[TVN7] Big Brother

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

cfc_champion pisze:Nie bĂŞdĂŞ parafrazowaÂł niepotwierdzonych ÂźrĂłdeÂł, ale ja sÂłyszaÂłem, ze to juÂż pewne - poza tym pomyÂśl logicznie :)
A gdzie tak s³ysza³eœ? :) Jesli mo¿na wiedzieÌ. Tak wiem, logika mówi ju¿ doœÌ, ale Piotr Walter w wywiadzie dla "Gazety Prawnej" powiedzia³: a jesieni¹ nie wykluczamy szóstej. Wiec wszystko mo¿e siê zdarzyÌ. :)
cfc_champion pisze:Âże jeÂśli chodzi o Big Brothera to tylko w TVN, a nie w Polsacie - to TVN pierwszy miaÂł Big Brothera i to On powinien mieĂŚ go dalej,
Tak TVN powinien mieĂŚ "BB", ale jeÂśli z ich strony nie ma Âżadnego zainteresowania to po co ten format ma na marne "leÂżeĂŚ"? Niech inna stacja odkupi i zrobi nowÂą edycjĂŞ. :] Tylko nie podobnÂą do belgijskiej i nie z gwiazdami.
cfc_champion pisze:Co do ramĂłwki TVN'u - wieczorna jest naprawdĂŞ bardzo mocna - przyznajĂŞ - ale Big Brother mĂłgÂłby jÂą tylko jeszcze bardziej umocniĂŚ.
MoÂżliwe, tak samo jak to, Âże mĂłgÂłby obniÂżyĂŚ wyniki TVN w tym czasie. Nie ma sensu nad tym siĂŞ zastanawiaĂŚ, bo ten "problem" rozwiÂązaÂłoby wprowadzenie "BB" i porĂłwnanie. :)

TeÂż czekam aÂż TVN wprowadzi jakiÂś teleturniej. :? Taka stacja jak TVN powinna mieĂŚ dobry program tego typu, a nie jakieÂś kiepskie Call-TV. :roll:
podmark pisze:Chyba szĂłstÂą :) . SiĂłdma nigdy nie powstaÂła.
No tak, sorry za b³¹d. :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

ja teÂż jestem za Âżeby TVn znĂłw wyprodukowaÂł nowy teleturniej niekoniecznie nowa edycje milionerĂłw ale jakiÂś nowy brak mi tego np. najsÂłabsze ogniwo z Kazia SzczukÂą.

mam nadzieje , ze nie bedzie 6 edycji TzG wrr....to jest ju¿ strasznie nudne a BB móg³by lecieÌ zamiast TzG napewno mia³ by spor¹ ogl¹dalnoœÌ
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Memory pisze:BB móg³by lecieÌ zamiast TzG napewno mia³ by spor¹ ogl¹dalnoœÌ
Ró¿nica jest taka, ¿e TzG jest emitowany w cyklu tygodniowym, a BB potrzebuje wiêcej czasu w ramówce (codzienne wydania g³ówne, extra, no i Ring). W11 w³adze TVN sie nie pozbêd¹, prêdzej by usunêli Detektywów i w to miejsce daliby BB.

WÂłaÂściwie to to gdybanie moÂżemy sobie darowaĂŚ. TVN nie wrĂłci do formatu "Big Brother".
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

„Big Brother” wraca do polskiej telewizji

Po blisko piĂŞciu latach przerwy na antenĂŞ polskiej stacji telewizyjnej wraca reality – show „Big Brother”. JuÂż na poczÂątku wrzeÂśnia emisjĂŞ nowej serii programu – pod nazwÂą „Big Brother 4.1” – rozpocznie kanaÂł TV4.

W czwartek porozumienie w sprawie produkcji nowej edycji „Big rothera” zostaÂło zawarte miĂŞdzy zarzÂądem Polskich MediĂłw (nadawcÂą TV4), a zarzÂądem spó³ki Endemol Polska.

TV4 w oÂświadczeniu rozesÂłanym w piÂątek do mediĂłw poinformowaÂła, Âże emisja programu na antenie CzwĂłrki zaplanowana jest na 2 wrzeÂśnia br. na godz. 20.00.

OgĂłlnopolski casting do programu rozpocznie siĂŞ 2 czerwca br. w Warszawie.

Stacja na razie nie udziela wiĂŞcej informacji o nowej edycji „Big Rothera”.

No ciekawe jak bĂŞdzie oglÂądalnoÂśc tak jak Bar V (czy jaki tam leciaÂł na TV4) to bedzie pewno z jedna edycja 8)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Z chĂŞciÂą zobaczĂŞ... chociaÂż uwaÂżam, Âże powinni daĂŚ tego Big Brothera do Polsatu.
pawell

Te¿ tak uwa¿am, bo do TV 4 trochê szkoda - ma³a ogl¹dalnoœÌ, nie ka¿dy ma dostêp. :) Ale wa¿ne, ¿e bêdê móg³ sobie przypomnieÌ Wielkiego Brata. :D
podmark
Bywalec
Bywalec

Ptr15 pisze:uwaÂżam, Âże powinni daĂŚ tego Big Brothera do Polsatu.
¯eby znowu tutaj ludzie pisali, ¿e Polsat pope³nia plagiat i wykorzystuje popularnoœÌ tego programu wypracowan¹ przez TVN ?

Przecie¿ Polsat nigdy nie rozwa¿a³ nawet mo¿liwoœci przywrócenia na swoj¹ antenê tego programu. A przypominam, ¿e TV 4 to nie jest czêœÌ Polsatu - to (prawie) odrêbna firma.
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

szkoda , Âże nie do TVN mogli by na 10 lecie zroiĂŚ jednÂą edycje :roll:

choĂŚ juÂż ktoÂś pisaÂł , ze nie ma go gdzie wstawiĂŚ w ramĂłwce moÂże zamiast TzG ale TVN z tego show nie zrezygnuj :roll: choĂŚ moÂże taka przerwa dobrze by zrobiÂła.... :mhm:
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
pawell

Memory pisze:choĂŚ juÂż ktoÂś pisaÂł , ze nie ma go gdzie wstawiĂŚ w ramĂłwce moÂże zamiast TzG ale TVN z tego show nie zrezygnuj :roll:
No tak niedziela to na "Ring", a gdzie daĂŚ codzienne wydania? TVN nie zrezygnowaÂłby z "W 11". Ale tu juÂż o tym byÂła mowa i nawet drugi raz mĂłwisz o tym samym...
jamlasica
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: jamlasica »

mysle z BB znow w tvn to nie bylby najlepszy pomysl...ale mogli by to wrzucic w tvn7. swoja droga to chyba najbardziej niedoinwestowana stacja tvnu. szkoda ze nie ida w slady dawnego rtl7.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ja uwaÂżam, Âże realizacja Big Brothera w tvn nie jest juÂż mozliwa. To big brother byÂł motorem rozwoju stacji, ale teraz przy takiej ramĂłwce - nie moÂżna emitowaĂŚ tego programu. TVN7 miaÂłby szanse na emitowanie wielkiego brata, ale zdaje mi siĂŞ , Âże tvn nie chce robiĂŚ sobie sam konkurencji. Ja zawsze twierdziÂłem , Âże jedyna opcja dla big brothera jest taka, Âże w normalne dni program emitowany byÂłby w tvn 7 , a ring i nominacje w tvn i w tvn 7
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Castingi do „BB” teÂż w Londynie

W sobotĂŞ w Warszawie odbĂŞdzie siĂŞ pierwszy casting do nowej edycji „Big Brothera”. Kolejne zaplanowano m.in. w GdaĂąsku, Poznaniu i WrocÂławiu. Po raz pierwszy casting zostanie zorganizowany poza granicami kraju emisji programu – w Londynie.
Pierwszy casting do „Big Brothera” odbĂŞdzie siĂŞ w sobotĂŞ w Warszawie przy ulicy Ludnej 9. PoczÂątek planowany jest na godz. 10, a mogÂą wzi¹Ì w nim udziaÂł jedynie osoby peÂłnoletnie

Kolejne castingi do programu zostanÂą zorganizowane 9 czerwca w GdaĂąsku w klubie studenckim ÂŻak, 16 czerwca w Poznaniu i Katowicach, 23 czerwca we WrocÂławiu i Lublinie.

Aby wzi¹Ì udzia³ w castingu nale¿y wys³aÌ SMS o treœci BB na numer 75550. W odpowiedzi kandydat otrzyma SMS zwrotny z kodem identyfikacyjnym, który jest niezbêdny do wziêcia udzia³u w eliminacjach.

Po raz pierwszy casting do popularnego reality – show odbĂŞdzie siĂŞ rĂłwnieÂż poza granicami kraju. JuÂż 30 czerwca organizatorzy polskiej edycji zawitajÂą do Londynu, aby tam poszukaĂŚ kandydatĂłw do programu.

W Polsce nowÂą edycjĂŞ „Big Brother 4.1” pokaÂże jesieniÂą TV4. EmisjĂŞ pierwszego odcinka zaplanowano na 2 wrzeÂśnia na godz. 20.

Po co casting w Londynie co juÂż w Polsce za maÂło ludzi Âże tam jadÂą szukaĂŚ 8)
jamlasica
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: jamlasica »

Wybierany jest prowadzÂący ”Big Brothera 4.1.” w TV 4
TrwajÂą castingi i rozmowy z kandydatami na prowadzÂących reality show ”Big Brother 4.1.” w TV 4.
WziĂŞli juÂż w nich udziaÂł m.in. Piotr Szwedes, Piotr Zelt i Violetta Najdenowicz (”Fiolka”). Z naszych informacji wynika, Âże rozmowy sÂą prowadzone takÂże z AgnieszkÂą WÂłodarczyk, NataszÂą UrbaĂąskÂą, AnnÂą MuchÂą, Maciejem Stuhrem i MichaÂłem Figurskim. TV 4 rozpocznie emisjĂŞ programu 2 wrzeÂśnia. To czwarta edycja tego reality show, ktĂłry wraca na ekrany po piĂŞcioletniej przerwie. Producentem ”Big Brother” jest Endemol Polska.

http://www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=11409
szynek27
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: szynek27 »

Witam. Jestem nowy a juÂż zadajĂŞ pytania. :P Ale jestem ciekawy co z Milionerami. Z gĂłry dziĂŞki za wszelkie informacje.
podmark
Bywalec
Bywalec

Z "Milionerami" ? Nic :)

O ile informacja w sprawie "Big Brothera" pojawiÂła siĂŞ oficjalnie, to odnoÂśnie "MilionerĂłw" nic nie wiadomo. ZresztÂą, moÂżliwe, Âże po sukcesie BB TV 4 zechce reaktywowaĂŚ kolejne formaty, np. ten teleturniej. ChoĂŚ "Milionerzy" bez UrbaĂąskiego to juÂż nie to samo.
ODPOWIEDZ