..snujesz jak¹œ intrygê

..a co tam nam przyniosÂłaÂś

..zaraz sprawdzam :tanczy:
Moderator: Łukasz
Jeszcze siê pytaadviser pisze:Naprawdê, mogê siê przy³¹czyÌ???marcinkowsky pisze: Jak chcesz mo¿esz do³¹czyÌrano z adamem zrobiliœcie pierwszy krok
ale to nie oznacza Âże juÂż Was nie potrzebujemy
![]()
:szalony:
Z wielka chĂŞciÂą to uczyniĂŞ![]()
Jak to co?..a co tam nam przyniosÂłaÂś![]()
![]()
A DÂżastina rozÂłoÂżyÂła wszystkich na Âłopatki dÂźwiĂŞkiemmarcinkowsky pisze:Jeszcze siĂŞ pytaPewnie, Âże moszesz
Tylko Âże tym razem obi nas wysiudaÂł
![]()
Relacje-rewelacje :brawa: Interesowny chÂłopak z Ciebie obimarcinkowsky pisze:Jak to co?..a co tam nam przyniosÂłaÂś![]()
![]()
Relacje
![]()
..gdyby DÂżastina wpadÂła z pustymi rĂŞkami to teÂż bym siĂŞ cieszyÂłRelacje-rewelacje :brawa: Interesowny chÂłopak z Ciebie obi:devil:
Agatka chyba jest bardzo ''muzykalna''obieÂżyÂświat pisze:..mam nadziejĂŞ Âże tÂą relacjĂŞ teÂż nagraÂła bo bardzo gÂłoÂśna byÂła
NieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca :mhm: ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿eCiekawe jak i gdzie bawi (siê) BJ :rozglada: Chyba nie pracuje dziœ :rozglada:
Nikt z nas (o dziwo poza BlackiemNieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿e
Co za dzieĂą Prawdziwy relacyjny maraton
Odlot - dosÂłownie i w przenoÂśnimarcinkowsky pisze:Agatka chyba jest bardzo ''muzykalna''obieÂżyÂświat pisze:..mam nadziejĂŞ Âże tÂą relacjĂŞ teÂż nagraÂła bo bardzo gÂłoÂśna byÂłaWydawaÂło mi siĂŞ, Âże te odgÂłosy bĂŞbnĂłw bardzo mocno jÂą nastrajaÂły do gadania
GadaÂła i gadaÂła
![]()
Ten caps i ujĂŞcie mnie po prostu powala![]()
WyobraziÂłem sobie Âże Agatka Âśpiewa: ''JĂłzek - nie darujĂŞ Ci tej nocy''
![]()
Alchemik pisze:Nikt z nas (o dziwo poza BlackiemNieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿e
Co za dzieĂą Prawdziwy relacyjny maraton) chyba nie spodziewaÂł siĂŞ takiego zwrotu w niebycie w relacjach :o
ChciaÂłby kaÂżdy facet to usÂłyszeĂŚA czy ten pan, z ktĂłrym Agatta rozmawiaÂła nie miaÂł Jacek na imiĂŞ :>
Nie sugerujê, ¿e to Black, bo jego pogl¹dy od lewicowych daaaaaaaaaaaaalekie :devil: tylko zbie¿noœÌ imion mnie dodatkowo rozbawi³aPlus tekst piosenki...
Nic Wam nie powiem, ani, czy by³em, ani czy widzia³em :tanczy:marcinkowsky pisze:Alchemik pisze:Nikt z nas (o dziwo poza BlackiemNieobecnoœÌ Blacka jest co najmniej zastanawiaj¹ca ByÌ mo¿e dojœÌ do siebie w dniu tak pe³nym wra¿eù i emocji nie mo¿e
Co za dzieĂą Prawdziwy relacyjny maraton) chyba nie spodziewaÂł siĂŞ takiego zwrotu w niebycie w relacjach :o
WyczarowaÂł nam AgatkĂŞ a teraz pewnie powoli do siebie dochodzi ?![]()
Ja intrygĂŞ? O co ja tu jestem posÂądzana? KtoÂś zadziaÂłaÂł na moje konto :o hasÂło dostĂŞpu czas zmieniĂŚ :rozglada: Chyba nie podejrzewaliÂście mnie o to, Âże bez sÂłowa pozwoliÂłabym sobie zajrzeĂŚ do Was :rozglada:obieÂżyÂświat pisze:..o :o DÂżastina tak bezsÂłownie do nas wpadÂłaÂś![]()
![]()
..snujesz jak¹œ intrygê :?
Z relacji na relacjê bardziej profesjonalna :tanczy: Rozwija siê nasza Gwiazda :brawa:Alchemik pisze:RzetelnoœÌ drodzy Paùstwo p³ynie strumiem z PoznaniaAgatto brawo :brawa:
Black Jack '62 pisze: Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:
Mam jeszcze dwieBlack Jack '62 pisze:Wszystkie dostĂŞpne relacje, ktĂłrych nie sÂłyszaÂłem - cudowne
..zawsze kiedy Agatka 'poczyna' sobie na wizji to my od razu idziemy w jej ÂśladyDÂżastina pisze:Hej! Kawalerowie ( i juÂż nie - Kawalerowie) ze Âświty KrĂłlowej Dziennikarstwa
![]()
NieÂżle tu sobie poczynacie :tanczy:
..ta sprawa powinna trafiĂŚ do kryminalnych :o :devil:DÂżastina pisze:Ja intrygĂŞ? O co ja tu jestem posÂądzana? KtoÂś zadziaÂłaÂł na moje konto :o hasÂło dostĂŞpu czas zmieniĂŚ :rozglada: Chyba nie podejrzewaliÂście mnie o to, Âże bez sÂłowa pozwoliÂłabym sobie zajrzeĂŚ do Was :rozglada:
..napiszĂŞ krĂłtko: to chamstwo :devil:Black Jack '62 pisze:Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:
.. :uhh: zakochany cz³owiek to chyba jednak nieco inaczej by siê zachowywa³D¿astina pisze: Ty ju¿ nic nie musiz mówiÌ, dla mnie wszystko jest jasne :spiewa: Spokój bij¹cy z Twojego wpisu Ciê zdradzi³ :spiewa: By³eœ, widzia³eœ i podejrzewam, ¿e rozmawia³eœ.....i, tak jak to sam kiedyœ stwierdzi³eœ, zakocha³eœ siê. Tak, to musi byÌ mi³oœÌ i to taka prawdziwaTylko szczere i czyste uczucie niesie za sob¹ tak¹ równowagê i ukojenie dla duszy
![]()
Zabierzesz tĂŞ tajemnicĂŞ do grobu?Black Jack '62 pisze:Nic Wam nie powiem, ani, czy byÂłem, ani czy widziaÂłem :tanczy:
Czy to byÂło napisane wczoraj? :uhh:..i liczymy na rychÂłe spotkanie :rydzyk:
..dzis..dzis..dzis
Ja siĂŞ Wos pytom ciÂągle, a Wy nic nie wiecie, czy tylko udajecie :>Taka tu aura tajemniczoÂści panuje jak w filmach Davida Lyncha :oAlchemik pisze:Zabierzesz tĂŞ tajemnicĂŞ do grobu?
Nic nie powiesz, bo wszystko, co móg³byœ powiedzieÌ, mo¿e zostaÌ wykorzystane na Twoj¹ niekorzyœÌ? :devil:
Takie to Âśmieszne Âże z okazji Dnia StraÂżaka pokazujÂą straÂżakĂłw ''na bani'' z ChodzieÂżyWprawdzie widziaÂłem AgattĂŞ... na archiwalnych nagraniach![]()
Tych, emitowanych przy okazji œwiêta dzisiejszego stra¿aków..., ale jakie to pocieszenie w sytuacji, w której czeka siê na nowoœci... wci¹¿ zaskakuj¹ce nowoœci?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], vhkvvv i 24 gości