[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
Za tydzieĂą Magda MoÂłek i Jolanta PieĂąkowska poprowadzÂą 'DzieĂą Dobry TVN' z Krakowa. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ogl¹da³am dziœ DDTVN przez jak¹œ godzinê i odnios³am wra¿enie, ¿e Magdzie Mo³ek powoli prowadzenie programu na wspó³ê z Jolant¹ Pieùkowsk¹ wychodzi bokiem. No mo¿e to trochê przesadozne stwierdzenie, ale w czym rzecz, chodzi o to, ¿e pani Jola praktycznie wogóle nie dopuszcza Magdy do g³osu. Wnikliwy widz pewnie zauwa¿y³, dowidzia³ i dos³ysza³, ¿e w pewnym momencie nawet Madzia z wrodzon¹ sobie klas¹ napomnknê³a z delikatnym sarkazmem parê s³ów o tym ( w trakcie rozmowy z polsk¹ modelk¹ o Nowym Jorku). I tu siê z ni¹ zgadzam
DopuÂście MoÂłek do gÂłosu!! 

TVN po raz kolejny udowadnia, ¿e jest coraz mniej innowacyjna... Przyk³adem tego jest dodanie w "Dzieù Dobry TVN" mo¿liwoœci pozdrawiania swoich bliskich na ekranie, za pomoc¹ smsów. WidaÌ, TVN zobaczy³a, jakie zyski przynosz¹ Polsatowi pozdrowienia emitowane podczas "Jak Oni œpiewaj¹" i sami chcieli dorobiÌ kilka groszy do produkcji najdro¿szego w Polsce morning show. Ale gdzie ta innowacyjnoœÌ ?? Przecie¿ to ju¿ by³o...
Dobrze, ale nie Âżartuj proszĂŞ, Âże to Polsat byÂł tak innowacyjny, bo to TVP co roku w Sylwestra daje takÂą propozycjĂŞ.
A co do TVN, mam nadziejê ¿e czym prêdzej wy³¹cz¹ te ¿a³osne SMSy.
Tak samo powinien zrobiĂŚ Polsat. Takie SMSy w programie typu JoÂŚ wyglÂądajÂą ÂżenujÂąco. WyobraÂżacie sobie coÂś takiego w "TaĂącu z gwiazdami"? Rozumiem raz do roku w Sylwestra, ale nie co tydzieĂą.
Moja opinia tyczy siê i Joœ i DDTVN. Powinno to znikn¹Ì, bo Ÿle to wygl¹da. Wsiowo.
A co do TVN, mam nadziejê ¿e czym prêdzej wy³¹cz¹ te ¿a³osne SMSy.
Tak samo powinien zrobiĂŚ Polsat. Takie SMSy w programie typu JoÂŚ wyglÂądajÂą ÂżenujÂąco. WyobraÂżacie sobie coÂś takiego w "TaĂącu z gwiazdami"? Rozumiem raz do roku w Sylwestra, ale nie co tydzieĂą.
Moja opinia tyczy siê i Joœ i DDTVN. Powinno to znikn¹Ì, bo Ÿle to wygl¹da. Wsiowo.
Zreszt¹ tak zwane "mi³osne SMSy" od widzów - dla nich samych - wyœwietlane by³y na przyk³ad podczas trwania programu "Tylko mi³oœÌ", który realizowano w drugiej po³owie 2002 roku (emisja jesieni¹, przypomnê, ¿e pocz¹tkowo w niedziele, a potem w œrody). Zatem po co "wyskakiwaÌ" z rzekomym brakiem innowacyjnoœci TVN?Marcin pisze:Dobrze, ale nie ¿artuj proszê, ¿e to Polsat by³ tak innowacyjny, bo to TVP co roku w Sylwestra daje tak¹ propozycjê.

Tak czy siak owe "pozdrowienia" nie przeszkadzajÂą mi zupeÂłnie , w ostatniÂą sobotĂŞ nawet ich nie zauwaÂżyÂłem w czasie nadawania przez Polsat "Jak Oni ÂśpiewajÂą". W ten sam dzieĂą, w porannym "DzieĂą Dobry TVN" w oczy rzuciÂło siĂŞ to niesamowicie (wiadomo dlaczego), ale w niedzielĂŞ juÂż byÂło OK.
W ogĂłle to przez poprzednie tygodnie preferujĂŞ duet paĂą w DD TVN, chodzi oczywiÂście o JolĂŞ i MagdĂŞ (ta druga potrafiÂła "zachwyciĂŚ" wczoraj - w wyÂścigu z Romanem Polko, oglÂądajÂący wiedzÂą o co chodzi

Na koniec wyniki oglÂądalnoÂści majowych odcinkĂłw "DzieĂą Dobry TVN" - data emisji: widownia (udziaÂły)

05.05: 0,964 mln (21,10 proc.)
06.05: 1,278 mln (17,88 proc.)
12.05: 0,982 mln (20,22 proc.)
13.05: 1,465 mln (21,69 proc.)
19.05: 0,730 mln (17,29 proc.)
20.05: 1,191 mln (19,26 proc.)
Dane oczywiÂście za AGB Nielsen Media Research

Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 maja 2007, 15:57 przez Kajetan, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja teÂż tak mam.Kajetan pisze:Tak czy siak owe "pozdrowienia" nie przeszkadzajÂą mi zupeÂłnie , w ostatniÂą sobotĂŞ nawet ich nie zauwaÂżyÂłem w czasie nadawania przez Polsat "Jak Oni ÂśpiewajÂą". W ten sam dzieĂą, w porannym "DzieĂą Dobry TVN" w oczy rzuciÂło siĂŞ to niesamowicie (wiadomo dlaczego), ale w niedzielĂŞ juÂż byÂło OK.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Kinga BurzyĂąska, reporterka, to poraÂżka w kaÂżdym calu. Niewielu dziaÂła mi na nerwy tak jak ona. Psuje wszystko, co jej powierzÂą. Spotkanie z Marcinkiewiczem i jeszcze nie powiedziaÂła niczego mÂądrego. CiÂągle dopytywaÂła o to, dlaczego lody ktĂłre wÂłaÂśnie je sÂą najlepsze. SkÂąd oni tĂŞ lalĂŞ wytrzasnĂŞli?!
Czytasz mi w myslach? W³aœnie o tym chcia³em napisac. Ona nie nadaje sie nawet na prowadz¹c¹ programy w tvn gra. Nie umie wogóle rozmawiaÌ. Po licznych wpadkach, gdy rozmawia³a z Del¹giem w stajni - myœla³em, ¿e ja zdejm¹. A tu dalje ona. Z Marcinkiewiczem rozmowa by³a jedynie o lodach. Nawet rodzinny nie umia³a dobrze przedstawiÌ. Ona musi odejœÌ! :?Marcin pisze:Kinga Burzyùska, reporterka, to pora¿ka w ka¿dym calu. Niewielu dzia³a mi na nerwy tak jak ona. Psuje wszystko, co jej powierz¹. Spotkanie z Marcinkiewiczem i jeszcze nie powiedzia³a niczego m¹drego. Ci¹gle dopytywa³a o to, dlaczego lody które w³aœnie je s¹ najlepsze. Sk¹d oni tê lalê wytrzasnêli?!
Ta pani nie reprezentuje sobÂą jakiegokolwiek dziennikarskiego poziomu, tylko siĂŞ uÂśmiechaÂła i o te lody dopytywaÂła. Dlaczego sÂą najlepsze? Marcinkiewicz: No sÂą najsmaczniejsze i juÂż. Ona: No ale dlaczego?
Kto jÂą w ogĂłle na wizjĂŞ wpuÂściÂł? PoÂłoÂżyÂła wszystkie swoje dotychczasowe misje. Jeszcze mam w pamiĂŞci jej rozmowĂŞ z DaĂącem. To jest poziom krytyczny, to mniej niÂż zero.

teÂż zgadzam siĂŞ w 100%-ach pierwszy jej wywiad w ddtvn to chyba byÂł z siatkarzami(lub szczypiornistami) i to byÂła poraÂżka na maksa jednym dawaÂła mĂłwiĂŚ do mikrfonu drugim nie..i te bezsenowne pytania. MyÂślaÂłam , Âże po tym pierwszym razie juÂż jÂą zdiĂŞli bo jej nie byÂło przez jakiÂś czas ale teraz wrĂłciÂłaMarcin pisze:Kinga BurzyĂąska, reporterka, to poraÂżka w kaÂżdym calu. Niewielu dziaÂła mi na nerwy tak jak ona. Psuje wszystko, co jej powierzÂą. Spotkanie z Marcinkiewiczem i jeszcze nie powiedziaÂła niczego mÂądrego. CiÂągle dopytywaÂła o to, dlaczego lody ktĂłre wÂłaÂśnie je sÂą najlepsze. SkÂąd oni tĂŞ lalĂŞ wytrzasnĂŞli?!

dawno nie widziaÂłam Agnieszki Cegielskiej ... :mhm: ktĂłrÂą bardzo lubie

a ten nowy o pogody teÂż jest dobry ale nie pamiĂŞtam jak siĂŞ nazywa :spiewa:
[ Dodano: Sob Cze 09, 2007 9:21 am ]
Marycin wyjechaÂł do Brazyli :uhh: Kinga mĂłwiÂła , Âże sÂłuÂżbowo ciekawe po co

SoÂłtysik prowadzi z KingÂą .
wolĂŞ w normalnym wydaniu

[ Dodano: Sob Cze 09, 2007 9:21 am ]
nie ma go w DD tvn
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Mimo, Âże nie przepadam za Mellerem (choĂŚ bardzo go lubiÂłem za czasĂłw "Agenta"), to musze przyznaĂŚ, Âże milej siĂŞ go oglÂąda od tego SoÂłtysika... On jest straszny !
Poza tym, moja mama da³a mi z czymœ do myœlenia. Czy nie uwa¿acie, ¿e u Kingi pojawi³ siê lekko zaokr¹glony brzuszek ? ByÌ mo¿e to tylko z³udzenie, ale mo¿e to byÌ równie¿ ci¹¿a. Tylko z kim ? :mhm:
Poza tym, moja mama da³a mi z czymœ do myœlenia. Czy nie uwa¿acie, ¿e u Kingi pojawi³ siê lekko zaokr¹glony brzuszek ? ByÌ mo¿e to tylko z³udzenie, ale mo¿e to byÌ równie¿ ci¹¿a. Tylko z kim ? :mhm: