Black, obyÂś tylko nigdy nie uwierzyÂł, Âże Twoje oko moÂże byĂŚ Twoim najwiĂŞkszym wrogiem, a nawet zagraÂżaĂŚ Twojemu spokojowi :stop: Ciesz oczy widokiem

Wszyscy bÂądÂźmy ekstrawertykami :szalony:
Ale ten golf nic pozytywnego nie wyraÂża :hyh: :? Ma maÂło wspĂłlnego z praktycznoÂściÂą :devil: To mi przypomina sytuacjĂŞ, w ktĂłrej, gdy nie ma co do garnka wÂłoÂżyĂŚ, nie ma juÂż dla gÂłodnego Âżadnego znaczenia :devil: O! do takiego beznadziejnego stanu mnie ten golf doprowadziÂł :hyh:
obieÂżyÂświat pisze:..wytÂłumaczcie w koĂącu o czym tak wÂłaÂściwie byÂła ta relacja :ban:
..bo zaczynam sie niepokoiĂŚ :devil:
Wiecie, Âże mam tendencje do przesadzania i bynajmniej nie kwiatkĂłw :devil: MoÂże to i lepiej, Âże na co dzieĂą nie mam moÂżliwoÂści wypowiadania siĂŞ na gorÂąco :devil: Tak po 17'stej mam jednak chÂłodniejszy umysÂł

Perspektywa wieczoru, nocy - pĂłr przeze mnie ukochanych, nastraja mnie do wiĂŞkszego dystansu i powagi :szalony: :devil:
No, a o czym byÂła relacja, ano zupeÂłnie o czym innym, niÂż to poczÂątkowo sugerowaÂłem :devil:
ChodziÂło oczywiÂście o powaÂżnÂą sprawĂŞ

JakieÂś leczenie, czy metoda ÂściÂągniĂŞte od AmerykanĂłw, a prezentowana w Poznaniu - film dla osĂłb niewidomych , ktĂłre dziĂŞki metodzie audiodeskrypcji. Czyli wyglÂąda to mniej wiĂŞcej tak , Âże oprĂłcz oryginalnej ÂścieÂżki dÂźwiĂŞkowej, lektor opowiada niewidomym o zachowaniach bohaterĂłw, toteÂż dzieci niewidzace mogÂły cieszyĂŚ sie z w gruncie rzeczy z oglÂądania filmu
Agatka byÂła szczerze poruszona, kiedy opowiadaÂła o reakcjach niewidomych dzieci
A na koniec stwierdziÂła, Âże wyobraÂźnia osĂłb niewidomych i tak potrafi wytworzyĂŚ obraz, ktĂłry racjonalnie myÂślÂąc, nie miaÂł prawa wytworzyĂŚ siĂŞ w umyÂśle takiej niewidzÂącej osoby.
Co zatem z nami, czy dziwiĂŚ siĂŞ nam, widzÂącym sprawnie, Âże wyobraÂźni pohamowaĂŚ czĂŞsto nie moÂżemy? :szalony:
A tak apropos audiodeskrypcji ... myÂślicie, Âże jakiÂś lektor byÂłby wstanie wiernie oddaĂŚ nam obraz Agatki? :szalony:
I tu teoria AmerykanĂłw wszechwiedzÂących legÂła w gruzach
Agatka zdecydowanie zbyt krĂłtko w tych Stanach przebywaÂła ... :szalony: