Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adviser
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adviser »

marcinkowsky pisze:
adviser pisze:Bom jeszcze gotów pomyœleÌ, ¿e nam siê na ranne wstawanie obrazi³a czy cóœ :> :uau:
Gdzie tam :D
OglÂądaÂłem :jupi: oglÂądaÂłem :jupi:
Ale tylko przez chwilĂŞ :/
Rozmowy jak zwykle rewelacyjne, bo Anita jest w nich rewelacyjna :brawa:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek

Marcinkowsky, brawa za pierwszy caps :brawa:
Ciekaw jestem, có¿ takiego albo któ¿ taki Anitê nam tak rozkosznie rozbawi³ :>
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Marcinkowsky, brawa za pierwszy caps :brawa:
Brawa, brawa, brawa :brawa: Za capsy dla Was, za rozmowy dla Anity - wczorajsze i dzisiejsze :brawa:
Jak mi dzisiaj spieszno :hmm: W dodatku zasiedziaÂłem siĂŞ w wÂątku Agatki i ledwoÂściÂą starcza mi czasu na obiegniĂŞcie pozostaÂłych wÂątkĂłw :hmm:
Pytanie mam rĂłwnieÂż: a co tak bardzo AnitĂŞ bawiÂło w rozmowie z Jackiem PaÂłasiĂąskim? :D
Ja widziaÂłem porannÂą rozmowĂŞ, wÂłaÂściwie to dwie :D Z wiceministrem zdrowia PiechÂą i z Kaliszem. Ten drugi przy caÂłe swojej rzekomej medialnej swobodzie wydawaÂł mi siĂŞ byĂŚ przy Anicie spiĂŞtym, a moÂże po woli w trakcie rozmowy, dziĂŞki torowi jakim Anita jÂą prowadziÂła, zaczynaÂło do niego dochodziĂŚ w co siĂŞ zaplÂątaÂł :devil: ale mniejsza o to ;) Anita rozmowy poprowadziÂła rewelacyjnie :D O przeglÂądach prasy i prognozach pogody pisaÂł nie bĂŞdĂŞ, bo byÂły takie jak zwykle :lol2: Cokolwiek miaÂłoby to znaczyĂŚ :lol2:

Dziœ œwietnie poprowadzi³a temat pt.: lustracja w Trybunale. Tu znów rozmowa za rozmow¹: z Wildsteinem, Safjanem, prezydenckim ministrem £opiùskim ... I tak¿e dziœ, kiedy móg³bym Poranek do koùca obejrzeÌ Pani Fotyga pofatygowa³a siê na mównicê i zejœÌ ju¿ od godziny z niej nie chce :( Minê³o mnie wiêc zapewne spotkanie z Mieciem, z Jackiem Pa³asiùskim ... :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Anita prawie w ogĂłle nie pojawia siĂŞ w telewizji. :evil: Raz tylko robiÂła za zastepstwo w popoÂłudniowym M24h. Black Jack, o co chodzi w Twoim podpisie? :mhm: Czy to jakaÂś aluzja? :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Black Jack, o co chodzi w Twoim podpisie? :mhm: Czy to jakaÂś aluzja? :shock:
mnie teÂż to interesuje :shock:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Mandi pisze:Anita prawie w ogĂłle nie pojawia siĂŞ w telewizji. :evil: Raz tylko robiÂła za zastepstwo w popoÂłudniowym M24h. Black Jack, o co chodzi w Twoim podpisie? :mhm: Czy to jakaÂś aluzja? :shock:

3 razy miaÂła w tym tygodniu F16 i 2 razy Poranek. A to zastĂŞpstwo wcale nie byÂło jednorazowe, bo prowadziÂła program dwukrotnie.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:
Black Jack, o co chodzi w Twoim podpisie? :mhm: Czy to jakaÂś aluzja? :shock:
mnie teÂż to interesuje :shock:
A gdzie tam, o nic szczegĂłlnego nie chodzi - chciaÂłem tylko kaÂżdego usera doceniĂŚ :lol2:
Ale juÂż zmieniÂłem zdanie :devil: DosÂłownie i w przenoÂśni :lol:

OK! Anita krĂłluje w F16 - wczoraj i dzisiaj. Sporo liveĂłw wchodzi w skÂład: wczoraj z Wierzukiem i Marcem Anita rozmawiaÂła, dziÂś z CzajkowskÂą i Grysiak - znacznie bardziej wolĂŞ wÂłaÂśnie takÂą formĂŞ relacji, od wczeÂśniej nagranego reportaÂżu - Âżywiej od razu to pierwsze podsumowanie dnia w tvn wyglÂąda :D

Ciekawe jak bĂŞdzie jutro - ja mam Âżyczenie odnoÂśnie liveĂłw :rydzyk: I niech siĂŞ speÂłni :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..czy to Anita tam z tyÂłu w tej czapce :?: :mhm: :D
:arrow:

Obrazek Obrazek

..ciekawe czy bĂŞdzie jÂą mieĂŚ w Faktach :?: :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..czy to Anita tam z tyÂłu w tej czapce :?: :mhm: :D
:arrow:
A to jakaÂś moda w tvn24? :lol: Podoba mi siĂŞ :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..ciekawe czy bĂŞdzie jÂą mieĂŚ w Faktach :?: :lol:
JuÂż wiemy, Âże nie miaÂła - mieliÂśmy sukowaty image na gÂłowie :devil: Pewnie nic innego z wÂłosami po zdjĂŞciu czapki nie daÂło siĂŞ zrobiĂŚ :spiewa:

MyÂślaÂłem, Âże moÂże dzisiaj w Poranku przywita nas w tej czapce, ale gdzie tam :uhh: Ani czapki, ani Anity ;(

WiĂŞc moÂże magazyn 24h :o
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: MyÂślaÂłem, Âże moÂże dzisiaj w Poranku przywita nas w tej czapce, ale gdzie tam :uhh: Ani czapki, ani Anity ;(

WiĂŞc moÂże magazyn 24h :o
Jak siĂŞ okazaÂło ani Magazynu24h :( MoÂże jutrzejszy Poranek zatem :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: MoÂże jutrzejszy Poranek zatem :mhm:
Fajnie typujemy :lol: Same pudÂła i Âślepe strzaÂły :devil:

Mam dwie moÂżliwoÂści na wytÂłumaczenie ;) PojechaÂła zdobywaĂŚ materiaÂły do kolejnej ''Damy Pik'' - oby jakaÂś znoÂśna ;) Albo robi wywiad dla Wprost - tylko nie wiedziaÂłem, Âże potrzeba na to aÂż dwu dni :>
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze: MoÂże jutrzejszy Poranek zatem :mhm:
Fajnie typujemy :lol: Same pudÂła i Âślepe strzaÂły :devil:
:> Nie wiem co CiĂŞ tak bawi? :uhh: Dwa dni bez Anity to nie powĂłd do radoÂści :uhh:
Albo robi wywiad dla Wprost - tylko nie wiedziaÂłem, Âże potrzeba na to aÂż dwu dni :>
:mhm: A oni robi¹ jeszcze te wywiady? DoœÌ dawno nie by³o :mhm: ostatni chyba z ministrem koordynatorem :mhm: o ile pamiêÌ mnie nie myli :mhm:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze: :mhm: A oni robi¹ jeszcze te wywiady? DoœÌ dawno nie by³o :mhm: ostatni chyba z ministrem koordynatorem :mhm: o ile pamiêÌ mnie nie myli :mhm:
Dobrze prorokowa³em :D Anity nie by³o w zesz³ym tygodniu od po³owy tygodnia, poniewa¿ przeprowadza³a wywiad dla Wprost :D Oczywiœcie domyœlam siê równie¿, ¿e musia³a wygospodarowaÌ czas na omówienie z koleg¹ Siennickim tematów rozmowy, zapoznanie siê ze szczegó³ami dzia³alnoœci postaci, a nie byle jakiej, bo samego ministra obrony narodowej - pana Szczyg³o :D Wywiadu nie muszê rekomendowaÌ :lol2: bo to chyba oczywiste, ¿e jest bardzo dobry? :lol2:
Nie s¹dzi³em, ¿e mam z panem Szczyg³o tyle wspólnego :o Zw³aszcza ³¹czy nas opinia na temat by³ego Prezia Kwaœniewskiego :D Uj¹³ w wywiadzie wszystko tak, jak ja zwykle w rozmowach prywatnych ujmujê :D

A w Faktach byÂła :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Dobrze prorokowa³em :D Anity nie by³o w zesz³ym tygodniu od po³owy tygodnia, poniewa¿ przeprowadza³a wywiad dla Wprost :D Oczywiœcie domyœlam siê równie¿, ¿e musia³a wygospodarowaÌ czas na omówienie z koleg¹ Siennickim tematów rozmowy, zapoznanie siê ze szczegó³ami dzia³alnoœci postaci, a nie byle jakiej, bo samego ministra obrony narodowej - pana Szczyg³o :D Wywiadu nie muszê rekomendowaÌ :lol2: bo to chyba oczywiste, ¿e jest bardzo dobry? :lol2:
OczywiÂście, Âże nie musisz :lol2: Dla mnie jest rewelacyjny podwĂłjnie :P Ze wzglĂŞdu na przepytujÂących i na odpytywanego :P SzczygÂło to mĂłj ulubiony polityk :lol2:
A w Faktach byÂła :rozglada:
By³a, by³a :D Ca³a w bieli, no od pasa w górê przynajmniej :D Jedno ³¹czenie zaliczy³a :mhm: Coœ mi siê d³u¿y³y te dzisiejsze Fakty :devil: przed przepowiadaniem pogody coœ Anitkê rozbawi³o, ale nie wiem co :roll: Mia³am zak³ócenia w odboirze, gdy¿ arbiterki elegancji - moja mama i siostra - g³oœno i d³ugo prze¿ywa³y doœÌ niezgrabn¹ marynarê Anity :devil:

WidziaÂłam AnitkĂŞ w raporcie popoÂłudniowym, siedziaÂła na swoim stanowisku przy kompie :roll: MiaÂłam nadziejĂŞ, Âże moÂże swojego bloga reaktywujĂŞ, ale jednak nie :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
OczywiÂście, Âże nie musisz :lol2: Dla mnie jest rewelacyjny podwĂłjnie :P Ze wzglĂŞdu na przepytujÂących i na odpytywanego :P SzczygÂło to mĂłj ulubiony polityk :lol2:
no to masz fajnie :D Zawsze moÂżesz liczyĂŚ na to, Âże CiĂŞ obroni :D Ale w wywiadzie przyznaÂł siĂŞ, Âże jest duÂżym chÂłopcem, bo zabawka zwana Rosomakiem wpadÂła mu w oko :lol2: wiĂŞc tym bardziej moÂżesz czuĂŚ siĂŞ bezpieczna :D
Mia³am zak³ócenia w odboirze, gdy¿ arbiterki elegancji - moja mama i siostra - g³oœno i d³ugo prze¿ywa³y doœÌ niezgrabn¹ marynarê Anity :devil:
Nawet nie pytam, co mĂłwiÂły o dzisiejszej :devil:
WidziaÂłam AnitkĂŞ w raporcie popoÂłudniowym, siedziaÂła na swoim stanowisku przy kompie :roll: MiaÂłam nadziejĂŞ, Âże moÂże swojego bloga reaktywujĂŞ, ale jednak nie :roll:
Ja siĂŞ juÂż obawiam, Âże moÂże zrezygnowaÂła z pisania ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
Mia³am zak³ócenia w odboirze, gdy¿ arbiterki elegancji - moja mama i siostra - g³oœno i d³ugo prze¿ywa³y doœÌ niezgrabn¹ marynarê Anity :devil:
Nawet nie pytam, co mĂłwiÂły o dzisiejszej :devil:
DziÂś oglÂądaÂłam Fakty sama :rozglada: ZupeÂłnie nie wiem czemu :rozglada: miaÂłam wraÂżenie, Âże Anitka poÂżegna siĂŞ z nami sÂłowami: PaĂąstwu mĂłwiĂŞ do zobaczenia, a ja wracam do wiĂŞzienia :devil:
ODPOWIEDZ