Marcinkowsky, brawa za pierwszy caps :brawa:
Brawa, brawa, brawa :brawa: Za capsy dla Was, za rozmowy dla Anity - wczorajsze i dzisiejsze :brawa:
Jak mi dzisiaj spieszno :hmm: W dodatku zasiedziaÂłem siĂŞ w wÂątku Agatki i ledwoÂściÂą starcza mi czasu na obiegniĂŞcie pozostaÂłych wÂątkĂłw :hmm:
Pytanie mam rĂłwnieÂż: a co tak bardzo AnitĂŞ bawiÂło w rozmowie z Jackiem PaÂłasiĂąskim?
Ja widziaÂłem porannÂą rozmowĂŞ, wÂłaÂściwie to dwie

Z wiceministrem zdrowia PiechÂą i z Kaliszem. Ten drugi przy caÂłe swojej rzekomej medialnej swobodzie wydawaÂł mi siĂŞ byĂŚ przy Anicie spiĂŞtym, a moÂże po woli w trakcie rozmowy, dziĂŞki torowi jakim Anita jÂą prowadziÂła, zaczynaÂło do niego dochodziĂŚ w co siĂŞ zaplÂątaÂł :devil: ale mniejsza o to

Anita rozmowy poprowadziÂła rewelacyjnie

O przeglÂądach prasy i prognozach pogody pisaÂł nie bĂŞdĂŞ, bo byÂły takie jak zwykle

Cokolwiek miaÂłoby to znaczyĂŚ
Dziœ œwietnie poprowadzi³a temat pt.: lustracja w Trybunale. Tu znów rozmowa za rozmow¹: z Wildsteinem, Safjanem, prezydenckim ministrem £opiùskim ... I tak¿e dziœ, kiedy móg³bym Poranek do koùca obejrzeÌ Pani Fotyga pofatygowa³a siê na mównicê i zejœÌ ju¿ od godziny z niej nie chce

MinĂŞÂło mnie wiĂŞc zapewne spotkanie z Mieciem, z Jackiem PaÂłasiĂąskim ...