Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Postanowi³am, ¿e nie bêdê pisa³a na forum dopóki Pawe³ w³osów nie zetnie :devil: Pewnoœci nie mam, ale chyba œci¹³, widzia³am go wczoraj krêc¹cego siê po studio :rozglada: No dobra, przyznam siê :rozglada: Prawda jest taka, ¿e d³u¿ej w tym postanowieniu wytrzymaÌ nie mogê :lol2: Có¿ poradziÌ, kiedy paluszki, a¿ rw¹ mi siê do klikania :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:

..ale w pracy jest :)
W poniedzia³ek od od samego rana :lol2:: A tu¿ przed rozpoczêciem pierwszego serwisu w dn¿, zanim rozbrzmia³a ta doœÌ nieprzyjemna dla ucha (mojego przynajmniej :devil: ) muzyka, tvn24 zaliczy³a ma³¹ wpadkê, ca³kiem przyjemn¹ zreszt¹, jeœli o mnie chodzi mo¿e byÌ takich wiêcej :lol2: Da³o siê s³yszeÌ Paw³a krzycz¹cego do kole¿anek i kolegów w studio: rozprawa siê w³aœnie rozpoczê³a :lol:
Black Jack'62 pisze: pogadaÂł sobie PaweÂł nawet caÂłkiem sporo o Andrzeju Lepperze, ktĂłry nie stawiÂł siĂŞ na rozprawie sÂądowej
Historiê wysypywania zbo¿a na tory i dalsze tego konsekwencje znam na pamiêÌ :devil: Powtórzy³abym to nawet wyrwana z g³êbokiego snu :lol:
Black Jack'62 pisze:a czy to mo¿liwe, ¿eby musia³ pod¹¿yÌ w œlad za nim i ju¿ obecnego, ale na konferencji prasowej Leppera wys³uchiwaÌ :>

Jeœli tak jest to mu wspó³czujê :D
A juÂż myÂślaÂłem, Âże upiekÂło mu siĂŞ i nie bĂŞdzie musiaÂł PaweÂł dziÂś bredni Leppera wysÂłuchiwaĂŚ :lol:
:mhm: Faktem jest, Âże relacjonowaÂł tĂŞ konferencjĂŞ, ale czy byÂł na niej to nie jest do koĂąca pewne :mhm: Pytania w imieniu tvn24 zadawaÂła jakaÂś niewiasta, ktĂłrej nazwiska nie pamiĂŞtam :rozglada: NiezaleÂżnie od tego czy PaweÂł osobiÂście wysÂłuchaÂł tej konferencji czy nie ( :devil: ) - zrelacjonowaÂł jÂą pierwszorzĂŞdnie :lol2:

Kiedy we wtorek w serwisie o 18:30 Pawe³ u¿yczy³ swojego wspania³ego g³osu prezyhdentowi USA, przeczuwa³am, ¿e na tym praca Paw³a siê nie skoùczy :D I jak siê póŸniej okaza³o - mia³am nosa ;) W M24h wyemitowano jego materia³ o wizycie Busha w Pradze. Rozbawi³ mnie mocno jeden fragment tego materia³u :lol: Bush wzywa Rosjê do wspó³pracy, na co Putin krzyczy :Ura! To ura skierowane by³o oczywiœcie do rosyjskich ¿o³nierzy paraduj¹cych po Placu Czerwonym ;) Pawe³ to fajnie zmontowa³ i wykorzysta³ - ca³kiem zabawnie to wysz³o :lol: Moja siostra nawet siê uœmiecha³a, a ona za Paw³em - mo¿e nie tyle nie przepada ;) co twierdzi, ¿e ma go doœÌ :devil: Teraz mówi, ¿e to Putin j¹ rozœmieszy³ :uhh: A kto tak zgrabnie tego W³adimira w swój materia³ zapl¹ta³? :lol2:
Œroda te¿ przynios³a Paw³owy materia³ w M24h :D Wokó³ szczytu G8 siê krêci³, a najbardziej Pawe³ skupi³ siê na protestach alterglobalistów. Podobno w Polsce te¿ maj¹ protestowaÌ kiedy Bush do nas zawita :devil: Pawe³ szydzi³ troszkê z ogrodzenia jekie okala prezydenck¹ siedzibê na Helu :devil: W zestawieniu z ogrodzeniem wokó³ miejsca gdzie odbywa siê szczyt wygl¹da rzeczywiœcie mizernie :devil:
Black Jack '62 pisze:Oj nie :nie: PaweÂł chyba nie byÂł na weselu Ani :nie:

Zdecydowanie zbyt trzeÂźwo dziÂś myÂśli :D No, chyba Âże ma mocnÂą gÂłowĂŞ :spiewa:
Albo nie balowaÂł tak dÂługo jak ja :devil:
PaweÂł zawsze trzeÂźwo myÂśli :tanczy: albo potrafi rozsÂądnie siĂŞ bawiĂŚ :lol2:
maxxx pisze: Krawaciarze 8) Ale PawÂła Âładniejszy zdecydowania 8)
I PaweÂł Âładniejszy zdecydowanie :P

A teraz pozostaje tylko czekaĂŚ na to, co przyniesie czwartek :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale PawÂłowi dogrzaÂło :lol2:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..a tak w ogĂłle to ciekawe czy poza alterglobalistami doczeka siĂŞ jeszcze np Busha :uhh: :devil:

[ Dodano: PiÂą Cze 08, 2007 10:10 am ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
..a tak w ogĂłle to ciekawe czy poza alterglobalistami doczeka siĂŞ jeszcze np Busha :uhh: :devil:
Na Busha czekali inni :) PaweÂł miaÂł pod opiekÂą alterglobalistĂłw - witaÂł ich na dworcu PKP w Juracie, a kiedy Ci juÂż dotarli - nie odstĂŞpowaÂł ich ani na chwilĂŞ :rozglada:
Jeszcze wczesnym rankiem nic nie wskazywaÂło na to, Âże bĂŞdzie to taki emocjonujÂący dzionek :roll: MyÂślaÂłam, Âże fanka warszawskiego dziennikarza - z racji wizyty amerykaĂąskiego prezydenta na pó³nocy naszego kraju - bĂŞdzie miaÂła dziÂś wolne, a tuÂż przed ĂłsmÂą okazaÂło siĂŞ, Âże tvn24 naprawdĂŞ lubi zaskakiwaĂŚ :rozglada: Tych, ktĂłrzy widzieli ( a Ci, ktĂłrzy nie widzieli muszÂą uwierzyĂŚ mi na sÂłowo :rozglada: ) to, co PaweÂł dziÂś zaprezentowaÂł :tanczy: nie muszĂŞ chyba przekonywaĂŚ o tym, Âże do popoÂłudnia od TV oderwaĂŚ siĂŞ nie mogÂłam :rozglada: PisaÂłam juÂż kiedyÂś, Âże czasami wydaje mi siĂŞ, iÂż bardziej tego Pana uwielbiaĂŚ juÂż nie mogĂŞ i przychodzÂą takie dni jak dziÂś, np. kiedy on - swojÂą pracÂą, swojÂą osobÂą - wzbudza we mnie jeszcze wiĂŞkszy podziw :lol2: Wszyscy wiemy jaki PaweÂł jest spostrzegawczy prawda? Dlatego juÂż od Poranka mogliÂśmy byĂŚ spokojni o to, Âże o poczynaniach alterglobalistĂłw bĂŞdziemy informowani wyczerpujÂąco i bardzo dokÂładnie :tanczy: Z rana PaweÂł donosiÂł o tym ilu protestujÂących ma siĂŞ pojawiĂŚ, jak zamierzajÂą dotrzeĂŚ na miejsce i wreszcie, ilu policjantĂłw bĂŞdzie strzegÂło porzÂądku i jakiego sprzĂŞtu bĂŞdÂą w tym celu uÂżywali - rozmawiaÂł takÂże z organizatorami manifestacji – podsumowujÂąc peÂłen komfort informacyjny. 8) Czas jakiÂś w dnÂż nie byÂło relacji, ale PaweÂł nie pró¿nowaÂł :nie: co to, to nie :nie: zbieraÂł materiaÂły filmowe, ktĂłre potem emitowane byÂły w serwisach. Po koÂścistej dÂłoni dzier¿¹cej mikrofon z kostkÂą tvn24 poznaÂłam, Âże to mĂłj ulubieniec byÂł :rozglada: Ale pomocnicĂŞ teÂż miaÂł, rzuciÂła mi siĂŞ w oczy jakaÂś blond lady biegajÂąca wÂśrĂłd tÂłumu z mikrofonem tvn24 :) I tak spokojnie, acz bardzo pracowicie upÂłynĂŞÂło PaweÂłkowi przedpoÂłudnie :D A póŸniej prawdziwy mÂłyn siĂŞ zrobiÂł, a w samym jego Âśrodku mĂłj ulubiony z oczami dookoÂła gÂłowy :rozglada: Policja starÂła siĂŞ z manifestantami, ktĂłrzy wtargnĂŞli na jezdniĂŞ. PawÂłowi uÂłatwia pracĂŞ jego wzrost, gĂłrowaÂł nad tym caÂłym tÂłumem, a co za tym idzie widziaÂł wiĂŞcej od innych - wyliczyÂł z ogromnÂą dokÂładnoÂściÂą jakÂą czêœÌ pasa jezdni zajmujÂą alterglobaliÂści :rozglada: CoÂś nie coÂś moÂżna zobaczyĂŚ i usÂłyszeĂŚ dziĂŞki uprzejmoÂści tvn24.pl :arrow: http://www.tvn24.pl/-1,1509595,wiadomosc.html
Od pocz¹tku tej manifestacji towarzyszy³ konflikt - policja twierdzi³a, ¿e przemarsz ten jest nielegalny, a jego uczestnicy upierali siê, ¿e w³adze wyrazi³y na to zgodê. Pawe³ podj¹³ próbê rozstrzygniêcia tego konfliktu w jednym wejœciu na ¿ywo wypatrzy³ w t³umie burmistrza Jastarni rozmawiaj¹cego na ten temat z jednym z organizatorów, podszed³ do obu panów obwieœci³, ¿e jest z tvn24 i poprosi³ o rozmowê. Skoùczy³o siê na tym, ¿e jest zgoda na przemarsz, ale chodnikami i tylko do pewnego momentu, doœÌ daleko od prezydenckiej siedziby. Pawe³ bardzo chêtnie zaspokaja³ ciekawoœÌ swoich redakcyjnych kole¿anek :D Beata Tadla zastanawia³a siê, np. czy kobieta le¿¹ca na jezdni jest ranna, czy to tylko forma protestu Pawe³ powiedzia³, ¿e to swego rodzaju hepening. Nim up³ynê³y trzy minuty, Pawe³ - ca³y czas relacjonuj¹c - by³ ju¿ po drugiej stronie ulicy i rozmawia³ krótko z ow¹ niewiast¹ ( :mhm: zastanawiaj¹ce jest to czym przekona³ policjantów do tego, aby pozwolili mu przedostaÌ siê tam :rozglada: ) Moja ciekawoœÌ te¿ zosta³a zaspokojona :tanczy: Kiedy tak patrzy³am na tych policjantów ubranych na czarno, stoj¹cych w pe³nym s³oùcu :uhh: zastanawia³am siê czy maj¹ zmienników :mhm: I jeszcze nie przesta³am ubolewaÌ nad ich losem, a tu Pawe³ ju¿ mnie informuje, ¿e policjanci co jakiœ czas siê zmieniaj¹. :D Jak to bywa przy tego typu relacjach po³¹czenie zostaje czasami zerwane, tym razem nie by³o inaczej :uhh: Na szczêœcie to re¿yserka straci³a po³¹czenie z Paw³em, nie s³ysza³ pytaù kole¿anki :rozglada: i nadawa³, a my mogliœmy delektowaÌ siê wspania³¹ relacj¹ bez problemów, a pytania w ogóle nie by³y potrzebne :rozglada: Pawe³ zdawa³ sobie sprawê z tego, co widz chce od niego us³yszeÌ :tanczy: I jeszcze relacja- z miejsca gdzie mia³ zakoùczyÌ siê protest- te¿ bardzo interesuj¹ca. Pawe³ przed szpalerem policyjnym czeka³ na nadci¹gaj¹cy t³um, spaceruj¹c opowiada³ nam jakie sprzêty bojowe s¹ w gotowoœci gdyby manifestacja z pokojowej przerodzi³a siê w wojenn¹. Na szczêœcie wszystko zakoùczy³o siê manifestacjê siedz¹c¹ :) Pawe³ przy³¹czy³ siê nawet na chwilkê :rozglada: przykucn¹³ i rozmawia³ z jednym z uczestnikami. :) PóŸniej rozbrzmia³a muzyka i jakieœ dziewczê zachêca³o do odtaùczenia taùca pokoju, a kiedy jeden goœÌ rzuci³ has³o: "panie prosz¹ panów" mia³am nadziejê, ¿e któraœ z niewiast porwie do taùca Pawe³ka :rozglada: przeliczy³am siê jednak :uhh: ale widzia³am, ¿e pan redaktor podrygiwa³ sobie w rytm muzyki. :rozglada: I chyba na tym zakoùczy³ siê dzisiejszy, pe³en wra¿eù dy¿ur Paw³a... :o a jednak nie, w³aœnie przed chwil¹ nada³ kolejn¹ relacjê :tanczy: Mój ulubiony mo¿e byÌ z siebie dumny - ja jestem z niego dumna bardzo :P Nie mo¿na by³o lepiej pokazaÌ i zrelacjonowaÌ tego co siê tam dzia³o - swoboda i pe³en profesjonalizm ze strony pana redaktora :brawa: :brawa: :brawa:

A teraz wyglÂądem siĂŞ trochĂŞ pozachwycam :P MogÂłam dziÂś oczĂŞta PawÂłem w caÂłej okazaÂłoÂści nacieszyĂŚ :P ( Obi, mam nadziejĂŞ, Âże uwieczniÂłeÂś te najciekawsze momenty :rydzyk: ) WÂłoski jednak nie przystrzyÂżone, ale w obliczu tych wszystkich wspaniaÂłoÂści wybaczam mu to :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..ale PawÂłowi dogrzaÂło :lol2:
W rzeczy samej :tanczy: Koszula z krĂłtkim rĂŞkawem, dÂżinsy i sandaÂły na nogach :P KoszulĂŞ poczÂątkowo wypuszczonÂą na spodnie miaÂł :rozglada: pod koniec zdecydowaÂł siĂŞ wpuÂściĂŚ jÂą w spodnie i tak jÂą pogniĂłtÂł :hmm: a tak piĂŞknie wyprasowana byÂła :hmm: ÂŻonka siĂŞ pewnie napracowaÂła a on w kilku sekundach zniweczyÂł ten trud :nie:
Moj¹ uwagê przyku³y te¿ strasznie wypakowane kieszenie spodni :mhm: có¿ takiego pan redaktor w nie zapakowa³ :mhm: Ciekawi mnie czy po skoùczonej pracy Pawe³ ruszy na Warszawê :mhm: podobno ruch mia³ byÌ wstrzymany do póŸnych godzin wieczornych :mhm:
Echh....teraz rozemocjonowanej fance naleÂży siĂŞ odpoczynek, a jeszcze bardziej temu, ktĂłry tych emocji dostarczyÂł :lol2: Oby nie za dÂługo, bo ja wcale duÂżo czasu do regeneracji nie potrzebujĂŞ :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: A teraz wyglÂądem siĂŞ trochĂŞ pozachwycam :P MogÂłam dziÂś oczĂŞta PawÂłem w caÂłej okazaÂłoÂści nacieszyĂŚ :P ( Obi, mam nadziejĂŞ, Âże uwieczniÂłeÂś te najciekawsze momenty :rydzyk: ) WÂłoski jednak nie przystrzyÂżone, ale w obliczu tych wszystkich wspaniaÂłoÂści wybaczam mu to :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..ale PawÂłowi dogrzaÂło :lol2:
W rzeczy samej :tanczy: Koszula z krĂłtkim rĂŞkawem, dÂżinsy i sandaÂły na nogach :P KoszulĂŞ poczÂątkowo wypuszczonÂą na spodnie miaÂł :rozglada: pod koniec zdecydowaÂł siĂŞ wpuÂściĂŚ jÂą w spodnie i tak jÂą pogniĂłtÂł :hmm: a tak piĂŞknie wyprasowana byÂła :hmm:
..coÂś niecoÂś mam :)
..ale nie z³oœÌ siê..bo niewiele :rozglada:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..coÂś niecoÂś mam :)
..ale nie z³oœÌ siê..bo niewiele :rozgl¹da:
Ja miaÂłabym siĂŞ zÂłoÂściĂŚ? :nie: Wszak zÂłoœÌ piĂŞknoÂści szkodzi :lol: CapsiÂątka bardzo mi siĂŞ podobajÂą :P DziĂŞki :* Obi Âżadnych wraÂżeĂą po piÂątkowych popisach PawÂła? :uhh: A wczoraj? Pewnie nie przyÂłapaÂłeÂś PaweÂłka wieczorkiem? :uhh: To moÂże dziÂś? :) Po dwĂłch tygodniach wrĂłciÂł mĂłj ulubiony do serwisowania :tanczy: ZajrzaÂłam tu wczoraj, ale nikt nie miaÂł ochoty pozachwycaĂŚ siĂŞ ze mnÂą poczynaniami tego wspaniaÂłego profesjonalisty :uhh: JuÂż zaczynaÂłam konwersowaĂŚ sama ze sobÂą, kiedy zupeÂłnie nieoczekiwanie zostaÂłam zatrudniona jako niania :rozglada: PomogÂłam jakiÂś czas temu szczĂŞÂściu i teraz muszĂŞ pomagaĂŚ w wychowywaniu owocu miÂłoÂści :rozglada: Ciekawe, acz wyczerpujÂące to byÂło doÂświadczenie :rozglada: Znajomi podrzucili mi swojÂą pociechĂŞ miĂŞdzy raportem, a podsumowaniem wiĂŞc nic z wczorajszego dyÂżuru PawÂła cioci DÂżastinie nie umknĂŞÂło :tanczy: W raporciku oczywiÂście rozmowy – w pierwszej czĂŞÂści polityki zagranicznej naszego kraju dotyczyÂła. GoÂściem byÂł wiceszef MSZ Witold Waszczykowski. Pan ten jest negocjatorem ws. tarczy antyrakietowej, a wiĂŞc Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ o czym byÂła mowa. PaweÂł dopytywaÂł pana ministra czy propozycja rosyjskiego ministra ÂŁawrowa o zamroÂżeniu negocjacji ws. tarczy wÂłaÂśnie, miaÂła wpÂływ na przebieg rozmĂłw z USA. A w drugiej czĂŞÂści pan redaktor ÂświĂŞtowaÂł wspĂłlnie z paniÂą dr BarbarÂą Fedyszak – RadziejowskÂą - specjalistkÂą od spraw wsi – piĂŞtnaste urodziny Samoobrony :rozglada:
DziÂś znowu od Raportu Wieczornego siĂŞ zaczĂŞÂło :D O 20:00 byÂłam jeszcze w plenerze, ale miaÂłam przyjemnoœÌ wysÂłuchaĂŚ raportu od poczÂątku do koĂąca :tanczy: Na wejÂście smutne doniesienia z Montrealu o powaÂżnie wyglÂądajÂącym wypadku Roberta Kubicy :? Do tej sprawy PaweÂł wracaÂł w czasie trwania caÂłego programu - zbieraÂł komentarze, dowiadywaÂł siĂŞ o stan zdrowia Kubicy - podobno nie jest z nim najgorzej. Co poza tym? Polityka oczywiÂście, a co za tym, idzie goÂście w studio. Jako pierwszy pod gradobiciem pytaĂą dociekliwego pana redaktora znalazÂł siĂŞ Marek Saryusz Wolski z magazynu "Unia i Polska". Rozmowa sprowokowana byÂła publikacjÂą w szwedzkiej prasie o tym, jakoby polski nacjonalizm byÂł zagroÂżeniem dla UE. PaweÂł dopytywaÂł o to jak bĂŞdzie przebiegaÂł zbliÂżajÂący siĂŞ szczyt UE i o - polski wynalazek - tzw. pierwiastkowy system gÂłosowaĂą. DziÂś opublikowaÂł w internecie swojÂą teczkĂŞ b. prezydent Lech Wa³êsa – to staÂło siĂŞ pretekstem go kolejnej rozmowy- za biureczkiem zasiadÂł kolejny goœÌ dr Antoni Dudek z IPN. Panowie przybliÂżali zawartoœÌ tych akt, dodatkowo poznaĂŚ mogliÂśmy sposoby dziaÂłania SB. ÂŚmiaÂło mogĂŞ napisaĂŚ, iÂż odczuwam peÂłen komfort informacyjny – to Âżadna nowoœÌ :lol2: zawsze tak mam kiedy PaweÂł ma dyÂżur. :tanczy: W serwisie o 22:00 prĂłbowaÂł rozwikÂłaĂŚ kolejnÂą aferĂŞ dotyczÂącÂą szpitala MSWiA, z panem doktorem przez telefon rozmawiaÂł, tak siĂŞ rozgadaÂł, Âże aÂż czasu na inne informacje mu zabrakÂło i brutalnie serwis mu przerwano :rozglada: Podsumowanie dnia przed nami jeszcze, a potem moÂżna z czystym sumieniem udaĂŚ siĂŞ na spoczynek :P
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Podsumowanie dnia przed nami jeszcze, a potem moÂżna z czystym sumieniem udaĂŚ siĂŞ na spoczynek
Dawno tu nie pisalem :hmm: ;ChoĂŚ trochĂŞ to zrekompensuje :P ,tylko kilka capsĂłw-Âżeby nie byÂło,Âże siĂŞ podlizuje :aniol: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie wiedziaÂłem z kiedy sÂą te capsy ale po krawacie wnioskujĂŞ Âże nie z wczoraj :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Wow :lol2: DÂżastina - wenĂŞ posiadÂłaÂś niesamowitÂą, szkoda tylko, Âże z tÂą wenÂą praktycznie na pastwĂŞ losu CiĂŞ zostawiono ;( ChoĂŚ niektĂłrzy jednak prĂłbowali uÂłatwiĂŚ ci Âżycie :rozglada:
Ja niestety w zwiÂązku z tym, Âże dÂługi weekend spĂŞdzaÂłem bardzo intensywnie, ani sekundy czasu wygospodarowaĂŚ nie mogÂłem ani na oglÂądanie telewizji, ani pisanie na forum ;(
Ale nie ja tu jestem najwaÂżniejszy, tylko Ty i to, Âże PaweÂł sprawia, Âże masz dobry nastrĂłj, Âże masz powody do zadowolenia i do tego, Âże moÂżesz byĂŚ z niego dumna :lol2:

Odwa¿ny jest :D Nie ba³ siê, ¿e coœ ciê¿kiego przypadkiem spadnie mu na g³owê :rozglada: Przecie¿ Ci demonstruj¹cy ludzie s¹ nieobliczalni :rozglada: Bojê siê u¿yÌ mocniejszego s³owa, ale myœlê, ¿e co poniektórzy znaj¹ moj¹ dosadnoœÌ :devil:

Brawa dla PawÂła za odwagĂŞ i poÂświĂŞcenie :brawa:

DÂżastina - czekam z niecierpliwoÂściÂą na kolejny tom epopei :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: Dawno tu nie pisalem :hmm:
MiÂło Âże zdecydowaÂłeÂś siĂŞ zajrzeĂŚ na chwilkĂŞ :D [/quote]
maxxx pisze:ChoĂŚ trochĂŞ to zrekompensuje :P
Z takimi wspaniaÂłoÂściami jesteÂś zawsze mile widziany :D Bez capsiÂątkowych wspaniaÂłoÂści rĂłwnieÂż :*
maxxx pisze:tylko kilka capsĂłw-Âżeby nie byÂło,Âże siĂŞ podlizuje :aniol:
AleÂż Maxxx, nikt by CiĂŞ o to nie posÂądziÂł :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..nie wiedziaÂłem z kiedy sÂą te capsy ale po krawacie wnioskujĂŞ Âże nie z wczoraj :rozglada:
Trafne spostrzeÂżenie :rozglada: Jaki bystry mÂłody czÂłowiek :rozglada: DziĂŞki :*
Black Jack '62 pisze:Wow :lol2: DÂżastina - wenĂŞ posiadÂłaÂś niesamowitÂą, szkoda tylko, Âże z tÂą wenÂą praktycznie na pastwĂŞ losu CiĂŞ zostawiono ;( ChoĂŚ niektĂłrzy jednak prĂłbowali uÂłatwiĂŚ ci Âżycie :rozglada:
Taaak, gdybyÂśmy z PawÂłem liczyli na Ciebie, to wÂątek nie ruszyÂł by z miejsca :devil:

Black Jack '62 pisze:Ale nie ja tu jestem najwaÂżniejszy, tylko Ty i to, Âże PaweÂł sprawia, Âże masz dobry nastrĂłj, Âże masz powody do zadowolenia i do tego, Âże moÂżesz byĂŚ z niego dumna :lol2:
Tak piêknie to uj¹³eœ, ¿e gotowa jestem Ci wybaczyÌ to weekendowe zaniedbanie :lol2:
Black Jack '62 pisze:OdwaÂżny jest :D Nie baÂł siĂŞ, Âże coÂś ciĂŞÂżkiego przypadkiem spadnie mu na gÂłowĂŞ :rozglada:
PrzecieÂż to pokojowa manifestacja byÂła :devil: Jak mogli rzucaĂŚ ciĂŞÂżkimi przedmiotami Ci, ktĂłrym siĂŞ wydaje, Âże sÂą w opozycji do caÂłego zÂła tego Âświata :devil:
Black Jack '62 pisze:Przecie¿ Ci demonstruj¹cy ludzie s¹ nieobliczalni :rozglada: Bojê siê u¿yÌ mocniejszego s³owa, ale myœlê, ¿e co poniektórzy znaj¹ moj¹ dosadnoœÌ :devil:
Tylko Âżadnych przekleĂąstw w tym wÂątku :nie: WÂłaÂśnie mi siĂŞ przypomniaÂło, Âże PaweÂł nie przeklina :aniol: na wizji przynajmniej :rozglada: W piÂątek kiedy cytowaÂł hasÂła krzyczane przez manifestantĂłw nie powtĂłrzyÂł za nimi "cholera" :mhm: tak fajnie zobrazowaÂł to sÂłowo - niestety nie pamiĂŞtam jak to byÂło :roll:
Black Jack '62 pisze:DÂżastina - czekam z niecierpliwoÂściÂą na kolejny tom epopei :lol2:
Dalszego ciÂągu nie bĂŞdzie :uhh: ZaÂłamana jestem :uhh: W Raporcie Wieczornym byÂł materiaÂł PawÂła, a ja nie mogÂłam w tym czasie TV oglÂądaĂŚ ;( SÂłuchaÂłam tvn24audio, ale dÂżwiĂŞk coÂś mi nawalaÂł ;( Z tego co udaÂło mi siĂŞ wychwyciĂŚ materiaÂł strajku w sÂłuÂżbie zdrowia dotyczyÂł. ByÂło to takie podsumowanie tego, co wydarzyÂło siĂŞ dotychczas. Stand'up teÂż byÂł, PaweÂł specjalnie dla mnie siĂŞ pokazaÂł ( :lol2: ), a ja tego nie widziaÂłam :hmm: Z treÂści i dochodzÂących dÂźwiĂŞkĂłw wnioskujĂŞ, Âże PaweÂł w plenerze byÂł :D StaÂł przed szpitalem na Banacha i wspominaÂł jak to jakiÂś czas temu lekarze w ramach protestu spacerowali przejÂściem dla pieszych :mhm: JeÂśli dobrze pamiĂŞtam PaweÂł ten protest obsÂługiwaÂł :mhm: WÂłaÂśnie stwierdziÂłam, Âże nie jest aÂż tak Âźle z mojÂą wenÂą :rozglada: Jak na taki zaburzony odbiĂłr materiaÂłu sporo o nim napisaÂłam :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

DÂżastina pisze:MiÂło Âże zdecydowaÂłeÂś siĂŞ zajrzeĂŚ na chwilkĂŞ
No to dziÂś teÂż sobie zajrzaÂłem :aniol: Z tymÂże za bardzo nie podyskutuje bo nie wiele dzis PawÂła widzialem :rozglada:
Z takimi wspaniaÂłoÂściami jesteÂś zawsze mile widziany Bez capsiÂątkowych wspaniaÂłoÂści rĂłwnieÂż
No to od czasu do czasu bĂŞdĂŞ tu wpadaÂł z jakimiÂś drobnymi upominkami :lol2:
ChoĂŚ bywaja tu capsiarze lepszej jakoÂści to sie nie poddam 8)
AleÂż Maxxx, nikt by CiĂŞ o to nie posÂądziÂł
:red: Traktujemy siĂŞ na zasadzie partnerskiej w myÂśl wspĂłlnego dobra czyli podziwiania naszych ulubieĂącĂłw i ulubienic wiĂŞc o podlizywaniu faktycznie mowy byc nie powinno :aniol:
W Raporcie Wieczornym byÂł materiaÂł PawÂła, a ja nie mogÂłam w tym czasie TV oglÂądaĂŚ
Chyba w podsumowaniu dnia te¿ by³ ;) Odrobine siê spóŸni³em ale dos³ysza³em jak Joasia wypowiada³a magiczne 2 s³owa "Pawe³ £ukasik" :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Traktujemy siĂŞ na zasadzie partnerskiej w myÂśl wspĂłlnego dobra czyli podziwiania naszych ulubieĂącĂłw i ulubienic wiĂŞc o podlizywaniu faktycznie mowy byc nie powinno :aniol:
I w tym caÂła rzecz :tanczy:
maxxx pisze:Chyba w podsumowaniu dnia te¿ by³ ;) Odrobine siê spóŸni³em ale dos³ysza³em jak Joasia wypowiada³a magiczne 2 s³owa "Pawe³ £ukasik" :lol2:
I ja teÂż sÂłyszaÂłam te magiczne sÂłowa :jupi: I juÂż wszystko wiem :tanczy: ByÂłam wytrwaÂła, czekaÂłam do Podsumowania Dnia, a tam - specjalnie dla mnie :lol2: powtĂłreczka PaweÂłkowego materiaÂłu byÂła :tanczy: Stand'up okazaÂł siĂŞ byĂŚ czaderskim spacerem :lol2: PaweÂł przechadzaÂł siĂŞ przejÂściem dla pieszych, o ktĂłrym wczeÂśniej wspominaÂłam ;) Pan redaktor sam zbieraÂł sobie materiaÂły :tanczy: MogliÂśmy podziwiaĂŚ to, jak robiÂł - wspĂłlnie z panem doktorem - obchĂłd po szpitalnych salach :lol2:
No, to ju¿ spokojniejsza :lol2: syta :lol2: mogê po³o¿yÌ siê do ³ó¿eczka :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Przepraszam za ten lekki nieÂładzik :stop:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ktoÂś mi tu prĂłbuje wzglĂŞdy DÂżastiny podebraĂŚ :mhm:

..no nic i tak dam co mam :D

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Przepraszam za ten lekki nieÂładzik :stop:
Damy radĂŞ :stop: JuÂż ja sobie te wszystkie wspaniaÂłoÂści uporzÂądkujĂŞ :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..ktoÂś mi tu prĂłbuje wzglĂŞdy DÂżastiny podebraĂŚ :mhm:
I jak skutecznie to robi :lol2: Nie wiem czy wszyscy zauwaÂżyli to, Âże marcinkowsky zapodaÂł capsy z PawÂłowego materiaÂłu :tanczy: Za co wdziĂŞczna mu jestem ogromnie :* obu Wam moi kochani capsiarze wdziĂŞczna jestem :*

Jak widaÌ na za³¹czonych obrazkach wczorajszego dnia Pawe³ w sejmie rz¹dzi³ :D Spokojnie nam p³ynê³y wspólnie spêdzane chwile :lol2: A o czym to opowiada³ nam pan redaktor? A o ustawie antykonopowej - autorstwa LPR. Inny temat te¿ siê pojawi³ - Ludwik Dorn rzuci³ has³o i zaraz wszyscy zaczê³i siê zastanawiaÌ zy marsza³ek wycofa weksle z Trybuna³u Konstytucyjnego? :rozglada: Coœ jednak by³o wczoraj nie tak :mhm: Nie chodzi mi oczywiœcie o jakoœÌ relacji Paw³a - to jak zawsze na najwy¿szym poziomie 8) Mam na myœli jego nastrój :mhm: taki posêpny by³, a to do niego niepodobne :uhh: Wiem, wiem ka¿dy cz³owiek ma prawo mieÌ czasem gorsze dni, ale jak siê kogoœ lubi ( tak bardzo jak ja Paw³a :lol2: ) to chcia³oby siê aby ten ktoœ by³ zawsze szczêœliwy :rozglada: Na ca³e szczêœcie po dwóch ostatnich relacjach mog³am odetchn¹Ì z ulg¹ :tanczy: Wróci³ Pawe³ - radosny i pe³en energii - czyli taki jak lubiê najbardziej :tanczy: Wczoraj wiczorem widzia³am jeszcze Paw³a w serwisie u konkurencji ;) Do relacji siê przygotowywa³, w marynarê siê przyodziewa³ :rozglada: A dziœ tylko na zdjêciach archiwalnych mog³am podziwiaÌ swojego ulubionego :uhh: konwersowa³ na balkonie z szefow¹ KRRiT :mhm: Jeœli pamiêÌ mnie nie myli by³ to fragnent jednego z Paw³owych materia³ów :) A teraz k³adê siê do ³ó¿eczka z nadziejami na lepsze jutro :rydzyk: a - lepsze jutro - w moim s³owniku oznacza bardzo du¿o Paw³a w TV :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Damy radĂŞ :stop: JuÂż ja sobie te wszystkie wspaniaÂłoÂści uporzÂądkujĂŞ :tanczy:
W to nie wÂątpiĂŞ :lol2: Nikt bardziej od Ciebie nie jest na czasie z PawÂłowym medialnym Âżyciorysem :lol2:
I jak skutecznie to robi :lol2: Nie wiem czy wszyscy zauwaÂżyli to, Âże marcinkowsky zapodaÂł capsy z PawÂłowego materiaÂłu :tanczy: Za co wdziĂŞczna mu jestem ogromnie :* obu Wam moi kochani capsiarze wdziĂŞczna jestem :*
Dojdzie do tego, Âże chÂłopaki przysypiÂą CiĂŞ kiedyÂś furÂą capsĂłw - wiĂŞc uwaÂżaj na nich :stop:
JeÂśli chodzi o capsowanie, oni sÂą nieobliczalni :lol2:
Nie chodzi mi oczywiœcie o jakoœÌ relacji Paw³a - to jak zawsze na najwy¿szym poziomie 8) Mam na myœli jego nastrój :mhm: taki posêpny by³, a to do niego niepodobne :uhh: Wiem, wiem ka¿dy cz³owiek ma prawo mieÌ czasem gorsze dni, ale jak siê kogoœ lubi ( tak bardzo jak ja Paw³a :lol2: ) to chcia³oby siê aby ten ktoœ by³ zawsze szczêœliwy :rozglada:

A kiedy ostatnio do niego pisaÂłaÂś? :mhm: MoÂże go zaniedbujesz korespondencyjnie i dlatego sposĂŞpniaÂł? :lol2: SprĂłbuj go czymÂś rozbawiĂŚ :lol2:
Wczoraj wiczorem widziaÂłam jeszcze PawÂła w serwisie u konkurencji ;) Do relacji siĂŞ przygotowywaÂł, w marynarĂŞ siĂŞ przyodziewaÂł :rozglada:
Pamiêtam, ¿e - kiedy jeszcze mia³em wiêcej czasu na ogl¹danie ''konkurencji'', Pawe³ doœÌ czêsto, tak jak zreszt¹ inni sejmowi dziennikarze byli wy³apywani przez kamery ''konkurencji'' :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ