Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: WÂłaÂśnie tak siĂŞ zastanawiaÂłem nad przyjemnymi i nieszkodliwymi nagÂłogami i jeden nawet caÂłkiem przyjemny mi przyszedÂł do gÂłowy....... ale nie wypada chyba o nim pisaĂŚ :red:
..o wszystkim wypada pisaĂŚ tyle Âże z naleÂżytÂą powagÂą :D
..ale moÂże lepiej nie pisz faktycznie jeÂśli masz pisaĂŚ o tym o czym myÂślĂŞ :spiewa:
Tylko nie wiem, czy w miêdzyczasie nie zabawia³a siê tymi promykami ze swojego naszyjnika -zwróÌcie uwagê jak jeden promyk siê wywin¹³ :P :P
Teraz to ja sie zastanawiam czy jej nie kÂłuÂł podczas relacji :neutral:
..nie zwrĂłciÂłem wczeÂśniej na to uwagi :o
..myÂślaÂłem Âże to cieĂą jakiÂś padaÂł :>

..no dobrze - pe³ni nadziei na to ¿e bezbolesnym dla kobiet jest noszenie tego typu okaza³ych naszyjników zapodam capsy z kolejnej relacji na temat od którego dn¿ siê zacz¹³ :)
..czyli bodaj najpopularniejszy z naÂłogĂłw na uwadze parlamentarzystĂłw :arrow:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
..u nas to ciê¿ko go bêdzie znaleŸÌ :devil:

E ne :> S¹dzê, ¿e jakby Jackowi Blackowi daÌ za inspiracjê jakieœ konkretniejsze foty, konkretniejszej treœci nagrania -oczywiœcie z udzia³em tylko i wy³¹cznie Agatki :lol2: a dla odprê¿enia lekkie dragi to malowa³by nam Agatkê s³ownie jak mistrz 8) :D
Jeœli mia³by w sobie, swoim wnêtrzu mocno rozbudowany modu³ ustawiania balansu piêkna, to byÌ mo¿e ów wirtuoz podj¹³by siê owej próby :)
''Lekkie dragi''... :lol: :lol: Proszê przestaù szerzyÌ tu ten swego rodzaju taki hip hopowy populizm, bo lekkie dragi s¹ niegodne twardego, mêskiego ¿ycia :lol: Organizmowi prawdziwego mê¿czyzny jedynie kobieta i... mi³oœÌ dostarczaj¹ d³ugoterminowych wszelakiego rodzaju bodŸców... chowa siê... chowa siê przy tym zestawieniu nawet amfetamina :lol2: :lol2:
Tylko nie wiem, czy w miêdzyczasie nie zabawia³a siê tymi promykami ze swojego naszyjnika -zwróÌcie uwagê jak jeden promyk siê wywin¹³ :P :P
Teraz to ja sie zastanawiam czy jej nie kÂłuÂł podczas relacji :neutral:
''Promyk s³oùca'' w ten sposób oddaje czêœÌ swojej energii w³aœcicielce naszyjnika :) Sprawiaj¹c, ¿e w tej symbiozie (!) naszyjnik i jego Pani tworz¹ jedn¹ doskona³¹ ca³oœÌ 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:Oczom nie wierzĂŞ i caÂły czas daĂŚ wiary nie mogĂŞ :o MyÂślaÂłem, Âże dziÂś - jeÂśli w ogĂłle zobaczĂŞ, to zobaczĂŞ AgattĂŞ, a wÂłaÂściwie to z trudem bĂŞdĂŞ mĂłgÂł rozpoznaĂŚ smukÂłe ksztaÂłty powabnej kobiety, osÂłoniĂŞtej brunatnym burnusem, z gĂŞstym woalem na twarzy :o I jedynie gÂłos bĂŞdzie wskazywaÂł na to, Âże to na pewno Agatta :o
A takie miÂłe zaskoczenie :o

Nie byÂłoby takiego zaskoczenia gdyby nie wczorajszy strĂłj :devil: Ale ten wola zabrzmiaÂł bardzo obiecujÂąco :tanczy: IntrygujÂąco Agatka by wyglÂądaÂła gdyby naszym oczom oprĂłcz woalu ukazaÂły by siĂŞ tylko oczy Agatki :D
I Panowie dziœ znów nie daj¹ spokoju GwieŸdzie i nie pozwalaj¹ jej przejœÌ niezauwa¿on¹ :D
DorĂłwnujecie mam nadziejĂŞ kroku :>
Tak dotrzymywali, ale obie¿yœwiat zgarn¹³ wszystkie capsy ;( a ja nie zd¹¿y³em wkleiÌ ani jednego ;(

MyÂślaÂłem Âże dalej bĂŞdÂą jeszcze okazje, ale nie byÂło ;(

'Lekkie dragi''... :lol: :lol: ProszĂŞ przestaĂą szerzyĂŚ tu ten swego rodzaju taki hip hopowy populizm
Jakby pomieszaÂł mocniejsze dragi z kobietami, to mĂłgÂłby tego nie przeÂżyĂŚ :stop: :nie: :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Cicho :rozglada: Czekaj, czekaj :lol:

Zaraz bĂŞdzie Agatka :cicho:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nie jestem dziÂś w ogĂłle w temacie,nie widziaÂłem Âżadnej relacji oprĂłcz tej :hmm: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek

Coœ te Anny myl¹ bez przerwy nazwisko Agaty.Nie rozumiem tego ale có¿ :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

ty zawsze miej dla nas takie dobre wieÂści :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A ju¿ mia³em komputer wy³¹czyÌ -zupe³nie siê jej nie spodziewa³em :szalony:

[ Dodano: Wto Cze 05, 2007 3:09 pm ]
I znowu nie byÂłem pierwszy ;( ;( :hmm:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ZostaÂłem wysÂłuchany 8) PrzebyÂłem drogĂŞ dÂługÂą i peÂłnÂą niebezpieczeĂąstw wÂłaÂśnie po to, by dziÂś niczym siĂŞ nie rozczarowaĂŚ. WysÂłuchano mnie :lol2: Niebiosa mnie wysÂłuchaÂły :rydzyk:

Cudo, nie capsy :lol2: Cudo, nie relacja :P Ja nie polemizuje, bo nawet nie wiem, z czym polemizowaĂŚ miaÂłbym? :szalony:

A i nawet Bush musiaÂł ustÂąpiĂŚ pierwszeĂąstwa Agatce :tanczy:
SkoĂączyÂł w porĂŞ, a tvn24 na szczĂŞÂście nie zÂłoÂżyÂło broni :rydzyk: i relacja siĂŞ zmieÂściÂła :rydzyk:
maxxx pisze: Coœ te Anny myl¹ bez przerwy nazwisko Agaty.Nie rozumiem tego ale có¿ :spiewa:
Ech! Co tam ;) MoÂże Agatka wkrĂłtce i tak zmieni nazwisko :D
Nie ma co wiĂŞc drzeĂŚ kotĂłw z tego powodu, Âże ktoÂś znĂłw pomyliÂł jej nazwisko ;)
Ano w³aœnie, kiedy Anna J. przekrêci³a nazwisko Agatki, zw¹tpi³em, ¿e mo¿e o nasz¹ chodziÌ :> Ale jestem na tyle inteligêntny, ¿e domyœli³em siê ca³ej prawdy :devil: Ktoœ na ca³e szczêœcie uœwiadomi³ prowadz¹c¹, jak kole¿anka z Poznania siê nazywa i zaintonowa³a póŸniej odpowiednio poprawne nazwisko :lol2:
I znowu nie byÂłem pierwszy ;( ;( :hmm:
JeÂśli akurat o tĂŞ kwestiĂŞ chodzi, to wcale nie tak bolesne doÂświadczenie :lol2: SÂą inne, znacznie bardziej dotkliwsze :lol2:
''Lekkie dragi''... :lol: :lol: Proszê przestaù szerzyÌ tu ten swego rodzaju taki hip hopowy populizm, bo lekkie dragi s¹ niegodne twardego, mêskiego ¿ycia :lol: Organizmowi prawdziwego mê¿czyzny jedynie kobieta i... mi³oœÌ dostarczaj¹ d³ugoterminowych wszelakiego rodzaju bodŸców... chowa siê... chowa siê przy tym zestawieniu nawet amfetamina :lol2: :lol2:
Nie opowiadaj mi tu pogaĂąskich bredni! Jam czÂłowiek prawy :] Lecz sÂłabej natury - nie wĂłdÂź mnie wiĂŞcej na pokuszenie! :devil:
A tak w ogĂłle to dziĂŞkujĂŞ Wam, marcinkowskiemu zwÂłaszcza, za obdarowanie mnie (zupeÂłnie bezpodstawnie :devil: ) tak ogromnym kredytem zaufania :) Nie podejmĂŞ siĂŞ jednak nigdy w Âżyciu tak odpowiedzialnego zadania, gdyÂż mĂłgÂłbym siĂŞ, niechcÂący nawet, profanacji bĂłstwa naszego dopuÂściĂŚ :aniol: :neutral:
Tu i teraz i tak sporego ÂświĂŞtokradztwa siĂŞ dopuszczam :neutral:
marcinkowsky pisze:Chybaa nie chcesz napisaĂŚ Âże nasz AnioÂł pali fajki :shock: ???
Ma jakieÂś dziwne, niepolskie imiĂŞ, ktĂłrego nie mogĂŞ ani wymĂłwiĂŚ ... O wszystko wypytuje, wszystkiego jest ciekaw. Wydaje mi siĂŞ, Âże w takich, jak on, jest nasza nadzieja. Jak sÂądzicie? :lol2:
Psyt, psyt :rozglada: ChoĂŚ nic mi do tego, to mam nadziejĂŞ, Âże Agatka jednak od szkodliwych naÂłogĂłw uzaleÂżniona nie jest :rydzyk:
Skoro tyle tam siĂŞ dzieje, to obowiÂązkiem Agatki jest trzymanie rĂŞki na pulsie 8)

:shock: Ciekawe, czy nikt temu ''promykowi'' wychyliĂŚ siĂŞ z orbit, poza AgatkÂą samÂą, nie pomagaÂł :o :devil:
Szpital w Gorzowie :> A ja przed chwilÂą widziaÂłem i sÂłyszaÂłem AgattĂŞ dowcipkujÂącÂą w temacie nowego sejmowego pomysÂłu poszerzenia zakazu palenia :>
Dowcipkowa³a ju¿ za dnia? :) A ja myœla³em, ¿e specjalnie dla mnie w raporcie tak ¿artobliwie zakoùczy³a relacjê :lol2: No có¿, trudno - nie mam przecie¿ ¿adnych powodów roœciÌ sobie prawo do specjalnych radosnych i ¿artobliwych relacji ;(

A jeszcze jedno :>
Wiecie moÂże, czy w wiĂŞzieniach majÂą dostĂŞp do intenetu :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:ZostaÂłem wysÂłuchany 8) PrzebyÂłem drogĂŞ dÂługÂą i peÂłnÂą niebezpieczeĂąstw wÂłaÂśnie po to, by dziÂś niczym siĂŞ nie rozczarowaĂŚ. WysÂłuchano mnie :lol2: Niebiosa mnie wysÂłuchaÂły :rydzyk:
-liÂśmy :>
ZostaliÂśmy wysÂłuchani, poniewaÂż prosiliÂśmy :] Chyba..., Âże wystosowaÂłeÂś osobistÂą proÂśbĂŞ? :D To, co innego - wtedy zwracam honor :stop:
A w³aœciwie... :mhm: Mo¿e i masz racjê, to prze¿ycie dla ka¿dego z osobna :mhm: Dziœ bowiem, zobaczywszy Agattê, poczu³em jakby ktoœ zdj¹³ ze mnie ogromny ciê¿ar i dozna³em równie¿ tego niezwyk³ego przekonania, ¿e w³aœnie zosta³em wys³uchany :o A dowody tego budzi³y wrêcz ''gêsi¹ skórkê'' :lol2:
A i nawet Bush musiaÂł ustÂąpiĂŚ pierwszeĂąstwa Agatce :tanczy:
SkoĂączyÂł w porĂŞ, a tvn24 na szczĂŞÂście nie zÂłoÂżyÂło broni :rydzyk: i relacja siĂŞ zmieÂściÂła :rydzyk:
To ja muszĂŞ siĂŞ bez bicia przyznaĂŚ, iÂż relacji nie widziaÂłem - w moc Agatty chwilowo wierzyĂŚ przestaÂłem :hmm: WierzyĂŚ przestaÂłem, Âże nawet przywĂłdcy mocarstw kÂłaniajÂą siĂŞ przed niÂą :lol2:
maxxx pisze: Coœ te Anny myl¹ bez przerwy nazwisko Agaty.Nie rozumiem tego ale có¿ :spiewa:
Ech! Co tam ;) MoÂże Agatka wkrĂłtce i tak zmieni nazwisko :D
Nie pytam, na jakie zmieni ;) Spytam, na jakie tym razem jej zmieniono? :lol2:
Ano wÂłaÂśnie, kiedy Anna J. przekrĂŞciÂła nazwisko Agatki, zwÂątpiÂłem, Âże moÂże o naszÂą chodziĂŚ :> Ale jestem na tyle inteligĂŞntny, Âże domyÂśliÂłem siĂŞ caÂłej prawdy :devil:
Specyficzna inteligĂŞcja daleko i do celu nas poprowadzi :devil:
JeÂśli akurat o tĂŞ kwestiĂŞ chodzi, to wcale nie tak bolesne doÂświadczenie :lol2: SÂą inne, znacznie bardziej dotkliwsze :lol2:
Co Wy dzisiaj tak monotematycznie - tylko jedno Wam w gÂłowie :D Czy to waÂżne, kto pierwszy :> WaÂżny jest efekt i doznawanie teraÂźniejszoÂści :lol2:
Jam czÂłowiek prawy :] Lecz sÂłabej natury - nie wĂłdÂź mnie wiĂŞcej na pokuszenie! :devil:
Ja? :shock: A ja ÂświĂŞcie byÂłem przekonany, Âże to Agatta... :o :devil:
Psyt, psyt :rozglada: ChoĂŚ nic mi do tego, to mam nadziejĂŞ, Âże Agatka jednak od szkodliwych naÂłogĂłw uzaleÂżniona nie jest :rydzyk:
Nic nam do tego, ale i ja do troski siê do³¹czê w nadziei, ¿e Agatta swojego cudownego organizmu niczym nie truje, a krzepi jedynie :)
A ja myœla³em, ¿e specjalnie dla mnie w raporcie tak ¿artobliwie zakoùczy³a relacjê :lol2: No có¿, trudno - nie mam przecie¿ ¿adnych powodów roœciÌ sobie prawo do specjalnych radosnych i ¿artobliwych relacji ;(

A jeszcze jedno :>
Wiecie moÂże, czy w wiĂŞzieniach majÂą dostĂŞp do intenetu :>
Planujesz coÂś nieboÂżego :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie pytaj Al co planuje Black :spiewa:
..lepiej nie wiedzieÌ ¿eby nie zostaÌ o wspó³udzia³ pos¹dzonym :spiewa:
A tak w ogĂłle to dziĂŞkujĂŞ Wam, marcinkowskiemu zwÂłaszcza, za obdarowanie mnie (zupeÂłnie bezpodstawnie :devil: ) tak ogromnym kredytem zaufania :)
..Black juÂż zaczynam promocjĂŞ twojej osoby poprzez pisanie biografii :devil:
A ju¿ mia³em komputer wy³¹czyÌ -zupe³nie siê jej nie spodziewa³em :szalony:
..a ja wy³¹czy³em :hmm:

..o cholera :hmm:
..zero przeczucia..zero wyczucia..zero tolerancji dla mnie :hmm:

..no ale dziĂŞki chÂłopaki za capsy :)
..szkoda Âże nie ma DÂżastiny z nagraniami ;(
..ciekaw jestem jak znowu przedstawiono AgatkĂŞ :?: :x

..dzis jak na razie pusto w tvn24 ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Coœ te Anny myl¹ bez przerwy nazwisko Agaty.Nie rozumiem tego ale có¿ :spiewa:
Nie tylko Anny ;) Ale po kolei ;) Najpierw by³ pan Pawe³ £ukasiak - przechrzci³ Agattê na Tomaszewicz ;) PóŸniej by³a Anna Kaczyùska - równie¿ przypasowa³o jej do Agatty nazwisko Tomaszewicz ;) No i w koùcu przyszed³ czas na pani¹ Annê Jêdrzejewicz. Z tym, ¿e nie wiem, jakie ta widzi przy imieniu Agatty nazwisko :mhm:
Kto nastĂŞpny w kolejnoÂści do sprzeniewierzenia siĂŞ nam :>
Black Jack '62 pisze: MoÂże Agatka wkrĂłtce i tak zmieni nazwisko :D
Spokoju mi to nie daje :> Wiêc spytaÌ muszê... czy¿by ju¿ tak wieœÌ gminna nios³a :>
..nie pytaj Al co planuje Black :spiewa:
..lepiej nie wiedzieÌ ¿eby nie zostaÌ o wspó³udzia³ pos¹dzonym :spiewa:
Wspó³udzia³ w czym :> I tak ju¿ jesteœmy wspó³-umaczani po uszy :devil: Nie panikuj :stop: Black s³ynie z tylko dobrych pomys³ów :D Na pewno to wiêzienie jakoœ sk³adnie nam wyt³umaczy :rozglada:
..dzis jak na razie pusto w tvn24 ;(
Wydawa³o mi siê, ¿e przemkn¹³ live z Poznania... Spokojnie :stop: Agatta nie by³a motywem przewodnim ;)
..szkoda Âże nie ma DÂżastiny z nagraniami ;(
Nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu, Âże na dworze ksiĂŞÂżniczki Agatty zostali osamotnieni (zwÂłaszcza dziÂś dotkliwie) mĂŞÂżni rycerze :rozglada: Po damach dworu i co gorsza ksiĂŞÂżniczce ani Âśladu :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: No i w koĂącu przyszedÂł czas na paniÂą AnnĂŞ JĂŞdrzejewicz. Z tym, Âże nie wiem, jakie ta widzi przy imieniu Agatty nazwisko :mhm:
..juÂż wiem od maxxx'a :D
..teÂż Tomaszewicz :D
..ale siĂŞ ich to nazwisko uczepiÂło :neutral:
..tylko przez redakcyjnÂą koleÂżankĂŞ KarolinĂŞ Tomaszewicz :mhm:
..Tomaszewska brzmi przecieÂż tak polsko - zero patriotyzmu w tym tvn'ie :nie:
..miejmy nadziejĂŞ Âże to juÂż koniec :uhh:
..chociaÂż kto ich tam wie :?
Nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu, Âże na dworze ksiĂŞÂżniczki Agatty zostali osamotnieni (zwÂłaszcza dziÂś dotkliwie) mĂŞÂżni rycerze :rozglada: Po damach dworu i co gorsza ksiĂŞÂżniczce ani Âśladu :rozglada:
..poczekamy jeszcze na 'PzP' i dopiero wtedy oszacujemy poniesione dzis straty :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:-liÂśmy :>
ZostaliÂśmy wysÂłuchani, poniewaÂż prosiliÂśmy :] Chyba..., Âże wystosowaÂłeÂś osobistÂą proÂśbĂŞ? :D To, co innego - wtedy zwracam honor :stop:
Osobist¹ proœbê :o Nie, w ¿yciu!!! Czujê, ¿e nawet nie maj¹c jej obok siebie dojrza³bym b³yskawice gniewu migoc¹ce w jej spojrzeniu :rozglada: Co mia³bym tak w³aœciwie napisaÌ :rozglada: Nanoszenie na siebie marynar w po³¹czeniu z golfem szkodzi zdrowiu!!! :rozglada:
Albo: Droga Pani! Zawsze, kiedy nosisz siĂŞ z zamiarem wziĂŞcia do rĂŞki marynary lub golfu, miej na wzglĂŞdzie mÂą wolĂŞ do nie oglÂądania na Twym piĂŞknym ciele - o boska! tego wytworu ludzkiej zÂłoÂśliwoÂści!!! :rydzyk:
To miaÂłbym napisaĂŚ :rozglada: Och! Nie mam do niej takiej ÂśmiaÂłoÂści :red:
Alchemik pisze: Specyficzna inteligĂŞcja daleko i do celu nas poprowadzi :devil:
Ja o swojej inteligĂŞncji wnosiÂłem, nie o Twojej :devil:
Ja? :shock: A ja ÂświĂŞcie byÂłem przekonany, Âże to Agatta... :o :devil:
Gusta, tak jak poglÂądy siĂŞ zmieniajÂą :devil: Tylko krowa nie zmienia poglÂądĂłw :devil:
Planujesz coÂś nieboÂżego :rozglada:
Nie, no co z Wami :> Z szalonych pomys³ów nigdy nie s³yn¹³em :> A ju¿ci na pewno za ich wdra¿anie siê nie bra³em :> Kiedy wczora z wieczora, Agatka tak nad imaginacjê urodziwie wygl¹daj¹c i przeszywaj¹co na mnie spogl¹daj¹c, przemawia³a radoœnie, zatêskni³em do tego poniedzia³ku, kiedy to mog³em gapiÌ siê w telewizor do woli, zainspirowany dodatkowo jej ¿arcikiem, co palacze za czas nied³ugi, ¿eby papierosa swobodnie poza domem zapaliÌ bêd¹ musieli trafiÌ do wiêzienia, gdzie palenie zabronione nie bêdzie, pomyœla³em, ¿e to jest, a w³aœciwie to mog³oby byÌ w³aœnie rozwi¹zanie i dla mnie i dla mojego telewizyjnego g³odu :lol2:
Spokoju mi to nie daje :> Wiêc spytaÌ muszê... czy¿by ju¿ tak wieœÌ gminna nios³a :>
Nie trudniê siê nakrêcaniem gminnych wieœci :devil: Gdybam sobie tylko, a nó¿-widelec trafiÌ mi siê uda :tanczy:
MoÂże powinna Agatka zmieniĂŚ nazwisko na jakieÂś bardziej wesoÂłe, ktĂłre wszyscy bĂŞdÂą pamiĂŞtaĂŚ :lol2:
A mo¿e oni im na prompterze pisz¹ tylko skróty nazwisk reporterów :roll: A prowadz¹cy póŸniej staj¹ bezbronni w obliczu swojej ignorancji :mhm:
Co nam - paru krewkim m³odzieùcom teraz pozosta³o :mhm: Wzi¹Ì parê skrzyù piwa i ... :devil: ... i czekaÌ, na to, co najbli¿sza przysz³oœÌ poka¿e :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

JeÂśli mogĂŞ coÂś zasugerowaĂŚ :rozglada: Nie powinno siĂŞ piĂŚ piwa w tak upalny czas :rozglada: Zatem lepiej w skrzynie wody mineralnej siĂŞ zaopatrzyĂŚ :rozglada:

ZaglÂądam tu Was nieÂśmiaÂło gdyÂż zbesztania siĂŞ obawiam. :rozglada: Mam nagrania, ale nie wszystkie i nie w caÂłoÂści :uhh: Trudno czasami wygraĂŚ walkĂŞ z zawodnym sprzĂŞtem, czy najazdem natrĂŞtĂłw, ktĂłrzy cenny czas skradajÂą. :uhh: CiĂŞÂżkie chwile ostatnio przeÂżywam :uhh: tym bardziej proszĂŞ o zrozumienie :rozglada:

Agata poniedziaÂłkowa :arrow:
http://www.sendspace.com/file/8mbkt3
http://www.sendspace.com/file/sw4z7k
http://www.sendspace.com/file/dnecjj

Agata wtorkowa :arrow:
http://www.sendspace.com/file/123pac
http://www.sendspace.com/file/5vjvoy
http://www.sendspace.com/file/f7xtt3
http://www.sendspace.com/file/jq7doa

PoniedziaÂłkowa marynara :mhm: ZupeÂłnie nie wiem dlaczego w tv nie wydawaÂła mi siĂŞ taka niestrawna jak na capsach :mhm: WÂłaÂśnie coÂś mi przyszÂło do gÂłowy, a moÂże w Poznaniu ciĂŞÂżko jest trafiĂŚ na Âładne ciuszki :rozglada: GdybyÂście widzieli z jakim wdziankiem z zakupĂłw w stolicy Wielkopolski wrĂłciÂła moja siostra :hahaha: chciaÂłabym widzieĂŚ WaszÂą reakcjĂŞ na to, gdyby Agatka takie coÂś na siebie wÂłoÂżyÂła :hahaha:
Alchemik pisze:
maxxx pisze:Coœ te Anny myl¹ bez przerwy nazwisko Agaty.Nie rozumiem tego ale có¿ :spiewa:
Nie tylko Anny ;) Ale po kolei ;) Najpierw by³ pan Pawe³ £ukasiak - przechrzci³ Agattê na Tomaszewicz ;) PóŸniej by³a Anna Kaczyùska - równie¿ przypasowa³o jej do Agatty nazwisko Tomaszewicz ;) No i w koùcu przyszed³ czas na pani¹ Annê Jêdrzejewicz. Z tym, ¿e nie wiem, jakie ta widzi przy imieniu Agatty nazwisko :mhm:
Mój ulubiony znalaz³ siê w gronie tych ignorantów :rozglada: wiêc muszê go broniÌ :rozglada: On najszybciej z tej trójki zareagowa³ na tê pomy³kê i naprawi³ swój b³¹d po sekundzie :rozglada: W takich chwilach Szekspir mi siê przypomina
Czym¿e jest nazwa? To, co zowiem ró¿¹, pod inn¹ nazw¹ równie by pachnia³o :lol2:
Dobrego ÂświÂątecznego czwartku Wam ÂżyczĂŞ :D NadziejĂŞ majÂąc na to, Âże tvn24 wie czego od niej publika oczekuje :> :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:shock: Tyle razy pomylono AgatkĂŞ :shock: To chyba jakaÂś zmowa :evil:

Mam nagrania, ale nie wszystkie i nie w caÂłoÂści :uhh:
Jak na moje oko i ucho (x2 oczywiÂście) to chyba tylko jednej nie ma :mhm:
Ale jakoÂś to chyba przeÂżyjemy -dzia :*
Black Jack '62 pisze:Co mia³bym tak w³aœciwie napisaÌ :rozglada: Nanoszenie na siebie marynar w po³¹czeniu z golfem szkodzi zdrowiu!!! :rozglada:
Albo: Droga Pani! Zawsze, kiedy nosisz siĂŞ z zamiarem wziĂŞcia do rĂŞki marynary lub golfu, miej na wzglĂŞdzie mÂą wolĂŞ do nie oglÂądania na Twym piĂŞknym ciele - o boska! tego wytworu ludzkiej zÂłoÂśliwoÂści!!! :rydzyk:

Ee ne :> Ty taki nieÂśmiaÂły -nie chrzaĂą :devil:
Ale teÂż nie chrzaĂą o zdrowiu Agatki......... tzn. ono jest najwaÂżniejsze :aniol: ale ona moÂże o swoje zdrowie wcale nie dbaĂŚ, wiĂŞc napisz, Âże Twojemu...... naszemu zdrowiu szkodzÂą :lol2: :lol2: O nas, o bliÂźniego moÂże siĂŞ zatroszczy bo chyba ma dobre serce :aniol:

Co nam - paru krewkim m³odzieùcom teraz pozosta³o :mhm: Wzi¹Ì parê skrzyù piwa i ... :devil: ... i czekaÌ, na to, co najbli¿sza przysz³oœÌ poka¿e :spiewa:
WiêkszoœÌ ludzi spogl¹da w przysz³oœÌ pesymistycznie, ale s¹ i tacy, którzy mówi¹: po¿yjemy -zobaczymy.....
Czekam, t¹piê nog¹ pod sto³em, rwie w³osy z g³owy, ju¿ dosta³em ob³êdu w oczach i co mi po tym :ban:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:JeÂśli mogĂŞ coÂś zasugerowaĂŚ :rozglada: Nie powinno siĂŞ piĂŚ piwa w tak upalny czas :rozglada: Zatem lepiej w skrzynie wody mineralnej siĂŞ zaopatrzyĂŚ :rozglada:
Trochê za póŸno siê zjawiasz :lol: Myœmy sobie, korzystaj¹c z nieobecnoœci Dam Dworu ju¿ pofolgowali :devil: Nastêpnym razem prosimy nie osieracaÌ nas na tak d³ugo, ¿eby zapobiec podobnym sytuacjom :lol2:
ZaglÂądam tu Was nieÂśmiaÂło gdyÂż zbesztania siĂŞ obawiam. :rozglada: Mam nagrania, ale nie wszystkie i nie w caÂłoÂści :uhh:
Jakiego zbesztania? :) Na nagrania nigdy nie jest za póŸno :) A nawet powiedzia³bym, ¿e im póŸniej, tym lepiej :) One s¹ jak wino :lol2:
marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:Osobist¹ proœbê :o Nie, w ¿yciu!!! Czujê, ¿e nawet nie maj¹c jej obok siebie dojrza³bym b³yskawice gniewu migoc¹ce w jej spojrzeniu :rozglada: Co mia³bym tak w³aœciwie napisaÌ :rozglada: Nanoszenie na siebie marynar w po³¹czeniu z golfem szkodzi zdrowiu!!! :rozglada:
/.../Ale teÂż nie chrzaĂą o zdrowiu Agatki......... tzn. ono jest najwaÂżniejsze :aniol: ale ona moÂże o swoje zdrowie wcale nie dbaĂŚ, wiĂŞc napisz, Âże Twojemu...... naszemu zdrowiu szkodzÂą :lol2: :lol2: O nas, o bliÂźniego moÂże siĂŞ zatroszczy bo chyba ma dobre serce :aniol:
W dobre serce nie w¹tpiê :aniol: Agatta zdaje siê ¿yÌ zatem w nieœwiadomoœci :o :mhm: Poniewa¿, jeœli o nas idzie, to powinieneœ uj¹Ì, ¿e nie szkodz¹, a wrêcz ZABIJAJ¥!!!!!! :lol2:
Black - wci¹¿ o Twej wstydliwej naturze zapominam :hmm: WybaczyÌ mi musisz :aniol:
Tak samo korektĂŞ ;)
:shock: Tyle razy pomylono AgatkĂŞ :shock: To chyba jakaÂś zmowa :evil:
Ja myœlê, ¿e raczej nieumyœlne ;) Istnieje wprawdzie wolnoœÌ wypowiedzi, ale przekrêcenie nazwiska jest z³ym tego przyk³adem i robi jednak fatalne wra¿enie :/ Zw³aszcza na nas, dla których ''Agata Tomaszewska'', to wyra¿enie encyklopedyczne i wyuczone, i czczone po grobow¹ desk¹ :lol2:
PrzekrĂŞcanie, a jakie wytÂłumaczenie :uhh: Latka mijajÂą, czÂłowiek poznaje nowych ludzi, nowe nazwiska i wszystko zaczyna siĂŞ mieszaĂŚ, czy to moÂże z rozpĂŞdu :>
Ciekawe, czy choĂŚ przepraszajÂą AgattĂŞ za ten nietakt? :?
Kolejny mĂłj bÂłyskotliwy ( :devil: ) pomysÂł :D Skoro tak siĂŞ mylÂą nazwiska, niechaj zwracajÂą siĂŞ do siĂŞ ksywkami :lol2: PrzecieÂż dla przeciĂŞtnego widza nie jest waÂżne kto, tylko co mĂłwi ;) A my, w tym ukÂładzie ci ponadprzeciĂŞtni ( :lol2: ) i tak wiemy, kto do nas przemawia i a nade wszystko wiemy, kogo sÂłuchaĂŚ chcemy i piĂŞknie tutaj utytuÂłujemy :lol2:
Nie trudniê siê nakrêcaniem gminnych wieœci :devil: Gdybam sobie tylko, a nó¿-widelec trafiÌ mi siê uda :tanczy:
Czy to moÂże wynik dziaÂłajÂącej tu sprawnie przekory i poraÂżek w dziaÂłaniu, Âże jako nigdy siĂŞ nie stanie, kiedy Ty tego tak pragniesz? :devil: UwaÂżaj, bo moÂżesz siĂŞ tym razem ''przejechaĂŚ'' i dopiero bĂŞdziesz sobie pluÂł w brodĂŞ z powodu proroczych umiejĂŞtnoÂści :devil:
ODPOWIEDZ