Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze: Zdaje mi siĂŞ, Âże ubranie (...) mĂłwi tam, gdzie ciaÂło nie mĂłwi. :lol: A wiĂŞc, co chce wyraziĂŚ Agatta dziÂś swoim strojem? :D
No, ale czy musiaÂła siĂŞ z nami aÂż tak brutalnie rozprawiĂŚ? :stop: :devil: :lol: Nie mogÂła od tej sukienki jakiegoÂś Âłagodniejszego przejÂścia zrobiĂŚ? :lol: A nie od razu tak w golf wskoczyĂŚ :neutral: PrzecieÂż to nawet chyba wygodne nie jest :lol: Na pewno dla moich oczu :stop:
A któ¿ by chcia³ ten nasz anielski i sielski klimat wojn¹ burzyÌ? :)
No nie wiem :> MoÂże Agatka :lol: Zdaje mi siĂŞ, Âże wojnĂŞ nam dziÂś wypowiedziaÂła :( :D
Strojem i ...
W dodatku przed chwilÂą opowiadaÂła o seansie dla niewidomych :neutral: Tak to osobiÂście odebraÂłem ... :neutral: MyÂślicie, Âże lepiej by byÂło, gdybyÂśmy oÂślepli? :neutral: Czy to dla nas jedyny ratunek? Wszak:
JeÂśli jednak oko twoje nie bĂŞdzie czyste – a z powodu podporzÂądkowania organĂłw skaÂżonej myÂśli ulegajÂą one zepsuciu - wszystko w tobie zostanie zaciemnione i zwodnicze obÂłoki wywoÂłajÂą w tobie nieczyste wyobraÂżenia.

Ale mi smutno ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

MyÂślicie, Âże lepiej by byÂło, gdybyÂśmy oÂślepli? :neutral:

Tak Âźle to chyba nam nie Âżyczy :neutral: ? Nawet jeÂśli jest na nas zÂła, kiedy czuje jak policzkÂą jÂą piekÂą, kiedy o niej myÂślimy :devil:

Ja nie odebraÂłem tego jako sugestii :>

ale rzeczywiÂście o seansie dla niewidoych miaÂła relacjĂŞ :neutral:

Obrazek Obrazek Obrazek

Tak w ogóle to wspó³czujê Wam nerwów jakie sta³y siê dziœ Waszym udzia³em :)

DomyÂślam sie co przeÂżywaliÂście na konferencjach :spiewa: Ale nie chciaÂłbym tego sÂłyszeĂŚ :devil:
A wiĂŞc, co chce wyraziĂŚ Agatta dziÂś swoim strojem? :D
Chce nam przekazaĂŚ, Âże lepiej jest tak jak jest dziÂś -ot dla naszego spokoju wewnĂŞtrznego :lol:

Ale ten jej dzisiejszy strĂłj ani w jednym procencie mi siĂŞ nie podoba :nie:
To ja juÂż wolĂŞ byĂŚ targany niepokojem :spiewa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Co to za seans dla niewidomych bo nie wytrzyma³em tych katuszy z ministrem jednym i drugim i zaj¹³em siê czymÌ po¿ytecznym :spiewa:
Ale ten jej dzisiejszy strĂłj ani w jednym procencie mi siĂŞ nie podoba
Nie chciaÂłem o tym mĂłwiĂŚ gÂłoÂśno ale mi teÂż :nie: .
Dziewczyna z takim potencjaÂłem wizualnym nie moÂże tak chodziĂŚ ubrana :spiewa:
Ale pocieszaĂŚ siĂŞ moÂżna ,Âże np nie ubiera kaptura na gÂłowĂŞ :aniol:

No to Jej siĂŞ trochĂŞ oberwaÂło :spiewa: Sorry Agatko :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

maxxx pisze:Co to za seans dla niewidomych bo nie wytrzyma³em tych katuszy z ministrem jednym i drugim i zaj¹³em siê czymÌ po¿ytecznym :spiewa:
..cooooooooooooooooooooo :?: :!:
..byla relacja :?: :shock:
..ja oglÂądaÂłem ten serwis ale..ale nie do koĂąca ;( :(
..przetrwaÂłem konferencje a do koĂąca serwisu nie dotrwaÂłem :hmm:
..co za pechhhhhhhhhhhhhhhhhh :hmm:
..ale ze mnie idiota :hmm:
..dziĂŞki marcinkowsky za to Âże Ty czuwÂłaeÂś na posterunku :rydzyk:
Dziewczyna z takim potencjaÂłem wizualnym nie moÂże tak chodziĂŚ ubrana :spiewa:
Ale pocieszaĂŚ siĂŞ moÂżna ,Âże np nie ubiera kaptura na gÂłowĂŞ :aniol:
..gorzej to juÂż chyba tylko brzmi sÂłowo: habit :neutral:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:No, ale czy musiaÂła siĂŞ z nami aÂż tak brutalnie rozprawiĂŚ? :stop:
NajwyraÂźniej miaÂła takÂą potrzebĂŞ :devil: PotrzebĂŞ brutalnego rozprawienia siĂŞ z nami :devil: Najbrutalniejszego rozprawienia w Âświecie 8)
W dodatku przed chwilÂą opowiadaÂła o seansie dla niewidomych :neutral: Tak to osobiÂście odebraÂłem ... :neutral: MyÂślicie, Âże lepiej by byÂło, gdybyÂśmy oÂślepli? :neutral: Czy to dla nas jedyny ratunek? Wszak:
JeÂśli jednak oko twoje nie bĂŞdzie czyste – a z powodu podporzÂądkowania organĂłw skaÂżonej myÂśli ulegajÂą one zepsuciu - wszystko w tobie zostanie zaciemnione i zwodnicze obÂłoki wywoÂłajÂą w tobie nieczyste wyobraÂżenia.

Ale mi smutno ;(
Sugerujesz, Âże Agatta rzuci na nas klÂątwĂŞ :o No, chyba oszalaÂłeÂś :devil: To niedorzeczne :lol:
Oœlepn¹Ì to mo¿emy od zbyt natê¿onego i d³ugotrwa³ego gapienia siê w monitory telewizorów i komputerów i Bóg wie, czego jeszcze :aniol:

maxxx, obi - nie widzieliÂście relacji o niewidomych :> Tym lepiej :lol: MoÂże dziĂŞki temu siĂŞ uratujecie :lol:

Black, obyÂś tylko nigdy nie uwierzyÂł, Âże Twoje oko moÂże byĂŚ Twoim najwiĂŞkszym wrogiem, a nawet zagraÂżaĂŚ Twojemu spokojowi :stop: Ciesz oczy widokiem :)
Wszyscy bÂądÂźmy ekstrawertykami :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: Oœlepn¹Ì to mo¿emy od zbyt natê¿onego i d³ugotrwa³ego gapienia siê w monitory telewizorów i komputerów i Bóg wie, czego jeszcze :aniol:

maxxx, obi - nie widzieliÂście relacji o niewidomych :> Tym lepiej :lol: MoÂże dziĂŞki temu siĂŞ uratujecie :lol:
..wytÂłumaczcie w koĂącu o czym tak wÂłaÂściwie byÂła ta relacja :ban:

..bo zaczynam sie niepokoiĂŚ :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Black, obyÂś tylko nigdy nie uwierzyÂł, Âże Twoje oko moÂże byĂŚ Twoim najwiĂŞkszym wrogiem, a nawet zagraÂżaĂŚ Twojemu spokojowi :stop: Ciesz oczy widokiem :)
Wszyscy bÂądÂźmy ekstrawertykami :szalony:
Ale ten golf nic pozytywnego nie wyraÂża :hyh: :? Ma maÂło wspĂłlnego z praktycznoÂściÂą :devil: To mi przypomina sytuacjĂŞ, w ktĂłrej, gdy nie ma co do garnka wÂłoÂżyĂŚ, nie ma juÂż dla gÂłodnego Âżadnego znaczenia :devil: O! do takiego beznadziejnego stanu mnie ten golf doprowadziÂł :hyh:
obieÂżyÂświat pisze:..wytÂłumaczcie w koĂącu o czym tak wÂłaÂściwie byÂła ta relacja :ban:

..bo zaczynam sie niepokoiĂŚ :devil:
Wiecie, Âże mam tendencje do przesadzania i bynajmniej nie kwiatkĂłw :devil: MoÂże to i lepiej, Âże na co dzieĂą nie mam moÂżliwoÂści wypowiadania siĂŞ na gorÂąco :devil: Tak po 17'stej mam jednak chÂłodniejszy umysÂł :) Perspektywa wieczoru, nocy - pĂłr przeze mnie ukochanych, nastraja mnie do wiĂŞkszego dystansu i powagi :szalony: :devil:

No, a o czym byÂła relacja, ano zupeÂłnie o czym innym, niÂż to poczÂątkowo sugerowaÂłem :devil:
ChodziÂło oczywiÂście o powaÂżnÂą sprawĂŞ :) JakieÂś leczenie, czy metoda ÂściÂągniĂŞte od AmerykanĂłw, a prezentowana w Poznaniu - film dla osĂłb niewidomych , ktĂłre dziĂŞki metodzie audiodeskrypcji. Czyli wyglÂąda to mniej wiĂŞcej tak , Âże oprĂłcz oryginalnej ÂścieÂżki dÂźwiĂŞkowej, lektor opowiada niewidomym o zachowaniach bohaterĂłw, toteÂż dzieci niewidzace mogÂły cieszyĂŚ sie z w gruncie rzeczy z oglÂądania filmu ;)
Agatka byÂła szczerze poruszona, kiedy opowiadaÂła o reakcjach niewidomych dzieci :)
A na koniec stwierdziÂła, Âże wyobraÂźnia osĂłb niewidomych i tak potrafi wytworzyĂŚ obraz, ktĂłry racjonalnie myÂślÂąc, nie miaÂł prawa wytworzyĂŚ siĂŞ w umyÂśle takiej niewidzÂącej osoby.
Co zatem z nami, czy dziwiĂŚ siĂŞ nam, widzÂącym sprawnie, Âże wyobraÂźni pohamowaĂŚ czĂŞsto nie moÂżemy? :szalony:

A tak apropos audiodeskrypcji ... myÂślicie, Âże jakiÂś lektor byÂłby wstanie wiernie oddaĂŚ nam obraz Agatki? :szalony:
I tu teoria AmerykanĂłw wszechwiedzÂących legÂła w gruzach :lol2:
Agatka zdecydowanie zbyt krĂłtko w tych Stanach przebywaÂła ... :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ale ten golf nic pozytywnego nie wyraÂża :hyh: :? Ma maÂło wspĂłlnego z praktycznoÂściÂą :devil: To mi przypomina sytuacjĂŞ, w ktĂłrej, gdy nie ma co do garnka wÂłoÂżyĂŚ, nie ma juÂż dla gÂłodnego Âżadnego znaczenia :devil: O! do takiego beznadziejnego stanu mnie ten golf doprowadziÂł :hyh:

Mamy juÂż nowy dzieĂą jest nadzieja na lepszy strĂłj a ja jak patrzĂŞ na ten wczorajszy i dzieĂą i strĂłj, to znĂłw mi wraca to czuÂłem wczoraj :devil: Tak nam uprzykrzyÂł Âżycie :hyh:
Black Jack '62 pisze:Wiecie, Âże mam tendencje do przesadzania i bynajmniej nie kwiatkĂłw :devil: MoÂże to i lepiej, Âże na co dzieĂą nie mam moÂżliwoÂści wypowiadania siĂŞ na gorÂąco :devil: Tak po 17'stej mam jednak chÂłodniejszy umysÂł :) Perspektywa wieczoru, nocy - pĂłr przeze mnie ukochanych, nastraja mnie do wiĂŞkszego dystansu i powagi :szalony: :devil:
Chodzi o to, Âże wieczorem juÂż nie masz Agatki :> :)

A tak apropos audiodeskrypcji ... myÂślicie, Âże jakiÂś lektor byÂłby wstanie wiernie oddaĂŚ nam obraz Agatki? :szalony:
Szczerze powÂątpiewam :P Potrzebaby prawdziwego mistrza rzemiosÂła 8)

I tu teoria AmerykanĂłw wszechwiedzÂących legÂła w gruzach :lol2:
Agatka zdecydowanie zbyt krĂłtko w tych Stanach przebywaÂła ... :szalony:
A to jest pewne Âże swego czasu Agatka byÂła w Stanach :>
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:Ale ten golf nic pozytywnego nie wyraÂża :hyh: :? Ma maÂło wspĂłlnego z praktycznoÂściÂą :devil: To mi przypomina sytuacjĂŞ, w ktĂłrej, gdy nie ma co do garnka wÂłoÂżyĂŚ, nie ma juÂż dla gÂłodnego Âżadnego znaczenia :devil: O! do takiego beznadziejnego stanu mnie ten golf doprowadziÂł :hyh:

Mamy juÂż nowy dzieĂą jest nadzieja na lepszy strĂłj a ja jak patrzĂŞ na ten wczorajszy i dzieĂą i strĂłj, to znĂłw mi wraca to czuÂłem wczoraj :devil: Tak nam uprzykrzyÂł Âżycie :hyh:
..serio :>
..dzis nowy dzieĂą :?: :szalony:

..nic na to nie wskazuje :lol2:
..no chyba Âże to :arrow:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:A tak apropos audiodeskrypcji ... myÂślicie, Âże jakiÂś lektor byÂłby wstanie wiernie oddaĂŚ nam obraz Agatki? :szalony:
Szczerze powÂątpiewam :P Potrzebaby prawdziwego mistrza rzemiosÂła 8)
..u nas to ciê¿ko go bêdzie znaleŸÌ :devil:
..zawsze musimy siĂŞ wesprzeĂŚ capsem..nagraniem :lol2:
..bez tego ani rusz :szalony:
A to jest pewne Âże swego czasu Agatka byÂła w Stanach :>
..no nie jest do koĂąca pewne :spiewa:
..tak jak to czy to przypadek Âże akurat dzis zajmuje siĂŞ tematem 'ograniczania palaczy' :mhm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..dzis nowy dzieĂą :?: :szalony:

..nic na to nie wskazuje :lol2:
..no chyba Âże to :arrow:

Obrazek

Jaka odmiana :lol2: I jak fajnie ,Âże na tej samej stronie udaÂło siĂŞ zaÂładowaĂŚ te capsy :lol:
W sumie to i bez tego mielibyœmy wspania³e porównanie bo ten golf - zasadnicza kwestia negatywna i trudno go z pamiêci usun¹Ì :devil: A dzisiejszy strój jako zasadnicza kwestia pozytywna te¿ na pewno d³ugo z pamiêci nie wyleci :lol2:

..u nas to ciê¿ko go bêdzie znaleŸÌ :devil:

E ne :> S¹dzê, ¿e jakby Jackowi Blackowi daÌ za inspiracjê jakieœ konkretniejsze foty, konkretniejszej treœci nagrania -oczywiœcie z udzia³em tylko i wy³¹cznie Agatki :lol2: a dla odprê¿enia lekkie dragi to malowa³by nam Agatkê s³ownie jak mistrz 8) :D
..zawsze musimy siĂŞ wesprzeĂŚ capsem..nagraniem :lol2:
..bez tego ani rusz :szalony:

A z wczoraj nie ma nagraĂą :uhh:

..tak jak to czy to przypadek Âże akurat dzis zajmuje siĂŞ tematem 'ograniczania palaczy' :mhm:
Chybaa nie chcesz napisaĂŚ Âże nasz AnioÂł pali fajki :shock: ???
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Jaka odmiana :lol2: I jak fajnie ,Âże na tej samej stronie udaÂło siĂŞ zaÂładowaĂŚ te capsy :lol:
W sumie to i bez tego mielibyœmy wspania³e porównanie bo ten golf - zasadnicza kwestia negatywna i trudno go z pamiêci usun¹Ì :devil: A dzisiejszy strój jako zasadnicza kwestia pozytywna te¿ na pewno d³ugo z pamiêci nie wyleci :lol2:
..uÂściÂślijmy Âże to co pod marynarÂą siĂŞ znalazÂło :]
..bo sama marynara jeszcze nie jest szczytem marzeĂą :spiewa:
E ne :> S¹dzê, ¿e jakby Jackowi Blackowi daÌ za inspiracjê jakieœ konkretniejsze foty, konkretniejszej treœci nagrania -oczywiœcie z udzia³em tylko i wy³¹cznie Agatki :lol2: a dla odprê¿enia lekkie dragi to malowa³by nam Agatkê s³ownie jak mistrz 8) :D
.. :hahaha: to ja wolĂŞ zostaĂŚ przy tej tradycyjnej formie wyrazu :devil:
..albo szukaj innego 'mistrza' :devil:
A z wczoraj nie ma nagraĂą :uhh:
..naucz siĂŞ zadawaĂŚ bardziej dyplomatycznie pytania :>
..a wczoraj nie byÂło u nas DÂżastiny..z nagraniami :?: :)

Chybaa nie chcesz napisaĂŚ Âże nasz AnioÂł pali fajki :shock: ???
..a Âże niby skÂąd mam to wiedzieĂŚ :?: :hyh:
..nigdy nie przyÂłapaÂłem Agatki przy papierosku :neutral:
..na wizji jeszcze nigdy nie paliÂła :spiewa:
..trudno tu o barowÂą atmosferĂŞ :/

..w tym wywiadziku ktĂłrym kiedyÂś uraczyÂła fanĂłw :P na pytanie 'NaÂłogowo...' odpowiedziaÂła tajemniczo: 'nie ze szkodÂą dla zdrowia' :rozglada:
..ale co to znaczy i czy ma jakiÂś zwiÂązek z papierosami - niech ci Agatka wytÂłumaczy :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..uÂściÂślijmy Âże to co pod marynarÂą siĂŞ znalazÂło :]
..bo sama marynara jeszcze nie jest szczytem marzeĂą :spiewa:
No tak racja racja :devil: Na szczycie w ogĂłle pojecia ''marynara'' u nas nie znajÂą :D
.. :hahaha: to ja wolĂŞ zostaĂŚ przy tej tradycyjnej formie wyrazu :devil:
..albo szukaj innego 'mistrza' :devil:
:> Wchodzisz w to -Ty :> :devil:
..naucz siĂŞ zadawaĂŚ bardziej dyplomatycznie pytania :>
..a wczoraj nie byÂło u nas DÂżastiny..z nagraniami :?: :)
:aniol: Fakt :)
Mam nadziejê ¿e bêdzie dzisiaj bo se nie mogê s³ówka przypomnieÌ z którym dzis w relacji zmaga³a siê Agatka -prawie jak Syzyf z g³azem :spiewa: ale przetoczy³a :) S³ówko te¿chyba na ''p'' by³o :mhm: ''P'' jak przetoczy³a :)

..nigdy nie przyÂłapaÂłem Agatki przy papierosku :neutral:
..na wizji jeszcze nigdy nie paliÂła :spiewa:
..trudno tu o barowÂą atmosferĂŞ :/
Nigdy teÂż tak w formie wpadki przed wjÂściem nie byÂło sÂłychaĂŚ na antenie jak Agatka mĂłwi do operatora albo kogoÂś jeszcze: ''no kopsnij szluga'' :lol: ? ? Albo nie byÂło wpadkowo widaĂŚ jak np. odkÂłada poÂśpiesznie drinka :lol2: ? ?

Agatce to chyba w ogĂłle takie Âśmieszne wpadki techniczne siĂŞ nie przytrafiajÂą :>
..w tym wywiadziku ktĂłrym kiedyÂś uraczyÂła fanĂłw :P na pytanie 'NaÂłogowo...' odpowiedziaÂła tajemniczo: 'nie ze szkodÂą dla zdrowia' :rozglada:
..ale co to znaczy i czy ma jakiÂś zwiÂązek z papierosami - niech ci Agatka wytÂłumaczy :rozglada:
Na³ogi mog¹ byÌ ró¿ne :spiewa: Nawet nie op³aci siê zabieraÌ za wymienianie i dzielenie na szkodliwe i nieszkodliwe :hyh:
Miejmy nadziejê, ¿e rzeczywiœcie ten Agatkowy na³óg jej nie szkodzi a niesie same korzyœci :) Np ta korzyœÌ ¿e piêkniej z dnia na dzieù :P :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Agatce to chyba w ogĂłle takie Âśmieszne wpadki techniczne siĂŞ nie przytrafiajÂą :>
..Âśmieszne nie ale denerwujÂące to tak kiedy np. Agatki sÂłychaĂŚ nie byÂło i w zwiÂązku z tym nie byÂło relacji :x
Na³ogi mog¹ byÌ ró¿ne :spiewa: Nawet nie op³aci siê zabieraÌ za wymienianie i dzielenie na szkodliwe i nieszkodliwe :hyh:
Miejmy nadziejê, ¿e rzeczywiœcie ten Agatkowy na³óg jej nie szkodzi a niesie same korzyœci :) Np ta korzyœÌ ¿e piêkniej z dnia na dzieù :P :P
na³ogi mog¹ byÌ ró¿ne :>
..na przykÂład naÂłogowe opowiadanie o losach gorzowskiego szpitala :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Âśmieszne nie ale denerwujÂące to tak kiedy np. Agatki sÂłychaĂŚ nie byÂło i w zwiÂązku z tym nie byÂło relacji :x

nie gadajmy, nie gdajmy lepiej :xx: W ogĂłle sÂłuchaĂŚ nie chcĂŞ o tym :cicho: co bĂŞdzie jak historia siĂŞ powtĂłrzy :stop:
na³ogi mog¹ byÌ ró¿ne :>
WÂłaÂśnie tak siĂŞ zastanawiaÂłem nad przyjemnymi i nieszkodliwymi nagÂłogami i jeden nawet caÂłkiem przyjemny mi przyszedÂł do gÂłowy....... ale nie wypada chyba o nim pisaĂŚ :red:
..na przykÂład naÂłogowe opowiadanie o losach gorzowskiego szpitala :devil:

Skoro tyle tam siĂŞ dzieje, to obowiÂązkiem Agatki jest trzymanie rĂŞki na pulsie 8)

Tylko nie wiem, czy w miêdzyczasie nie zabawia³a siê tymi promykami ze swojego naszyjnika -zwróÌcie uwagê jak jeden promyk siê wywin¹³ :P :P
Teraz to ja sie zastanawiam czy jej nie kÂłuÂł podczas relacji :neutral:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

PrzywitaĂŚ siĂŞ chciaÂłem, ale to co zastaÂłem wymiotÂło mi z gÂłowy chĂŞci do witania...

Oczom nie wierzĂŞ i caÂły czas daĂŚ wiary nie mogĂŞ :o MyÂślaÂłem, Âże dziÂś - jeÂśli w ogĂłle zobaczĂŞ, to zobaczĂŞ AgattĂŞ, a wÂłaÂściwie to z trudem bĂŞdĂŞ mĂłgÂł rozpoznaĂŚ smukÂłe ksztaÂłty powabnej kobiety, osÂłoniĂŞtej brunatnym burnusem, z gĂŞstym woalem na twarzy :o I jedynie gÂłos bĂŞdzie wskazywaÂł na to, Âże to na pewno Agatta :o
A takie miÂłe zaskoczenie :o

Szpital w Gorzowie :> A ja przed chwilÂą widziaÂłem i sÂłyszaÂłem AgattĂŞ dowcipkujÂącÂą w temacie nowego sejmowego pomysÂłu poszerzenia zakazu palenia :>
DziÂś zatem znĂłw Agatta skacze po tematach lekko jak Âłania :lol2:

I Panowie dziœ znów nie daj¹ spokoju GwieŸdzie i nie pozwalaj¹ jej przejœÌ niezauwa¿on¹ :D
DorĂłwnujecie mam nadziejĂŞ kroku :>

Zaraz biorĂŞ siĂŞ za wertowanie kart wÂątku :]
Ostatnio zmieniony wtorek 05 cze 2007, 14:10 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
ODPOWIEDZ