Sylwia Majcher
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Wraz z koùcem d³ugiego weekendu wróci³aadam pisze:Raczej ma d³ugi weekend :mhm: i chyba siê jej wolne nale¿a³o :stop: -jak wypocznie to wróci przegoni tego ma³olata który zaj¹³ jej stanowisko i wszystko wróci do normy . :rydzyk:

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
kurcze wczorajszy dzieĂą to przegapiÂłem miaÂłem nadziejĂŞ Âże zobaczĂŞ jÂą dziÂś jako reporterkĂŞ ale nic z tego,Kanik i Komolka pozabierali wszystkie tematy wiec na 1000% bĂŞdzie dziÂś w PZP
Jeœli chodzi o doskonalenie zawodowe to samodzielne przygotowywanie materia³ów jest najwiêkszym wyró¿nieniem i chyba powinniœmy siê z tego cieszyÌ -tylko jak siê cieszyÌ jak w ci¹gu dnia mo¿na zobaczyÌ Sylwiê przez kilka sekund :mhm:
Jeœli chodzi o doskonalenie zawodowe to samodzielne przygotowywanie materia³ów jest najwiêkszym wyró¿nieniem i chyba powinniœmy siê z tego cieszyÌ -tylko jak siê cieszyÌ jak w ci¹gu dnia mo¿na zobaczyÌ Sylwiê przez kilka sekund :mhm:
Sylwia ma zwiÂązki zawodowe z armiÂą wiĂŞc moÂżna powiedzieĂŚ Âże pogoniÂła "kota"Nie wiem, czy moÂżna napisaĂŚ, iÂż przegoniÂła maÂłolata :devil:
Mi siĂŞ wczoraj wyjatkowo udaÂło widziec Sylwie w 'Prosto z Polski';fajny miaÂła materiaÂł jak juz wyÂżej Alchemik pisaÂł o wodomierzach dziwacznie mierzÂącychkurcze wczorajszy dzieĂą to przegapiÂłem miaÂłem nadziejĂŞ Âże zobaczĂŞ jÂą dziÂś jako reporterkĂŞ ale nic z tego,Kanik i Komolka pozabierali wszystkie tematy wiec na 1000% bĂŞdzie dziÂś w PZP

A co do tego 1000% udziaÂłu Sylwii w dziesiejszym PzP;to czasami wiĂŞksze prawdopodobieĂąstwo obejrzec nominacjĂŞ PrzemysÂława Edgara Gosiewskiego na vicepremiera niÂż material Sylwii :stop: Ale co pozostaÂło-czekac dalej :]
Sylwia jest ju¿ rozwiniêta ,¿e tak nie³adnie powiemJeœli chodzi o doskonalenie zawodowe to samodzielne przygotowywanie materia³ów jest najwiêkszym wyró¿nieniem i chyba powinniœmy siê z tego cieszyÌ -tylko jak siê cieszyÌ jak w ci¹gu dnia mo¿na zobaczyÌ Sylwiê przez kilka sekund

Wtedy bĂŞdzie wilk syty;a owca caÂła-przysÂłowiowa :stop:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Stały bywalec
Do czego, do jakiego stanu nas doprowadzono :o Mianowicie do takiego, i¿ snuliœmy przypuszczenia, ¿e Sylwiê mogli zdj¹Ì z anteny - z relacji na ¿ywo :o Na szczêœcie uciêto nasze spekulacje i Sylwia powróci³a do Dnia na ¿ywo :tanczy:adam pisze::tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
PowrĂłt :rydzyk: :rydzyk: czyli nie wygnali Sylwii z anteny :rydzyk: :rydzyk:
Temat lustracji nie jest jej obcy

Nawet zmarli nie mogÂą spaĂŚ spokojnie :rozglada:
A wrĂłciÂła juÂż rankiem

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: Niech ju¿ Sylwia nie wykrêca nam takich numerów :cicho: s³ysza³a Sylwia :cicho:Do czego, do jakiego stanu nas doprowadzono :o Mianowicie do takiego, i¿ snuliœmy przypuszczenia, ¿e Sylwiê mogli zdj¹Ì z anteny - z relacji na ¿ywo :o Na szczêœcie uciêto nasze spekulacje i Sylwia powróci³a do Dnia na ¿ywo :tanczy:
MaÂłolat nie daÂł by sobie z tymi tematami rady-oby tylko z grobĂłw nie powstawaliNawet zmarli nie mogÂą spaĂŚ spokojnie :rozglada:

Bardzo wczesnym rankiem gdyÂż pierwsza relacja byÂła chyba okoÂło siĂłdmejA wrĂłciÂła juÂż rankiem
jeszcze mi brak s³ów :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:Przeciera³em oczy ze zdumienia i radoœci,
-
- Stały bywalec
Nie przekreÂślajmy szans mÂłokosaadam pisze:MaÂłolat nie daÂł by sobie z tymi tematami rady-oby tylko z grobĂłw nie powstawaliNawet zmarli nie mogÂą spaĂŚ spokojnie :rozglada:x:

ByĂŚ moÂże zatem Sylwia w sytuacjach, w ktĂłrych nie pracuje dla Prosto Polski, pracuje na nocnym dyÂżurze :> dowiedziaÂłem siĂŞ bowiem od Leszka KabÂłaka, Âże takowe praktykujÂą

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
A dziĂŞki temu my razem z niÂą :tanczy: Mnie zwÂłaszcza siĂŞ to tyczy, poniewaÂż z ''Prosto z Polski'' zgraĂŚ siĂŞ tak do koĂąca nie mogĂŞ :nie: Nie mam pojĂŞcia.. czemu?obieÂżyÂświat pisze:..jak na razie Sylwia na dziennym dyÂżurze![]()

Ale dwie ledwo relacje, choĂŚ profesjonalne, rzetelne i treÂściwe jak zwykle, to dwiema relacjami trudno wiele wywalczyĂŚ :rozglada: Z tym, Âże o moje wzglĂŞdy walczyĂŚ nie musi, poniewaÂż wczeÂśniej zwojowaÂła juÂż sporoadam pisze:twardo walczy o swoje miejsce :aniol:

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Tak wÂłaÂśnie sÂądziÂłem. DokÂładnie tak :? Mianowicie, Âże kiedy ja bĂŞdĂŞ na tyle pochÂłoniĂŞty naglÂącymi wrĂŞcz obowiÂązkami Sylwia bĂŞdzie udzielaĂŚ siĂŞ w takiej formie, ktĂłrÂą ja preferujĂŞ najbardziej. Mam wejÂścia na Âżywo oczywiÂście na myÂśli :rozglada: :d
Na capsach rex'a widzĂŞ napisy wskazujÂące raczej, czy na pewno na relacjĂŞ po konferencji PO, a ja przy caÂłym moim szczĂŞÂściu w nieszczĂŞÂściu widziaÂłem relacjĂŞ Sylwii po konferencji Samoobrony :o Przynajmniej do tej pory wydawaÂło mi siĂŞ, Âże to byÂła Samoobrona :mhm:
Dzisiaj natomiast zd¹¿y³em widzieÌ rano relacjê Sylwii o sepsie na opolszczyŸnie... Poœpiech i fart by³ tu wa¿ny, poniewa¿ w póŸniejszej relacji wyst¹pi³ ju¿ ten m³odzian, o którym tu równie¿ pisaliœmy :spiewa:
CzyÂżby zatem Sylwia oddaÂła siĂŞ innym obowiÂązkom
Na capsach rex'a widzĂŞ napisy wskazujÂące raczej, czy na pewno na relacjĂŞ po konferencji PO, a ja przy caÂłym moim szczĂŞÂściu w nieszczĂŞÂściu widziaÂłem relacjĂŞ Sylwii po konferencji Samoobrony :o Przynajmniej do tej pory wydawaÂło mi siĂŞ, Âże to byÂła Samoobrona :mhm:
Dzisiaj natomiast zd¹¿y³em widzieÌ rano relacjê Sylwii o sepsie na opolszczyŸnie... Poœpiech i fart by³ tu wa¿ny, poniewa¿ w póŸniejszej relacji wyst¹pi³ ju¿ ten m³odzian, o którym tu równie¿ pisaliœmy :spiewa:
CzyÂżby zatem Sylwia oddaÂła siĂŞ innym obowiÂązkom

-
- Fan Forum
Alchemik pisze:Dzisiaj natomiast zd¹¿y³em widzieÌ rano relacjê Sylwii o sepsie na opolszczyŸnie... Poœpiech i fart by³ tu wa¿ny, poniewa¿ w póŸniejszej relacji wyst¹pi³ ju¿ ten m³odzian, o którym tu równie¿ pisaliœmy :spiewa:

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi: