Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

AleÂż Agatka odpoczywa od nas :D Mam nadziejĂŞ, Âże nie stroni :uhh: I w tej nadziei nie mogĂŞ doczekaĂŚ siĂŞ jutra :szalony: Ciekawe, czy coÂś specjalnego dla mnie ... znaczy siĂŞ dla nas szykuje :mhm: :D
marcinkowsky pisze:
Ja do ciebie nie ÂżywiĂŞ Âżadnej wielkeij urazy ;) UwaÂżam tylko, Âże jesteÂś ..... no wiesz nadĂŞtym bubkiem :devil: WiĂŞcej chyba nic nie muszĂŞ dodawaĂŚ :lol:
No, w sumie to nie musisz, ale ja i tak Ciê lubiê :) Ale na pewno nie zgodzê siê z opini¹, jak¹ roztaczasz na mój temat :nie: Niech siêinni w tym temacie wypowiedz¹, ¿eby mnie i ciebie próbowaÌ na któr¹œ stronê przeci¹gn¹Ì, a wtedy pomyœlimy, co z tym fantem zrobiÌ? :D
Dalej Black :plus: No kiedy Agatta w koĂącu wyciÂągnie CiĂŞ z szafy :ban:
Abo ja wiem :roll: Ale dopĂłki tego nie zrobi nie ma mowy bym staÂł siĂŞ Waszym, a choĂŚby tylko honorowym przywĂłdcÂą :devil: AleÂście mi schlebili :lol2:
..a na relacjĂŞ podoba mi siĂŞ i zrodziÂł w mojej gÂłowie pomysÂł z okularami sÂłonecznymi 8)
..tak bardzo gwiazdorsko Agatka w nich wyglÂąda 8) 8) 8)
Taaaak :D Jeszcze dorzuciÌ napój ch³odz¹cy ze s³omk¹ :P Jakiœ le¿aczek :) Pla¿owy piasek wokó³ :) Obowi¹zkowy strój bikini ... :D
I jakie wyczucie :brawa: Lot F-16 uchwyci³ pierwszorzêdnie i póŸniejszy rzut na Agattê i tego... pana siedz¹cych przed domem - jak w kinie akcji :brawa: I to nie by³ monta¿, tylko ¿ycie 8)
A propos ¿ycia, F-16 i piêknych kobiet :D Wyobrazi³em sobie, ¿e spêdzam z piêkn¹ kobiet¹, a ¿e to w¹tek Agatki, to wyobra¿am sobie, ¿e z ni¹ :D spêdzam romantyczne popo³udnie :D Trzymamy siê za rêce, spogl¹damy sobie w oczy i ... w pewnym momencie ... szum - œmiga F-16 nam nad g³owami :devil: ... œnie¿enie jak w telewizji widzê zamiast piêknych br¹zowych oczu Agatki :uhh: Ci ludzie z Krzesin, to maj¹ naprawdê przechlapane :hmm: Tylko im wspó³czuÌ, ¿e pobudowali domy w okolicy lotniska wojskowego ;)

Tak mnie jakoœ natchn¹³ do wyobra¿eù ten obrazek dziœ :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

InteresujÂące te Twoje wyobraÂżenia, jak zwykle :lol2:
Alchemik pisze:Dalej Black :plus: No kiedy Agatta w koĂącu wyciÂągnie CiĂŞ z szafy :ban: Bo wyjmuje z tej swojej szafy coraz to ciekawsze wierzchnie odzienie :lol2: Tylko czekaĂŚ, co bĂŞdzie dalej... :lol2:
:mhm: Pewnie nasz Blacky jest zbyt gorÂącym odzieniem na te upalne dni :lol2:
Black Jack '62 pisze: Nie rĂłb mi tego wiĂŞcej :szalony: Nie posyÂłaj linkĂłw do tak wyuzdanych clipĂłw
Eeee, jaki wyuzdany, po wybiegu sobie spacerujÂą :rozglada:
Black Jack '62 pisze:przecieÂż wiesz, Ty juÂż wiesz jak ten tekst i ten obraz, i ta dedykacja - wszystko razem wziĂŞte, podziaÂłaÂły na mojÂą wyobraÂźnie :o :devil:
A skÂąd miaÂłabym to wiedzieĂŚ? :aniol:
Black Jack '62 pisze:A Bryan ten draĂą ma tak uniwersalne teksty dla ... drani :D
I jakim zniewalajÂącym gÂłosem wyÂśpiewane :P
obieÂżyÂświat pisze: ..a ja bym dodaÂł jeszcze do peÂłni szczĂŞÂścia 'prezenterowanie' :spiewa:
Ja teÂż z nadziejÂą i niecierpliwoÂściÂą czekam na to, aÂż AgatkĂŞ za stoÂłem prezenterskim zobaczĂŞ :D
Black Jack '62 pisze:AleÂż Agatka odpoczywa od nas :D Mam nadziejĂŞ, Âże nie stroni :uhh: I w tej nadziei nie mogĂŞ doczekaĂŚ siĂŞ jutra :szalony: Ciekawe, czy coÂś specjalnego dla mnie ... znaczy siĂŞ dla nas szykuje :mhm: :D
Z pewnoÂściÂą mnĂłstwo rewelacyjnych :lol2: letnich relacji :lol2: :rydzyk:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Rany Julek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Agatka w BeÂłchatowie w oczekiwaniu na ew. zwyciĂŞzcĂłw :shock: :shock: :D

Looknijcie jaka kibicka :lol:
SÂłychaĂŚ, Âże zna siĂŞ na rzeczy :brawa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Nie na darmo Agatka wyznaÂła w Poranku, Âże kocha piÂłkĂŞ :lol:
Teraz moÂże mistrza bĂŞdzie witaĂŚ :tanczy:

A jak Âślicznie w tej zieleni siĂŞ prezentuje :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:AleÂż Agatka odpoczywa od nas :D Mam nadziejĂŞ, Âże nie stroni :uhh: I w tej nadziei nie mogĂŞ doczekaĂŚ siĂŞ jutra :szalony: Ciekawe, czy coÂś specjalnego dla mnie ... znaczy siĂŞ dla nas szykuje :mhm: :D
Z pewnoÂściÂą mnĂłstwo rewelacyjnych :lol2: letnich relacji :lol2: :rydzyk:
Ani mnĂłstwo, ani letnich :D Ale w peÂłni do zaakceptowania 8)
Agatka w BeÂłchatowie w oczekiwaniu na ew. zwyciĂŞzcĂłw :shock: :shock: :D
Bardzo dobrze siĂŞ skÂłada :lol2: Agatta moÂże okazaĂŚ siĂŞ nader pomocnÂą :D
SÂą dwa scenariusze :D
JeÂśli chÂłopaki wygrajÂą, to na widok Agatty ucieszÂą siĂŞ podwĂłjnie :D
A jeÂśli przegrajÂą, to Agatta bĂŞdzie widokiem ÂłagodzÂącym bĂłl po poraÂżce :lol2:
Looknijcie jaka kibicka :lol:
A gdzie t-shirt z logo klubu :>
Dzisiaj to mi jest duszno :lol:
Ale dobrze, Âże chociaÂż Agatta miaÂła gdzie przed deszczem siĂŞ schroniĂŚ :spiewa:

CzyÂżby dzieĂą dla fanĂłw Agatty dopiero siĂŞ zaczynaÂł? :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wszystko na to wskazuje Âże siĂŞ zaczyna :jupi:
Ale niestety Agata jest w obozie przegranych ;(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ciekawe,, czy jeszcze bĂŞdzie? :szalony: Jak tak to niech ktoÂś scapsuje :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..o BoÂże :shock:

..jakie ja wczoraj miaÂłem szczĂŞÂście Âże burz wygnaÂła mnie z powrotem do domu :rydzyk: :rydzyk:

..bo¿e wparowa³em sam jak burza i coœ mnie tchnê³o ¿eby w³¹czyÌ tvn24 :rydzyk:
..¿eby w ogóle w³¹czyÌ tv :szalony:

..no i w³¹czam a tam Agatka :jupi:
..w pierwszej chwili nie wiedziaÂłem gdzie jest :uhh:
..myÂślaÂłem Âże jak juÂż to na jakimÂś meczu Lecha :o
..a ona tak daleko do BeÂłchatowa musiaÂła jechaĂŚ :o

..oczywiÂście od razu zastanowiÂłem siĂŞ czy to byÂła pierwsza realacja ale widzĂŞ Âże tak - na szczĂŞÂście dla mnie Âże pierwsza :rydzyk:
..zatrwoÂżyÂłem siĂŞ kiedy Agatka zaczĂŞÂła mĂłwiĂŚ Âże przeszÂła burza nad BeÂłchatowem :uhh:
..ale dodaÂła od razu Âże na szczĂŞÂście niegroÂźna byÂła :rydzyk:

..póŸniej raport wieczorny - widzê ¿e Agatka chyba nie lubi przegrywaÌ :?: ;)
..ech - ale pocieszaÂła kibicĂłw Âże vicemistrzostwo to teÂż mistrzostwo :tanczy:
A jak Âślicznie w tej zieleni siĂŞ prezentuje :szalony:
..jak slicznie :?: :D
..przeÂślicznie :szalony:
Ciekawe,, czy jeszcze bĂŞdzie? :szalony: Jak tak to niech ktoÂś scapsuje :rydzyk:
..i jak byÂło - nie byÂło :?:

..ciekawe co dniem dzisiejszym :?:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

WiĂŞc jednak Agatta - pocieszycielkÂą wczoraj byĂŚ musiaÂła ;) W tej roli teÂż jej do twarzy :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..o BoÂże :shock:

..jakie ja wczoraj miaÂłem szczĂŞÂście Âże burz wygnaÂła mnie z powrotem do domu :rydzyk: :rydzyk:
SzczĂŞÂście ogromne :D MoÂżesz anomaliom byĂŚ szczerze wdziĂŞczny 8)
..oczywiÂście od razu zastanowiÂłem siĂŞ czy to byÂła pierwsza realacja ale widzĂŞ Âże tak - na szczĂŞÂście dla mnie Âże pierwsza :rydzyk:
Pierwsza z dwĂłch - zdecydowanie 8)
..zatrwoÂżyÂłem siĂŞ kiedy Agatka zaczĂŞÂła mĂłwiĂŚ Âże przeszÂła burza nad BeÂłchatowem :uhh:
A odstraszacz burzowy tak daleko wĂłwczas siĂŞ znajdowaÂł :lol2:
Lepper, Samoobrona rozgaszczajÂą siĂŞ w Poznaniu - tylko czekaĂŚ pozostaje na to, co, a kogo dokÂładniej zastaniemy :mhm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ech :/ CzekaÂłem i czekaÂłem, nie byÂło szczĂŞÂścia w telewizji, to poszedÂłem szukaĂŚ gdzie indziej :hmm: Ale nie spodziewaÂłem siĂŞ, Âże szczĂŞÂście wybyÂło do aÂż sÂąsiedniego wojewĂłdztwa :shock:
Ze wzglêdu na stan ³¹czy na odcinku miêdzy województwami nawet zastanawiaÌ siê nie chcê, jakie katusze przechodzi³a Agatka w drodze :hmm: Oj, mam nadziejê, ze chocia¿ klimatyzacjê w firmowym aucie maj¹ :neutral: Jeœli nie, to w przysz³oœci s³u¿ê pomoc¹ - za friko :lol2: W ramach gratyfikacji wystarczy mi jeden ... no mo¿e dwa ... a trzy uœmiechy gwiazdy :lol2:

Co do samych relacji wierzĂŞ Wam na sÂłowo, Âże daÂło siĂŞ poznaĂŚ, iÂż Agatka faktycznie fankÂą futbolu jest 8) ChoĂŚ ona juÂż nie raz pokazaÂła, Âże zna siĂŞ na wszystkim - jak trzeba :)
A odstraszacz burzowy tak daleko wĂłwczas siĂŞ znajdowaÂł :lol2:
Gdybym znajdowaÂł siĂŞ w pobliÂżu, to raczej na odstraszaniu marynary siĂŞ koncentrowaÂł :devil:
Alchemik pisze:WiĂŞc jednak Agatta - pocieszycielkÂą wczoraj byĂŚ musiaÂła ;) W tej roli teÂż jej do twarzy :lol2:
ChÂłopaki z GKS-u jak siĂŞ dowiedzieli, kto na nich czeka w domu, nie myÂśleli o niczym innym jak tylko o tym, aÂżeby jak najszybciej wrĂłciĂŚ :lol:
Lepper, Samoobrona rozgaszczajÂą siĂŞ w Poznaniu - tylko czekaĂŚ pozostaje na to, co, a kogo dokÂładniej zastaniemy :mhm:
W Âżyciu takiego szoku jak dziÂś nie doznaÂłem :lol: To zdarzenie dopiero rozbudziÂło we mnie ogromnÂą trwogĂŞ :devil:
S³yszê jak zapowiadaj¹ ''podró¿'' do Poznania, ju¿ parê sekund do ³¹czenia ... jest ... a w oknie zamiast spodziewanej Agatki pojawia siê Andrew :shock: :shock: :devil: :lol:

No niestety muszĂŞ koĂączyĂŚ, bo nie korzystam ze swojego komputera :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

A jakiego szoku doznaÂłeÂś, kiedy AgattĂŞ na tle wierzy JasnogĂłrskiej zobaczyÂłeÂś? :shock: :shock:
Bo ja do tej pory uwierzyĂŚ nie mogĂŞ, Âże widziaÂłem :D
Có¿ za rotacja - Agattê rozsiewaj¹ po ca³ym kraju :tanczy: :tanczy: Mo¿e i do mojego regionu w koùcu zawita :rydzyk:

Koniecznie taka jak dziÂś - letnia, zwiewna, orzeÂźwiajÂąca :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Masz Ci los :shock: :shock:
Agatka dziÂś juÂż w CzĂŞstochowie :o
Bo ja do tej pory uwierzyĂŚ nie mogĂŞ, Âże widziaÂłem :D
WiĂŞc kto jak nie Agatka :>

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agatka poboÂżna i rozmodlona :rydzyk: A myÂśmy siĂŞ szykowali na SamoobronĂŞ :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Masz Ci los :shock: :shock:
Agatka dziÂś juÂż w CzĂŞstochowie :o

Agatka poboÂżna i rozmodlona :rydzyk:
Czyli nasz anio³ w takim œwiêtym miejscu, a ja mam takie grzeszne myœli :red: Ju¿ nie mieli kogo tam pos³aÌ - ma³o maj¹ lokalnych reporterów :devil: Teraz to ju¿ w ogóle z czyœÌca nie wyjdê :neutral:
MoÂże lepiej nich Agata przywdzieje jakÂą pokutnÂą marynarĂŞ :lol: ÂŻartowaÂłem :D Ale w tÂłum lekarzy modlÂących siĂŞ to lepiej nie wchodzi, bo siĂŞ nie bĂŞdÂą mogli na modlitwie skupiĂŚ :aniol: No to wyjazdowy weekend przytrafiÂł siĂŞ Agatce :D Niech tylko troszczy siĂŞ o siebie w ten upalny dzieĂą :rydzyk:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Czyli nasz anio³ w takim œwiêtym miejscu, a ja mam takie grzeszne myœli :red: Ju¿ nie mieli kogo tam pos³aÌ - ma³o maj¹ lokalnych reporterów :devil: Teraz to ju¿ w ogóle z czyœÌca nie wyjdê :neutral:

Lepiej postaraj siê wyrzuciÌ z siebie wszystko co przewrotne i niezgodne z wol¹ Bo¿¹, bo niewiadomo czy w czyœÌu maj¹ TVN24 :spiewa: A takie anio³ki jak Agatka, to tylko na ziemi mo¿na spotkaÌ :lol:

MoÂże lepiej nich Agata przywdzieje jakÂą pokutnÂą marynarĂŞ :lol:

Nieeeeeee!!! :stop: Od razu moÂże w wĂłr pokutny jÂą odziej :devil: Sam sobie radÂźze swoimi myÂślami a nam zostaw AgatkĂŞ takÂą, jaka jest teraz :aniol:

Ale w tÂłum lekarzy modlÂących siĂŞ to lepiej nie wchodzi, bo siĂŞ nie bĂŞdÂą mogli na modlitwie skupiĂŚ :aniol:

To teÂż bĂŞdzie ich a nie nasz problem :devil:

No to wyjazdowy weekend przytrafiÂł siĂŞ Agatce :D Niech tylko troszczy siĂŞ o siebie w ten upalny dzieĂą :rydzyk:
WÂłasnie! Gdzie nakrycie gÂłowy, gdzie okulary? :o Âżeby pogoda -burza nie pokrzyÂżowaÂła nam i im planĂłw :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Czyli nasz anio³ w takim œwiêtym miejscu, a ja mam takie grzeszne myœli :red: Ju¿ nie mieli kogo tam pos³aÌ - ma³o maj¹ lokalnych reporterów :devil: Teraz to ju¿ w ogóle z czyœÌca nie wyjdê :neutral:
Z dwojga zÂłego lepsze grzeszne, niÂźli obrosÂłe mchem myÂśli ;) Powie racjonalista :cicho: Czy trzeba zastanawiaĂŚ siĂŞ nad tym, co z tego wynika, Âże grzeszysz myÂślami, skoro nikt inny o tym nie wie :cicho: Po co to zauwaÂżaĂŚ i to jeszcze publicznie? :D
Pokusa bowiem nie brudzi czÂłowieka, brudzi nas dopiero rzeczywiste zwrĂłcenie siĂŞ ku zÂłu, choĂŚby tylko myÂślÂą. Ale w tym przypadku o Âżadnym zÂłu mowy byĂŚ nie moÂże :nie:
marcinkowsky pisze:Lepiej postaraj siê wyrzuciÌ z siebie wszystko co przewrotne i niezgodne z wol¹ Bo¿¹, bo niewiadomo czy w czyœÌu maj¹ TVN24 :spiewa: A takie anio³ki jak Agatka, to tylko na ziemi mo¿na spotkaÌ :lol:
Sk¹d taka pewnoœÌ? :lol:
WÂłasnie! Gdzie nakrycie gÂłowy, gdzie okulary? :o Âżeby pogoda -burza nie pokrzyÂżowaÂła nam i im planĂłw :rydzyk:
Ni myÂśli o tym :) Kolejna wspaniaÂła relacja za nami, a Agatta juÂż po rekolekcjach dla lekarzy :D
Wszystko bĂŞdzie dobrze :) UpaÂł jest, ale moÂżna go przetrzymaĂŚ :neutral:

:rydzyk:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ..ja dopiero siĂŞ pozbieraÂłem po szoku :shock: :shock: :shock:

..miaÂło byĂŚ upalnie - jest :neutral:
..miaÂło byĂŚ wyjazdowo - jest :neutral:

..ale tego siĂŞ chyba nikt z nas nie spodziewaÂł :shock:
..jak tam musi byĂŚ gorÂąco :o
..lepiej by do jakiegoÂś sanktuarium nad morzem Ci lekarze pielgrzymowali :lol2:

..Agatka teÂż pielgrzymuje :tanczy:
..juÂż coraz bliÂżej sakntuaruim :D
..wÂłaÂściwie to na miejscu mszy - na bÂłoniach :mhm:
..raz byÂłem - nie pamiĂŞtam :spiewa:
Z dwojga zÂłego lepsze grzeszne, niÂźli obrosÂłe mchem myÂśli ;) Powie racjonalista :cicho: Czy trzeba zastanawiaĂŚ siĂŞ nad tym, co z tego wynika, Âże grzeszysz myÂślami, skoro nikt inny o tym nie wie :cicho: Po co to zauwaÂżaĂŚ i to jeszcze publicznie? :D
Pokusa bowiem nie brudzi czÂłowieka, brudzi nas dopiero rzeczywiste zwrĂłcenie siĂŞ ku zÂłu, choĂŚby tylko myÂślÂą. Ale w tym przypadku o Âżadnym zÂłu mowy byĂŚ nie moÂże :nie:
..czytajÂąc o rozterkach Blacka wielokrotnie znajdujĂŞ potwierdzenie swojego wewnĂŞtrznego dialogu i przestajĂŞ obwiniaĂŚ siĂŞ za swoje 'grzeszne myÂśli' :spiewa: :lol:
WÂłasnie! Gdzie nakrycie gÂłowy, gdzie okulary? :o
..parasoleczka byÂś przydaÂła..wachlarzyk..i wygodne buciki :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ