ZostaÂłem wysÂłuchany

PrzebyÂłem drogĂŞ dÂługÂą i peÂłnÂą niebezpieczeĂąstw wÂłaÂśnie po to, by dziÂś niczym siĂŞ nie rozczarowaĂŚ. WysÂłuchano mnie

Niebiosa mnie wysÂłuchaÂły :rydzyk:
Cudo, nie capsy

Cudo, nie relacja

Ja nie polemizuje, bo nawet nie wiem, z czym polemizowaĂŚ miaÂłbym? :szalony:
A i nawet Bush musiaÂł ustÂąpiĂŚ pierwszeĂąstwa Agatce :tanczy:
SkoĂączyÂł w porĂŞ, a tvn24 na szczĂŞÂście nie zÂłoÂżyÂło broni :rydzyk: i relacja siĂŞ zmieÂściÂła :rydzyk:
maxxx pisze:
Coœ te Anny myl¹ bez przerwy nazwisko Agaty.Nie rozumiem tego ale có¿ :spiewa:
Ech! Co tam

MoÂże Agatka wkrĂłtce i tak zmieni nazwisko
Nie ma co wiĂŞc drzeĂŚ kotĂłw z tego powodu, Âże ktoÂś znĂłw pomyliÂł jej nazwisko
Ano wÂłaÂśnie, kiedy Anna J. przekrĂŞciÂła nazwisko Agatki, zwÂątpiÂłem, Âże moÂże o naszÂą chodziĂŚ :> Ale jestem na tyle intelig
êntny, ¿e domyœli³em siê ca³ej prawdy :devil: Ktoœ na ca³e szczêœcie uœwiadomi³ prowadz¹c¹, jak kole¿anka z Poznania siê nazywa i zaintonowa³a póŸniej odpowiednio poprawne nazwisko
I znowu nie byÂłem pierwszy

:hmm:
JeÂśli akurat o tĂŞ kwestiĂŞ chodzi, to wcale nie tak bolesne doÂświadczenie

SÂą inne, znacznie bardziej dotkliwsze
Nie opowiadaj mi tu pogaĂąskich bredni! Jam czÂłowiek prawy :] Lecz sÂłabej natury - nie wĂłdÂź mnie wiĂŞcej na pokuszenie! :devil:
A tak w ogĂłle to dziĂŞkujĂŞ Wam, marcinkowskiemu zwÂłaszcza, za obdarowanie mnie (zupeÂłnie bezpodstawnie :devil: ) tak ogromnym kredytem zaufania

Nie podejmĂŞ siĂŞ jednak nigdy w Âżyciu tak odpowiedzialnego zadania, gdyÂż mĂłgÂłbym siĂŞ, niechcÂący nawet, profanacji bĂłstwa naszego dopuÂściĂŚ :aniol:

Tu i teraz i tak sporego ÂświĂŞtokradztwa siĂŞ dopuszczam
marcinkowsky pisze:Chybaa nie chcesz napisaĂŚ Âże nasz AnioÂł pali fajki

???
Ma jakieÂś dziwne, niepolskie imiĂŞ, ktĂłrego nie mogĂŞ ani wymĂłwiĂŚ ... O wszystko wypytuje, wszystkiego jest ciekaw. Wydaje mi siĂŞ, Âże w takich, jak on, jest nasza nadzieja. Jak sÂądzicie?

Psyt, psyt :rozglada: ChoĂŚ nic mi do tego, to mam nadziejĂŞ, Âże Agatka jednak od szkodliwych naÂłogĂłw uzaleÂżniona nie jest :rydzyk:
Skoro tyle tam siĂŞ dzieje, to obowiÂązkiem Agatki jest trzymanie rĂŞki na pulsie
Tylko nie wiem, czy w miêdzyczasie nie zabawia³a siê tymi promykami ze swojego naszyjnika -zwróÌcie uwagê jak jeden promyk siê wywin¹³

Ciekawe, czy nikt temu ''promykowi'' wychyliĂŚ siĂŞ z orbit, poza AgatkÂą samÂą, nie pomagaÂł :o :devil:
Szpital w Gorzowie :> A ja przed chwilÂą widziaÂłem i sÂłyszaÂłem AgattĂŞ dowcipkujÂącÂą w temacie nowego sejmowego pomysÂłu poszerzenia zakazu palenia :>
DowcipkowaÂła juÂż za dnia?

A ja myÂślaÂłem, Âże specjalnie dla mnie w raporcie tak Âżartobliwie zakoĂączyÂła relacjĂŞ

No có¿, trudno - nie mam przecie¿ ¿adnych powodów roœciÌ sobie prawo do specjalnych radosnych i ¿artobliwych relacji
A jeszcze jedno :>
Wiecie moÂże, czy w wiĂŞzieniach majÂą dostĂŞp do intenetu :>