maxxx pisze:Co tak cichutko w wÂątku KrzyÂśka :spiewa: ,capsy z internet24
ano cichutko, bo sobie cichutko czekamy na czwartek, czyli jutrzejszy Poranek
Dziêki za capsy z NET24 maxx, Krzysiu jak widaÌ z nieod³¹cznym d³ugopisem
Zastanawia mnie to informowanie przez Górlickiego, ¿e jest z redakcji Onet.pl . Internet24 zaczyna siê s³owamy "Krzystof Górlicki, Onet.pl ..." Dlaczego? czy jest on z redakcji onetu, ¿e za ka¿dym razem informuje o tym? Mo¿e program jest wspó³tworzony przez onet, ale wtedy inaczej powinno to byÌ zasygnalizowane na antenie.
A swojÂą drogÂą - JeÂśli siĂŞ przedstawia, Âże jest z redakcji Onet (przynajmniej ja to tak odbieram) to czemu nic o tym nie wspomina w serwisach? W serwisach jest z TVN 24 a w internet 24 z Onetu :? :? :?
Krzysia mozna podziwiaĂŚ w nowej roli, w krĂłtkich filmikach online oprowadza po tajnikach nowo powstaÂłej witryny http://www.onet.tv/. Bez marynary i krawata
Ale dziÂś krawat zaÂłoÂżyc musiaÂł :aniol: Jego czesto dajÂą w takim komercyjnym okresie-np. wakacyjnym jak teraz :>
W Poranku rzuciÂło mi siĂŞ w oczy,Âże co serwis mĂłwi "DzieĂą dobry" :aniol:
Grzeczny miÂły,kulturalny :brawa: Bo w sumie nikt tak nie mĂłwi co serwis :cicho:
Np taka Joasia to myÂśli,Âże jak siĂŞ o 7 przywita to juÂż do samego koĂąca ktoÂś z NiÂą spĂŞdzi czas :devil:
maxxx pisze:Ale dziÂś krawat zaÂłoÂżyc musiaÂł :aniol: Jego czesto dajÂą w takim komercyjnym okresie-np. wakacyjnym jak teraz :>
W Poranku rzuciÂło mi siĂŞ w oczy,Âże co serwis mĂłwi "DzieĂą dobry" :aniol:
Grzeczny miÂły,kulturalny :brawa: Bo w sumie nikt tak nie mĂłwi co serwis :cicho:
Np taka Joasia to myÂśli,Âże jak siĂŞ o 7 przywita to juÂż do samego koĂąca ktoÂś z NiÂą spĂŞdzi czas :devil:
Krzysiu jakbyÂś zechciaÂł mieĂŚ pozytywny wpÂływ na JoasiĂŞ to my byÂśmy byli bardzo wdziĂŞczni :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
ÂŻeby byÂła taka kulturalna jak ty :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
¯wróÌ jej uwagê czy coœ takiego :rydzyk: