Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze: ..bo dzis mimo Âże jest wile redakcji i reporterĂłw w pracy to po Poznaniu ani Âśladu ;(
:> Jak to ani Âśladu, dwoje dziÂś widziaÂłam na wizji :roll: Tylko naszej Agatki brak :roll:
..tylko Âżeby nie wyglÂądaÂł ten tydzieĂą tak ubogo w relacje jak zeszÂły :hmm:
.ale któ¿ to mo¿e wiedzieÌ :roll:
OgĂłlnopolski strajk lekarzy od jutra siĂŞ rozpoczyna :mhm: DziÂś kolega o wielkopolskich placĂłwkach opowiadaÂł, jutro moÂże odda gÂłos koleÂżance :rozglada: Jak wiemy tematy szpitalne trzymajÂą siĂŞ naszej ulubienicy - czekajmy zatem :rydzyk: :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze::> Jak to ani Âśladu, dwoje dziÂś widziaÂłam na wizji :roll: Tylko naszej Agatki brak :roll:
..o kurde :xx:
..to musiaÂłem coÂś przeoczyĂŚ :spiewa:
OgĂłlnopolski strajk lekarzy od jutra siĂŞ rozpoczyna :mhm: DziÂś kolega o wielkopolskich placĂłwkach opowiadaÂł, jutro moÂże odda gÂłos koleÂżance :rozglada: Jak wiemy tematy szpitalne trzymajÂą siĂŞ naszej ulubienicy - czekajmy zatem :rydzyk: :rozglada:
..wiemy o tym ale twoje przewidywania siĂŞ nie sprawdziÂły :/
..oczekiwanie na niewiele siĂŞ zdaÂło bo nie tylko nie ma Agatki ale w ogĂłle nie ma Poznania..Wielkopolski.. ;(

..a niemal pewny byÂłem i utwierdzony w przekonaniu Âże Agatka pojedzie np. do Gorzowa :neutral:

..jak widaĂŚ nie zgraliÂśmy siĂŞ z pomysÂłami tvn24 :/

[ Dodano: Pon Maj 21, 2007 10:32 am ]
..im dÂłuÂżej patrzĂŞ w telewizor tym bardziej nie rozumiem czym sugeruje siĂŞ tvn24 chowajÂąc przed nami AgatkĂŞ :roll:
..proszĂŞ niech ktoÂś mi to wytÂłumaczy: jasno..sensownie..i w miarĂŞ zwiĂŞÂźle :rydzyk:

..myÂślaÂłem jeszcze do wczoraj Âże bardziej nie rozumieĂŚ juÂż nie mogĂŞ :>
..ale dzis ju¿ wiem w jakim wielkim b³êdzie by³em :uau:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Œpieszê jak tylko mogê donieœÌ Wam Agatkê :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Œpieszê jak tylko mogê donieœÌ Wam Agatkê :tanczy:
Och :D Wow :D A czymÂże sobie zasÂłuÂżyliÂśmy na tak zacne odwiedziny :o :lol2: Ach ;) My niczym :D Wszystko zasÂługa F-16 :D

Agatta nie przewidziana do tematów medycznych :> A to dziwne :> Na szczêœcie, kiedy coœ zadzieje siê wokó³ tych drogich maszyn, to Tvn24 ³apie haczyk :tanczy:

Przed chwileczkÂą wszedÂłem do domu i zanosi siĂŞ na to, Âże do wieczora z niego nie wyjdĂŞ :lol2: Nie, nie, nie :lol2: nie ze wzglĂŞdu na upaÂł... :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..aleÂż jest medyczny temacik :D
..i dobrze bo juÂż myÂślaÂłem Âże Wlkp. nie strajkuje :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..Agatka skacze z tematu na temat z wÂłaÂściwÂąsobie gracjÂą 8)
..maxxx - dziĂŞki za krzesinowe capsy :lol2:
..i wreszcie ma bardzo ÂładnÂą marynarĂŞ :)
maxxx

Post autor: maxxx »

..Agatka skacze z tematu na temat z wÂłaÂściwÂąsobie gracjÂą
..i wreszcie ma bardzo ÂładnÂą marynarĂŞ
W sumie to byÂło wielce prawdopodobne,Âże wreszcie siĂŞ zajmie tym tematem :aniol:
A marynara faktycznie wporzÂądku :lol2:
Agatka w wersji Black&White :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Agatka czêsto ma g³owe przekrêcon¹ w ró¿ne strony :aniol: Fajnie to wygl¹da.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A teraz koniec tego dobrego.Jak polecÂą konferencjĂŞ..to siĂŞ zatrzymajÂą tak oo na koniec DnÂŻ :nie: :nie:

[ Dodano: Pon Maj 21, 2007 1:32 pm ]
..maxxx - dziĂŞki za krzesinowe capsy

ProszĂŞ :aniol: Dobrze,Âże ze studia nadawaÂła skoro tam byÂło tak niebezpicznie :lol2:

[ Dodano: Pon Maj 21, 2007 1:47 pm ]
DÂżastina-mamy tyle samo postĂłw tak akurat zauwaÂżyÂłem.Sorry,Âże nie na temat :aniol:
WiĂŞc przybij piÂątke :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:W sumie to byÂło wielce prawdopodobne,Âże wreszcie siĂŞ zajmie tym tematem :aniol:
Na zdrowy rozs¹dek... :D Którego to definicja nie wszystkim jest znana :spiewa: Nie bêdê sypa³ nazwiskami i funkcjami :D Ale ile¿ to razy wydawa³o nam - zdroworozs¹dkowo patrz¹cym, ¿e ju¿ jesteœmy o krok od relacji, a rzeczywistoœÌ okazywa³a siê byÌ zupe³nie inn¹ i mniej kolorow¹ :neutral:
Agatka w wersji Black&White :tanczy: :tanczy: :tanczy:
ChoĂŚ i obraz czarno-biaÂły miewa czĂŞsto odcieĂą optymizmu :lol2: Wszystko zaleÂży od okolicznoÂści towarzyszÂących :tanczy: Agatta ''okolicznoÂściÂą'' moÂże byĂŚ tylko optymistycznÂą :lol2:
To taki znak rozpoznawczy :D WyobraÂżasz sobie, Âże gaÂśnie ÂświatÂło i widaĂŚ tylko kontur postaci? :lol2: Rozpoznasz trafnie w pierwszej sekundzie o jakÂą postaĂŚ siĂŞ rozchodzi :lol2:
A teraz koniec tego dobrego.Jak polecÂą konferencjĂŞ..to siĂŞ zatrzymajÂą tak oo na koniec DnÂŻ :nie: :nie:
Sta³o siê. Lekko po konferencjach dn¿ ruszy³ z kopyta, po to tylko, ¿eby potkn¹Ì siê o kolejn¹ konferencjê :hmm:
ProszĂŞ :aniol: Dobrze,Âże ze studia nadawaÂła skoro tam byÂło tak niebezpicznie :lol2:
Ktoœ jednak o materia³ filmowy zabiegaÌ musia³ :rozglada: Mo¿e tu upatrywaÌ nale¿y póŸnego dzisiejszego pojawienia siê Agatty :mhm: Zawód dziennikarza zawodem podwy¿szonego ryzyka :neutral: Dobrze, ¿e zwykle kamery z ekip¹ zjawiaj¹ siê po fakcie :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:
..Agatka skacze z tematu na temat z wÂłaÂściwÂąsobie gracjÂą
..i wreszcie ma bardzo ÂładnÂą marynarĂŞ
W sumie to byÂło wielce prawdopodobne,Âże wreszcie siĂŞ zajmie tym tematem :aniol:
A marynara faktycznie wporzÂądku :lol2:
..no niby tak :D
..ale jak tak czekaÂłem..czekaÂłem..i czekaÂłem a Agatki nie byÂło..nie byÂło..i nie byÂło to juÂż w to prawdopodobieĂąstwo zwÂątpiÂłem :cicho:
To taki znak rozpoznawczy :D WyobraÂżasz sobie, Âże gaÂśnie ÂświatÂło i widaĂŚ tylko kontur postaci? :lol2: Rozpoznasz trafnie w pierwszej sekundzie o jakÂą postaĂŚ siĂŞ rozchodzi :lol2:
..to chyba odruch niekontrolowany :D
..Agatka zaczyna mówiÌ nie wychylaj¹c siê na boki a dopiero póŸniej zaczyna balansowaÌ na krawêdzi kadru :lol2:
..sÂłodkie to jest :P

.a tak w ogĂłle to chciaÂłem napisaĂŚ Âże dwie relacje mi nie wystarczÂą :ban:
..wiĂŞcej..wiĂŞcej.. wiĂŞcej :ban:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

CzeœÌ i czo³em :lol2: Pytacie, sk¹d siê wzi¹³em Jestem weso³y Jacek i mam dziœ wyœmienity nastrój, ale strasznie ma³o czasu i spieszyÌ siê muszê, aby rozwin¹Ì prêdkoœÌ przynajmniej zbli¿on¹ do F-16 :devil: Mam nadziejê, ¿e siê przy okazji nie roztrzaskam :devil:

Nikt z Was nie potrzebowaÂł dziÂś pomocy medycznej? :D WnioskujĂŞ po liÂście i liczbie obecnych :lol2: Dobrze, ÂżeÂśmy w komplecie :rydzyk:

DÂżastina dziĂŞki za nagrania :buzi: I proszĂŞ o jeszcze :lol2: ChÂłopaki, dziĂŞki za capsy ... wirtualne podanie dÂłoni w geÂście wdziĂŞcznoÂści :lol2:

Sam miaÂłem nadziejĂŞ na coÂśik w raporcie, ale speÂłnienia nadziei siĂŞ nie doczekaÂłem i wyszÂło na to, Âże sprawdziÂło siĂŞ porzekadÂło o Nadziei-matce Obrazek
..Agatka zaczyna mówiÌ nie wychylaj¹c siê na boki a dopiero póŸniej zaczyna balansowaÌ na krawêdzi kadru :lol2:
Nie musimy wobec tego poszukiwaÌ po³¹czenia elementów specyficznych i jednostkowych z elementami wspólnymi - mamy wszystko na tacy :lol: Na cacy - jak mawia moja chrzeœniaczka :P No wiêc postawa i obraz dope³niany wnikliwym i enigmatycznym spojrzeniem, na widok którego nie wiem, czy rumieniÌ siê, czy chowaÌ pod stó³? :D A raczej nie wiem, czy nie zrobiÌ i tego, i tego :lol2: No, ale póŸniej dochodzê do wniosku, ¿e z tej perspektywy, to w ogóle nie bêdzie mnie peszy³o to spojrzenie, wiêc jakoœ œwiat biegnie do przodu :lol:
A o czym to ja ... :mhm: A! :D Wnikliwe spojrzenie (dos³owne i przenoœne) w najg³êbsze pok³ady spo³ecznej patologii, ¿e tak to nazwê :D wydobywa moje psychologiczne (nie)subtelnoœci tak przejrzyœcie, ¿e chyba zarumieni³em siê i jednoczeœnie zaraz schowam pod biurko - jednak :red: Czasami mam wra¿enie, ¿e Agatka bada widza i wie, co dzieje siê po drugiej stronie - a¿ mi ciarki przesz³y po plecach :lol2:

Okay :lol2: Marynara i ogĂłlnie outfit do zaakceptowania :brawa: CieszĂŞ siĂŞ z powrotu biaÂłej marynary :D Nawet lekko mi to przyszÂło :D Tylko gorÂąco mi siĂŞ zrobiÂło znowuÂż - nie wiem, czy to z powodu myÂśli, czy szczelnoÂści ubioru ... Agatki? :lol2:

MoÂże na koniec jakie Âżyczenie? :D
W najbliÂższym czasie chciaÂłbym zobaczyĂŚ jak Agatka pokazuje wÂłasne niekontrolowane oblicze - intuicja mi podpowiada, Âże ta niekontrolowana Agatka, rozÂłoÂżyÂłaby tĂŞ kontrolowanÂą na Âłopatki ... :spiewa: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Ktoœ jednak o materia³ filmowy zabiegaÌ musia³ :rozglada: Mo¿e tu upatrywaÌ nale¿y póŸnego dzisiejszego pojawienia siê Agatty :mhm: Zawód dziennikarza zawodem podwy¿szonego ryzyka :neutral: Dobrze, ¿e zwykle kamery z ekip¹ zjawiaj¹ siê po fakcie :spiewa:

W³aœnie relacjê od tego Agatka zaczê³a, ¿e wyjaœni³a, ¿e wlaœnie wracaja z tego miejsca, w którym rzekomo mialo dojœÌ do tego wypadku :]

Zatrwo¿y³em siê w obawie, ¿e na t¹ œliczn¹ g³owê moglo spaœÌ tyle kilo z³omu :neutral:

Poza tym od razu widzialem te pozrywane linie energetyczne :( Na szczĂŞÂście Agatka mnie uspokoiÂła i od razu powiedziaÂła, Âże energetyka usunĂŞÂła szkody i nie ma juÂż po nich Âśladu :rydzyk:

Zostaly tylko zeznania rozemocjonowanych ÂświadkĂłw, ktĂłre pozbieraÂła Agatka.

Czasami lepiej nie wiedzieĂŚ, co porabia osoba, na ktĂłrej dobru ci zaleÂży :spiewa:

Ale kiedy widzia³em, ¿e siedzi ju¿ sobie w studio, to odetchn¹³em z ulg¹ :rydzyk:

Tego nie macie, a ja mam wiĂŞc siĂŞ dziele :tanczy:

Obrazek Obrazek

.a tak w ogĂłle to chciaÂłem napisaĂŚ Âże dwie relacje mi nie wystarczÂą :ban:

W dodatku takie krĂłciutkie ;( Nie mogÂłaby to Agatka jeszcze chociaÂż z minuty pogadaĂŚ? :spiewa:
WspomnieĂŚ jak to mieszkaĂący juÂż od poczÂątku protestowali jak tylko pojawiÂła siĂŞ myÂśl o przyprowadzeniu F-16 :neutral: ? A w relacji o strajku zamiast mĂłwiĂŚ Âże sytuacja w Wielkopolsce wyglÂąda tak jak w caÂłej Polsce nie mogÂła to zabraĂŚ siĂŞ za przedstwianie sytuacji we wszystkich wielkopolskich placowkach :rozglada: ?

Wysz³oby z pó³ godziny d³u¿ej :spiewa: A ona pó³torej minuty i myk z wizji ;(

Rozumem, gdyby chociaÂż te relacje moÂżna byÂło liczyĂŚ na wszystkich naszych palcach rÂąk razem wziĂŞtych :hyh: Nie wiem jak wy, ale ja mam piĂŞĂŚ palĂłw u jednej rĂŞki wiĂŞc nie potrzebujĂŞ waszych by zliczyĂŚ dzisiejsze relacje :hyh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Ktoœ jednak o materia³ filmowy zabiegaÌ musia³ :rozglada: Mo¿e tu upatrywaÌ nale¿y póŸnego dzisiejszego pojawienia siê Agatty :mhm: Zawód dziennikarza zawodem podwy¿szonego ryzyka :neutral: Dobrze, ¿e zwykle kamery z ekip¹ zjawiaj¹ siê po fakcie :spiewa:

W³aœnie relacjê od tego Agatka zaczê³a, ¿e wyjaœni³a, ¿e wlaœnie wracaja z tego miejsca, w którym rzekomo mialo dojœÌ do tego wypadku :]
Ojej :shock: WiĂŞc jednak Agatta byÂła na terenie lotniska? :lol: :lol:
W dodatku takie krĂłciutkie ;( Nie mogÂłaby to Agatka jeszcze chociaÂż z minuty pogadaĂŚ? :spiewa:
Tak na dobr¹ sprawê, to nigdy nie bêd¹ te relacje wystarczaj¹co d³ugimi :lol2: Trudno oto, by trwa³y bez przerwy ;) ChoÌ wartoby siê zastanowiÌ nad ustanowieniem jakiegoœ rekordu :> Byle nie rekordu krótkoœci trwania relacji :stop: To wa³kujemy doœÌ czêsto :stop:
Rozumem, gdyby chociaÂż te relacje moÂżna byÂło liczyĂŚ na wszystkich naszych palcach rÂąk razem wziĂŞtych :hyh: Nie wiem jak wy, ale ja mam piĂŞĂŚ palĂłw u jednej rĂŞki wiĂŞc nie potrzebujĂŞ waszych by zliczyĂŚ dzisiejsze relacje :hyh:
Ja mam komplet palcĂłw :D MogĂŞ juÂż ÂśmiaÂło oferowaĂŚ na liczenie relacji w przyszÂłoÂści :D
Black Jack '62 pisze:MoÂże na koniec jakie Âżyczenie? :D
W najbliÂższym czasie chciaÂłbym zobaczyĂŚ jak Agatka pokazuje wÂłasne niekontrolowane oblicze - intuicja mi podpowiada, Âże ta niekontrolowana Agatka, rozÂłoÂżyÂłaby tĂŞ kontrolowanÂą na Âłopatki ... :spiewa: :lol:
Tak myœlisz :> sk¹d ta pewnoœÌ, ¿e Agatta w ogóle kiedykolwiek w takie niekontrolowane stany popada :> Trudno mi to sobie wyobraziÌ, ale popatrzeÌ by³oby mi³o... nader mi³o - ot, tak dla odmiany :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Ojej :shock: WiĂŞc jednak Agatta byÂła na terenie lotniska? :lol: :lol:

nie bardzo rozumiem co w tym takiego Âśmiesznego :> :mhm:

PrzecieÂż pisaÂłem o trwodze, lĂŞku o bezpieczeĂąstwo Agatki :> A ty zresztÂą teÂż coÂś w podobie :>

A Agatka byÂła w pobliÂżu Krzesin, na pobliskich osiedlach gdzie zajÂście miaÂło mieĂŚ miejsce .
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 maja 2007, 18:04 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Ojej :shock: WiĂŞc jednak Agatta byÂła na terenie lotniska? :lol: :lol:

nie bardzo rozumiem co w tym takiego Âśmiesznego :> :mhm:

PrzecieÂż pisaÂłem o trwodze, lĂŞku o bezpieczeĂąstwo Agatki :> A ty zresztÂą teÂż coÂś w podobie :>
Masz racjĂŞ - gÂłupio zareagowaÂłem :spiewa:
Taki dziwny i pusty Âśmiech mnie naszedÂł, kiedy o tym pobycie Agatty na lotnisku sobie pomyÂślaÂłem :rozglada: Nie ma o czym pisaĂŚ, skoĂączmy juÂż ten temat i cieszmy siĂŞ, Âże dzieĂą chyli siĂŞ ku zachodowi, a jutro wstanie nowy, moÂże caÂłkiem lepszy... :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Ojej :shock: WiĂŞc jednak Agatta byÂła na terenie lotniska? :lol: :lol:
..Al :>
..chyba nie chodziÂło Ci o sygnaturkĂŞ Blacka 'Teren lotniska - wstĂŞp wzbroniony' :> :xx:

..i ktoÂś napisaÂł Âże Al jest z nas najbardziej zrĂłwnowaÂżony :rozglada:
..czy to nie byÂłem ja przypadkiem :rozglada:
..jeÂśli tak to odwoÂłujĂŞ :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Obi, nie czyĂą wyrzutĂłw Alchemikowi, a czy to jego wina :rozglÂąda: My juÂż dobrze wiemy kto za tym stoi :rozglÂąda: Gdyby jednak ktoÂś nie wiedziaÂł to przypomnĂŞ :rozglÂąda: Black Jackiem go nazywajÂą :rozglÂąda:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:OgĂłlnopolski strajk lekarzy od jutra siĂŞ rozpoczyna :mhm: DziÂś kolega o wielkopolskich placĂłwkach opowiadaÂł, jutro moÂże odda gÂłos koleÂżance :rozglada: Jak wiemy tematy szpitalne trzymajÂą siĂŞ naszej ulubienicy - czekajmy zatem :rydzyk: :rozglada:
..wiemy o tym ale twoje przewidywania siĂŞ nie sprawdziÂły :/
:> Jak mogÂłeÂś zwÂątpiĂŚ w moje przewidywania :uhh: ChoĂŚ przyznaĂŚ muszĂŞ, Âże na wiĂŞcej relacji liczyÂłam :uhh:
Black Jack '62 pisze:DÂżastina dziĂŞki za nagrania :buzi: I proszĂŞ o jeszcze :lol2:
:> Podaj mi choĂŚ jeden powĂłd, dla ktĂłrego miaÂłabym speÂłniĂŚ TwojÂą, WesoÂły Jacku :lol2: proÂśbĂŞ :rozglada: Aaaaa, nie bĂŞdĂŞ taka niedobra :rozglada: zwÂłaszcza, Âże to nie o Ciebie tutaj chodzi :rozglada: :arrow:
http://www.savefile.com/files/739986
http://www.savefile.com/files/740081
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ