Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Ej :tanczy: ile tu dÂźwiĂŞku :tanczy: AÂż mi w uszach huczy :lol:
Black Jack '62 pisze:Wiesz co Funcky ... :> nie pisaÂłem nic o fotkach, bo ten kolega przesÂłaÂł mi tylko miniaturki, a powiedziaÂł, Âże da wiĂŞksze fotki, kiedy ja sprawiĂŞ, Âże rzucisz swojego narzeczonego i umĂłwisz siĂŞ z nim :devil: :lol:

Obrazek Obrazek

Wszystko zatem w Twoich rĂŞkach :tanczy:
No teraz to mnie rozwaliÂłeÂś na Âłopatki :shock: Chyba ciĂŞ tak szczerze polubiĂŞ :lol2:
Ale czemu do diaska siĂŞ chwalisz i zapodajesz z najmniejsza wartoÂściÂą -w full rozmiarach ma byĂŚ :ban: zdjĂŞcie w max. rozdzielczoÂści..... proszĂŞ bardzo :rydzyk: zeby moÂżna byÂło obejrzec w peÂłnej okazaÂłoÂści AgatkĂŞ. Nie proszĂŞ o wybaczenie ani o wyrozmiaÂłoÂśc :P Bardzo Âślicznie proszĂŞ o Âśliczne fotki :rydzyk:

Kadr przed robieniem zdjĂŞcia teÂż mi siĂŞ niby podoba. Dlaczego z takiego daleka :> Ale widzĂŞ, Âże spust migawki caÂłkiem caÂłkiem :brawa: doprawdy imponujÂący widok 8)

A widzicie :szalony: Jaka szkoda Âże w ten sposĂłb lajfĂłw nie byÂło :szalony: Trawniczek, leÂżakowanie tylko jeszcze widzieĂŚ jÂą z wiankiem na gÂłowie :lol2: A moze jest -tylko w tej maÂłej rozdzielczoÂści nie widaĂŚ :szalony: ?

Black -nie zapomnij koledze powinszowac :brawa:

Dzisiaj to juÂż na nic liczyĂŚ pewnie nie mamy co :? WiĂŞc wczorajsza wizyta Agatki w siedzibie sejmiku i marszaÂłka wojewĂłdztwa lubuskiego :arrow:

Obrazek

Agatka wczoraj zebraÂła good news a dzisiaj opowiada o nich Komola Joanna :roll:
WidaÌ, tak musi byÌ :spiewa: Agatka musi w koùcu odpocz¹Ì :aniol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:MajÂą ochotĂŞ posÂłuchaĂŚ relacji? :lol2: MajÂą :lol2: Taka ze mnie egoistka, najpierw sama musiaÂłam nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :rozglada: i dlatego dopiero teraz siĂŞ z Wami dzielĂŞ :rozglada:
..ale nierychliwa :lol:
.na szczĂŞÂście sprawiedliwa :aniol:
..dziĂŞki :*
Nie wiem czy to wszystkie relacje :rozglada: ja tylko wydaÂłam zlecenie, a jak siĂŞ spisaÂła nagrywarka to Wy oceĂącie i rozliczcie :rozglada:
..zaraz sprawdzĂŞ :uwaga:
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze: Czy ja dobrze widzĂŞ AgattĂŞ opalajÂącÂą siĂŞ na na waÂłach okalajÂących JasnÂą GĂłrĂŞ? :o Dajcie wiĂŞksze, bo oÂślepnĂŞ od wytĂŞÂżania wzroku :szalony:
W rzeczy samej :tanczy: Ale sobie Agatka umilaÂła czas miĂŞdzy relacjami :rozglada:
..tylko tak jakby stroju do opalania brakowaÂło :spiewa:
Black :> tylko nie chrzaĂą, Âże to wszystkie fotki jakie udaÂło siĂŞ Twojemu koledzĂŞ zrobiĂŚ :> Dawaj wszystkie i w przystĂŞpnych dla oka rozmiarach :ban:
..teraz tak siĂŞ zastanawiam czy my znowu przypadkiem nie stÂąpamy nad krawĂŞdziÂą :rozglada:
..ale nieee ;)
..przecieÂż to sÂą zdjĂŞcia Agatki w pracy a nie prywatne :aniol:

..no to dawaj HQ :plus:
marcinkowsky pisze:Black -nie zapomnij koledze powinszowac :brawa:
..szczĂŞÂściarz - widziaÂł AgatkĂŞ na Âżywca 8)
marcinkowsky pisze:Agatka wczoraj zebraÂła good news a dzisiaj opowiada o nich Komola Joanna :roll:
..ta 'Komola' to zÂłoÂśliwie czy przez niedopatrzenie :rozglada:
..nie ma Agatki..nie ma ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:Funcky = problemy :twisted:
A Black = gamoĂą :devil:
Mo¿e to doœÌ ostre s³owa, ale jak inaczej nazwaÌ niby powa¿nego faceta, który ustawia u progu forum ,,automatyczne logowanie'' :lol:
Popatrz jak mogÂłam na Twoje konto zaszaleĂŚ :devil: WÂłaÂściwie to Ty na moje teÂż :devil: A jednak sobie ufamy :*
Wiesz co Funcky ... :> nie pisaÂłem nic o fotkach, bo ten kolega przesÂłaÂł mi tylko miniaturki, a powiedziaÂł, Âże da wiĂŞksze fotki, kiedy ja sprawiĂŞ, Âże rzucisz swojego narzeczonego i umĂłwisz siĂŞ z nim :devil: :lol:
Twoje wytÂłumaczenie ciĂŞ zadowala? Bo mnie nie :D
Al - dziĂŞki za troskĂŞ o mnie :* Tylko gdzie siĂŞ podziaÂłeÂś Ty i ten TwĂłj zamiennik przetargowy? :devil:
Poza tym Black nic na pewno pozostaÂłym i pozostaÂłej reszty nie powie. Powie tylko to, Âże znacznie wygodniejsze dla nich bĂŞdzie oglÂądanie fotek miniaturowych, niÂż robienie ze mnie ofiary swoich gÂłupawych ÂżartĂłw ;)
Ochhh, Blacky :P Hehe..... rozÂśmieszasz mnie..... rozczulasz, ale jednak trochĂŞ rozczarowujesz ;) MyÂślaÂłam, Âże okaÂżesz siĂŞ bardziej twĂłrczym i wymyÂślisz coÂś sensowniejszego :devil: Nie bĂŞdĂŞ taka ..... trochĂŞ mi ciĂŞ szkoda - ,,robaczku'', po tym co miaÂło miejsce wczoraj, wiĂŞc oszczĂŞdzĂŞ CiĂŞ - ja przynajmniej : Podpisane przez wspaniaÂłomyÂślnÂą (ochh, Âżeby kaÂżdy byÂł w stanie zdaĂŚ siĂŞ na takowÂą - ÂżyczĂŞ Ci tego, ,,robaczku'' :lol: ) :)
Wszystko zatem w Twoich rĂŞkach :tanczy:
Tylko bez tego typu tekstĂłw :x Nie chcĂŞ byĂŚ postrzegana jako ta gorsza :x
Nie wiem czy to wszystkie relacje :rozglada: ja tylko wydaÂłam zlecenie, a jak siĂŞ spisaÂła nagrywarka to Wy oceĂącie i rozliczcie :rozglada:
..zaraz sprawdzĂŞ :uwaga:
Jak na moje ucho wszystko Âśmiga jak powinno :tanczy: SÂłychaĂŚ wpadkĂŞ technicznÂą TVN24 :devil: - to chyba z niedzieli, a poza tym najwaÂżniejsze wspaniaÂłe relacje Agatki :tanczy: Chyba tylko jedna, ta pierwsza nie jest od poczÂątku :mhm: Ale reszta od A do Z 8)
O mnie siĂŞ nie martw :rozglada: BawiĂŞ siĂŞ tu, z naszymi chÂłopakami wyÂśmienicie :lol2:
Ale oni tak na co dzieĂą to majÂą z TobÂą dobrze :lol2: Ja niestety tylko od ÂświĂŞta :/ PowinniÂśmy CiĂŞ na rĂŞkach nosiĂŚ za to, Âże uwieczniasz nam w wersji audio relacje Agatki :D Ciekawi mnie teÂż, czy ona jest Ci za to wdziĂŞczna :>
..nie ma Agatki..nie ma
Agatka to ma pecha i ja to ju¿ w ogóle mam pecha :? Najpierw o Agatce, no bo jak wczoraj siedzia³a w Gorzowie, to konferencji siê namno¿y³o, póŸniej musia³a pêdziÌ do Zielonej i tak jej umyka³y wejœcia antenowe, a¿ skoùczy³o siê na dwu ledwo :? No, a teraz o moim pechu ;) Raz na jakiœ czas przy TVN24, a oni programowo i ofertowo w ogóle maj¹ mnie g³êboko w powa¿aniu :/
No, ale nic to :D Straszne burze odesz³y w zapomnienie :rozglada: W³aœnie wpad³o do mnie towarzystwo :D Widzê, ¿e spod koszulek wystaj¹ im stroje k¹pielowo-opalczowe :lol2: Idê siê zatem podpiec, ¿eby blado przy kole¿ankach nie wypaœÌ :lol2:

C'mon - Black, nie przeginaj ..... daj ju¿ te maksima :lol2: PóŸniej ja dam swoje z dzisiejszego opalania i bêdziemy porównywaÌ, które ³adniejsze :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Jak na moje ucho wszystko Âśmiga jak powinno :tanczy: SÂłychaĂŚ wpadkĂŞ technicznÂą TVN24 :devil: - to chyba z niedzieli, a poza tym najwaÂżniejsze wspaniaÂłe relacje Agatki :tanczy: Chyba tylko jedna, ta pierwsza nie jest od poczÂątku :mhm: Ale reszta od A do Z 8)
..dosÂłownie i w przenoÂśni 8)
..nic nie umknĂŞÂło - wszystkie relacje mamy w archiwach :lol2:
Ciekawi mnie teÂż, czy ona jest Ci za to wdziĂŞczna :>
..a czemu miaÂłaby nie byĂŚ :?:
Raz na jakiœ czas przy TVN24, a oni programowo i ofertowo w ogóle maj¹ mnie g³êboko w powa¿aniu :/
..najlepiej byÂłoby siĂŞ komuÂś poskarÂżyĂŚ :mhm:
..tylko komu :mhm:
..kto mĂłgÂłby sprawiĂŚ abyÂś mogÂła 'na Âżyczenie' niejako czas z AgatkÂą (m.in) spĂŞdzaĂŚ :?:
..pozostaje wyÂżaliĂŚ siĂŞ na forum ;)
C'mon - Black, nie przeginaj ..... daj ju¿ te maksima :lol2: PóŸniej ja dam swoje z dzisiejszego opalania i bêdziemy porównywaÌ, które ³adniejsze :lol2:
.. :o
..Black nie odmawiaj :lol: :lol: :lol: :lol: :rydzyk:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie wierz nigdy kobiecie - dobrÂą radĂŞ ci dam ... Wszelkie jĂŞki, Âżale, skargi proszĂŞ na adres Funcky :]

Dwa Wam nie wystarcz¹? S³owo harcerza :] Dwie fotki tylko mam ;) No, niby trzy, ale kolega napisa³, ¿e trzecie jest, i tu bêdzie cytat, czy jak mawia Agatka: ''cytaÌ'' :szalony: z niego :D : ''chujowe'' :D Co to znaczy, nie wiem, mogê siê domyœliÌ, bo zdjêcia nie widzia³em :rozglada: Ale pewnie chodzi o jego z³¹ jakoœÌ? :spiewa: Poza tym kolega wyjaœnia³, ¿e przewêdrowa³ raz tylko obok tego stoiska, przystan¹³ na chwilkê i strzeli³ 3 ujêcia ;) D³u¿ej nie œmia³ podgl¹daÌ kobiety, bo mog³aby go o nagabywanie pos¹dziÌ, albo coœ w tym stylu :devil: Pami¹tki z pielgrzymki przywióz³ mi zatem 2, no trzy, jeœli wzi¹Ì jeszcze tê fotkê ... no wiecie :D
Przy pracy, no rzeczywiÂście :lol: :aniol:
Jak na moje ucho wszystko Âśmiga jak powinno :tanczy:
O 10'tej obiecaÂła, Âże bĂŞdzie sÂłuchaĂŚ uwaÂżnie kazania - sÂłuchaÂła bardzo uwaÂżnie :aniol:
Po 14'stej mega-najlepsza relacja - pamiêtacie mo¿e, czy Agatka tak z g³ówki sypa³a cytatami z kazania? :D
Najbardziej mi siê podoba³o, ¿e w relacji z soboty z Be³chatowa nie powiedzia³a Grassowi, jaki by³ wynik meczu :devil: Chyba nie s³ysza³a pytania, ale ten rejwach panuj¹cy wokó³ by³ sporym utrudnieniem, a relacja tak ogólnie bardzo dobra, jak ca³a reszta :D
Moje ulubione zdanie z wczoraj: ''[...]Ale tak naprawdĂŞ, to caÂły czas jest odliczanie do ... tak naprawdĂŞ koĂąca [...]'' :*
obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż tak naprawdĂŞ to Âżaden z nas nie ma u niej realnych szans
:spiewa:
..ona jest ksiĂŞÂżniczkÂą a my tylko jej sÂłuÂżbÂą - z czym do ludzi :?: :devil:
Z tego co wiem, to pisaÂłeÂś, Âże Ty jesteÂś za mÂłody, Al za stary, a ja w sam raz :devil:
Witajcie :* :* :* Erotomani :devil: :devil: ÂŁadnejÂście opinii siĂŞ dorobili :lol:
Dla ÂścisÂłoÂści - tamto okreÂślenie to wynik czyjeÂś nadinterpretacji, niedopatrzenia, ktĂłre nijak siĂŞ ma do jej sÂłownikowego wytÂłumaczenia :]
Ja erotoman - mój Bo¿e :szalony: Zgodzê siê, ale pod warunkiem, ¿e znaczenie tego s³owa bêdzie oznacza³o kogoœ, kto wypowiedzia³ wojnê marynarom :devil: I próbuje z ich pêta uwolniÌ ulubion¹ dziennikarkê :P Ja erotoman? :szalony: Ja, który odkrywam w³aœnie, ¿e najwiêksz¹ przyjemnoœÌ czerpiê z (nad)zwyczajnego przytulania :szalony: :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Nie wierz nigdy kobiecie - dobrÂą radĂŞ ci dam ... Wszelkie jĂŞki, Âżale, skargi proszĂŞ na adres Funcky :]
..Black - nie bÂądÂź chamidÂło :ban:
..i daj juÂż ÂświĂŞty spokĂłj Funcky :*
Dwa Wam nie wystarczÂą? SÂłowo harcerza :] Dwie fotki tylko mam ;) No, niby trzy, ale kolega napisaÂł, Âże trzecie jest, i tu bĂŞdzie cytat, czy jak mawia Agatka: ''cytaĂŚ'' :szalony: z niego :D : ''chujowe'' :D
..chcemy wszystkie bez wzglêdu na ca³¹ resztê :devil:
..w pracy ale w przerwie miĂŞdzy relacjami czas trzeba byÂło jakoÂś sensownie wykorzystaĂŚ :aniol:
..np. na opalanie :)
..Funcky a jak tam u Ciebie :?: :)
..dorĂłwnaÂłaÂś np. ..Agatce :szalony:
Moje ulubione zdanie z wczoraj: ''[...]Ale tak naprawdĂŞ, to caÂły czas jest odliczanie do ... tak naprawdĂŞ koĂąca [...]'' :*
..czepiasz siê tak jak s³ówko uczepi³o siê Agatki :)
obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż tak naprawdĂŞ to Âżaden z nas nie ma u niej realnych szans
:spiewa:
..ona jest ksiĂŞÂżniczkÂą a my tylko jej sÂłuÂżbÂą - z czym do ludzi :?: :devil:
Z tego co wiem, to pisaÂłeÂś, Âże Ty jesteÂś za mÂłody, Al za stary, a ja w sam raz :devil:
..odwoÂłujĂŞ :devil:
..sam nie wiem co mi wtedy strzeliÂło do gÂłowy :devil:
Ja erotoman? :szalony: Ja, który odkrywam w³aœnie, ¿e najwiêksz¹ przyjemnoœÌ czerpiê z (nad)zwyczajnego przytulania :szalony: :szalony:
..no to gratulujĂŞ :brawa:
..to chyba dla ciebie (i nie tylko ciebie) spore osiÂągniĂŞcie :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Nie wierz nigdy kobiecie - dobrÂą radĂŞ ci dam ... Wszelkie jĂŞki, Âżale, skargi proszĂŞ na adres Funcky :]
Nie rób ze mnie i innych przedstawicielek p³ci piêknej oszustek i manipulatorek, które usi³uj¹ kontrolowaÌ i dyrygowaÌ swoim ¿yciem i uczuciami, oraz wszystkich wokó³ nich :] Ty jesteœ niejedokrotnie bardziej cyniczny ni¿ niejedna z nas :lol2: A u nas pod warstw¹ cynizmu ³atwo dostrzec wra¿liw¹ kobietê..... :) U Ciebie ju¿ gorzej :devil: Nie mam na myœli ,,wra¿liwej kobiety'' :lol: Wra¿liwego mê¿czyznê, oczywiœcie :lol: Ale skoro twierdzisz, ¿e obserwujesz u siebie zmiany, to poczekam........ mo¿e i ja w koùcu dostrzegê :D
Dwa Wam nie wystarczÂą? SÂłowo harcerza :] Dwie fotki tylko mam ;) No, niby trzy, ale kolega napisaÂł, Âże trzecie jest, i tu bĂŞdzie cytat, czy jak mawia Agatka: ''cytaĂŚ'' :szalony: z niego :D : ''chujowe''
No, no, no i ja miaÂłabym siĂŞ z tym kimÂś umĂłwiĂŚ :neutral: No sami oceĂącie :neutral: Wcielcie siĂŞ w moje poÂłoÂżenia i wybierzcie sami :neutral:
Miast udaĂŚ siĂŞ miĂŞdzy relacjami do sanktuarium i usiÂłowaĂŚ wymodliĂŚ sobie dobrego mĂŞÂża :plus: Agatka wybraÂła opalanie :lol2:
Co¶ uczepi siê cz³owieka i ju¿ nie puszcza :D A skoro tak to Ci chwa¶cie Black, to udaj siê z transparentem nastêpnym razem, na którym du¿ymi literami bêdziesz mia³ napisane ,,NO MORE TAK NAPRAWDÊ'' :lol2: :devil:
obieÂżyÂświat pisze: ..w pracy ale w przerwie miĂŞdzy relacjami czas trzeba byÂło jakoÂś sensownie wykorzystaĂŚ :aniol:
..np. na opalanie :)
..Funcky a jak tam u Ciebie :?: :)
..dorĂłwnaÂłaÂś np. ..Agatce :szalony:
Ochhh, Agatce to ja raczej nigdy nie dorĂłwnam ;) A z wczorajszego opalania teÂż niewiele wyszÂło, bo zimno siĂŞ zrobiÂło :devil:

Gdyby dzisiaj tak na przyk³ad Agatce przysz³o....... nie nie :D nie opalaÌ siê :D Tylko pracowaÌ - choÌ mo¿na jedno z drugim po³¹czyÌ ;) No, ale dzisiaj zdecydowanie aura raczej tylko i wy³¹cznie pracy sprzyja ;) No, wiêc gdyby dzisiaj pojawi³a siê w pracy i gdyby ubrana by³a marynarê, to chyba nie by³oby to takie mêcz¹ce dla co niektórych? ;)
Ale skoro jej na horyzoncie nie widaĂŚ, to znaczy, Âże moÂże te nocne dyÂżury teraz sÂą jej udziaÂłem :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ca³y dzieù - o ja naiwny ;( - myœla³em wczoraj, ¿e œwiêtujecie fakt zdobycia zdjêÌ Agatty od kuchni, oczywiœcie w maksymalnym rozmiarze, a tu wrêcz przeciwnoœÌ napotkam :uhh:
Funckyrella pisze:
Black Jack '62 pisze:Nie wierz nigdy kobiecie - dobrÂą radĂŞ ci dam ...
Nie rób ze mnie i innych przedstawicielek p³ci piêknej oszustek i manipulatorek, które usi³uj¹ kontrolowaÌ i dyrygowaÌ swoim ¿yciem i uczuciami, oraz wszystkich wokó³ nich :]
A wiĂŞc znĂłw wracamy do wojny planet? :devil: LubiĂŞ to :D Z tym, Âże ostatnio trochĂŞ mniej, odkÂąd dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże nie znalazÂł siĂŞ pĂłki co jeszcze taki filozof, ktĂłry by powiedziaÂł prawdĂŞ o kobiecie, bo kaÂżdy filozof jest podobno na to za gÂłupi :> TrochĂŞ mnie ta wiedza zgasiÂła i moje morale, choĂŚ filozofem nie jestem i nigdy nim nie byÂłem :uhh:
Ale dajmy im jeszcze jednÂą choĂŚ szansĂŞ :stop:
O 10'tej obiecaÂła, Âże bĂŞdzie sÂłuchaĂŚ uwaÂżnie kazania - sÂłuchaÂła bardzo uwaÂżnie :aniol:
Po 14'stej mega-najlepsza relacja - pamiêtacie mo¿e, czy Agatka tak z g³ówki sypa³a cytatami z kazania? :D
Z g³ówki - piêknie wys³uchane, piêknie wyuczone i piêknie przekazane :)
Wojenka o kolejne bitwy siĂŞ poszerza ;) Wpierw z marynarami i teraz z ''tak naprawdĂŞ'' :lol:
Black Jack '62 pisze: Ja erotoman? :szalony: Ja, który odkrywam w³aœnie, ¿e najwiêksz¹ przyjemnoœÌ czerpiê z (nad)zwyczajnego przytulania :szalony: :szalony:
Uradowany :> AleÂż to chyba raczej niepokojÂące objawy :uhh: :> :lol:
Funckyrella pisze:No, no, no i ja miaÂłabym siĂŞ z tym kimÂś umĂłwiĂŚ :neutral: No sami oceĂącie :neutral: Wcielcie siĂŞ w moje poÂłoÂżenia i wybierzcie sami :neutral:
Funcky - sama podejmij sÂłusznÂą, najwÂłaÂściwszÂą decyzjĂŞ :) My, z wÂłasnej i nieprzymuszonej woli, nie bĂŞdziemy Ciebie jako caÂłopalnej ofiary na pohybel wystawiali :*
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Ca³y dzieù - o ja naiwny ;( - myœla³em wczoraj, ¿e œwiêtujecie fakt zdobycia zdjêÌ Agatty od kuchni, oczywiœcie w maksymalnym rozmiarze, a tu wrêcz przeciwnoœÌ napotkam :uhh:
..Black jest nasomicie.. :xx:
..moÂże lepiej nie dokoĂączĂŞ bo w ogĂłle siĂŞ poÂżegnamy z nadziejÂą :spiewa:
Alchemik pisze:
Funckyrella pisze:No, no, no i ja miaÂłabym siĂŞ z tym kimÂś umĂłwiĂŚ :neutral: No sami oceĂącie :neutral: Wcielcie siĂŞ w moje poÂłoÂżenia i wybierzcie sami :neutral:
Funcky - sama podejmij sÂłusznÂą, najwÂłaÂściwszÂą decyzjĂŞ :) My, z wÂłasnej i nieprzymuszonej woli, nie bĂŞdziemy Ciebie jako caÂłopalnej ofiary na pohybel wystawiali :*
..jasne..jasne ;(
..ale fotek trochĂŞ szkoda ;(
Ralfhausen
Nowicjusz
Nowicjusz

PamiÂątka z pielgrzymki =D

Post autor: Ralfhausen »

Funcky - tak tu do Ciebie siĂŞ zwracajÂą :) ? Nie obraÂź siĂŞ i nie zrozum mnie Âźle, wÂłaÂściwie to Ci schlebiĂŞ, ale nie chodziÂło mi o Ciebie, Tylko o dziewczynĂŞ Blacka ;-) WidaĂŚ powykrĂŞcaÂł fakty na wygodniejsze dla siebie ;-) CaÂły on =[ Nie jestem taki - widzĂŞ, Âże Wam zaleÂży mi teÂż, ale trudno siĂŞ mĂłwi... niech stracĂŞ :/

Obrazek Obrazek Obrazek

ZdjĂŞcia wspaniaÂłej kobiety - najÂładniejszej pani z caÂłej Tvn24, bez koniecznoÂści skÂładania ofiary z drugiej wspaniaÂłej kobiety ;-)

Wszystkiego najlepszego :D
Pozdrawiam :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ..wow :o

..chÂłopie jesteÂś Bogiem :szalony:

..dzieki :jupi:
..wspaniaÂłe foty :brawa:

..no ale nie ukrywam Âże w duÂżej mierze to zasÂługa Agatki :lol2:
..ale to wszystko piĂŞknie od drugiej strony wyglÂąda :szalony:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: PamiÂątka z pielgrzymki =D

Ralfhausen pisze:Funcky - tak tu do Ciebie siĂŞ zwracajÂą :) ? Nie obraÂź siĂŞ i nie zrozum mnie Âźle, wÂłaÂściwie to Ci schlebiĂŞ, ale nie chodziÂło mi o Ciebie, Tylko o dziewczynĂŞ Blacka ;-) WidaĂŚ powykrĂŞcaÂł fakty na wygodniejsze dla siebie ;-) CaÂły on =[ Nie jestem taki - widzĂŞ, Âże Wam zaleÂży mi teÂż, ale trudno siĂŞ mĂłwi... niech stracĂŞ :/
:hahaha: Nie podejrzewaÂłem go nigdy o to, Âże taki twardy i nierĂłwny z niego negocjator :devil:
ZdjĂŞcia wspaniaÂłej kobiety - najÂładniejszej pani z caÂłej Tvn24, bez koniecznoÂści skÂładania ofiary z drugiej wspaniaÂłej kobiety ;-)
Uroda tych obrazĂłw potrafi przeÂłamaĂŚ wszystkie psychologiczne bariery :brawa:
Ócz oderwaæ od tych obrazów nie mo¿na :D Czy¿ nie o takich live'ach marzyli¶my? :szalony: Przysz³a pod inn± postaci± ich realizacja :szalony:
Mia³y byÌ dwie, s¹ trzy i tej niecenzuralnie okreœlonej nie widzê. Domyœlam siê jedynie, o któr¹ chodziÌ mog³o :> Ale¿ ona jest perfekcyjna 8) Agatta jak zachodz¹ce s³oùce zanikaj¹ca powoli za wozem transmisyjnym 8) Domyœlam siê, i¿ za wypowiedziami pielgrzymów pod¹¿a³a? :) Temat, motyw kolejny: Agatta le¿¹ca na trawniku i rozmawiaj¹ca przez fon... muszê póki co przemyœleÌ, by nie napisaÌ czegoœ, czego póŸniej bêdê ¿a³owa³ do koùca ¿ycia :red:
ChoĂŚ jednemu spostrzeÂżeniu dam upust ;) Niegrzesznym jest ;)
CzyÂż za posÂłanie nie posÂłuÂżyÂła ta sÂłynna tvn24-wska kurteczka :>
ZastanawiajÂące, Âże Agatta nigdy w tej kurteczce jeszcze nie nam siĂŞ nie zaprezentowaÂła :mhm: No, ale skoro sÂłuÂży ona tylko za kocyk, to trudno, Âżeby jÂą jeszcze na siĂŞ zakÂładaĂŚ :lol2:

I jeszcze jedno zastanawia :> WĂłz transmisyjny z rejestracjÂą Warszawa-WilanĂłw :>
Wszystkiego najlepszego :D
Pozdrawiam :D
Wzajemnie :) Pozdrawiam rĂłwnieÂż 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Uroda tych obrazĂłw potrafi przeÂłamaĂŚ wszystkie psychologiczne bariery :brawa:
Ócz oderwaæ od tych obrazów nie mo¿na :D Czy¿ nie o takich live'ach marzyli¶my? :szalony: Przysz³a pod inn± postaci± ich realizacja :szalony:
..obawiam siĂŞ Âże gdybyÂśmy mieli byĂŚ naocznymi Âświadkami to dzis byÂśmy Âświat z zupeÂłnie innej perspektywy oglÂądali - tej niebaiĂąskiej :lol2:
..wÂłaÂściwie to chyba juÂż z tej perspektywy patrzymy :aniol: :lol2:
Mia³y byÌ dwie, s¹ trzy i tej niecenzuralnie okreœlonej nie widzê. Domyœlam siê jedynie, o któr¹ chodziÌ mog³o :> Ale¿ ona jest perfekcyjna 8) Agatta jak zachodz¹ce s³oùce zanikaj¹ca powoli za wozem transmisyjnym 8) Domyœlam siê, i¿ za wypowiedziami pielgrzymów pod¹¿a³a? :)
..i ta sukienka powiewajÂąca na wietrze :szalony:
..dla tych pielgrzymĂłw to musiaÂła byĂŚ niesamowita pielgrzymka :lol2:
..a niektĂłrzy pamiÂątki przywieÂźli niesamowite :P :P :P
Temat, motyw kolejny: Agatta le¿¹ca na trawniku i rozmawiaj¹ca przez fon... muszê póki co przemyœleÌ, by nie napisaÌ czegoœ, czego póŸniej bêdê ¿a³owa³ do koùca ¿ycia :red:
..czy ktoÂś juÂż kiedyÂś wspominaÂł coÂś o nogach Agatki :?: :szalony:
.. :cicho: fiuuu..fiuuu..fiuuuu.. :spiewa:
ChoĂŚ jednemu spostrzeÂżeniu dam upust ;) Niegrzesznym jest ;)
CzyÂż za posÂłanie nie posÂłuÂżyÂła ta sÂłynna tvn24-wska kurteczka :>
ZastanawiajÂące, Âże Agatta nigdy w tej kurteczce jeszcze nie nam siĂŞ nie zaprezentowaÂła :mhm: No, ale skoro sÂłuÂży ona tylko za kocyk, to trudno, Âżeby jÂą jeszcze na siĂŞ zakÂładaĂŚ :lol2:
..no rzeczywiÂście nigdy tej kurtki na sobie nie miaÂła - a przecieÂż one sÂą podobno wielofunkcyjne :tanczy:
I jeszcze jedno zastanawia :> WĂłz transmisyjny z rejestracjÂą Warszawa-WilanĂłw :>
.. :o to moÂżliwe Âże Agatka z Warszawy do cZĂŞstochowy przyjechaÂła :o
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..obawiam siĂŞ Âże gdybyÂśmy mieli byĂŚ naocznymi Âświadkami to dzis byÂśmy Âświat z zupeÂłnie innej perspektywy oglÂądali - tej niebaiĂąskiej :lol2:
..wÂłaÂściwie to chyba juÂż z tej perspektywy patrzymy :aniol: :lol2:
Tak póŸno to do Ciebie dotar³o? :lol2: Ja od roku nie mogê oprzeÌ siê temu wra¿eniu :szalony:
..i ta sukienka powiewajÂąca na wietrze :szalony:
..dla tych pielgrzymĂłw to musiaÂła byĂŚ niesamowita pielgrzymka :lol2:
..a niektĂłrzy pamiÂątki przywieÂźli niesamowite :P :P :P
Ciekawe, czy - gdyby to od Blacka zale¿a³o, podzieli³ siê nimi z nami? :devil: Pewnie zale¿y, jak¹ musia³by ponieœÌ ''ofiarê'' :lol2:
..czy ktoÂś juÂż kiedyÂś wspominaÂł coÂś o nogach Agatki :?: :szalony:
.. :cicho: fiuuu..fiuuu..fiuuuu.. :spiewa:
Ciiiii... :cicho: Bo jeszcze kto usÂłyszy :rozglada: Nie wypada :aniol: Patrz, ciesz oko niecodziennym widokiem, a nie komentuj :lol:
..no rzeczywiÂście nigdy tej kurtki na sobie nie miaÂła - a przecieÂż one sÂą podobno wielofunkcyjne :tanczy:
Oj :hmm: ZnowuÂż muszĂŞ CiĂŞ uciszyĂŚ :cicho: Nie prowokujmy kolejnej bitwy :rozglada: WyobraÂżasz sobie jakie straty niosÂłoby za sobÂą naÂłoÂżenie przez AgattĂŞ na siebie tej kurtki :neutral: Zapomnijmy o tym, Âże w ogĂłle coÂś takiego istnieje :spiewa:
.. :o to moÂżliwe Âże Agatka z Warszawy do cZĂŞstochowy przyjechaÂła :o
A moÂżliwe jeszcze, Âże dojechaÂła innym pojazdem z Poznania i to nie koniecznie do CzĂŞstochowy, a wpierw do BeÂłchatowa :> Ale czy to istotne teraz? :szalony:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ralfhausen pisze:Funcky - tak tu do Ciebie siĂŞ zwracajÂą :) ? Nie obraÂź siĂŞ i nie zrozum mnie Âźle, wÂłaÂściwie to Ci schlebiĂŞ, ale nie chodziÂło mi o Ciebie, Tylko o dziewczynĂŞ Blacka ;-) WidaĂŚ powykrĂŞcaÂł fakty na wygodniejsze dla siebie ;-) CaÂły on =[ Nie jestem taki - widzĂŞ, Âże Wam zaleÂży mi teÂż, ale trudno siĂŞ mĂłwi... niech stracĂŞ :/
PopÂłaczĂŞ siĂŞ chyba zaraz......... ze Âśmiechu oczywiÂście :lol: :lol: :lol: Jaki wspaniaÂłomyÂślny siĂŞ znalazÂł :x Gdyby nie chodziÂło o dobro wÂątku, to daÂłabym upust mojej negatywnej energii....... sÂłownej, ktĂłra nagromadziÂła siĂŞ we mnie - ale siĂŞ opanujĂŞ :stop: Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie uduszĂŞ ;)
Ale Blacka przy najbli¿szej okazji i tak zlinczujê :twisted: Myœlê, ¿e nawet pomocn¹ d³où uda mi siê znaleŸÌ bez trudu wiêkszego :devil:
Faceci - ja Was nigdy nie zrozumiem :nie: Dobrze, Âże chociaÂż na jednego normalnego udaÂło mi siĂŞ trafiĂŚ, bo w przeciwnym razie groziÂłoby mi staropanieĂąstwo :lol: :lol:
:hahaha: Nie podejrzewaÂłem go nigdy o to, Âże taki twardy i nierĂłwny z niego negocjator :devil:
Al, maÂło o nim wiesz ;) Ciesz siĂŞ, Âże masz z nim kontakt dopiero od....... roku? :>
Ja po tych nastu ( :lol2: ) latach ledwo juÂż wytrzymujĂŞ :devil:
..dzieki :jupi:
..wspaniaÂłe foty :brawa:
No rzeczywiÂście :D Trzeba przyznaĂŚ obiektywnie, Âże udaÂły siĂŞ :D
ODPOWIEDZ