CzeœÌ i czo³em

Pytacie, sk¹d siê wzi¹³em Jestem weso³y Jacek i mam dziœ wyœmienity nastrój, ale strasznie ma³o czasu i spieszyÌ siê muszê, aby rozwin¹Ì prêdkoœÌ przynajmniej zbli¿on¹ do F-16 :devil: Mam nadziejê, ¿e siê przy okazji nie roztrzaskam :devil:
Nikt z Was nie potrzebowaÂł dziÂś pomocy medycznej?

WnioskujĂŞ po liÂście i liczbie obecnych

Dobrze, ÂżeÂśmy w komplecie :rydzyk:
DÂżastina dziĂŞki za nagrania :buzi: I proszĂŞ o jeszcze

ChÂłopaki, dziĂŞki za capsy ... wirtualne podanie dÂłoni w geÂście wdziĂŞcznoÂści
Sam miaÂłem nadziejĂŞ na coÂśik w raporcie, ale speÂłnienia nadziei siĂŞ nie doczekaÂłem i wyszÂło na to, Âże sprawdziÂło siĂŞ porzekadÂło o Nadziei-matce
..Agatka zaczyna mówiÌ nie wychylaj¹c siê na boki a dopiero póŸniej zaczyna balansowaÌ na krawêdzi kadru
Nie musimy wobec tego poszukiwaÌ po³¹czenia elementów specyficznych i jednostkowych z elementami wspólnymi - mamy wszystko na tacy

Na cacy - jak mawia moja chrzeÂśniaczka

No wiêc postawa i obraz dope³niany wnikliwym i enigmatycznym spojrzeniem, na widok którego nie wiem, czy rumieniÌ siê, czy chowaÌ pod stó³?

A raczej nie wiem, czy nie zrobiĂŚ i tego, i tego

No, ale póŸniej dochodzê do wniosku, ¿e z tej perspektywy, to w ogóle nie bêdzie mnie peszy³o to spojrzenie, wiêc jakoœ œwiat biegnie do przodu
A o czym to ja ... :mhm: A!

Wnikliwe spojrzenie (dos³owne i przenoœne) w najg³êbsze pok³ady spo³ecznej patologii, ¿e tak to nazwê

wydobywa moje psychologiczne (nie)subtelnoÂści tak przejrzyÂście, Âże chyba zarumieniÂłem siĂŞ i jednoczeÂśnie zaraz schowam pod biurko - jednak

Czasami mam wraÂżenie, Âże Agatka bada widza i wie, co dzieje siĂŞ po drugiej stronie - aÂż mi ciarki przeszÂły po plecach
Okay

Marynara i ogĂłlnie outfit do zaakceptowania :brawa: CieszĂŞ siĂŞ z powrotu biaÂłej marynary

Nawet lekko mi to przyszÂło

Tylko gorÂąco mi siĂŞ zrobiÂło znowuÂż - nie wiem, czy to z powodu myÂśli, czy szczelnoÂści ubioru ... Agatki?
MoÂże na koniec jakie Âżyczenie?
W najbliÂższym czasie chciaÂłbym zobaczyĂŚ jak Agatka pokazuje wÂłasne niekontrolowane oblicze - intuicja mi podpowiada, Âże ta niekontrolowana Agatka, rozÂłoÂżyÂłaby tĂŞ kontrolowanÂą na Âłopatki ... :spiewa: