże jeszcze kiedyÂś nadarzy siĂŞ okazja, bym Wasze rzewne i osobliwe proÂśby speÂłniÂła :devil: ChoĂŚ przyznam szczerze, Âże nie wyobraÂżam sobie tego :lol:
..no widzisz - miaÂłaÂś nosa Âżeby nie jechaĂŚ ;)
..i tak nie byÂło Âżadnych relacji Gniezna ;)
Lois Lane pisze:Odpowiadaj¹c na pytanie obie¿yœwiata, czy wiem ju¿ coœ wiêcej, odpowiadam, ¿e niestety nie ;) Tak wiêc mo¿ecie póki co do³¹czyÌ do moich ¿yczeù dla Agaty, aby mimo wszystko ten weekend mia³a wolny :D
..po cichu siĂŞ przyznam Âże wcale nie ÂżyczyÂłem Agatce wolnego weekendu :nie:
..i mam za swoj¹ nie¿yczliwoœÌ karê ;(

..nadal nie ma Agatki ;(
..a ja powinienem teraz capsy robiĂŚ a nie mam komu ;( ;( ;( ;( ;(
A moÂże ten legendarny kocur umyÂślnie, od czasu wizyty w Bytomiu, kieruje jÂą na ÂścieÂżki nie wiodÂące bynajmniej przed kamery :rozglada:
..mĂłgÂłby nam juÂż jÂą oddaĂŚ bo to dzis drugi tydzieĂą siĂŞ zaczyna bez ani jednej relacji siĂŞ zaczyna :o ;( ;( ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Nasz Bohaterze Forumowy :lol2: Przypominam, ÂżeÂś sam miaÂł okazjĂŞ tego wszystkiego, o co prosisz Lois, dokonaĂŚ :mhm: o ile pamiĂŞĂŚ mnie nie myli pierwszego listopada ta okazja Ci siĂŞ przytrafiÂła :mhm: :devil:
Oj! :/ juÂż przestaĂą proszĂŞ mi to wypominaĂŚ, przestaĂą proszĂŞ rozstrzÂąsaĂŚ ... Tyle razy o to prosiÂłem ;( To takie bolesne wspomnienie :neutral:
Na koniec mam do Ciebie Blacky jeszcze jedno pytanie :> Czy Ty przypadkiem nie wcieliÂłeÂś w Âżycie tego swojego planu ze zwabieniem Agatki, za pomocÂą "wstrĂŞtnego kocura"? :rozglada: PrzepadÂła nam Gwiazda :uhh:
Jasneee :devil: ;) Nie bĂŞdĂŞ zdawaÂł relacji, Âżeby nikomu Âżal nie byÂło :devil: ;)
Alchemik pisze:Pojawienie siĂŞ Agaty materiaÂłu-relacji w programie Prosto z Polski nie podwaÂża mojej teorii. A to dlatego, Âże materiaÂł ten, nakrĂŞcony mĂłgÂł byĂŚ przed wpadniĂŞciem Agatty w czarnÂą dziurĂŞ medialno-audio-wizualnÂą ;(
A co to :> Apokalipsa wg Alchemika :> WypluĂŚ sÂłowa wypowiedziane na temat czarnej dziury, oczyÂściĂŚ umysÂł ze zÂłych przeczuĂŚ i ÂżywiĂŚ nadziejĂŞ na rychÂłe pojawienie siĂŞ Agatki :tanczy:

A teraz z serii: ''come back - okolicznoÂści'' :D Najlepiej plenerowe :P Nawet mimo tego zimna ;)

Jak¹œ majówkê w ''Prosto z Polski'' zorganizowali :> Widzê, ¿e ca³a masa reporterów co chwilê siê przewija :> Prezentuj¹ ró¿ne, ich zdaniem ciekawe miejsca :D Szkoda, ¿e Wielkopolska pod wzglêdem turystycznym jest tak nieciekawym miejscem :/ Bo czym¿e jest, jak¹¿ atrakcj¹ jest ten jeden ''Kulczyk-park'' na ca³y Poznaù? :devil: :devil:

Chocia¿ ja bym znalaz³ Agatce ciekawe zajêcie :D Tak mnie Aœka jad¹ca na jakimœ konnym powozie ( :D ) zainspirowa³a :D W Puszczykowie pod Poznaniem mo¿na wyczynowo pojeŸdziÌ na rowerze :devil: A w³aœciwie to lepiej jest nieco dalej na trasie od po³udniowej pla¿y jeziora Góreckiego, przez Kocio³ek i póŸniej do Krosinka. Po skrêceniu w prawo najlepiej pieszo pokonaÌ 2 ostre wjazdy ( zjazd t¹ tras¹ to jest dopiero wyczyn! ), jechaÌ w poprzek moreny czo³owej leœn¹ tras¹ a¿ do jeziora Dymaczewskiego. Wzd³u¿ jeziora jest piêkny szlak gwarantuj¹cy ostr¹ jazdê, do tego piêkne widoki wokó³ :D Kiedyœ z obci¹¿eniem w postaci 50 kilogramów ¿ywej masy :devil: na kierownicy :devil: pokona³em trasê w 2 godziny ;) Trochê kl¹³em, ale potem piêkne widoki na Krosinko i Czempiù, i takie tam jeszcze figle, zrekompensowa³y mi trudy jazdy :P

Agatce bym poleciÂł do ''PzP'' :D MyÂślicie, Âże wypada? :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze: A teraz z serii: ''come back - okolicznoÂści'' :D Najlepiej plenerowe :P Nawet mimo tego zimna ;)
Tak siê przygotowujesz na powrót Agatki? :D Dobrze, ¿e staÌ ciê na taki spory optymizm po tak dlugiej roz³¹ce ;)
Jak¹œ majówkê w ''Prosto z Polski'' zorganizowali :> Widzê, ¿e ca³a masa reporterów co chwilê siê przewija :> Prezentuj¹ ró¿ne, ich zdaniem ciekawe miejsca :D Szkoda, ¿e Wielkopolska pod wzglêdem turystycznym jest tak nieciekawym miejscem :/ Bo czym¿e jest, jak¹¿ atrakcj¹ jest ten jeden ''Kulczyk-park'' na ca³y Poznaù? :devil: :devil:
PrzecieÂż moÂże wyjechaĂŚ poza granice Poznania ;)
W Puszczykowie pod Poznaniem mo¿na wyczynowo pojeŸdziÌ na rowerze :devil: A w³aœciwie to lepiej jest nieco dalej na trasie od po³udniowej pla¿y jeziora Góreckiego, przez Kocio³ek i póŸniej do Krosinka.
A Agatka uprawia sporty ekstremalne, wyczynowe :> Macie wiedizĂŞ na ten temat? :o
Fajnie byÂłoby AgatkĂŞ w takim sportowym stroju zobaczyĂŚ i to w dodatku w akcji :tanczy: nie tylko z mikrofonem :tanczy:

Trochê kl¹³em, ale potem piêkne widoki na Krosinko i Czempiù, i takie tam jeszcze figle, zrekompensowa³y mi trudy jazdy :P

Agatce bym poleciÂł do ''PzP'' :D MyÂślicie, Âże wypada? :devil:
Ale co? Figle? :lol: Nie nie wypada :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Obrazek Obrazek
adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

No i odnalazÂła siĂŞ nasza Gwiazda :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Jak ja kocham takie cudowne poranki :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
Alchemik pisze:Pojawienie siĂŞ Agaty materiaÂłu-relacji w programie Prosto z Polski nie podwaÂża mojej teorii. A to dlatego, Âże materiaÂł ten, nakrĂŞcony mĂłgÂł byĂŚ przed wpadniĂŞciem Agatty w czarnÂą dziurĂŞ medialno-audio-wizualnÂą ;(
A co to :> Apokalipsa wg Alchemika :> WypluĂŚ sÂłowa wypowiedziane na temat czarnej dziury, oczyÂściĂŚ umysÂł ze zÂłych przeczuĂŚ i ÂżywiĂŚ nadziejĂŞ na rychÂłe pojawienie siĂŞ Agatki :tanczy:
:o Jakie okropne rzeczy kaza³ mi robiÌ pluÌ, itd. :devil: Tak na marginesie, to a¿eby pos³aÌ w diab³y z³¹ passê, najlepiej pluÌ przez ramiê :devil:
Bo poskutkowaÂło :lol2: Teraz widzĂŞ, czarna dziura, to - przynajmniej w kwestii wpadania w niÂą na zawsze przez piĂŞkne dziennikarki, to jedna wielka bzdura :lol2: ChoĂŚ niewyjaÂśniona jeszcze pozostaje kwestia czarnego kocura... :lol2:
Black Jack '62 pisze:A teraz z serii: ''come back - okolicznoÂści'' :D Najlepiej plenerowe :P Nawet mimo tego zimna ;)

Jak¹œ majówkê w ''Prosto z Polski'' zorganizowali :> Widzê, ¿e ca³a masa reporterów co chwilê siê przewija :> Prezentuj¹ ró¿ne, ich zdaniem ciekawe miejsca :D
Kr¹¿y³, kraka³ i wykraka³ :jupi: Wprawdzie nie majówkê, ale pierwszomajowe pochody i pierwszomajowe kontrpochody pod baczn¹ obserwacj¹ Agatty :lol2:

Teraz tylko kciuki trzymaÌ, by organizacja ''NaszoœÌ'' sparawnie zadzia³a³a :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No to mamy udanego i pamiĂŞtnego 1 maja :tanczy:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A Black juÂż naturalnie popĂŞdziÂł po autografy :> ? :lol2:

Jarek obiecaÂł Agatce jeszcze siĂŞ niÂą spotkaĂŚ, wiĂŞc trzymamy za sÂłowo :>
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:No to mamy udanego i pamiĂŞtnego 1 maja :tanczy:
Jakby nie byÂło, to tak wÂłaÂśnie jest :lol2:
marcinkowsky pisze:A Black juÂż naturalnie popĂŞdziÂł po autografy :> ? :lol2:
Cicho :cicho: :cicho: PrzecieÂż wiesz, Âże dla niego to draÂżliwy temat :lol: Nie ponaglajmy :D W ''takich'' sprawach trzeba spokoju i wyczucia :D MoÂże za sto lat Black przyniesie nam plik autografĂłw :lol: Jeszcze parĂŞset parad, parĂŞset marszĂłw... :devil:
marcinkowsky pisze:Jarek obiecaÂł Agatce jeszcze siĂŞ niÂą spotkaĂŚ, wiĂŞc trzymamy za sÂłowo :>
A jak przed reklamami oznajmiÂł, Âże za chwilĂŞ Agata Tomaszewska bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o poznaĂąskich obchodach 1. maja :D i zachĂŞcaÂł do pozostania :) CzĂŞÂściej tak powinni, poniewaÂż reklamy wysÂłuchaÂłem w przeogramnym skupieniu oczekujÂąc upragnionego lajfa :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dobra...dobra...dobra :D JuÂż nie bĂŞdĂŞ go ponaglaÂł :devil:

BoÂże :P Jakie te serdeczne warunki i relacje miĂŞdzy pracownikami Tvn24 :P ''Witam ciĂŞ ponownie'', ''dziĂŞkujĂŞ Ci Agato bardzo'' :o

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

teraz jeszcze Brydzia powiedzia³a, ¿e bêd¹ w dniu na ¿ywo do Poznania zagl¹daÌ, po tym jak Agatka obieca³a relacjonowaÌ szczegó³owo dla nas przebieg pochodu :tanczy:
ODPOWIEDZ