Miejmy nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie moÂżna jÂą oglÂądaĂŚ jutro

Zakocha³em siê? :szalony: O mój Bo¿e! :o To by by³o tak póŸno?D¿astina pisze:Ty ju¿ nic nie musiz mówiÌ, dla mnie wszystko jest jasne :spiewa: Spokój bij¹cy z Twojego wpisu Ciê zdradzi³ :spiewa: By³eœ, widzia³eœ i podejrzewam, ¿e rozmawia³eœ.....i, tak jak to sam kiedyœ stwierdzi³eœ, zakocha³eœ siê.

DÂżastina, przecieÂż Tobie bym powiedziaÂł, gdyby tak byÂło

Przeceniasz moje moÂżliwoÂści i osiÂągniĂŞcia - zdecydowanie

WierzĂŞ, Âże gdyby byÂło tak jak piszesz, to wÂłaÂśnie tak by siĂŞ sprawy potoczyÂły, ale nie byÂło tego, co domniemasz, wiĂŞc nie ma afery

Poza tym ja nawet ze z³amanym sercem, ale zakochany, skaczê z radoœci jak ob³¹kany :devil: By³em ostatnio nieswój, to prawda, ale nie mia³o to wiêkszego zwi¹zku z tym, co dzia³o siê i dzieje siê na forum i wokó³ bohaterki tego w¹tku

No dobrze, koĂączĂŞ ten temat, bo sytuacja moÂże staĂŚ siĂŞ jeszcze bardziej niezrĂŞczna

Takie zrobi³em na Tobie wra¿enie? :o Tak mnie odebra³aœ? :o Serio? :o Muszê to pewnemu komuœ koniecznie pokazaÌTak, to musi byÌ mi³oœÌ i to taka prawdziwaTylko szczere i czyste uczucie niesie za sob¹ tak¹ równowagê i ukojenie dla duszy
![]()

A Ty oczywiÂście przekazywaÂłeÂś zdobyte infos dalej? :> :devil:Alchemik pisze:Wielka szkoda, Âże nie jesteÂś taki jak mĂłj stary, dawny dziwny koleÂżka, ktĂłry, ilekroĂŚ siĂŞ z nim spotkaÂłem, na mĂłj widok: Nic nie powiem, nic nie powiem!!! - powiÂązany jakimiÂś obietnicami milczenia zÂłoÂżonymi informatorom, po czym i bez koniecznoÂści mojej reakcji - ja tylko staÂłem, mĂłwiÂł mi wszystko :devil:
MoÂże lepiej dla nas nie wiedzieĂŚ, do czego i do jakich szaleĂąstw zdolnaA szkoda Âże nie ma Agatki w plenerowych wyjazdach - moglibyÂśmy sprawdziĂŚ do czego jest zdolna...tak prywatnie i bardziej na luzie :spiewa:

Noooomarcinkowsky pisze:Ja siĂŞ Wos pytom ciÂągle, a Wy nic nie wiecie, czy tylko udajecie :>Taka tu aura tajemniczoÂści panuje jak w filmach Davida Lyncha :o

Ale jak to nic nie wiemy :> CaÂłkiem sporo wiemy, tylko mamy odgĂłrny zakaz, czy proÂśbĂŞ, wolĂŞ raczej, by prywatne wÂątki zostaÂły poza dyskusjÂą publicznÂą

JuÂż mi siĂŞ przypomniaÂło, o co pytaÂłeÂś kiedyÂś

MoÂże deska ... snowboardowa albo parkour?