Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Czyli ¿e ju¿ mo¿emy tu co m³odszym -''wnukom'' na forum opowiadaÌ baœù o piêknej i powabnej br¹zo-okiej m³ódce :uhh:
..baœù - legenda - opowieœÌ..bo siê poryczê ;( ;( ;( ;( ;( ;(
..czekam na coÂś aktualnego..czekam na relacjĂŞ :ban:
..gdzie jest Agatka :?:
Nie wiem, moÂże coniecoÂś przeoczyÂłem :uhh: MoÂże Agatka w sobotĂŞ powiedziaÂła: nie czekajcie na mnie bo nie wrĂłcĂŞ prĂŞdko :> ? :mhm:
..nie wiem czy tak powiedziaÂła :uhh:
..moÂże niech wypowie siĂŞ ktoÂś kto widziaÂł ostatniÂą.. ;( ..sobotniÂą.. ;( ..relacjĂŞ.. ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Czyli ¿e ju¿ mo¿emy tu co m³odszym -''wnukom'' na forum opowiadaÌ baœù o piêknej i powabnej br¹zo-okiej m³ódce :uhh:
..baœù - legenda - opowieœÌ..bo siê poryczê ;( ;( ;( ;( ;( ;(
..czekam na coÂś aktualnego..czekam na relacjĂŞ :ban:
..gdzie jest Agatka :?:
Przed chwilÂą wydawaÂło mi siĂŞ, Âże wrĂłciÂła :) Dziewczyna z Poznania, zdecydowanie z Tvn24 :) WyglÂądaÂła zupeÂłnie tak jak Agatta :) MĂłwiÂła tak jak zwykÂła mĂłwiĂŚ Agatta... :> Po relacji jednakÂże okazÂłaÂło siĂŞ, Âże to nie byÂła Agata Tomaszewska, a Agata Tomaszewicz :neutral: Ech, a juÂż myÂślaÂłem... :neutral:
Ale to nic :) Tym samym nie potwierdziÂło siĂŞ nasze przypuszczenie o tym, Âże piĂŞkniejszej i bardziej oryginalnej dziennikarki w poznaĂąskim okienku nie zobaczymy, poniewaÂż dziÂś pojawiÂła siĂŞ rĂłwnie piĂŞkna i profesjonalna i tak samo wyjÂątkowa :tanczy:
Nie wiem, moÂże coniecoÂś przeoczyÂłem :uhh: MoÂże Agatka w sobotĂŞ powiedziaÂła: nie czekajcie na mnie bo nie wrĂłcĂŞ prĂŞdko :> ? :mhm:
..nie wiem czy tak powiedziaÂła :uhh:
..moÂże niech wypowie siĂŞ ktoÂś kto widziaÂł ostatniÂą.. ;( ..sobotniÂą.. ;( ..relacjĂŞ.. ;(
Nic takiego nie mówi³a :lol: Ale nastêpnym razem mog³aby nas uprzedziÌ o tym, ¿e zamierza znikn¹Ì na 5 d³ugich dni :stop: Cieszmy siê powrotem :D
Ostatnio zmieniony czwartek 10 maja 2007, 10:51 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Przed chwilÂą wydawaÂło mi siĂŞ, Âże wrĂłciÂła :) Dziewczyna z Poznania, zdecydowanie z Tvn24 :) WyglÂądaÂła zupeÂłnie tak jak Agatta :) MĂłwiÂła tak jak zwykÂła mĂłwiĂŚ Agatta... :> Po relacji jednakÂże okazÂłaÂło siĂŞ, Âże to nie byÂła Agata Tomaszewska, a Agata Tomaszewicz :neutral: Ech, a juÂż myÂślaÂłem... :neutral:

LubiĂŞ KalczyĂąskÂą ale z nieznajomoÂściÂą Agatki nazwiska grubo przegiĂŞÂła :evil:
CzytaÂłem w wywiadzie z KabÂłakiem, Âże oni to tam w tym tvnie siĂŞ wszyscy nawet nie znajÂą osobiÂście ale pisaÂł, Âże znajÂą z telewizji.... a tu taka ignorancja :?
Ale to nic :) Tym samym nie potwierdziÂło siĂŞ nasze porzypuszczenie o tym, Âże piĂŞkniejszej i bardziej oryginalnej dziennikarki w poznaĂąskim okienku nie zobaczymy, poniewaÂż dziÂś pojawiÂła siĂŞ rĂłwnie piĂŞkna i profesjonalna i tak samo wyjÂątkowa :tanczy:
Ty...tej :shock: Mo¿e Agatka za m¹¿ wysz³a :o :shock: I przez to jej tyle nie by³o :D

Jak na pierwszy rzut okiem dosÂłownie identyczna jak nasza Agatka :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:/.../ Po relacji jednakÂże okazÂłaÂło siĂŞ, Âże to nie byÂła Agata Tomaszewska, a Agata Tomaszewicz :neutral: Ech, a juÂż myÂślaÂłem... :neutral:
Ty...tej :shock: Mo¿e Agatka za m¹¿ wysz³a :o :shock: I przez to jej tyle nie by³o :D
Cicho b¹dŸ :devil: O takich sprawach tu niewolno rozprawiaÌ :cicho: Cenzura w¹tków prywatnych dla obowi¹zku - to po pierwsze :D A po drugie temat ewentualnego za m¹¿ wyjœcia Agatty dla niektórych bardzo bolesnym jest... mo¿e byÌ :D
CzytaÂłem w wywiadzie z KabÂłakiem, Âże oni to tam w tym tvnie siĂŞ wszyscy nawet nie znajÂą osobiÂście ale pisaÂł, Âże znajÂą z telewizji.... a tu taka ignorancja :?
Tak :> A gdzie czytaÂłeÂś? :>
Jak na pierwszy rzut okiem dosÂłownie identyczna jak nasza Agatka :lol:
Ech, piêkniejsza chyba jednak :D Agatta... Tomaszewska mo¿e ju¿ zacz¹Ì obawiaÌ siê zagro¿enia ze strony Agaty... Tomaszewicz :>
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no wreszcie :tanczy: :rydzyk: :rydzyk:
..i staÂło siĂŞ :jupi:
..doczekaliÂśmy siĂŞ..doprosiliÂśmy..wymodliliÂśmy :rydzyk: :tanczy:
..jeÂśli tak to ja ÂżyczĂŞ jej wszystkiego najlepszego na nowej drodze Âżycia *
..a jeÂśli nie to oburzony jestem Âże Anna K. popeÂłniÂła nieznacznÂą ale jakÂą znaczÂącÂą w naszym odczuciu pomyÂłkĂŞ :?

..nie sÂłyszaÂłem czy jak przedstawiaÂła AgatkĂŞ teÂż siĂŞ sypnĂŞÂła przy nazwisku :?: :mhm:
..na capsie niestety nie widaĂŚ koĂącĂłwki nazwiska :lol:
Ech, piêkniejsza chyba jednak :D Agatta... Tomaszewska mo¿e ju¿ zacz¹Ì obawiaÌ siê zagro¿enia ze strony Agaty... Tomaszewicz :>
..jestem tego samego zdania :tanczy:

..o nie :o :hmm:
..Trybuna³ K. zaj¹³ antenê ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Cicho b¹dŸ :devil: O takich sprawach tu niewolno rozprawiaÌ :cicho: Cenzura w¹tków prywatnych dla obowi¹zku - to po pierwsze :D A po drugie temat ewentualnego za m¹¿ wyjœcia Agatty dla niektórych bardzo bolesnym jest... mo¿e byÌ :D
ÂŻartujesz sobie ze mnie :> Ja bym siĂŞ cieszyÂł.... :xx: Ze wzglĂŞdu na przewraÂżliwoinych zamilknĂŞ :devil: Wydaje mi siĂŞ, Âże na poczÂątku Agatka nazywaÂła siĂŞ po staremu :D

Tak :> A gdzie czytaÂłeÂś? :>
A na stronie www.dziennikarze.info/ :D Bardzo fajny wywiad. Jest w nim wiele cennych informacji np na temat tego jak pracujÂą regionalne redakcje tvn24 :tanczy:
W takim razie dobrze, Âże Agatka nie stoi na dworze i nie moknie na deszcu :spiewa: Tak czy tak dobrze ale w sytuacji obecnej to bardzo dobrze ;)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:ÂŻartujesz sobie ze mnie :> Ja bym siĂŞ cieszyÂł.... :xx: Ze wzglĂŞdu na przewraÂżliwoinych zamilknĂŞ :devil: Wydaje mi siĂŞ, Âże na poczÂątku Agatka nazywaÂła siĂŞ po staremu :D
Ufff... :D Jak dobrze :D To znaczy lepiej :lol: ChoĂŚ niewiadomo i tak, ktĂłre i tak na prawdĂŞ nazwisko prawdziwym jest :devil:

A na stronie www.dziennikarze.info/ :D Bardzo fajny wywiad. Jest w nim wiele cennych informacji np na temat tego jak pracujÂą regionalne redakcje tvn24 :tanczy:
Ochoho :o Czyta³em z tchem zapartym :o Faktycznie wielu ciekawych rzeczy zainteresowani prac¹ regionalnych reporterów mog¹ siê dowiedzieÌ :D Dziêkujê tym bardziej za informacjê :D Dziw a¿ bierze podskórny, ¿e pozwolono w takich szczegó³ach panu Kab³akowi opowiedzieÌ o pracy w redakcji Tvn24 :o
Tak na marginesie dodam, ¿e Kab³ak to bardzo ciekawa osobowoœÌ 8)

Teraz, z takÂą wiedzÂą w umysÂłach, nawet spaĂŚ musimy snem lekkim, Âżeby sÂłyszeĂŚ anioÂła snu, szepczÂącego nam: ''konkurencyjny anioÂł w telewizji'' :lol2:
W takim razie dobrze, Âże Agatka nie stoi na dworze i nie moknie na deszcu :spiewa: Tak czy tak dobrze ale w sytuacji obecnej to bardzo dobrze ;)
O nie! :x O nie! :x O nie! :x - po trzykroĂŚ!!! A poza tym, dodam po kontrze: deszcz majowy bardzo zdrowy :lol2: ChoĂŚ moÂże nie w dzisiejszych zanieczyszczonych czasach ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: ChoĂŚ niewiadomo i tak, ktĂłre i tak na prawdĂŞ nazwisko prawdziwym jest :devil:
Co gorsze wczoraj nie wyjaÂśniÂło siĂŞ nic, bo mieliÂśmy z AgatkÂą tylko jednÂą relcje wspĂłlnÂą ;) Jeszcze gorzej dzisiaj... :uhh: Nie bĂŞdzie jej pewnie wcale ;(

Teraz, z takÂą wiedzÂą w umysÂłach, nawet spaĂŚ musimy snem lekkim, Âżeby sÂłyszeĂŚ anioÂła snu, szepczÂącego nam: ''konkurencyjny anioÂł w telewizji'' :lol2:

ciekaw czy juÂż czegoÂś nie przegapiliÂśmy :spiewa: ?

BĂŞdÂąc przy ''przegapieniach'' ;) Oto coÂś czego wczoraj nie podaÂłem ;)
Obrazek Obrazek

Niech nas trzymajÂą dzisiaj przy Âżyciu :rydzyk:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

To siĂŞ nam Agatka napracowaÂła wczoraj :devil: Szkoda, Âże tak wyszÂło ;( PiĂŞknie siĂŞ ubraÂła :)
A po drugie temat ewentualnego za m¹¿ wyjœcia Agatty dla niektórych bardzo bolesnym jest... mo¿e byÌ :D
A dla kogo bolesnym :> Chyba nie dla Ciebie :>
Jak to mówi¹ kobiety o takim zjawisku :roll: :mhm: Aaaaa! :D Samcza niewiernoœÌ :devil: Przyznam Ci jednak¿e racjê :szalony: Ca³kowit¹ :szalony:
LubiĂŞ KalczyĂąskÂą ale z nieznajomoÂściÂą Agatki nazwiska grubo przegiĂŞÂła :evil:
Jak to :uhh: Wystarczy³ dwudniowy pobyt w Pary¿u, ¿eby zapomnieÌ nazwisko kole¿anki? ;( Jakie to smutne smutna rzeczywistoœÌ ;( Kiedyœ Gorzowo, dziœ Tomaszewicz ;( Przecie¿ Agatka nie jest jak¹œ nowicjuszk¹, ¿eby myliÌ jej nazwisko :> Ania palnê³a -znaczy siê odmieni³a nazwisko Agatki tak samo jak niegdyœ Pawe³ :devil: Wiêc i usprawiedliwienie mo¿e byÌ to samo :D Czêste przebywanie w towarzystwie warszawskiej kole¿anki - Karoliny Tomaszewicz w³aœnie przyczyn¹ przejêzyczenia :) Niedopuszczalne, ale wyt³umaczalne chyba :roll: Tylko, czy do wybaczenia? :devil:
I jeszcze maÂła gÂłucha sugestia na koniec tego wÂątku :D Najlepiej byÂłoby przestaĂŚ ociÂągaĂŚ siĂŞ dÂłuÂżej i czekaĂŚ na ksiĂŞcia z bajki, a zmieniĂŚ nazwisko :spiewa: na bardziej oryginalne i nie podobnie do Tomaszewicz brzmiÂące, a pomyÂłek moÂże nie bĂŞdzie :spiewa:
Bardzo fajny wywiad. Jest w nim wiele cennych informacji np na temat tego jak pracujÂą regionalne redakcje tvn24 :tanczy:
¯eby nakreœliÌ jako taki obraz pracy Agatki, wystarczy teraz zatem, ¿e pomieszamy du¿¹ iloœÌ wiadomoœci, jakie przekaza³ nam Leszek i dodamy wyobraŸniê jad¹ca na pe³nych obrotach przemieszan¹ z odrobin¹ fantazji :devil:
Dziw a¿ bierze podskórny, ¿e pozwolono w takich szczegó³ach panu Kab³akowi opowiedzieÌ o pracy w redakcji Tvn24
Lêkliwy nie jest ;) Pokaza³ to ju¿ w przesz³oœci :D A i teraz nie boi siê piek³a od szefów z Wa-wy :devil: Nie³adnie szydz¹c, nie mam tylko Agatki na myœli :D A¿esz tak op³otkami musimy siê o pracy Agatki dowiadywaÌ ;( Ale lepsze to, ni¿ nic. Na poprawkê trzeba wzi¹Ì to jednak, ¿e Wroc³aw, a nie Kraków! :> ma pracy trzy razy wiêcej ni¿ Poznaù :roll:
Co mnie najbardziej porusza w tym wywiadzie, to koniecznoœÌ pracy w nocy :/
Za pracê w nocy pracownikowi nale¿eÌ siê powinna odpowiednio wysoka rekompensata pieniê¿na od szefa, nie wspominaj¹c o rekompensacie wspó³towarzyszowi ¿ycia... Oczywiœcie nie mam na myœli rekompensaty pieniê¿nej i nie od szefa :devil: w tym przypadku szefa wspó³towarzyszki :szalony: A od samej wspó³towarzyszki :lol2: Zreszt¹ nie ok³amujmy siê, praca w nocy musi nieœÌ za sob¹ wiêksze, b¹dŸ mniejsze problemy rodzinne, osobiste - jak dobrze zatem, ¿e w tvn24 to tylko epizodyczne dy¿ury - mam tak¹ nadziejê, ¿e epizodyczne :lol2:
KiedyÂś rozmawiaÂłem z bliskÂą mi osobÂą na temat wÂłaÂśnie pracy w nocy, teÂż epizodycznej, no i stwierdziÂła ta osoba, Âże to pryszcz w porĂłwnaniu do noszenia butĂłw na obcasie :mhm:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:I jeszcze maÂła gÂłucha sugestia na koniec tego wÂątku :D Najlepiej byÂłoby przestaĂŚ ociÂągaĂŚ siĂŞ dÂłuÂżej i czekaĂŚ na ksiĂŞcia z bajki, a zmieniĂŚ nazwisko :spiewa: na bardziej oryginalne i nie podobnie do Tomaszewicz brzmiÂące, a pomyÂłek moÂże nie bĂŞdzie :spiewa:

Pewien taki jesteÂś, Âże ma takiego, co tymi nocami, ktĂłre Agatka spĂŞdza w pracy tĂŞskni do niej :>
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czy jestem pewny? :roll: Nie :lol: Ale siê domyœlam :szalony: jak mo¿e têskniÌ mê¿czyzna ... Jak mo¿e tak¹ roz³¹kê wytrzymywaÌ? :neutral: ... nie wiem, czy mi wypada myœl kontynuowaÌ? :red:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wypada, wypada :D

Ale siĂŞ domyÂślam :szalony: jak moÂże tĂŞskniĂŚ mĂŞÂżczyzna
nie sÂądziÂłem, Âże jesteÂś aÂż tak bardzo ''tĂŞskliwy'' :> Jednej nocy bez ukochanej byÂś nie przeÂżyÂł :D ?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem, czy bym przeÂżyÂł, czy bym nie przeÂżyÂł :D PragnĂŞ Ci tylko przypomnieĂŚ, Âże nie roztrzÂąsamy tutaj kwestii rozstaĂą w oparciu o zwyczajnÂą kobietĂŞ (nie ujmujÂąc niczego zwyczajnym kobietom), tylko w oparciu o AgatkĂŞ - rozumiesz? :lol2:

Nie wyobraÂżam sobie rozstania z niÂą na dÂłuÂżej ... sam zobacz, przypomnij sobie, co czuÂłeÂś, kiedy opuÂściÂła nas - widzĂłw (tylko widzĂłw) na 5 dni? Straszne uczucie, prawda? :D
I jak tu w takim zwi¹zku d³ugo wytrwaÌ, ¿eby szybko nie uschn¹Ì z têsknoty? :szalony:

Pa! Jak dobrze, Âże juÂż muszĂŞ znikaĂŚ ... :devil: :devil: :devil: :devil:
Okazuje siĂŞ, Âże rano jestem jeszcze bardziej dla prywatnych wÂątkĂłw niebezpieczny niÂż wieczorem :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Nie wiem, czy bym przeÂżyÂł, czy bym nie przeÂżyÂł :D PragnĂŞ Ci tylko przypomnieĂŚ, Âże nie roztrzÂąsamy tutaj kwestii rozstaĂą w oparciu o zwyczajnÂą kobietĂŞ (nie ujmujÂąc niczego zwyczajnym kobietom), tylko w oparciu o AgatkĂŞ - rozumiesz? :lol2:

To zaleÂży co mam rozumieĂŚ :< :> Bo cebie to rzadko kiedy rozumiem :devil: Co do tĂŞsknoty za AgatkÂą to juÂż inaczej -rozumiem w peÂłni na wszystkich gruntach :neutral:

I jak tu w takim zwi¹zku d³ugo wytrwaÌ, ¿eby szybko nie uschn¹Ì z têsknoty? :szalony:

Obawiam siĂŞ Âże na to nie ma s/posobu :neutral: Pozostaje tylko ÂżyĂŚ i czekaĂŚ :spiewa: To ''czekaĂŚ'' aÂż odbiÂło siĂŞ echem ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:A dla kogo bolesnym :> Chyba nie dla Ciebie :>
Myœlê, ¿e dla nas wszystkich :D Poniewa¿ za m¹¿ wychodzenie, niesie za sob¹ inne, niepo¿¹dane (?) przez nas - myœlê, skutki :D ChoÌ i bez koniecznoœci za m¹¿ wychodzenia o skutkach tych mo¿e byÌ mowa :D Wszystko zale¿ne jest od podejœcia do sprawy tych, od których skutki owe zale¿ne s¹ :lol2:
Black Jack '62 pisze:Jak to mówi¹ kobiety o takim zjawisku :roll: :mhm: Aaaaa! :D Samcza niewiernoœÌ :devil: Przyznam Ci jednak¿e racjê :szalony: Ca³kowit¹ :szalony:
Trudno, ÂżebyÂś racjĂŞ kobiecemu rodowi przyznawaÂł :D
Black Jack '62 pisze: Tylko, czy do wybaczenia? :devil:
Mam nadziejĂŞ, Âże ta pomyÂłka nie wpÂłynie negatywnie na relacje miĂŞdzy obiema paniami :D MoÂże niepotrzebnie sprawĂŞ roztrzÂąsamy i nagÂłaÂśniamy? :rozglada:
Black Jack '62 pisze:I jeszcze ma³a g³ucha sugestia na koniec tego w¹tku :D Najlepiej by³oby przestaÌ oci¹gaÌ siê d³u¿ej i czekaÌ na ksiêcia z bajki, a zmieniÌ nazwisko :spiewa: na bardziej oryginalne i nie podobnie do Tomaszewicz brzmi¹ce, a pomy³ek mo¿e nie bêdzie :spiewa: /.../ Za pracê w nocy pracownikowi nale¿eÌ siê powinna odpowiednio wysoka rekompensata pieniê¿na od szefa, nie wspominaj¹c o rekompensacie wspó³towarzyszowi ¿ycia... Oczywiœcie nie mam na myœli rekompensaty pieniê¿nej i nie od szefa :devil: w tym przypadku szefa wspó³towarzyszki :szalony: A od samej wspó³towarzyszki :lol2:
A rzuÌ propozycjê nazwiska? :D Mo¿e Agatta chwyci jako przynêtê? :devil: Bêdziesz nam póŸniej opisywa³ uczucie têsknoty do niej znane z autopsji i jak to jest w nastêpstwie owej têsknoty... :xx: :red: Jêzyk mam za przewodnik mych myœli i w celu zapewnienia maksymalnie wydajnego i zarazem nieszkodliwego przewodnictwa chcê, by by³ mi pos³uszny pod ka¿dym wzglêdem - st¹d postanowi³em myœl urwaÌ :devil:
marcinkowsky pisze: To ''czekaĂŚ'' aÂż odbiÂło siĂŞ echem ;(
SÂłyszalnym i u mnie :o
;(
ODPOWIEDZ