Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Raczej ma d³ugi weekend :mhm: i chyba siê jej wolne nale¿a³o :stop: -jak wypocznie to wróci przegoni tego ma³olata który zaj¹³ jej stanowisko i wszystko wróci do normy . :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

adam pisze:Raczej ma d³ugi weekend :mhm: i chyba siê jej wolne nale¿a³o :stop: -jak wypocznie to wróci przegoni tego ma³olata który zaj¹³ jej stanowisko i wszystko wróci do normy . :rydzyk:
Wraz z koĂącem dÂługiego weekendu wrĂłciÂła :D Nie wiem, czy moÂżna napisaĂŚ, iÂż przegoniÂła maÂłolata :devil: ale odcisnĂŞÂła swojÂą reporterskÂą pieczĂŞĂŚ w programie ''Prosto z Polski'', z ktĂłrym wczoraj po dÂłuuugim okresie przerwy udaÂło mi siĂŞ zsynchronizowaĂŚ :D ZakÂładajÂąc, Âże w najbliÂższym czasie o takiej synchronizacji raczej mowy byĂŚ nie moÂże, stwierdzĂŞ, Âże miaÂłem sporo szczĂŞÂścia wczoraj, trafiajÂąc na materiaÂł Sylwii o dziwnym dziaÂłaniu licznikĂłw mierzÂących zuÂżycie wody 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

kurcze wczorajszy dzieĂą to przegapiÂłem miaÂłem nadziejĂŞ Âże zobaczĂŞ jÂą dziÂś jako reporterkĂŞ ale nic z tego,Kanik i Komolka pozabierali wszystkie tematy wiec na 1000% bĂŞdzie dziÂś w PZP

Jeœli chodzi o doskonalenie zawodowe to samodzielne przygotowywanie materia³ów jest najwiêkszym wyró¿nieniem i chyba powinniœmy siê z tego cieszyÌ -tylko jak siê cieszyÌ jak w ci¹gu dnia mo¿na zobaczyÌ Sylwiê przez kilka sekund :mhm:
Nie wiem, czy moÂżna napisaĂŚ, iÂż przegoniÂła maÂłolata :devil:
Sylwia ma zwiÂązki zawodowe z armiÂą wiĂŞc moÂżna powiedzieĂŚ Âże pogoniÂła "kota"
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kurcze wczorajszy dzieĂą to przegapiÂłem miaÂłem nadziejĂŞ Âże zobaczĂŞ jÂą dziÂś jako reporterkĂŞ ale nic z tego,Kanik i Komolka pozabierali wszystkie tematy wiec na 1000% bĂŞdzie dziÂś w PZP
Mi siĂŞ wczoraj wyjatkowo udaÂło widziec Sylwie w 'Prosto z Polski';fajny miaÂła materiaÂł jak juz wyÂżej Alchemik pisaÂł o wodomierzach dziwacznie mierzÂących :lol2:
A co do tego 1000% udziaÂłu Sylwii w dziesiejszym PzP;to czasami wiĂŞksze prawdopodobieĂąstwo obejrzec nominacjĂŞ PrzemysÂława Edgara Gosiewskiego na vicepremiera niÂż material Sylwii :stop: Ale co pozostaÂło-czekac dalej :]
Jeœli chodzi o doskonalenie zawodowe to samodzielne przygotowywanie materia³ów jest najwiêkszym wyró¿nieniem i chyba powinniœmy siê z tego cieszyÌ -tylko jak siê cieszyÌ jak w ci¹gu dnia mo¿na zobaczyÌ Sylwiê przez kilka sekund
Sylwia jest juÂż rozwiniĂŞta ,Âże tak nieÂładnie powiem :P Dlatego niech do nas wraca w DnÂŻ.Ok-okazjonalnie chyba pozwalamy coÂś zoragnizowaĂŚ dla PzP.
Wtedy bĂŞdzie wilk syty;a owca caÂła-przysÂłowiowa :stop: ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PowrĂłt :rydzyk: :rydzyk: czyli nie wygnali Sylwii z anteny :rydzyk: :rydzyk:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze::tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

PowrĂłt :rydzyk: :rydzyk: czyli nie wygnali Sylwii z anteny :rydzyk: :rydzyk:
Do czego, do jakiego stanu nas doprowadzono :o Mianowicie do takiego, i¿ snuliœmy przypuszczenia, ¿e Sylwiê mogli zdj¹Ì z anteny - z relacji na ¿ywo :o Na szczêœcie uciêto nasze spekulacje i Sylwia powróci³a do Dnia na ¿ywo :tanczy:
Temat lustracji nie jest jej obcy ;) KiedyÂś maglowaÂła Miodka dziÂś teÂż oczywiÂście znanego dziaÂłacza wrocÂławskiego 8)
Nawet zmarli nie mogÂą spaĂŚ spokojnie :rozglada:

A wrĂłciÂła juÂż rankiem :D PrzecieraÂłem oczy ze zdumienia i radoÂści, kiedy zobaczyÂłem, kto dziÂś robi za firanki i Âżaluzje (mĂłwiÂąc brzydko, ale z peÂłnÂą serdecznoÂściÂą :P :devil: ) we wrocÂławskim studio :tanczy: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Do czego, do jakiego stanu nas doprowadzono :o Mianowicie do takiego, i¿ snuliœmy przypuszczenia, ¿e Sylwiê mogli zdj¹Ì z anteny - z relacji na ¿ywo :o Na szczêœcie uciêto nasze spekulacje i Sylwia powróci³a do Dnia na ¿ywo :tanczy:
:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: Niech juÂż Sylwia nie wykrĂŞca nam takich numerĂłw :cicho: sÂłyszaÂła Sylwia :cicho:
MaÂłolat nie daÂł by sobie z tymi tematami rady-oby tylko z grobĂłw nie powstawali :xx:
A wrĂłciÂła juÂż rankiem :D
Bardzo wczesnym rankiem gdyÂż pierwsza relacja byÂła chyba okoÂło siĂłdmej
PrzecieraÂłem oczy ze zdumienia i radoÂści,
jeszcze mi brak s³ów :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:
MaÂłolat nie daÂł by sobie z tymi tematami rady-oby tylko z grobĂłw nie powstawali :xx:
Nie przekreœlajmy szans m³okosa :lol2: Wrêcz przeciwnie dajmy :D Szkoda jednak, ¿e dziœ w³aœnie znów zaj¹³ Sylwii miejsce :/
ByĂŚ moÂże zatem Sylwia w sytuacjach, w ktĂłrych nie pracuje dla Prosto Polski, pracuje na nocnym dyÂżurze :> dowiedziaÂłem siĂŞ bowiem od Leszka KabÂłaka, Âże takowe praktykujÂą :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jak na razie Sylwia na dziennym dyÂżurze :D

:arrow:
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

twardo walczy o swoje miejsce :aniol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..jak na razie Sylwia na dziennym dyÂżurze :D
A dziĂŞki temu my razem z niÂą :tanczy: Mnie zwÂłaszcza siĂŞ to tyczy, poniewaÂż z ''Prosto z Polski'' zgraĂŚ siĂŞ tak do koĂąca nie mogĂŞ :nie: Nie mam pojĂŞcia.. czemu? :neutral:
adam pisze:twardo walczy o swoje miejsce :aniol:
Ale dwie ledwo relacje, choĂŚ profesjonalne, rzetelne i treÂściwe jak zwykle, to dwiema relacjami trudno wiele wywalczyĂŚ :rozglada: Z tym, Âże o moje wzglĂŞdy walczyĂŚ nie musi, poniewaÂż wczeÂśniej zwojowaÂła juÂż sporo :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..dzisiejszy jak i wczorajszy - bo to ten sam - temat Sylwii wcale mi siĂŞ nie podoba :nie:

Obrazek Obrazek
rex88
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: rex88 »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak wÂłaÂśnie sÂądziÂłem. DokÂładnie tak :? Mianowicie, Âże kiedy ja bĂŞdĂŞ na tyle pochÂłoniĂŞty naglÂącymi wrĂŞcz obowiÂązkami Sylwia bĂŞdzie udzielaĂŚ siĂŞ w takiej formie, ktĂłrÂą ja preferujĂŞ najbardziej. Mam wejÂścia na Âżywo oczywiÂście na myÂśli :rozglada: :d

Na capsach rex'a widzĂŞ napisy wskazujÂące raczej, czy na pewno na relacjĂŞ po konferencji PO, a ja przy caÂłym moim szczĂŞÂściu w nieszczĂŞÂściu widziaÂłem relacjĂŞ Sylwii po konferencji Samoobrony :o Przynajmniej do tej pory wydawaÂło mi siĂŞ, Âże to byÂła Samoobrona :mhm:

Dzisiaj natomiast zd¹¿y³em widzieÌ rano relacjê Sylwii o sepsie na opolszczyŸnie... Poœpiech i fart by³ tu wa¿ny, poniewa¿ w póŸniejszej relacji wyst¹pi³ ju¿ ten m³odzian, o którym tu równie¿ pisaliœmy :spiewa:
CzyÂżby zatem Sylwia oddaÂła siĂŞ innym obowiÂązkom :roll:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Dzisiaj natomiast zd¹¿y³em widzieÌ rano relacjê Sylwii o sepsie na opolszczyŸnie... Poœpiech i fart by³ tu wa¿ny, poniewa¿ w póŸniejszej relacji wyst¹pi³ ju¿ ten m³odzian, o którym tu równie¿ pisaliœmy :spiewa:
:arrow:
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ