Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Wracam z wygnania :tanczy: Czytam wraÂżenia.....

oglÂądam i wysÂłuchujĂŞ zalegÂłoÂści :tanczy:

Po tym bestsellerze ja juÂż nawet nie zastanawiam siĂŞ czy wypada byĂŚ bÂłaznem czy nie ;)
ja moge byæ podnó¿kiem.....wycieraczk± dla stóp tej PIÊKNO¦CI :szalony: :szalony:

Zanim jednak nim siĂŞ stanĂŞ pozwolĂŞ sobie na maÂły zapis wraÂżeĂą poza optycznych :>

Nasza enklawa jest wrĂŞcz dyskryminowana :evil: To juÂż nie sÂą przelewki :twisted: Ja nie rozumiem tej stacji :nie: Ja jÂą zbojkotujĂŞ :x :twisted: Bo nie mam z oglÂądania Âżadnej korzyÂści :x nie mĂłwiÂąc o jakijÂś przyjemnoÂści :nie:

Siadam przed telewizorem, oczywiÂście przed tvn24 :) -po tym jak siĂŞ dowiedziaÂłem Âże Agatka lajfuje :tanczy: Sielanka co? :D
Kto mi przyklaÂśnie? :lol2: OglÂądam sobie juÂż trochĂŞ juÂż ponad godzinĂŞ i cooooooo :x ????!!!! I problem w tym, Âże nic -absolutne zero :x Czekam na PaniÂą i WÂładczyniĂŞ naszÂą iiii..... mĂłj optymizm coÂś ostro dewaluuje :x

Ale ja nie lubiĂŞ jak siĂŞ marnuje czyjÂś potencjaÂł :nie: :x ZwÂłaszczxa w tak piĂŞknej ''oprawie'' :P :P :P Grzechem jest marnowanie potencjaÂłu tak zdolnej jednostki -jak Agatka :aniol: i mniej zdolnych jednostek -jak my :neutral: marnowanie potencjaÂłu obiektywu kamery marnotrawstwo -razem wsio marnotrawstwo do entej potĂŞgi :x :x
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

WidaĂŚ, ÂżeÂś rycerz mÂłody staÂżem, mleko miast wÂąsa pod nosem :D Tylko siĂŞ nie obraÂź :stop: PragnĂŞ Ci tylko zakomunikowaĂŚ, Âże ta praktyka niemalÂże na porzÂądku dziennym w tvn24. OczywiÂście wcale jej nie usprawiedliwiam, wrĂŞcz przeciwnie - szkalujĂŞ :x ale w duchu :aniol: po cichutku :cicho: I tylko komunikujĂŞ, Âże to nic nowego, ta praktyka :? Tak samo jednakÂże od lat niezrozumiaÂła ta znieczulica - jak moÂżna byĂŚ tak nieczuÂłym w obliczu takiej urodziwej damy :roll: ;( ChowaĂŚ jÂą przed widzami, wystawiaĂŚ na widok publiczny raz na dzieĂą - skandal!!! :x
RozgryzÂłem ich juÂż jakiÂś czas temu - chcÂą mieĂŚ AgatkĂŞ tylko dla siebie i nie chcÂą siĂŞ niÂą z nami dzieliĂŚ :x A jeÂśli juÂż to zrobiÂą, to zdawkowo :x Agatka jest co prawda atrakcjÂą Poznania :D Ale na Boga, tylko raz dziennie to kozioÂłki na ratuszu mogÂą siĂŞ pojawiaĂŚ, a nie Agatka. Taka atrakcja winna przyozdabiaĂŚ miasto non stop :plus:

Mam ponadto Âżal do Ani i Anity, Âże jako redaktorki przygotowujÂące swoje programy, w Âżaden sposĂłb nie wpÂłynÂą na to, by ich fanowi umiliĂŚ jeszcze dodatkowo komfort oglÂądania :nie: Co za afront :nie:
Dziewczyny majÂą u mnie minusa :]
maxxx pisze:MuszĂŞ siĂŞ przespaĂŚ z tym problemem :uwaga:
Spokojnie :D Nie podejmuj pochopnych decyzji :stop: My CiĂŞ do niczego nie zmuszamy, a juÂż na pewno nie chcielibyÂśmy, Âżeby byÂła choĂŚ sekunda, podczas ktĂłrej Agatka spojrzaÂła by na ciebie (w postaci maila od Ciebie :lol2: ) krzywym okiem :D ChoĂŚ pewnie i tak mimo takiego grymasu lico pozostaje przepiĂŞknym :P
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..jaki fajowy naszyjnik 8) :D
RzeczywiÂście :lol2: Prezentuje siĂŞ i komponuje przednio :P WspaniaÂły dodatek :P
Zgadzam siĂŞ :D GadÂżet nieziemski :szalony: Agatka mogÂłaby pretendowaĂŚ swobodnie do roli Kleopatry :D Elementy tego gadÂżetu uÂłoÂżone jak promienie sÂłoneczne na egipskim dziele :P . Ale od razu moja empatyczna natura skÂłoniÂła mnie do zastanowienia siĂŞ, czy to coÂś, a wÂłaÂściwie to z czego i jak jest wykonane, jest wygodne i nie kuje? :D

Zerkam jeszcze raz nieÂśmiaÂło :red: Widok wrĂŞcz wymarzony, oÂślepiajÂący :szalony: DoszedÂłem w tej chwili do wniosku, Âże nawet marynara tak mocno nie wadzi :D Ale wyobraÂżacie sobie, co by byÂło, gdyby jej nie byÂło? :szalony:
:cicho: :cicho: :rozglada:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Mam ponadto Âżal do Ani i Anity, Âże jako redaktorki przygotowujÂące swoje programy, w Âżaden sposĂłb nie wpÂłynÂą na to, by ich fanowi umiliĂŚ jeszcze dodatkowo komfort oglÂądania :nie: Co za afront :nie:
Dziewczyny majÂą u mnie minusa :]
..zanim wystawisz im takÂą notĂŞ to najpierw Black pogadaj moÂże z tymi swoimi boginiami pozostaÂłymi Âżeby nam o AgatkĂŞ siĂŞ troszczyÂły :tanczy:
Zgadzam siĂŞ :D GadÂżet nieziemski :szalony: Agatka mogÂłaby pretendowaĂŚ swobodnie do roli Kleopatry :D Elementy tego gadÂżetu uÂłoÂżone jak promienie sÂłoneczne na egipskim dziele :P . Ale od razu moja empatyczna natura skÂłoniÂła mnie do zastanowienia siĂŞ, czy to coÂś, a wÂłaÂściwie to z czego i jak jest wykonane, jest wygodne i nie kuje? :D
..ty jak zwykle myÂślisz o wszystkim :lol:
..jaki ty wraÂżliwy jesteÂś :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..zanim wystawisz im takÂą notĂŞ to najpierw Black pogadaj moÂże z tymi swoimi boginami pozostaÂłymi Âżeby nam o AgatkĂŞ siĂŞ troszczyÂły :tanczy:
One pozostajÂą tak jakby gÂłuche na moje proÂśby :devil:
..ty jak zwykle myÂślisz o wszystkim :lol:
..jaki ty wraÂżliwy jesteÂś :devil:
Poprawka: ''nie kÂłuje'' :D bo, Âże ''nie kuje'', to siĂŞ domyÂślam :devil:
Do cytatu: po prostu niedawno mia³em ''stycznoœÌ'' z czymœ podobnym i siê okaza³o k³uj¹ce - lekko :devil: Ale na capsie nie widaÌ, czy to ta sama materia :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Achhhhh :P :P Jeszcze raz musiaÂłem sobie popatrzeĂŚ na ten dzisiejszy caps :lol2:
KtoÂś tu by jeszcze ÂżyczyÂł marynary siĂŞ pozbyĂŚ :spiewa: Starczy :stop:
A teraz do roboty :D DoœÌ tych ochów i achów - wzdychaù - krótko :P
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..zanim wystawisz im takÂą notĂŞ to najpierw Black pogadaj moÂże z tymi swoimi boginami pozostaÂłymi Âżeby nam o AgatkĂŞ siĂŞ troszczyÂły :tanczy:
One pozostajÂą tak jakby gÂłuche na moje proÂśby :devil:
Mo¿e byÌ tak, ¿e za ma³o siê starasz :> Albo nie odpowiada im ten t³ok w ''zwi¹zku'' i koniecznoœÌ notorycznego dzielenia siê Tob¹ :lol2:
Agatka jest co prawda atrakcjÂą Poznania :D Ale na Boga, tylko raz dziennie to kozioÂłki na ratuszu mogÂą siĂŞ pojawiaĂŚ, a nie Agatka. Taka atrakcja winna przyozdabiaĂŚ miasto non stop :plus:
Hm :mhm: Czasami, w tego typu sytuacjach zastanawiam siê, a takich sytuacji jest niesty ostatnimi czasy ca³kiem sporo :/ ...no wiêc wydaje mi siê, ¿e za ka¿dym razem, kiedy Agatta siê pojawia, musi znikn¹Ì, poniewa¿ ktoœ uznaje, ¿e nazbyt piêkna jest i nie mo¿e piêknem swym przyÌmiewaÌ wszystkiego wokó³ :roll: Na razie innego - sensowniejszego wyt³umaczenia nie odnajdujê :P
Nasza enklawa jest wrĂŞcz dyskryminowana :evil:
Podano tu propozycjê rozwik³ania tego problemu - œwietnie sprecyzowanego jako dyskryminacja, wiêc i ja zaproponujê jeszcze wpierw powo³anie ministerstwa sprawiedliwoœci, a póŸniej natychmiastowe zaprz¹gniêcie ministra do roboty :ban: A, gdy siê nie sprawdzi i nie wywi¹¿e z zadania, to oczywiœcie w pierwszej kolejnoœci dymisja, a w drugiej nasza droga do innych instytucji zajmuj¹cymi rozstrzyganiem kwestii dyskryminacji :ban:
/.../ po prostu niedawno mia³em ''stycznoœÌ'' z czymœ podobnym i siê okaza³o k³uj¹ce - lekko :devil: Ale na capsie nie widaÌ, czy to ta sama materia :>
WytÂłumacz siĂŞ jaÂśniej :> To znaczy, Âże przymierzaÂłeÂś, rozbrajaÂłeÂś, zdejmowaÂłeÂś :> :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Achhhhh :P :P Jeszcze raz musiaÂłem sobie popatrzeĂŚ na ten dzisiejszy caps :lol2:
KtoÂś tu by jeszcze ÂżyczyÂł marynary siĂŞ pozbyĂŚ :spiewa: Starczy :stop:
Nie wiem co o tym sÂądziĂŚ, czy udajesz :> , zgrywasz siĂŞ, Âże nie wiesz, o ile mogÂłoby byĂŚ na Âświecie bez marynar piĂŞkniej? :lol2:

Alchemik pisze: Mo¿e byÌ tak, ¿e za ma³o siê starasz :> Albo nie odpowiada im ten t³ok w ''zwi¹zku'' i koniecznoœÌ notorycznego dzielenia siê Tob¹ :lol2:
Trzeba umieĂŚ siĂŞ dzieliĂŚ z innymi - tak mi babcia powtarzaÂła, kiedy byÂłem smykiem :devil: Moim boginiom radzĂŞ to samo :D Ale dwie wymienione, ktĂłre mnie rozczarowaÂły dziÂś, a dokÂładniej ich wÂątki zbojkotowaÂłem na znak protestu :devil:
WytÂłumacz siĂŞ jaÂśniej :> To znaczy, Âże przymierzaÂłeÂś, rozbrajaÂłeÂś, zdejmowaÂłeÂś :> :devil:
Nic Ci nie powiem :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A mi wyÂśpiewasz wszystko :> prawda? :lol:
DostaÌ siê tu do Was nie mogê moi mili :uhh: a kiedy ju¿ mi siê to uda to znowu problem z dotrzymaniem kroku :o Znowu zaszaleliœcie :o Jako, ¿e mnie nie by³o pozwolicie, ¿e trochê sobie pozawodzê z tego powodu i¿ tej nocnej relacji nie widzia³am :uhh: Nie spa³am jeszcze, ale nie przysz³o mi do g³owy to, ¿eby tv w³¹czyÌ :uhh: Spotka³a mnie kara za to, ¿e ogl¹dam podsumowanie dnia tylko wtedy kiedy Pawe³ je prowadzi :rozglada: Ale wczoraj mia³am wiêcej szczêœcia :tanczy: Wpad³am do domu tu¿ przed po³udniem i jak na telewizyjnego na³ogowca przysta³o w³¹czam tv, a tam akurat przerwa w obradach komisji siê zaczê³a. Nagle Danka Kondratowicz wywo³uje do odpowiedzi nasz¹ Agatkê, a ja to wszystko nagra³am :tanczy: :arrow: http://www.savefile.com/files/726242
Black Jack'62 pisze:Zaraz, zaraz, a dziewczêta :> Im te¿ trzeba wymyœliÌ jak¹œ fuchê :D Proponujê rolê druhen na dworze Ksiê¿niczki :P :lol2:
:> Jak miÂło, Âże w Âśrodku tej mĂŞskiej dyskusji ktoÂś sobie w koĂącu o nas przypomniaÂł :* MogĂŞ byĂŚ druhnÂą, a co mi tam :mhm: ChoĂŚ przyznaĂŚ siĂŞ muszĂŞ, Âże nie widzĂŞ siĂŞ w tej roli :rozglada:

obieÂżyÂświat pisze:..taki Âśliczny widok z Poznania a oni dali wiĂŞkszy rzut z ParyÂża :hmm:
..coÂż za brak wyczucia :ban:
Ale jak Âładnie siĂŞ komponujÂą :P Oboje tak wspaniale opaleni :P
Black Jack'62 pisze:Nie wiem co o tym sÂądziĂŚ, czy udajesz :> , zgrywasz siĂŞ, Âże nie wiesz, o ile mogÂłoby byĂŚ na Âświecie bez marynar piĂŞkniej? :lol2:
:mhm: Nie wiem czy Al siĂŞ zgrywa, ale ja przyznaje Ci racjĂŞ :> WspominaÂłam juÂż kiedyÂś o tym, Âże te marynary to jakaÂś pomyÂłka :nie: KtoÂś powinien uwolniĂŚ dziewczyny od nich :mhm: Blacky masz moje pozwolenie :lol2:
Black Jack'62 pisze: Trzeba umieĂŚ siĂŞ dzieliĂŚ z innymi - tak mi babcia powtarzaÂła, kiedy byÂłem smykiem :devil: Moim boginiom radzĂŞ to samo :D Ale dwie wymienione, ktĂłre mnie rozczarowaÂły dziÂś, a dokÂładniej ich wÂątki zbojkotowaÂłem na znak protestu :devil:
Podejrzewam iÂż bardzo cierpiaÂły z tego powodu :devil: Pewnie spaĂŚ w nocy nie mogÂły :devil:

W kwestii dnia urodzin naszej gwiazdy siĂŞ jeszcze wypowiem :mhm: A moÂże ja siĂŞ zapytam :mhm: mam na swoim koncie - krĂłtkÂą, ale jakÂże serdecznÂą :P korespondencjĂŞ z AgatkÂą :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..DÂżastina - big hand and thanks :*
..i powodzenia podczas ÂłowĂłw - tylko jak Ci Agatka nie odpowie to nie obraÂżaj siĂŞ na niÂą :spiewa:
..mo¿e ma jak¹œ zasadê która nie pozwala jej zdradzaÌ tej wyj¹tkowej dla nas daty :roll:
marcinkowsky pisze:Po tym bestsellerze ja juÂż nawet nie zastanawiam siĂŞ czy wypada byĂŚ bÂłaznem czy nie ;)
ja moge byæ podnó¿kiem.....wycieraczk± dla stóp tej PIÊKNO¦CI :szalony: :szalony:
..a jeÂśli Agatka lubi porzÂądek na podÂłodze to widziaÂłbyÂś jÂą nawet do kilku razy dziennie :lol:
..to w takim razie ja teÂż :jupi:
..ja teÂż :jupi:
Ale na capsie nie widaĂŚ, czy to ta sama materia :>
..capsy ogĂłlnie rzecz ujmujÂąc sÂą tandetne :?
..jak siĂŞ ma w pamiĂŞci AgatkĂŞ z tv to widaĂŚ Âże obraz nie jest wystarczajÂąco wierny - choĂŚ i tak piĂŞkny :P
..ale trzeba by siê w koùcu spi¹Ì i coœ z tym zrobiÌ :mhm:
Nasza enklawa jest wrĂŞcz dyskryminowana :evil: To juÂż nie sÂą przelewki :twisted: Ja nie rozumiem tej stacji :nie: Ja jÂą zbojkotujĂŞ :x :twisted: Bo nie mam z oglÂądania Âżadnej korzyÂści :x nie mĂłwiÂąc o jakijÂś przyjemnoÂści :nie:
..dyskryminacji dzis ciÂąg dalszy :ban:
..ja siĂŞ obraÂżam i ogÂłaszam bojkot tvn24 :ban:
..nie ma Agatki to nie - Âłaski mi nikt nie robi :nie:
.. i niech siĂŞ dzieje wola nieba.. :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:A mi wyÂśpiewasz wszystko :> prawda? :lol:
Mam nadziejê, ¿e siê nie obrazisz :rydzyk: , ale wola³bym nawet nie zaczynaÌ strun g³osowych rozgrzewaÌ, bo nauczony histori¹ rozgrzewek znanego mi doœÌ dobrze chóru, wiem, czym to siê mo¿e, b¹dŸ mog³oby siê skoùczyÌ :devil:
Wpad³am do domu tu¿ przed po³udniem i jak na telewizyjnego na³ogowca przysta³o w³¹czam tv, a tam akurat przerwa w obradach komisji siê zaczê³a. Nagle Danka Kondratowicz wywo³uje do odpowiedzi nasz¹ Agatkê, a ja to wszystko nagra³am :tanczy: :arrow: http://www.savefile.com/files/726242
Wyczucie godne prawdziwej druhny :brawa: :lol: DziĂŞki za to nagranie - przynajmniej wiem teraz, o czym Agatka mĂłwiÂła tak piĂŞknie wyglÂądajÂąc :lol2:
DÂżastina pisze: WspominaÂłam juÂż kiedyÂś o tym, Âże te marynary to jakaÂś pomyÂłka :nie: KtoÂś powinien uwolniĂŚ dziewczyny od nich :mhm: Blacky masz moje pozwolenie :lol2:
Daj mi jeszcze, prĂłcz pozwolenia, jakieÂś instrukcje, co bym ten plan z sukcesem wykonaÂł :lol2:
DÂżastina pisze:W kwestii dnia urodzin naszej gwiazdy siĂŞ jeszcze wypowiem :mhm: A moÂże ja siĂŞ zapytam :mhm: mam na swoim koncie - krĂłtkÂą, ale jakÂże serdecznÂą :P korespondencjĂŞ z AgatkÂą :lol2:
I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? :lol2:
:uhh: A wiĂŞc nie wiem, czy Agatka dziÂś byÂła? :uhh:

I jakby tego byÂło maÂło, teraz nadajÂą transmisjĂŞ z debaty ex-preziĂłw i pewnie PzP nie bĂŞdzie ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
:uhh: A wiĂŞc nie wiem, czy Agatka dziÂś byÂła? :uhh:
Nie ee :nie: Nie byÂło :nie: JeÂśli dobrze obczajam godzinĂŞ obieÂżyÂświatowego strajku :mhm:

PatzrzyÂłem w miarĂŞ moÂżliwoÂści na tvn, ale nic ciekawego nie upatrzyÂłem :spiewa:
I jakby tego byÂło maÂło, teraz nadajÂą transmisjĂŞ z debaty ex-preziĂłw i pewnie PzP nie bĂŞdzie ;(

no jest :D To jak :D ? Czekamy :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

I siĂŞ nie doczekaliÂśmy :uhh:
obieÂżyÂświat pisze: ..i powodzenia podczas ÂłowĂłw - tylko jak Ci Agatka nie odpowie to nie obraÂżaj siĂŞ na niÂą :spiewa:
..mo¿e ma jak¹œ zasadê która nie pozwala jej zdradzaÌ tej wyj¹tkowej dla nas daty :roll:
Ja miaÂłabym siĂŞ obraziĂŚ na AgatkĂŞ :* za co :mhm: Co bĂŞdzie bĂŞdzie jeÂśli Agatka na mnie siĂŞ obrazi :uhh:
Black Jack '62 pisze: Wyczucie godne prawdziwej druhny :brawa: :lol: DziĂŞki za to nagranie - przynajmniej wiem teraz, o czym Agatka mĂłwiÂła tak piĂŞknie wyglÂądajÂąc :lol2:
:mhm: ZastanawiaÂłam siĂŞ wczoraj dlaczego nikt nie wspomina o temacie relacj :mhm: ale, kiedy tak patrzĂŞ na te capsy z wczoraj to przestajĂŞ siĂŞ dziwiĂŚ dlaczego tak siĂŞ staÂło :lol2:
Black Jack '62 pisze: Daj mi jeszcze, prĂłcz pozwolenia, jakieÂś instrukcje, co bym ten plan z sukcesem wykonaÂł :lol2:
:o Kpisz Kawalerze :o Mnie pytasz jak niewiastĂŞ z marynary wyzwoliĂŚ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:W kwestii dnia urodzin naszej gwiazdy siĂŞ jeszcze wypowiem :mhm: A moÂże ja siĂŞ zapytam :mhm: mam na swoim koncie - krĂłtkÂą, ale jakÂże serdecznÂą :P korespondencjĂŞ z AgatkÂą :lol2:
I jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? :lol2:
Powolutku :rozglada: Cierpliwie i z pokorÂą czekam na odpowiedÂż :aniol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

A co wam tak w ogĂłle zaleÂży na tej dacie urodzin Agatki :> ? ChciliÂście siĂŞ na imprĂŞ wprosiiĂŚ :tanczy: ?

A teraz pytanie :arrow:
JakbyÂście mieli do wyboru sÂłuchanie relacji Agatki na temat wyÂłapywania wagarowiczĂłw i przemĂłwienia Putina na temat jego opinii o UE, to co byÂście wybrali :devil: ?

MyÂślĂŞ, Âże AgatkĂŞ :D no ten TVn24 to jakiÂś dziwny jest :wariat: Nic nie chcĂŞ sugerowaĂŚ ale w poÂłowie zdania przerwali Agatce relacjĂŞ, bo Putin :o zaczyna mĂłwiĂŚ :uwaga: Tak ten Putin, co embargo na nasze pyszne produkty wprowadziÂł i on jest waÂżniejszy od naszej Agatki :grozi:

ale Agatce teÂż tematu nie wybaczĂŞ :nie: a dokÂładniej tego, Âże ÂśledziÂła razem z gliniarzami wagarowiczĂłw - nieÂładnie :grozi:
Jakby mnie zapuszkowali za wagary to paru capsĂłw Agatki byÂśmy nie mieli :spiewa: - do informacji drogiej panny z zasadami :> :lol: :lol:

Niestety dzisiaj nie mam :ech: bo nie mam przy sobie linku do capsĂłw ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Lista nieprzyjació³ roœnie nam w ekspresowym tempie :devil:
marcinkowsky pisze:A co wam tak w ogĂłle zaleÂży na tej dacie urodzin Agatki :> ? ChciliÂście siĂŞ na imprĂŞ wprosiiĂŚ :tanczy: ?
Ja jestem chyba jedynym, ktĂłry jest w stanie ÂżyĂŚ z tÂą wiedzÂą, ktĂłrÂą aktualnie posiada :D Pytanie wiĂŞc nie do mnie ;)
A teraz pytanie :arrow:
JakbyÂście mieli do wyboru sÂłuchanie relacji Agatki na temat wyÂłapywania wagarowiczĂłw i przemĂłwienia Putina na temat jego opinii o UE, to co byÂście wybrali :devil: ?
помоему решение очевидным - Agatta!!! :lol2:
MyÂślĂŞ, Âże AgatkĂŞ :D no ten TVn24 to jakiÂś dziwny jest :wariat: Nic nie chcĂŞ sugerowaĂŚ ale w poÂłowie zdania przerwali Agatce relacjĂŞ, bo Putin :o zaczyna mĂłwiĂŚ :uwaga: Tak ten Putin, co embargo na nasze pyszne produkty wprowadziÂł i on jest waÂżniejszy od naszej Agatki :grozi:
Nigdy za nim nie przepadaÂłem, a teraz mam powĂłd ku temu, by nie przepadaĂŚ za tym przywĂłdcÂą bardziej :] Kolejni niczemu winni obywatele polscy pokrzywdzeni :neutral: Tym razem wprowadziÂł embargo nie na pokarm dla ciaÂła, a na pokarm dla ducha ;( Czy moÂżemy jednakÂże po tej przedpoÂłudniowej relacji mĂłwiĂŚ o szczĂŞÂściu, czy o pechu :mhm: Warto by siĂŞ jednak zastanowiĂŚ :>
SzczĂŞÂście, ÂżeÂśmy choĂŚ te kilka sekund z AgattÂą spĂŞdziĂŚ mogli, ale brutalne przerwanie relacji wskazuje na fatum - jednoznacznie :]
ale Agatce teÂż tematu nie wybaczĂŞ :nie: a dokÂładniej tego, Âże ÂśledziÂła razem z gliniarzami wagarowiczĂłw - nieÂładnie :grozi:
Jakby mnie zapuszkowali za wagary to paru capsĂłw Agatki byÂśmy nie mieli :spiewa: - do informacji drogiej panny z zasadami :> :lol: :lol:
SkÂąd Agatta mogÂła o tym wiedzieĂŚ? :lol: GdybyÂś jÂą poinformowaÂł, byĂŚ moÂże nie angaÂżowaÂłaby siĂŞ w zwalczanie plagi wagarowania :lol: A tak naprawdĂŞ, to Agatta speÂłnia swĂłj obowiÂązek i czyni wkÂład w dobre wychowanie mÂłodzieÂży :) Jako desygnowany na tutejszego ministra edukacji, mam obowiÂązek pochwaliĂŚ postawĂŞ Agatty :brawa:
Ale chciaÂłbym jeszcze - przed wystawieniem peÂłnej noty, poczekaĂŚ na wysÂłuchanie owej relacji od poczÂątku do koĂąca :]
I to nie jest proÂśba tylko do Agatty :]
Niestety dzisiaj nie mam :ech: bo nie mam przy sobie linku do capsĂłw ;(
Och nie :o Tylko nie to?! Chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże...? ;(
Ciekawe, czy obi dziÂś bojkotuje? :neutral:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Lista nieprzyjació³ roœnie nam w ekspresowym tempie :devil:
Szczyt nad WoÂłgÂą nic nie przyniesie, a szczyt nad WartÂą przyniĂłsÂłby samae korzyÂści, wiĂŞc skoĂączyĂŚ juÂż z tÂą czczÂą gadaninÂą :ban: i oddaĂŚ gÂłos Poznaniance :)

OoOOo :D W momencie, w ktĂłrym to pisaÂłem skoĂączyli gadaĂŚ :devil:

Teraz tylko czekaĂŚ na relacjĂŞ Agatki :tanczy:
помоему решение очевидным - Agatta!!! :lol2:

tolka nie pa russkij :stop: :devil: ja ocieĂą nie lublju etawa izyka :devil: Od dziÂś :devil:
Czy moÂżemy jednakÂże po tej przedpoÂłudniowej relacji mĂłwiĂŚ o szczĂŞÂściu, czy o pechu :mhm: Warto by siĂŞ jednak zastanowiĂŚ :>
SzczĂŞÂście, ÂżeÂśmy choĂŚ te kilka sekund z AgattÂą spĂŞdziĂŚ mogli, ale brutalne przerwanie relacji wskazuje na fatum - jednoznacznie :]
Chyba dwa w jednym - obiektywnie stwierdzajÂąc ;) O totalitaryÂźmie szczĂŞÂścia bĂŞdziemy mĂłwiĂŚ jak Agata nada jeszcze z 10 relacji i zrobi materiaÂł z tego tematu do ''Prosto z Polski'', a o totalitaryÂźmie pecha i fatum, jak juÂż dziÂś jej nie zobaczymy :?
GdybyÂś jÂą poinformowaÂł, byĂŚ moÂże nie angaÂżowaÂłaby siĂŞ w zwalczanie plagi wagarowania :lol: A tak naprawdĂŞ, to Agatta speÂłnia swĂłj obowiÂązek i czyni wkÂład w dobre wychowanie mÂłodzieÂży :)

Nieee ;) Nie sÂądzĂŞ, by stanĂŞÂła po stronie zÂłego zachowania :aniol: Jestem na tyle rozgarniĂŞty, Âże wiem Âże na wagary nie powinno siĂŞ chodziĂŚ :devil:

Jako desygnowany na tutejszego ministra edukacji, mam obowiÂązek pochwaliĂŚ postawĂŞ Agatty :brawa:
Ale chciaÂłbym jeszcze - przed wystawieniem peÂłnej noty, poczekaĂŚ na wysÂłuchanie owej relacji od poczÂątku do koĂąca :]

Tylko nie mĂłw, Âże jesteÂś belfrem, bo wyjdzie na to, Âże teraz jestem na wykÂładach :lol:

Ciekawe, czy obi dziÂś bojkotuje? :neutral:
:o Tylko nie to :rydzyk:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..obi ma naszÂą ÂślicznÂą..ma :jupi:

..ale jak ktoÂś Âżyw i moÂże robiĂŚ capsy to niech w dalszej czĂŞÂści dnia je wykona bo ja strasznie dzis zalatany jestem :hmm:

..oto ONA :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek

..niestety to tylko tyle co udaÂło mi siĂŞ zÂłapaĂŚ :/
ODPOWIEDZ