Tak, tak, tak :szalony: Zgadza siê, zw³aszcza, jeœli przeniesiemy to zjawisko ca³kowitego ''rozpuszczenia'' równie¿ na inne sfery ... a np. na garderobaineLois Lane pisze:Agata powinna, moim zdaniem, zdecydowaÌ siê: w³osy albo ca³kowicie spi¹Ì, albo rozpuœciÌ![]()
Wtedy byÂłoby idealnie![]()

Jak widaĂŚ zarĂłwno Agatka, jak i inne gwiazdy Tvn24 majÂą siĂŞ za wiĂŞksze od tych wymienionych przez Ciebie, poniewaÂż nie chcÂą siĂŞ udzielaĂŚ na naszym tutaj forumwielkie gwiazdy muzycznego show biznesu udzielajÂą siĂŞ w dyskusjach na forachI to podobno oni - na prawdĂŞ oni, a nie ktoÂś tylko za nich siĂŞ podajÂący. PiszĂŞ tu miĂŞdzy innymi o Gwen Stefani i Richardsie ze StonesĂłw
![]()

Rozwi¹zaniem problemu z kontaktami widz-prowadz¹cy wydawa³y siê blogi na portalu tvn24.pl, ale niestety rzeczywistoœÌ nie jest piêkna dla wszystkich :/ Wiecie, o co chodzi? :/
Wszystko zaleÂży od tego, kto jest nadawcÂą i co piszeAgata sprawia wraÂżenie kontaktowej osoby.

MyÂślaÂłam, Âże bĂŞdĂŞ mieĂŚ dla Was lepsze informacje.
KaÂżda informacja jest dobrÂą, wszystko zaleÂży od tego, jak siĂŞ na niÂą spojrzy

Poczekaj z decyzjami, jeœli jeszcze nie jest za póŸnoTeraz to ju¿ zreszt¹ jest mi ju¿ wszystko jedno, poniewa¿ wiem, ¿e i mnie tam nie bêdzie :/
Z ewentualnego ''spotkania'' i Âłowienia autografĂłw wiĂŞc nici :/