WidaĂŚ, ÂżeÂś rycerz mÂłody staÂżem, mleko miast wÂąsa pod nosem

Tylko siĂŞ nie obraÂź :stop: PragnĂŞ Ci tylko zakomunikowaĂŚ, Âże ta praktyka niemalÂże na porzÂądku dziennym w tvn24. OczywiÂście wcale jej nie usprawiedliwiam, wrĂŞcz przeciwnie - szkalujĂŞ

ale w duchu :aniol: po cichutku :cicho: I tylko komunikujĂŞ, Âże to nic nowego, ta praktyka :? Tak samo jednakÂże od lat niezrozumiaÂła ta znieczulica - jak moÂżna byĂŚ tak nieczuÂłym w obliczu takiej urodziwej damy

ChowaĂŚ jÂą przed widzami, wystawiaĂŚ na widok publiczny raz na dzieĂą - skandal!!!

RozgryzÂłem ich juÂż jakiÂś czas temu - chcÂą mieĂŚ AgatkĂŞ tylko dla siebie i nie chcÂą siĂŞ niÂą z nami dzieliĂŚ

A jeÂśli juÂż to zrobiÂą, to zdawkowo

Agatka jest co prawda atrakcjÂą Poznania

Ale na Boga, tylko raz dziennie to kozioÂłki na ratuszu mogÂą siĂŞ pojawiaĂŚ, a nie Agatka. Taka atrakcja winna przyozdabiaĂŚ miasto non stop :plus:
Mam ponadto Âżal do Ani i Anity, Âże jako redaktorki przygotowujÂące swoje programy, w Âżaden sposĂłb nie wpÂłynÂą na to, by ich fanowi umiliĂŚ jeszcze dodatkowo komfort oglÂądania :nie: Co za afront :nie:
Dziewczyny majÂą u mnie minusa :]
maxxx pisze:MuszĂŞ siĂŞ przespaĂŚ z tym problemem :uwaga:
Spokojnie

Nie podejmuj pochopnych decyzji :stop: My CiĂŞ do niczego nie zmuszamy, a juÂż na pewno nie chcielibyÂśmy, Âżeby byÂła choĂŚ sekunda, podczas ktĂłrej Agatka spojrzaÂła by na ciebie (w postaci maila od Ciebie

) krzywym okiem

ChoĂŚ pewnie i tak mimo takiego grymasu lico pozostaje przepiĂŞknym
Alchemik pisze:obieÂżyÂświat pisze:..jaki fajowy naszyjnik

RzeczywiÂście

Prezentuje siĂŞ i komponuje przednio

WspaniaÂły dodatek
Zgadzam siĂŞ

GadÂżet nieziemski :szalony: Agatka mogÂłaby pretendowaĂŚ swobodnie do roli Kleopatry

Elementy tego gadÂżetu uÂłoÂżone jak promienie sÂłoneczne na egipskim dziele

. Ale od razu moja empatyczna natura skÂłoniÂła mnie do zastanowienia siĂŞ, czy to coÂś, a wÂłaÂściwie to z czego i jak jest wykonane, jest wygodne i nie kuje?
Zerkam jeszcze raz nieÂśmiaÂło

Widok wrĂŞcz wymarzony, oÂślepiajÂący :szalony: DoszedÂłem w tej chwili do wniosku, Âże nawet marynara tak mocno nie wadzi

Ale wyobraÂżacie sobie, co by byÂło, gdyby jej nie byÂło? :szalony:
:cicho: :cicho: :rozglada: