Wiecie, Âże wÂłosy potrafiÂą sterowaĂŚ moim nastrojem?

Agatka bez grzywki nastraja mnie jeszcze wiĂŞkszym optymizmem
:o Agatka bawiÂła siĂŞ rano w Sherlock'a Holmes'a :> - bingo! WiedziaÂłem, Âże czyjÂś strĂłj ten jej nowy pÂłaszczyk mi przypomina

Jeszcze tylko kapelusik, fajka ... auuuu ... aÂłaaa :devil: TeÂż uwaÂżam, Âże to tak nieÂładnie wagarowiczom deptaĂŚ po piĂŞtach :nie: I to jeszcze w towarzystwie wrogiego oddziaÂłu

Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieĂą ... ZupeÂłnie jakby sama we wczeÂśniutkiej mÂłodoÂści na wagary nie chodziÂła ...

x: A moÂże wÂłaÂśnie nie chodziÂła

Na pewno nie chodziÂła i stÂąd dzisiejszy temat i gnĂŞbienie nieuczciwych uczniakĂłw :aniol:
Panowie, wspaniaÂła robota

WidzĂŞ, Âże piĂŞkne widoki sprawiÂły, Âże i spore nerwy dziÂś staÂły siĂŞ Waszym udziaÂłem :/ Tak to juÂż jest, Âże dla piĂŞkna trzeba cierpieĂŚ

Bardzo uniwersalnym okazuje siĂŞ byĂŚ to porzekadÂło

Tylko, ¿e mimo i¿ na dworzu dziœ doœÌ ch³odno, mi zrobi³o siê duszno na widok bardzo szczelnie ubranej pani redaktor
marcinkowsky pisze:Uffff
[mnĂłstwo piĂŞknych obrazkĂłw :szalony: ]
W relacji sama Agatka poinformowa³a m¹ ciekawoœÌ, ¿e wieloktornie o tym szpitalu informowali

Ufffff ... chyba sÂłyszaÂłem jak gÂłaz spada Ci z serca

A mo¿e to g³az z mojego serca tak gruchn¹³

, kiedy okaza³o siê, ¿e zd¹¿y³em na koùcówkê pierwszej czêœci raportu, a tym samym na relacjê Agatki, która by³a dla mnie nie lada zaskoczeniem :o No proszê, jak nam skrzywiono ostatnimi czasy psychikê :? To, co dla nas powinno byÌ chlebem powszednim, jest dla nas ... nie lada zaskoczeniem - zwrócê siê chyba do tvn'u po odszkodowanie :devil:
A tak w ogĂłle, to ja nie pojmujĂŞ, jak Al mĂłgÂł tak ciebie marcinkowsky szantaÂżowaĂŚ :> WykonaÂłeÂś, wÂłaÂściwie to razem z obieÂżyÂświatem wykonaliÂście tak ogromny kawaÂł dobrej roboty, iÂż w Âżadnej Galerii Sztuk PiĂŞknych na podobne, bÂądÂź zbliÂżone dzieÂła trudno natrafiĂŚ

Ale tak to ju¿ jest, ¿e prawdziwy i wielki twórca odchodzi w sile wieku, by nie odnotowywaÌ póŸniejszych spadków formy

Nie bierz sobie tego wszystkiego do serca
ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatki jĂŞzyka uczepiÂła siĂŞ ostatnio fraza: ''tak naprawdĂŞ'' :mhm: Gdybym miaÂł zÂłoÂśliwÂą naturĂŞ, to zliczyÂłbym, ile razy powiedziaÂła ''tak naprawdĂŞ'' w raportowej relacji :spiewa: Ale wiecie, Âże nie mam takiej natury :aniol:
Tak naprawdĂŞ, to pani redaktor jest bardzo piĂŞknÂą i utalentowanÂą dziennikarkÂą - nawet podoba mi siĂŞ ta fraza
Tylko nie pozwalajcie Blackowi projektowaĂŚ mundurkĂłw bo Agatki w ogĂłle nie bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ
Co znaczy, Âże co :> Ja miaÂłbym ''stworzyĂŚ'' rzeczy nie do noszenia? :? Wypraszam sobie

do tej pory myÂślaÂłem, Âże ten co wymyÂśliÂł marynary dla kobiet ... aaaa! zaraz, zaraz

Tobie o sk¹poœÌ mundurka zapewne siê rozchodzi³o?

Ano, jak o to, to mĂłgÂłbyÂś na mnie i mojÂą wenĂŞ liczyĂŚ

W pierwszej kolejnoœci, gdybym zdoby³ uprawnienia :] , zaj¹³bym siê tymi dostêpnymi marynarami

¯ywot ich by³by krótki :spiewa: Do czasu wejœcia na wizji Nie by³oby ju¿ po nich œladu, a póŸniej ... a póŸniej to ju¿ tylko nale¿a³yby do czarnych kart historii mody :devil:
Spojrzenie przepeÂłnione spokojem, rzeczywiÂście urzeka i aÂż Âświdruje na wylot

Ale nie tylko spojrzenie - Agatta wprost urzeka swÂą bÂłyskotliwoÂściÂą i starannoÂściÂą przygotowania

PiĂŞkno syci oczy, sÂłodycz usposobienia oczarowuje duszĂŞ

I tak non stop
[ Dodano: PiÂą Maj 18, 2007 5:18 pm ]
Chcia³em jeszcze s³ówko napisaÌ o tej per³owej szmince, która przyozdabia usta Agatki, ale mo¿e lepiej nie ... :rozglada:

, bo czas 15 minut edycji ju¿ min¹³ :hmm: :spiewa: A jakbym co g³upiego napisa³, to póŸniej bym mia³ wyrzuty ... czynione :devil: