Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jednak jakiÂś tam akcencik Agatkowy byÂł :tanczy:
Miejmy nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie moÂżna jÂą oglÂądaĂŚ jutro :) Tylko Âżeby jutro nie musiaÂła staĂŚ w tych wysuszonych lasach :neutral: zobaczymy jak bĂŞdzie? :) Wszystko siĂŞ wyjaÂśni jutro :)
DÂżastina pisze:Ty juÂż nic nie musiz mĂłwiĂŚ, dla mnie wszystko jest jasne :spiewa: SpokĂłj bijÂący z Twojego wpisu CiĂŞ zdradziÂł :spiewa: ByÂłeÂś, widziaÂłeÂś i podejrzewam, Âże rozmawiaÂłeÂś.....i, tak jak to sam kiedyÂś stwierdziÂłeÂś, zakochaÂłeÂś siĂŞ.
Zakocha³em siê? :szalony: O mój Bo¿e! :o To by by³o tak póŸno? :lol:
DÂżastina, przecieÂż Tobie bym powiedziaÂł, gdyby tak byÂło :) A choĂŚby w sekrecie :lol2:
Przeceniasz moje moÂżliwoÂści i osiÂągniĂŞcia - zdecydowanie :lol2: Ale miÂło mi, Âże dorobiÂłem siĂŞ takiej opinii :lol2: :lol:
WierzĂŞ, Âże gdyby byÂło tak jak piszesz, to wÂłaÂśnie tak by siĂŞ sprawy potoczyÂły, ale nie byÂło tego, co domniemasz, wiĂŞc nie ma afery ;)
Poza tym ja nawet ze z³amanym sercem, ale zakochany, skaczê z radoœci jak ob³¹kany :devil: By³em ostatnio nieswój, to prawda, ale nie mia³o to wiêkszego zwi¹zku z tym, co dzia³o siê i dzieje siê na forum i wokó³ bohaterki tego w¹tku ;) Wiêkszego, bo nie mogê napisaÌ, ¿e ¿adnego, poniewa¿ odk¹d siê pojawi³a w moim ¿yciu nie ma dnia ... ba nie ma godziny, bym o Agatce nie pomyœla³ :)
No dobrze, koĂączĂŞ ten temat, bo sytuacja moÂże staĂŚ siĂŞ jeszcze bardziej niezrĂŞczna :lol2:
Tak, to musi byÌ mi³oœÌ i to taka prawdziwa :lol2: Tylko szczere i czyste uczucie niesie za sob¹ tak¹ równowagê i ukojenie dla duszy :lol2:
Takie zrobiÂłem na Tobie wraÂżenie? :o Tak mnie odebraÂłaÂś? :o Serio? :o MuszĂŞ to pewnemu komuÂś koniecznie pokazaĂŚ :lol2: Tylko nie pisz broĂą BoÂże, Âże ÂżartowaÂłaÂś :devil: Bo bĂŞdzie niedobrze :lol2: No, a przynajmniej do jutra rana nie pisz proszĂŞ :rydzyk: :lol:
Alchemik pisze:Wielka szkoda, Âże nie jesteÂś taki jak mĂłj stary, dawny dziwny koleÂżka, ktĂłry, ilekroĂŚ siĂŞ z nim spotkaÂłem, na mĂłj widok: Nic nie powiem, nic nie powiem!!! - powiÂązany jakimiÂś obietnicami milczenia zÂłoÂżonymi informatorom, po czym i bez koniecznoÂści mojej reakcji - ja tylko staÂłem, mĂłwiÂł mi wszystko :devil:
A Ty oczywiÂście przekazywaÂłeÂś zdobyte infos dalej? :> :devil:
A szkoda Âże nie ma Agatki w plenerowych wyjazdach - moglibyÂśmy sprawdziĂŚ do czego jest zdolna...tak prywatnie i bardziej na luzie :spiewa:
Mo¿e lepiej dla nas nie wiedzieÌ, do czego i do jakich szaleùstw zdolna :roll: :szalony: Bo byœmy póŸniej spaÌ z wra¿enia nie mogli :lol2: ChoÌ ja i teraz mam ju¿ spore problemy, ale to chyba raczej nie z winy - s³odkiej winy Agatki, tylko z powodu pe³ni ksiê¿yca :D Wychodzi na jaw moja wilcza natura :D
marcinkowsky pisze:Ja siĂŞ Wos pytom ciÂągle, a Wy nic nie wiecie, czy tylko udajecie :>Taka tu aura tajemniczoÂści panuje jak w filmach Davida Lyncha :o
Noooo :lol: Lynch'owi to my do piĂŞt nie dorastamy :lol:
Ale jak to nic nie wiemy :> CaÂłkiem sporo wiemy, tylko mamy odgĂłrny zakaz, czy proÂśbĂŞ, wolĂŞ raczej, by prywatne wÂątki zostaÂły poza dyskusjÂą publicznÂą :) A jak tu odmĂłwiĂŚ i sprzeciwiaĂŚ siĂŞ takiej wspaniaÂłej i wyjÂątkowej dziewczynie jakÂą jest bez wÂątpienia Agatka :) :roll:
JuÂż mi siĂŞ przypomniaÂło, o co pytaÂłeÂś kiedyÂś :D Mianowicie o to, czy wiemy, czy Agatka uprawia jakieÂś extremalne sporty? :D Odpowiadam, Âże nie - nie wiemy :/ Ale zgadujemy :D
Mo¿e deska ... snowboardowa albo parkour? :lol2: Na pewno parkur! :lol2: Kiedyœ nawet mia³em zwid :lol2: PóŸniej siê okaza³o, ¿e to jednak nie Agatka :lol2: A by³o to po tym, jak dowiedzia³em siê, ¿e siostra Ani Kalczyùskiej siê tym, czyli parkourem trudni :lol2: Wysz³o totalne pomieszane z popl¹tanym i w takim nastroju Was zostawiam :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: Poza tym ja nawet ze z³amanym sercem, ale zakochany, skaczê z radoœci jak ob³¹kany :devil:
AleÂż, ja wcale nie sugerowaÂłam, Âże to pierwszomajowe spotkanie zakoĂączyÂło siĂŞ tym, iÂż ktoÂś komuÂś zÂłamaÂł serce :lol2:
Black Jack '62 pisze:Takie zrobiÂłem na Tobie wraÂżenie? :o Tak mnie odebraÂłaÂś? :o Serio? :o MuszĂŞ to pewnemu komuÂś koniecznie pokazaĂŚ :lol2: Tylko nie pisz broĂą BoÂże, Âże ÂżartowaÂłaÂś :devil: Bo bĂŞdzie niedobrze :lol2: No, a przynajmniej do jutra rana nie pisz proszĂŞ :rydzyk: :lol:
Nigdy nie robiĂŞ sobie ÂżartĂłw z miÂłoÂści :nie: DokÂładnie takiego CiĂŞ ostatnio odbieram i... pĂłki co :rozglada: nie zmalowaÂłeÂś nic, co skÂłaniaÂłoby mnie do zmiany zdania na ten temat :rozglada:

A na jutro, nasz forumowy prorok :rozglada: relacje o panujÂącej suszy przewiduje :uhh: Miejmy nadziejĂŞ, Âże przyjemniejszy temat Agatce siĂŞ przytrafi :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:JuÂż mi siĂŞ przypomniaÂło, o co pytaÂłeÂś kiedyÂś :D Mianowicie o to, czy wiemy, czy Agatka uprawia jakieÂś extremalne sporty? :D Odpowiadam, Âże nie - nie wiemy :/ Ale zgadujemy :D
MoÂże deska ... snowboardowa albo parkour? :lol2: Na pewno parkur! :lol2:

Taki jesteÂś bystry :> Na pewno to Agatka kocha i od czasu do czasu kopie piÂłkĂŞ :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PowiedziaÂła to przed chwileczkÂą Jarkowi :P

bo jÂą o to spytaÂł :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak fajnie ¿e Agatka przesta³a siê uœmiechaÌ tylko pó³uœmiechem Mony Lisy a obdarowuje nas uœmiechem jak zorza, poranna jutrzenka :tanczy: :brawa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

O, tak, tak, tak i jeszcze raz tak :brawa: dla tego uÂśmiechu :brawa: Ten uÂśmiech stawia na nogi szybciej niÂż mocna kawa :D
Black Jack '62 pisze:Poza tym ja nawet ze z³amanym sercem, ale zakochany, skaczê z radoœci jak ob³¹kany :devil:
OÂśmielĂŞ siĂŞ napisaĂŚ, Âże wszystko juÂż jest jasne :lol:

A Ty oczywiÂście przekazywaÂłeÂś zdobyte infos dalej? :> :devil:
Na szczĂŞÂście nie :D ZachowywaÂłem je tylko dla siebie :D I caÂłe szczĂŞÂście, bo teraz mĂłgÂłbym byĂŚ traktowany jak kontakt operacyjny albo coÂś jeszcze gorszego :D
CaÂłkiem sporo wiemy, tylko mamy odgĂłrny zakaz, czy proÂśbĂŞ, wolĂŞ raczej, by prywatne wÂątki zostaÂły poza dyskusjÂą publicznÂą :) A jak tu odmĂłwiĂŚ i sprzeciwiaĂŚ siĂŞ takiej wspaniaÂłej i wyjÂątkowej dziewczynie jakÂą jest bez wÂątpienia Agatka :) :roll:
Bez w¹tpienia wspania³¹ jest, tylko pytanie, czy nasza ciekawoœÌ pewnych kwestii mo¿na uznaÌ za targanie siê na w¹tki prywatne :rozglada:
Pan KuŸniar bez ¿adnych oporów spyta³ ''Pani¹ redaktor''... Bez oporów :mhm: W³aœciwie to chyba jednak z oporem... Wiesz Black :> Chyba masz racjê, ze Agatta onieœmiela mê¿czyzn :lol2: Nawet taki swawolnik jak KuŸniar, który szczerzy zêby do redakcyjnych kole¿anek na lewo i prawo, w kontakcie z Agatt¹ nie doœÌ, ¿e siê przejêzyczy³, to zacz¹³ szczypaÌ siê po g³owie - to zak³opotanie :lol: A trzeba dodaÌ i zaznaczyÌ, i¿ nie by³ to przecie¿ kontakt tak do koùca bezpoœredni :D Black, chyba zaczynam Ciê powoli rozumieÌ :lol:
A wracaj¹c do koùcówki rozmowy :D To Pani Redaktor z wdziêkiem udzieli³a odpowiedzi najpierw na skorygowane pytanie Pana Redaktora, a póŸniej z jeszcze wiêksz¹ gracj¹ i jeszcze wiêkszym wdziêkiem, odpowiedzia³a na pierwsze pytanie :P St¹d wiemy, i¿ kocha pi³kê od czasu do czasu kopaÌ :tanczy:
LubiĂŞ te i takie poranki :lol2:

W serwisie juÂż byÂła kolejna relacja :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Pan KuÂźniar bez Âżadnych oporĂłw spytaÂł ''PaniÂą redaktor''... Bez oporĂłw :mhm: WÂłaÂściwie to chyba jednak z oporem...
Bez oporów to Agatka odpowiada³a, a Jarek siê potkn¹³ s³ownie - te¿ mnie ciekawi³o, sk¹d to siê wziê³o? :lol: W koùcu pomyliÌ s³owo 'kochaÌ'' z ''kopaÌ'' to chyba trudno tu u tych dwóch o jak¹œ analogiê :lol:
LubiĂŞ te i takie poranki :lol2:

W serwisie juÂż byÂła kolejna relacja :)
A ja jak lubiĂŞ :spiewa: :tanczy: Cora i coraz bardziej :tanczy: Tylko szkoda, Âże juÂż nie z pleneru :/ Ale i tak sÂą piĂŞkne, kiedy pikne panie redaktorki sÂą w pracy :P :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ciekaw czy tlko tym tematem bêdzie siê zajmowaÌ Agatka? Jak dla mnie to mo¿e w kó³ko o tym mówiÌ ale na urozmaicenie te¿ nie bêdê narzekaÌ :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

I mamy znĂłw radosny temacik :jupi: Nie ma sÂłowa o suszy, a sÂą sÂłowa o nietuzinkowym pomyÂśle na mistrzostwa EURO 2012 w Ostrowie :lol2: Podoba mi siĂŞ optymizm pÂłynÂący z ust Agatki w kontekÂście szans na powodzenie inwestycji :lol2:
No sÂłuchajcieeeeeeeeeeeeee :> W Poznaniu 18 stopni w cieniu, piĂŞkne sÂłoĂące na niebie, a Agatka zamkniĂŞta w murach studia :> PrzecieÂż to wrĂŞcz klaustrofobii moÂżna siĂŞ nabawiĂŚ :lol: Zamiast wykorzystaĂŚ jedyny, a kto wie, czy nie ostatni w najbliÂższym czasie tak udany pogodowo dzionek, to oni marnujÂą siĂŞ i swĂłj czas na posiedzenia w studio :o
A tam, najszybszym torze kartingowym w Polsce – torze PoznaĂą, skutery siĂŞ grzejÂą na efektownych wyÂścigach :lol2:
marcinkowsky pisze:Taki jesteÂś bystry :> Na pewno to Agatka kocha i od czasu do czasu kopie piÂłkĂŞ :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PowiedziaÂła to przed chwileczkÂą Jarkowi :P

bo jÂą o to spytaÂł :tanczy:
O? :D NaprawdĂŞ? :lol2: Nie wiedziaÂłem :lol2: Jak miÂło siĂŞ dowiedzieĂŚ :) MĂłgÂł jÂą jeszcze o ten parkour spytaĂŚ - bardzo mnie to nurtuje :D I o to , czym siĂŞ kieruje podczas kupna wierzchniej odzieÂży :> PozwolĂŞ sobie odpowiedzieĂŚ, Âże chyba wszystkim innym, tylko nie opiniami fanĂłw :lol2:
Black Jack '62 pisze:MoÂże deska ... snowboardowa [...]
Mas³o maœlane :hyh: :hmm: Brawa dla mnie za jasnoœÌ umys³u :devil:
Ale to juÂż niewaÂżne ;) I tak wydaÂło siĂŞ, Âże dla Agatki waÂżna jest piÂłka :lol2:
Bez oporów to Agatka odpowiada³a, a Jarek siê potkn¹³ s³ownie - te¿ mnie ciekawi³o, sk¹d to siê wziê³o? :lol: W koùcu pomyliÌ s³owo 'kochaÌ'' z ''kopaÌ'' to chyba trudno tu u tych dwóch o jak¹œ analogiê :lol:
Och! :D Nie zgodzê siê :lol2: Jako, ¿e dla s³owa ''kochaÌ'' pierwszym nasuwaj¹cym siê skojarzeniem jest s³owo ''mi³oœÌ'', to w ''kopaniu'' odnajdujê daleko id¹c¹ analogiê :szalony: Ile¿ to razy, czyta siê w utworach, lub wie siê z autopsji :lol2: , ¿e zakochany, zanurzony w mi³oœci cz³owiek, czêsto czuje siê jak pies skopany :lol2: Mi³oœÌ jest piêkna, ale ile¿ to razy zadaje ciosy tak, aby by³y skuteczne :neutral: Wprawdzie siùce s¹ gdzieœ g³êboko, pod skór¹, w sercu, niby niewidoczne, ale dokuczliwe jak najbardziej widoczny siniak :hmm:
AleÂż, ja wcale nie sugerowaÂłam, Âże to pierwszomajowe spotkanie zakoĂączyÂło siĂŞ tym, iÂż ktoÂś komuÂś zÂłamaÂł serce :lol2:
DÂżastina, a mĂłj problem polega na tym, Âże nie wyobraÂżam sobie, by mogÂło byĂŚ inaczej ;(
Black Jack '62 pisze:Poza tym ja nawet ze z³amanym sercem, ale zakochany, skaczê z radoœci jak ob³¹kany :devil:
OÂśmielĂŞ siĂŞ napisaĂŚ, Âże wszystko juÂż jest jasne :lol:
Al - jeszcze nigdy nic u mnie nie by³o takie ... niejasne i zagmatwane :lol2: A ja pozwolê sobie nie dr¹¿yÌ ju¿ tego tematu, bo to w¹tek nie mnie poœwiêcony ;)
StÂąd wiemy, iÂż kocha piÂłkĂŞ od czasu do czasu kopaĂŚ :tanczy:
Zaraz, zaraz, to nie tak byÂło :> Tu waÂżne byÂło to rozgraniczenie wÂłaÂśnie. Niech sobie to w pamiĂŞci odtworzĂŞ :szalony:
Agatka koùczy relacjê wspania³¹ relacjê 8) a prowadz¹cy pyta: ''Czy Pani redaktor kocha pi³kê?'' Po czym poprawia siê ''... kopie?'' - Agatka na to: ''kopie od czasu do czasu'' i dopiero wówczas dodaje: ''a kocha na pewno'' :lol2:
Jedynie nagranie udowodniĂŚ jak byÂło naprawdĂŞ :lol2: Ale mam mocne przeÂświadczenie o mojej racji :lol2: No i marcinkowsky'ego :lol2:
Alchemik pisze:Chyba masz racjĂŞ, ze Agatta onieÂśmiela mĂŞÂżczyzn :lol2: [...]A trzeba dodaĂŚ i zaznaczyĂŚ, iÂż nie byÂł to przecieÂż kontakt tak do koĂąca bezpoÂśredni :D
Taaaa ... :lol: Za poœrednictwem tele³¹czy :lol: Onieœmiela :P To dobrze - ma nad nami pe³n¹ w³adzê i kontrolê i mo¿e siê czuÌ bezpieczna :lol2: Bo pod wp³ywem jej magicznego spojrzenia nawet najbardziej szalony pomys³ jest brany w kamasze a jego autor pokorny i ³agodny jak baranek :aniol: :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:A tam, najszybszym torze kartingowym w Polsce – torze PoznaĂą, skutery siĂŞ grzejÂą na efektownych wyÂścigach :lol2:

Jestem za :jupi: Nawet obiema rĂŞkami gÂłosujĂŞ za! :lol2:
Agatka koùczy relacjê wspania³¹ relacjê 8) a prowadz¹cy pyta: ''Czy Pani redaktor kocha pi³kê?'' Po czym poprawia siê ''... kopie?'' - Agatka na to: ''kopie od czasu do czasu'' i dopiero wówczas dodaje: ''a kocha na pewno'' :lol2:
Jedynie nagranie udowodniĂŚ jak byÂło naprawdĂŞ :lol2: Ale mam mocne przeÂświadczenie o mojej racji :lol2: No i marcinkowsky'ego :lol2:

I obaj mamy racjĂŞ :lol2: Tak byÂło :lol2: DokÂładnie to mĂłwiÂła Agatka i dokÂładnie to mĂłwiÂł Jarek 8) CzĂŞÂściej mogliby sobie takie pogadanki urzÂądzaĂŚ to byÂśmy cenne dla nas informacje gromadzili :tanczy:

Na rzaie bez zmiany tematu, ale nadal interesujÂąco :lol2:

Auchchh... :hmm: co za ciĂŞcie :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:A tam, najszybszym torze kartingowym w Polsce – torze PoznaĂą, skutery siĂŞ grzejÂą na efektownych wyÂścigach :lol2:

Jestem za :jupi: Nawet obiema rĂŞkami gÂłosujĂŞ za! :lol2:
GÂłos naleÂży wrzuciĂŚ do urny po wczeÂśniejszym prawidÂłowym wypeÂłnieniu przeznaczonych do tego celu pĂłl. W innym wypadku gÂłos uznajemy za niewaÂżny ... :devil: Chyba, Âże gÂłosujemy obiema rĂŞkami i nogami :lol2: Wtedy kaÂżdy chwyt jest dozwolony ;)
I obaj mamy racjĂŞ :lol2: Tak byÂło :lol2: DokÂładnie to mĂłwiÂła Agatka i dokÂładnie to mĂłwiÂł Jarek 8) CzĂŞÂściej mogliby sobie takie pogadanki urzÂądzaĂŚ to byÂśmy cenne dla nas informacje gromadzili :tanczy:
Nie :stop: Co za duÂżo, to niezdrowo :lol2: Mam na myÂśli podbramkowe sytuacje, od ktĂłrych serce zaczyna biĂŚ szybciej i szybciej, co grozi z czasem wypadniĂŞciem serca z orbit :lol2: A ja chciaÂłbym jeszcze troszkĂŞ poÂżyĂŚ :rydzyk: A zresztÂą ... :lol:
Na rzaie bez zmiany tematu, ale nadal interesujÂąco :lol2:
Czyli tak jak zawsze 8) Z wÂłaÂściwym Agatce zaciĂŞciem i skÂłonnoÂściÂą do leciutkiego ironizowania :lol2:
Auchchh... :hmm: co za ciĂŞcie :lol:
AÂłcz, aÂłcz :ban: PowyÂżej zostaÂł ocenzurowany do poÂłowy najpiĂŞkniejszy uÂśmiech Âświata :evil: a Ty siĂŞ z tego Âśmiejesz? :evil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Temat stadionowy wydaje siê jednak mimo wszystko bardziej ogólnopolskim, choÌ nie przeczê, ¿e póki co, cokolwiek mniej widowiskowe stwarza warunki na relacje ;) Ale w tym miejscu od razu wskazujê na s³owa BJ'a, który zasugerowa³, ¿e od nadmiaru emocji i niemo¿noœci poradzenia sobie z nimi, moglibyœmy zacz¹Ì spacerowaÌ wy³¹cznie po niebiaùskich pastwiskach :devil:
Z tym, ¿e ja te¿ wiem doskonale jak by³o :D Ja tylko po³¹czy³em dwie odpowiedzi w jedn¹ :neutral: Przykro mi, ¿e takiego ba³aganu swoim czynem narobi³em ;(
Black Jack '62 pisze:
marcinkowsky pisze:Taki jesteÂś bystry :> Na pewno to Agatka kocha i od czasu do czasu kopie piÂłkĂŞ :tanczy: :tanczy: :tanczy:
O? :D NaprawdĂŞ? :lol2: Nie wiedziaÂłem :lol2: Jak miÂło siĂŞ dowiedzieĂŚ :)
Z tego, co mi wiadomo, Ty za futbolem nie przepadasz? :lol: Gdyby zatem dosz³o kiedyœ miêdzy Tob¹ a Agatt¹ do ''konfrontacji'' podczas serii meczów - tak np. ;) , to Ty walczylbyœ o to, by ogl¹daÌ ''M jak m³oœÌ'', a Agatka o to, by ogl¹daÌ mecz :lol:
Black Jack '62 pisze:Zamiast wykorzystaĂŚ jedyny, a kto wie, czy nie ostatni w najbliÂższym czasie tak udany pogodowo dzionek, to oni marnujÂą siĂŞ i swĂłj czas na posiedzenia w studio
Mamy w zwiÂązku z tym 3 gÂłosy za plenerem :lol2: WymyÂślmy tylko jeszcze jaki przystĂŞpny i w miarĂŞ spektakularny temat, ÂżebyÂśmy naszÂą spektakularnie piĂŞknÂą dziennikarkĂŞ mogli podziwiaĂŚ w peÂłnej okazaÂłoÂści :tanczy:
Doczekamy siĂŞ w koĂącu peÂłnej okazaÂłoÂści? :hyh:
Black Jack '62 pisze:/.../czym siĂŞ kieruje podczas kupna wierzchniej odzieÂży PozwolĂŞ sobie odpowiedzieĂŚ, Âże chyba wszystkim innym, tylko nie opiniami fanĂłw :lol2:
Nie wyraziÂłem wczeÂśniej - nim nastÂąpiÂł dzieĂą dzisiejszy - opinii, poniewaÂż pierwszy raz widzĂŞ AgattĂŞ w czerwieni... odcieniu bordo :mhm: Nie waÂżne :D Nie wiedziaÂłem, Âże ten kolor przysporzy jej jeszcze dodatkowo tak wiele uroku? :P Tylko ten fason pozostawia wiele do Âżyczenia ;) O marynarze nie wspomnĂŞ, tylko zaÂśpiewam '' Wild thing...'' :spiewa: I zrzucamy marynary... :tanczy: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Temat stadionowy wydaje siĂŞ jednak mimo wszystko bardziej ogĂłlnopolskim, choĂŚ nie przeczĂŞ, Âże pĂłki co, cokolwiek mniej widowiskowe stwarza warunki na relacje ;)
No w³aœnie przez wzgl¹d na drug¹ czêœÌ Twojej wypowiedzi, pal licho ogólnopolskie tematy :D Chocia¿ ten wykracza daleko nawet poza granice Polski ;) Przyda³oby siê jakieœ namacalne szaleùstwo - nie prze¿ylibyœmy wra¿eù - trudno, ale co byœmy dziêki Agatce i jej szalonej relacji prze¿yli, to by³o by nasze :lol2: Tylko, ¿eby nikt nie pomyœla³, ¿e wybrzydzamy w tym, co mamy :> O nie :nie: Co to, to nie :) Nie odda³bym nikomu tego, co doœwiadczam za ka¿dym razem, ilekroÌ Agatka siê pojawia :) Ona, jako dziennikarka stacjonarna potrafi dostarczyÌ wra¿eù zbli¿onych do tych, które siê ma po przeja¿d¿ce rollercoasterem :lol2: a co dopiero tu mówiÌ o innych pomys³ach na relacje, które k³êbi¹ siê w naszych umys³ach, a które z racji wczesnej pory i powagi tego miejsca, lepiej by nigdy tych umys³ów nie opuœci³y :lol2:
Z tego, co mi wiadomo, Ty za futbolem nie przepadasz? :lol: Gdyby zatem dosz³o kiedyœ miêdzy Tob¹ a Agatt¹ do ''konfrontacji'' podczas serii meczów - tak np. ;) , to Ty walczylbyœ o to, by ogl¹daÌ ''M jak m³oœÌ'', a Agatka o to, by ogl¹daÌ mecz :lol:
Nie wiem, sk¹d siê wzi¹³ u Ciebie pomys³ z ''M jak mi³oœÌ'' :> Mniejsza z tym ... ;) Jakoœ trudno mi sobie w ogóle wyobraziÌ ... po pierwsze, ¿e ogl¹dam telewizjê z Agatk¹ :D A po drugie, to jak ju¿ sobie wyobrazi³em, ¿e ogl¹dam z ni¹, to trudno mi jest sobie wyobraziÌ, ¿e cokolwiek poza ni¹ mnie obchodzi i z przesy³u telewizyjnego do mnie dociera :lol2:
Alchemik pisze:Mamy w zwiÂązku z tym 3 gÂłosy za plenerem :lol2: WymyÂślmy tylko jeszcze jaki przystĂŞpny i w miarĂŞ spektakularny temat, ÂżebyÂśmy naszÂą spektakularnie piĂŞknÂą dziennikarkĂŞ mogli podziwiaĂŚ w peÂłnej okazaÂłoÂści :tanczy:
Doczekamy siĂŞ w koĂącu peÂłnej okazaÂłoÂści? :hyh:
Czekaj¹c na takie relacje warto byÌ cierpliwym - dotyczy to obu stron, a¿eby nie popêdzaÌ, mo¿e to siê w przeciwnym razie odbiÌ na jakoœci relacji ;) Chocia¿ nie - w¹tpiê by tak mia³o byÌ :lol2: A tak w ogóle, to i tak najlepiej zdaÌ siê na ca³kowit¹ spontanicznoœÌ :D Te nieplanowane ¿yciowe sytuacje, kiedy sobie o nich przypominam przyprawiaj¹ mnie o dreszczyk :lol2:
O marynarze nie wspomnĂŞ, tylko zaÂśpiewam '' Wild thing...'' :spiewa: I zrzucamy marynary... :tanczy: :lol:
Wedle rozkazu :lol2: :lol2:
Wild thing - You make my heart sing!
You make everything! Come on, wild thing!!!

Wild thing, I think you move me :>
But I gotta know for sure :szalony:
Come on and hold me tight :P
Oh you move me!!! :lol2: :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

CÂłopcy juÂż pozbyli siĂŞ marynar :lol:

Kto nastĂŞpny, kto, kto??/!!! :lol:
Black Jack '62 pisze: O nie :nie: Co to, to nie :) Nie odda³bym nikomu tego, co doœwiadczam za ka¿dym razem, ilekroÌ Agatka siê pojawia :) Ona, jako dziennikarka stacjonarna potrafi dostarczyÌ wra¿eù zbli¿onych do tych, które siê ma po przeja¿d¿ce rollercoasterem :lol2: a co dopiero tu mówiÌ o innych pomys³ach na relacje, które k³êbi¹ siê w naszych umyslach, a które z racji wczesnej pory i powagi tego miejsca, lepiej by nigdy tych umys³ów nie opuœci³y :lol2:

Dobrze, Âże to napisaÂłeÂś -trochĂŞ siĂŞ wystopowaÂłem bo ja chciaÂłem coÂś naprawdĂŞ gÂłupiego zaproponowaĂŚ :red: :devil: :lol:

Uparta ta nasza Agatka :lol: CiÂągle o tym samym opowiada :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale teÂż jaka uparta :lol2: taka piĂŞkna :P :P

Hej :> Ja tak siê tu mo¿e narzucam z capsami, a mo¿e te¿ s¹ inni chêtni œmia³kowie do zapodawania jad³a na stó³? :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

CieszĂŞ siĂŞ, Âże zÂłapaliÂście rytm :tanczy:
I w tym rytmie pozostajÂąc informujĂŞ, Âże wÂłaÂśnie minĂŞÂła kolejna relacja :tanczy: O Ostrowie i stadionie rzecz jasna :lol2:
Black Jack '62 pisze:PrzydaÂłoby siĂŞ jakieÂś namacalne szaleĂąstwo - nie przeÂżylibyÂśmy wraÂżeĂą - trudno, ale co byÂśmy dziĂŞki Agatce i jej szalonej relacji przeÂżyli, to byÂło by nasze :lol2:
Ci powiem, Âże gdy czÂłowiek - mĂŞÂżczyzna zwÂłaszcza raz posmakuje smakowitoÂści, ciÂągle chce wiĂŞcej spoÂżywaĂŚ... o urozmaiceniu nie wspominajÂąc ;) To jest tak, Âże jak ''raz posmakujesz latania, na zawsze bĂŞdziesz chodziÂł po ziemi z oczami zwrĂłconymi ku niebu, tam gdzie byÂłeÂś i gdzie zawsze bĂŞdziesz chciaÂł powrĂłciĂŚ ...'' - zanim napiszĂŞ amen, dodam jeszcze tylko, Âże ciÂągle, za kaÂżdym nastĂŞpnym razem chce siĂŞ lecieĂŚ wyÂżej i prĂŞdzej, niÂż ostatnio :D Amen :lol2:
Tylko, Âżeby nikt nie pomyÂślaÂł, Âże wybrzydzamy w tym, co mamy :> O nie :nie: Co to, to nie :)
:o Pewnie, Âże nie :D Ale chyba kaÂżdy zrozumie nasze Âłaknienie - jesteÂśmy w trudnym poÂłoÂżeniu ;) Z jednej strony w tym temacie piszemy o rzeczach, ktĂłre wydajÂą siĂŞ byĂŚ tuÂż-tuÂż na wyciÂągniecie rĂŞki, a z drugiej jednak ciÂągle sÂą takie odlegÂłe :neutral: A moÂże zbyt wiele byÂśmy chcieli i nie doceniamy tego, co mamy? :lol2:
Nie wiem, sk¹d siê wzi¹³ u Ciebie pomys³ z ''M jak mi³oœÌ'' :> Mniejsza z tym ... ;) Jakoœ trudno mi sobie w ogóle wyobraziÌ ... po pierwsze, ¿e ogl¹dam telewizjê z Agatk¹ :D A po drugie, to jak ju¿ sobie wyobrazi³em, ¿e ogl¹dam z ni¹, to trudno mi jest sobie wyobraziÌ, ¿e cokolwiek poza ni¹ mnie obchodzi i z przesy³u telewizyjnego do mnie dociera :lol2:
Masz lata, a w³aœciwie to miesi¹ce doœwiadczeù spotkaù z Agatt¹ przed telewizorem - wy³¹cznie :lol2: Wiêc te mog¹ si³¹ rzeczy braÌ górê :lol2: Ale skoro ju¿ uda³o siê Tobie wszystko piêknie sobie wyobraziÌ... :lol: , to spieszê Ci wyjaœniÌ, ¿e pora emisji zarówno meczów, jak i serialu jest chyba zbie¿na :> ale Ty pewnie ogl¹dasz po 20. pani¹ ''Kropkê''? :D
Black Jack '62 pisze:CzekajÂąc na takie relacje warto byĂŚ cierpliwym - dotyczy to obu stron, aÂżeby nie popĂŞdzaĂŚ, moÂże to siĂŞ w przeciwnym razie odbiĂŚ na jakoÂści relacji ;)
ÂŚwiĂŞte sÂłowa, ale dodam jeszcze, Âże warto i trzeba sÂłuchaĂŚ innych :lol2: nic droguteĂąki o bluzeczce nie napisaÂłeÂś? :spiewa:
Uparta ta nasza Agatka :lol: CiÂągle o tym samym opowiada :lol2: Ale teÂż jaka uparta :lol2: taka piĂŞkna :P :P
Prawda :D Ale nie jest z Ostrowa, jak sugerowaÂła koleÂżanka z Warszawy :lol:

Podobno najprostszy uœmiech rozluŸnia atmosferê, có¿ wiêc napisaÌ o tym, którym raczy nas dziœ Agatta? :aniol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:CieszĂŞ siĂŞ, Âże zÂłapaliÂście rytm :tanczy:
I w tym rytmie pozostajÂąc informujĂŞ, Âże wÂłaÂśnie minĂŞÂła kolejna relacja :tanczy: O Ostrowie i stadionie rzecz jasna :lol2:
Kto by pomyÂślaÂł, Âże ciÂągÂłe sÂłuchanie o tym samym moÂże byĂŚ takie pasjonujÂące :lol2: Bo, Âże patrzenie ciÂągle na ten sam obiekt, to normalka :lol2:

Ale chyba kaÂżdy zrozumie nasze Âłaknienie - jesteÂśmy w trudnym poÂłoÂżeniu ;) Z jednej strony w tym temacie piszemy o rzeczach, ktĂłre wydajÂą siĂŞ byĂŚ tuÂż-tuÂż na wyciÂągniecie rĂŞki, a z drugiej jednak ciÂągle sÂą takie odlegÂłe :neutral: A moÂże zbyt wiele byÂśmy chcieli i nie doceniamy tego, co mamy? :lol2:

Doceniamy :tanczy: to ludzka rzecz chcieÌ ci¹gle wiêcej i iœÌ do przodu 8)

Musimy liczyÌ na to, ¿e cierpliwoœÌ pop³aca :)
nic droguteĂąki o bluzeczce nie napisaÂłeÂś? :spiewa:
Ja myÂślĂŞ, Âże Âśliczniutko w niej wyglÂąda ;) Tylko zastanawiam siĂŞ czy nie jest w niej Agatce zbyt gorÂąco? :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:CieszĂŞ siĂŞ, Âże zÂłapaliÂście rytm :tanczy:
Kto by pomyÂślaÂł, Âże ciÂągÂłe sÂłuchanie o tym samym moÂże byĂŚ takie pasjonujÂące :lol2: Bo, Âże patrzenie ciÂągle na ten sam obiekt, to normalka :lol2:
A pomyœlcie jak siê ciesz¹ szefowie tvn :lol2: Hohoho - jak ogl¹dalnoœÌ podskoczy³a :lol2: Udzia³y poszybowa³y fruuu w górê jak szalone :lol2: Gdyby nie by³o Agatki, nie by³oby zwy¿ki :rozglada:
Ale chyba kaÂżdy zrozumie nasze Âłaknienie - jesteÂśmy w trudnym poÂłoÂżeniu ;) Z jednej strony w tym temacie piszemy o rzeczach, ktĂłre wydajÂą siĂŞ byĂŚ tuÂż-tuÂż na wyciÂągniecie rĂŞki, a z drugiej jednak ciÂągle sÂą takie odlegÂłe :neutral: A moÂże zbyt wiele byÂśmy chcieli i nie doceniamy tego, co mamy? :lol2:

Doceniamy :tanczy: to ludzka rzecz chcieÌ ci¹gle wiêcej i iœÌ do przodu 8)
ZwÂłaszcza, jeÂśli sprawy siĂŞ tyczÂą osoby tak cudownej jak Agatka :) To normalne ciÂągle chcieĂŚ wiĂŞcej od osoby, ktĂłra jest w stanie daĂŚ nam wiĂŞcej :)
marcinkowsky pisze:
nic droguteĂąki o bluzeczce nie napisaÂłeÂś? :spiewa:
Ja myÂślĂŞ, Âże Âśliczniutko w niej wyglÂąda ;) Tylko zastanawiam siĂŞ czy nie jest w niej Agatce zbyt gorÂąco? :lol2:
Chyba siê marcinkowsky tak naprawdê zaprzyjaŸnimy :lol2: Nie doœÌ, ¿e obrazy wklejasz nam przednie, to jeszcze gadasz do s³uchu :lol2:
Al'u :lol2: Przecie¿ ju¿ jakiœ czas temu pisa³em o tym, ¿e w kontekœcie mody wypowiada³ siê nie bêdê ;) A o tym, ¿e lubiê najbardziej, kiedy projektuj¹cy wdzianko ma na uwadze jak najwiêksz¹ oszczêdnoœÌ materia³u, to chyba wiecie? ;)
A w odcieniach purpurowych Agatce nad wyraz do twarzy :P :P Dziwnym trafem umknĂŞÂło mi to, ale fakt, faktem - nigdy wczeÂśniej w tej tonacji nie prezentowaÂła siĂŞ nam ... na wizji :)

Nieznudzony proszĂŞ o kolejnÂą relacjĂŞ :lol2: :rydzyk:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Chyba siê marcinkowsky tak naprawdê zaprzyjaŸnimy :lol2: Nie doœÌ, ¿e obrazy wklejasz nam przednie, to jeszcze gadasz do s³uchu :lol2:

W sumie to ja teÂż ciĂŞ lubiĂŞ ;) ZwÂłaszcza odkÂąd zrozumiaÂłem, Âże nic o Agatce nie wiecie :lol:

Nieznudzony proszĂŞ o kolejnÂą relacjĂŞ :lol2: :rydzyk:
No to masz jeszcze raz powtorkĂŞ z rozrywki :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale na dzisiaj to chyba ten raport to koniec :uhh: :hmm:
ODPOWIEDZ