Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
Agatka w peÂłnej krasie i poÂłowicznej okazaÂłoÂści :lol2:
ZnĂłw perfekcyjna, Âśliczna i przyozdobiona :lol2:
O zaprawdĂŞ :lol2:
Tylko dlaczego idylla ta tak krótkotrwa³¹ i nienagminn¹ by³a :uhh:
..trwa trwa :jupi:
..tylko trzeba panie choleryk Agatkowy trochĂŞ cierpliwoÂści wmieszaĂŚ w swojÂą naturĂŞ :lol2:

..jest :!:
..wchodzê..w³¹czam..widzê..s³yszê :szalony:
..marzenie :szalony:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..a materiaÂł wczorajszy Âświetny ale to byÂło faktycznie spore zaskoczenie :rozglada:
..no kto by siĂŞ spodziewaÂł :rozglada:
..ale cieszĂŞ siĂŞ Âże tak duÂżo mamy Agatki - naszej cudownej :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

widzĂŞ, Âże wejÂście na forum to Ty potrafisz sobie zapewniĂŚ niesamowite 8)

Nawet te kiczowate capsy nie odbiorÂą Agatce wdziĂŞku :spiewa: Korale wykonane z kamieni robiÂą olÂśniewajÂące i piorujÂące wraÂżenie 8)
..a materiaÂł wczorajszy Âświetny ale to byÂło faktycznie spore zaskoczenie :rozglada:
Rada na przysz³oœÌ -lepiej siê nie spodziewaÌ, nie wczekaÌ, tylko ni st¹d ni zow¹d podczas posiedzenia siê doczekaÌ :lol2: Kiedy nie czekasz na coœ to samo przychodzi :lol2:
Tylko ile Agatka musi siĂŞ natrudziĂŚ :neutral: Nawet nie chcĂŞ myÂśleĂŚ, co by byÂło gdyby Âżaden z nas nie widziaÂł :spiewa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

MĂłj Ty BoÂże :o :szalony: To jawa, czy sen, czy kobieta, czy AnioÂł, czy ... jedyny BĂłg wie? :szalony:

Ju¿ mia³em psioczyÌ, kl¹Ì do stu diab³ów, ¿e moja ulubiona (od wieki wieków) stacja wydelegowa³a nasz¹ efektown¹ i zacn¹ anielicê na jedn¹ aby relacjê do Mosiny w ten upalny, choÌ ju¿ skropiony deszczem, dzionek, a¿ tu nagle - po raz kolejny korzystaj¹c z nieopuszczaj¹cego mnie od paru tygodni przeczucia, wytrwa³em razem z ni¹ do koùca serwisu i relacjê jako ''obejrzane'' odhaczy³em :szalony: Có¿ za b³ogoœÌ, có¿ za precyzja, có¿ za festiwal zmys³owoœci :szalony: Wszystko skupione wokó³ jednej, jedynej zjawiskowej damy :szalony:
Nie otrzÂąsnĂŞ siĂŞ prĂŞdko :szalony:
ZwaÂż na to, Âże Agatta ma dziaÂłanie terapeutyczne - udowodnione w co najmniej 3 przypadkach :] Czy ten czÂłowiek, z ktĂłrym Agatta rozmawia, przejawia jakiekolwiek chĂŞci do uÂżycia agresji? :) WrĂŞcz odwrotnie :) PaÂła radoÂściÂą, optymizmem i humorem :)
To jest niesamowite ... jak ona potrafi w ludziach wykrzesywaĂŚ pozytywnÂą energiĂŞ :tanczy: W moim Âżyciu, nawet bez koniecznoÂści bezpoÂśredniego kontaktu, bardzo wiele zmieniÂła na plus :) Zastanawiam siĂŞ, co by byÂło ... :mhm: A moÂże lepiej nie bĂŞdĂŞ siĂŞ zastanawiaÂł nad tym :lol2: Po co rozbudzaĂŚ nadziejĂŞ, skoro i tak ... ;(
Bardzo du¿e wra¿enie robi fragment, kiedy Agatta pod¹¿a z werdyktem komisji w rêku, w stronê drzwi aresztu, pomys³ na kadr wyœmienity 8)
Oj bardzo podoba mi siê to, ¿e Agatka coraz czêœciej uzupe³nia sob¹ swoje tworzywa reporterskie :) Dziêki temu staj¹ siê jeszcze bardziej smakowitym k¹skiem dla ''konesera'' sztuki dziennikarskiej :P :P Bo pomimo, i¿ ogólnie rzecz bior¹c zagadnienie materia³u jest bardzo interesuj¹ce i ma osobliwy, i zajmuj¹cy charakter, to do tego jeszcze forma prezentacji jest tu wielce ciekawa, no i sposób zorganizowania za³o¿enia i przestrzeni wokó³ pomys³owy ... wszystko :brawa: :szalony:
Agatka w peÂłnej krasie i poÂłowicznej okazaÂłoÂści :lol2:
ZnĂłw perfekcyjna, Âśliczna i przyozdobiona :lol2:
Bardzo ³adny naszyjnik :lol2: Oczywiœcie co do reszty pe³na zgoda, poza jednym :lol2: Mianowicie: po³owicznej okaza³oœci. Przecie¿ ona nawet po³owiczna nie jest :hyh: PiêknoœÌ jej w ca³ej ozdobie nie dla nas ;( Ubolewamy nad tym, ¿e tvn24 zachowuje siê jak pod³y zaborca, który ogranicza nasze prawa ;(
Tylko ciekaw jeszcze jestem, dlaczego Agatta w trakcie musiaÂła pozbywaĂŚ siĂŞ nasÂłuchu? :lol2:
MoÂże fale naniosÂły jej na nasÂłuch to, co u was w domostwach siĂŞ dziaÂło :lol2: Mnie nie byÂło w domu przy tej relacji :stop:
ÂŻaÂłujĂŞ, bo ten gest musiaÂł byĂŚ majestatycznie wykonany :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black -mo¿esz pokl¹Ì sobie do woli po dzisiejszym raporcie i Prosto z polski :spiewa:
Dzisiaj czekaliÂśmy, ale byÂły dwa materiaÂły kojarzÂące siĂŞ nieodzownie z AgatkÂą, niestety Âżaden jej autorstwa :/ Pierwszy to o spalonej kamienicy, a drugi o Mosinie ;)
Jest prawdopodobieĂąstwo, Âże Artur Zakrzewski wykorzystaÂł materiaÂły, ktĂłre gromadziÂła do jego materiaÂłu i dostarczyÂła mu ;)
ÂŻal, Âże jej ani razu nie pokazaÂł ;(

Black Jack '62 pisze:Oj bardzo podoba mi siĂŞ to, Âże Agatka coraz czĂŞÂściej uzupeÂłnia sobÂą swoje tworzywa reporterskie :) DziĂŞki temu stajÂą siĂŞ jeszcze bardziej smakowitym kÂąskiem dla ''konesera'' sztuki dziennikarskiej :P :P
ale ca³y czas za ma³o :ban: ¯eby jasnoœÌ by³a :]
PrzecieÂż nikt ciĂŞ do tego nie zmusza :devil: :lol: Ja to nawet nie prĂłbujĂŞ -totalny bÂłogostan :racja:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

U Was to zawsze tak piĂŞknie i profesjonalnie :P Jak Wam siĂŞ to udaje? :lol2:
marcinkowsky pisze:
PrzecieÂż nikt ciĂŞ do tego nie zmusza :devil: :lol: Ja to nawet nie prĂłbujĂŞ -totalny bÂłogostan :racja:
A co powiecie na powtĂłrkĂŞ z przyjemnoÂści :lol2: CoÂś dla ucha :tanczy:

Relacje wtorkowe :arrow:
http://www.sendspace.com/file/sa0qrh
http://www.sendspace.com/file/qvg23n
http://www.sendspace.com/file/7asir2
http://www.sendspace.com/file/5bjp40 (ta troszkĂŞ gorszej jakoÂści - wybaczycie? :rozglada: )

MateriaÂł w wersji mp3 - macie co prawda video, ale sami powtarzacie, Âże ciÂągle maÂło, maÂło...:lol2: :arrow:
http://www.sendspace.com/file/lsnu8w

A dziÂś takie nudy w tym TVN24 byÂły, Âże aÂż mi siĂŞ przysnĂŞÂło popoÂłudniem przed :rozglada: Nagle otwieram oczy i AgatkĂŞ widzĂŞ :rozglada: Ufff....na szczĂŞÂście inni byli na posterunku i mamy nagrania :tanczy: :arrow:
http://www.sendspace.com/file/ph2cdr
http://www.sendspace.com/file/xcsm0h
Black Jack '62 pisze:
Tylko ciekaw jeszcze jestem, dlaczego Agatta w trakcie musiaÂła pozbywaĂŚ siĂŞ nasÂłuchu? :lol2:
MoÂże fale naniosÂły jej na nasÂłuch to, co u was w domostwach siĂŞ dziaÂło :lol2: Mnie nie byÂło w domu przy tej relacji :stop:
ÂŻaÂłujĂŞ, bo ten gest musiaÂł byĂŚ majestatycznie wykonany :szalony:
A nie pomyÂślaÂł o tym, Âże koledzy z reÂżyserki mogli rozpraszaĂŚ naszÂą AgatkĂŞ :mhm: moÂże dopytywali siĂŞ z jakiej dzianiny jest ta czerwona bluzeczka? :devil:
Pewnie nazwiesz mnie okrutnicÂą, ale muszĂŞ to napisaĂŚ :rozglada: Masz czego ÂżaÂłowaĂŚ :lol2: Gest ten byÂł niezwykle zachwycajÂący :P
marcinkowsky pisze: Dzisiaj czekaliÂśmy, ale byÂły dwa materiaÂły kojarzÂące siĂŞ nieodzownie z AgatkÂą, niestety Âżaden jej autorstwa :/ Pierwszy to o spalonej kamienicy, a drugi o Mosinie ;)
Jest prawdopodobieĂąstwo, Âże Artur Zakrzewski wykorzystaÂł materiaÂły, ktĂłre gromadziÂła do jego materiaÂłu i dostarczyÂła mu ;)
ÂŻal, Âże jej ani razu nie pokazaÂł ;(
:uhh: Niewdziêcznik z tego Artura :nie: Ale przyznaÌ muszê, ¿e jeszcze nigdy z tak¹ uwag¹ - jak dzisiaj :rozglada: - nie ogl¹da³am materia³ów przygotowanych przez tego pana :rozglada: Jednak na próŸno wytê¿a³am wzrok - ani œladu Agatki :roll:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! ;( ;( A wiĂŞc to byÂł sen?!!!! ;( ;( ÂŚniÂło mi siĂŞ, Âże Agatka byÂła na sopockiej plaÂży i relacjonowaÂła jakÂąs bĂłjkĂŞ policjantĂłw :hmm:

To byÂł sen :uhh: A ja gÂłupi myÂślaÂłem siadajÂąc przed komputerem , Âże na forum znajdĂŞ capsy z tej relacji :devil: :devil: :hmm:

Ale pobudka -dopiero siĂŞ rozbudziÂłem na dobre :hyh:

Jaka szkoda ;( Agatka by³a tak ³adnie ubrana w spódniczkê i doœÌ sk¹py t-shirt :lol2: ;(
DÂżastina pisze:U Was to zawsze tak piĂŞknie i profesjonalnie :P Jak Wam siĂŞ to udaje? :lol2:
mĂłwiĂŞ ci , Âże we Âśnie byÂło jeszcze piĂŞkniej :lol2: :lol2:
milutko z Twojej strony -jak zwykle :) jak mam Ci dziêkowaÌ za tak ewidentn¹ ³askê :) ? Nie mam s³ów aby podziêkowaÌ Ci za wszystkie oznaki troski i ¿yczliwoœci jakimi nas darzysz wiêc w przysz³oœci czymœ siê na pewno zrewan¿ujê :)

Black Jack '62 pisze:ÂŻaÂłujĂŞ, bo ten gest musiaÂł byĂŚ majestatycznie wykonany :szalony:
Masz czego ÂżaÂłowaĂŚ :lol2: Gest ten byÂł niezwykle zachwycajÂący :P
Wszystko co wykonuje Agatka wyglÂąda majestatycznie :) Nawet gdyby w koĂącu pokazaÂła nam wyprostowany Âśrodkowy palec w znaczÂącym geÂście teÂż by tak wyglÂądaÂło :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..zanim zainaugurujê moj¹ dzia³alnoœÌ na forum dzis musze zapodaÌ coœ pal¹cego :lol2:

..ÂświeÂżutkie capsiÂątka :tanczy:

..komu..komu :?:
..bo idĂŞ do domu :lol2:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

..i znĂłw nie ma na co narzekaĂŚ :szalony:
..DÂżastina :lol2:
..buzi :* :* :*
..ja jeszcze tych relacji nie zd¹¿y³em zdownloadowaÌ a tu ju¿ nowe do wch³oniêcia szalony:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Có¿ za b³ogoœÌ, có¿ za precyzja, có¿ za festiwal zmys³owoœci :szalony: Wszystko skupione wokó³ jednej, jedynej zjawiskowej damy :szalony:
Ona jest ponad wszystkie promienie s³oneczne, ponad wszystkie zmys³y i ponad wszelk¹ indywidualnoœÌ :) Tylko, ¿e to staje siê dla mnie nieco niebezpiecznym :> Kiedy dziœ ujrza³em Agattê - wcale siê jej nie spodziewaj¹c :mhm: œwiat zawirowa³ z radoœci i doœwiadczy³em spotkania bliskiego stopnia z kilkudziesiêcioma kilovoltami :) Mam nauczkê, ¿eby nie grzebaÌ przy urz¹dzeniach elektrycznych w godzinie szczytu spotkaù z piêknymi kobietami :devil: Albo jedno albo drugie, bo inaczej robi siê zwarcie :aniol:
Dopiero teraz upora³em siê z awari¹ :) I teraz ju¿ roztoczy³em wokó³ siebie barierê bezpieczeùstwa... tylko, ¿e trochê zbyt póŸno, poniewa¿ wokó³ mnie znów zajaœnia³o, a Agatta ju¿ koùczy³a o wyj¹tkowo inteligentnych i twórczych Poznaniakach opowiadaÌ ;( Nastêpnym razem (jeœli prze¿yjê :lol2: ) prosi³bym tak prêdko relacji nie koùczyÌ, abym ze spokojem móg³ bezpieczniki powymieniaÌ ;)
No nieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! ;( ;( A wiĂŞc to byÂł sen?!!!! ;( ;( ÂŚniÂło mi siĂŞ, Âże Agatka byÂła na sopockiej plaÂży i relacjonowaÂła jakÂąs bĂłjkĂŞ policjantĂłw :hmm:
Czy ja dobrze kojarzê, ¿e Blackowi kiedyœ coœ uda³o siê wyœniÌ :mhm: Poczekajmy, mo¿e i Tobie siê uda :lol2: A co do tego stroju... :lol2: mo¿na prosiÌ o szczegó³y? :lol2: Bliski on by³ realizacji naszych marzeù? Czy bliski te¿ by³ realizacji naszych marzeù sposób kadrowania w relacji, czy taki, który ukazywa³ nam ca³e 100% talentu Agatty, którym niew¹tpliwie jest obdarzona :lol2: By³ bliski, by³? :lol2:
milutko z Twojej strony -jak zwykle :) jak mam Ci dziêkowaÌ za tak ewidentn¹ ³askê :) ? Nie mam s³ów aby podziêkowaÌ Ci za wszystkie oznaki troski i ¿yczliwoœci jakimi nas darzysz wiêc w przysz³oœci czymœ siê na pewno zrewan¿ujê :)
Entuzjazm i energia, z jakimi witamy te nagrania wskazujÂą na to, Âże pozytywnÂą reakcjÂą mam nadziejĂŞ rĂłwnieÂż bĂŞdzie reakcja tej, ktĂłra nam ich dostarcza :*
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Dopiero teraz upora³em siê z awari¹ :) I teraz ju¿ roztoczy³em wokó³ siebie barierê bezpieczeùstwa... tylko, ¿e trochê zbyt póŸno, poniewa¿ wokó³ mnie znów zajaœnia³o, a Agatta ju¿ koùczy³a o wyj¹tkowo inteligentnych i twórczych Poznaniakach opowiadaÌ ;( Nastêpnym razem (jeœli prze¿yjê :lol2: ) prosi³bym tak prêdko relacji nie koùczyÌ, abym ze spokojem móg³ bezpieczniki powymieniaÌ ;)

No fakt cyba musimy petycjĂŞ do agatki napisaĂŚ, bo ja zamiast parzystej 10-tki zrobiÂłem nieparzystÂą 9-tkĂŞ capsĂłw :/ 5 sek. dÂłuÂżej i byÂłoby 10 :/
Ale niestety zapodaje 6 bo dziÂś znĂłw serwer, na ktĂłrym umieszczam fotki siĂŞ ociÂąga :x

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A ile dokÂładnie ciĂŞ kopnĂŞÂło? :lol2: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

No popatrz, a ja juÂż myÂślaÂłem, Âże istoty ziemskie, ktĂłre przyzywaÂłem na ratunek, nie przyjdÂą mi z pomocÂą :) Obraz bĂŞdÂący uzupeÂłnieniem moich brakĂłw ukazaÂł siĂŞ moim oczom :)
PiĂŞkne capsy :P NiosÂą dalej w Âświat ukojenie :)
marcinkowsky pisze:A ile dokÂładnie ciĂŞ kopnĂŞÂło? :lol2: :devil:
Nie powiem Ci, bo nie wiem :D Ale wyjawiĂŚ mogĂŞ, Âże doÂświadczyÂłem na wÂłasnej skĂłrze paradoksu cierpienia i radoÂści w jednym :lol2:

ÂŹle postykaÂłem kabelki, bo patrzyÂłem nie tam, gdzie trzeba byÂło w tej sekundzie :lol2: Ale co poradziĂŚ w sytuacji, w ktĂłrej nagle pojawia siĂŞ widok, ktĂłry odciÂąga zmĂŞczonego juÂż czÂłowieka od pracy, ktĂłry stawia na rĂłwne nogi? :)

A z dwojga zÂłego to i tak wolĂŞ, Âżeby kopaÂł mnie prÂąd, niÂż Âżycie :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

..przepraszam ale nie mogÂłem siĂŞ oprzeĂŚ :hahaha:
..to moje doÂświadczenie z dzieciĂąstwa :D
..Al - a przyciÂągasz teraz metalowe elementy bez uÂżycia magnesu :?: :devil:
(...)ktĂłry stawia na rĂłwne nogi? :)
..o czym teraz piszesz o Agatce czy o Twoim ;bliskim spotkaniu' :> :devil:
..zresztÂą Agatka jest tak samo energetyzujÂąca :P
..tyle Âże w jej przypadku to przyjemniejsze uczucie :lol2:

..teraz czekam na jak¹œ relacjê o Jakubie T. - to w koùcu temat Agatki :)
..a widzĂŞ Âże na pasku leci jakaÂś informacja na jego temat :rozglada:
PiêknoœÌ jej w ca³ej ozdobie nie dla nas ;( Ubolewamy nad tym, ¿e tvn24 zachowuje siê jak pod³y zaborca, który ogranicza nasze prawa ;(
..Black -piêknoœÌ Agatki w ca³ej ozdobie bêdziemy widzieÌ i opisywaÌ..nie..nie..nie têskni¹c ku Agatce :devil: ..tylko kiedy sen marcinkowsky'ego siê urzeczywistni :tanczy:
..bÂądÂźmy dobrej myÂśli :)
..moÂże siĂŞ doczekamy :rydzyk:

..cholera :xx:
..a teraz o relacji :)
..PoznaĂą bĂŞdzie miaÂł wtyki u MicrosoftĂłw w stanach :shock:
..moÂże zaadoptuje mnie ktoÂś kto jest z Poznania :?: :)
..w Poznaniu to rodzÂą siĂŞ sami wyjÂątkowo zdolni a niektĂłrzy nawet wyjÂątkowo piĂŞkni ludzie :)
..powietrze macie tam czystsze czy jak :?: :)
..moÂże ktoÂś z Poznania mnie zaadoptuje :?: :rydzyk:
..teraz poza faktem mieszkania w tym samym mieÂście co Agatka mam jeszcze jeden powĂłd do tego by tam mieszkaĂŚ :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Chcia³em Wam podziêkowaÌ (kolejnoœÌ losowa :devil: ) za rozumienie i wsparcie psychiczne :devil: Jesteœcie Wspaniali. :lol2: Mo¿e przemyœlicie jeszcze drobn¹ pomoc finansow¹ i modlitwê? :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..to moje doÂświadczenie z dzieciĂąstwa :D
I przeÂżyÂłeÂś :> W gniazdku jest znacznie wiĂŞksze napiĂŞcie niÂż to, z ktĂłrym ja dziÂś siĂŞ spotkaÂłem :devil:
..teraz czekam na jak¹œ relacjê o Jakubie T. - to w koùcu temat Agatki :)
..a widzĂŞ Âże na pasku leci jakaÂś informacja na jego temat :rozglada:
Nie doczekaliÂśmy siĂŞ relacji w tym temacie w wykonaniu Agatty :/ MaÂło tego, o piĂŞcioraczkach urodzonych w Poznaniu opowiadaÂła juÂż koleÂżanka Agatty ;( CzyÂżby juÂż rozstaÂła siĂŞ z nami niepowiedziawszy ''do zobaczenia''? ;(
PiêknoœÌ jej w ca³ej ozdobie nie dla nas ;( Ubolewamy nad tym, ¿e tvn24 zachowuje siê jak pod³y zaborca, który ogranicza nasze prawa ;(
..Black -piêknoœÌ Agatki w ca³ej ozdobie bêdziemy widzieÌ i opisywaÌ..nie..nie..nie têskni¹c ku Agatce :devil: ..tylko kiedy sen marcinkowsky'ego siê urzeczywistni :tanczy:
..bÂądÂźmy dobrej myÂśli :)
..moÂże siĂŞ doczekamy :rydzyk:
Zazwyczaj bywam skromny, ale zdarzy mi siĂŞ pomarzyĂŚ :) PomarzyĂŚ kaÂżdemu wolno... nawet do granic moÂżliwoÂści, czyli tak jak my :lol2:
..moÂże zaadoptuje mnie ktoÂś kto jest z Poznania :?: :)
..w Poznaniu to rodzÂą siĂŞ sami wyjÂątkowo zdolni a niektĂłrzy nawet wyjÂątkowo piĂŞkni ludzie :)
..powietrze macie tam czystsze czy jak :?: :)
..moÂże ktoÂś z Poznania mnie zaadoptuje :?: :rydzyk:
:hahaha: No Poznaniacy, nie odmĂłwicie chyba komuÂś, kto tak Âładnie prosi :hahaha:
A jak obiemu siĂŞ uda, to i ja wystosujĂŞ list z proÂśbÂą o adopcjĂŞ :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Chcia³em Wam podziêkowaÌ (kolejnoœÌ losowa :devil: ) za rozumienie i wsparcie psychiczne :devil: Jesteœcie Wspaniali. :lol2: Mo¿e przemyœlicie jeszcze drobn¹ pomoc finansow¹ i modlitwê? :lol2:
..kasa ci potrzebna :>
..czyÂżbyÂś przy okazji tego 'zwarcia' coÂś powaÂżnego i cennego uszkodziÂł :?: :lol2:
Nie doczekaliÂśmy siĂŞ relacji w tym temacie w wykonaniu Agatty :/ MaÂło tego, o piĂŞcioraczkach urodzonych w Poznaniu opowiadaÂła juÂż koleÂżanka Agatty ;( CzyÂżby juÂż rozstaÂła siĂŞ z nami niepowiedziawszy ''do zobaczenia''? ;(
..przecieÂż nigdy nie mĂłwi :devil:
..strasznie Âźle wychowana ta nasza Agatka :nie:
..tak trudno byÂłoby powiedzieĂŚ: ja juÂż wam moi mili dziĂŞkujĂŞ za uwagĂŞ i zostawiam was w towarzystwie mojej koleÂżanki redakcyjnej :?: :lol:
:hahaha: No Poznaniacy, nie odmĂłwicie chyba komuÂś, kto tak Âładnie prosi :hahaha:
..wszyscy chcÂą do Poznania :tanczy:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

obieÂżyÂświat pisze:..przecieÂż nigdy nie mĂłwi
..strasznie Âźle wychowana ta nasza Agatka
..tak trudno byÂłoby powiedzieĂŚ: ja juÂż wam moi mili dziĂŞkujĂŞ za uwagĂŞ i zostawiam was w towarzystwie mojej koleÂżanki redakcyjnej
Troszkê usprawiedliwie Agatkê :stop: A mo¿e inaczej :) Nie tyle usprawiedliwie co powiem,¿e wiêcej dziennikarzy czasami robi ró¿ne fou paux :cicho:
Np mĂłwiÂą witaj ÂŁukaszu wchodzÂąc do studia :stop: Albo powinno sie mĂłwiĂŚ 'witam paĂąstwa' albo 'witaj ÂŁukaszu ,witam paĂąstwa' :spiewa:
Wychodzi,Âże sobie urzÂądzajÂą prywatna pogawedke :tanczy:
Ok doœÌ czepiania siê-ale czasem trzeba ¿eby nie rozbestwic towarzystwa :spiewa: :spiewa:
..wszyscy chcÂą do Poznania
..ja byÂłem raz w Âżyciu :spiewa: A o co chodziÂło z tymi informatykami dokÂładnie bo nie miaÂłem przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ :lol:
Mo¿e to nie miejsce do analiz ale ,¿e to Agatka relacjonowa³a to przywoitoœÌ nakazuje ¿ebym to wiedzia³ :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..czyÂżbyÂś przy okazji tego 'zwarcia' coÂś powaÂżnego i cennego uszkodziÂł :?: :lol2:
Pewnie Âżonie mikser rozchrzaniÂł :lol: Ale bĂŞdzie draka, ale bĂŞdzie heca :lol: Tyle wiekĂłw Âżycia i obycia z prÂądem, a my caÂły czas z nim na ÂścieÂżce wojennej :devil: U mnie to zawsze jest tak, po zetkniĂŞciu z jakimÂś wyÂładowaniem, Âże zaczyzna mi siĂŞ robiĂŚ wesoÂło w czubie i w piĂŞtach :lol2: WracajÂąc do dzisiejszego wypadku przy pracy ...
ZostaÂłeÂś skopany Al tego samego dnia, co Pani Hojarska :devil: A nie! :D Jej ''skopanie'' miaÂło miejsce wczoraj :lol2: Ale i tak zbieg okolicznoÂści caÂłkiem sympatyczny :lol2:
..wszyscy chcÂą do Poznania :tanczy:
Duchowo, to ja juÂż Was zaadoptowaÂłem dobry rok temu :lol2: Nie czujecie tego? :lol2: A PoznaĂą, to rzeczywiÂście wyjÂątkowe miasto, a Agatka jest tego najlepszym przykÂładem-dowodem 8)

DziÂś to tak w ogĂłle przeÂżywam ogromny dylemat. Dylematy niegdysiejsiejszego zblazowanego sceptyka i pesymisty, ktĂłry dziĂŞki pewnej kobiecie staÂł siĂŞ promiennym ... moÂże jeszcze nie optymistÂą, ale coÂś koÂło tego :lol2: A wszystko zrodziÂło siĂŞ w momencie, w ktĂłrym przestaÂłem sÂłuchaĂŚ relacji ...
Co do dylematów, to po wys³uchaniu tych relacji, które uplasowa³a tu D¿astina, zaczynam ¿a³owaÌ, ¿e swego czasu (choÌ mówi siê, ¿e nigdy nie jest za póŸno :devil: ) nie pog³êbia³em swojej wiedzy i nie naby³em sprawnoœci analitycznej i, ¿e nie nauczy³em siê formu³owaÌ precyzyjnych s¹dów i refleksji ;( Chcia³bym umieÌ wyraziÌ moj¹ fascynacjê Agat¹, jej prac¹, efektami jej pracy, ale coraz czêœciej dochodzê do wniosku, ¿e marnie mi to wychodzi ;( Coraz czêœciej te¿ mam wra¿enie, ¿e uw³aczam jej pod ka¿dym wzglêdem ;(

Ech, doœÌ tego smutku, bo widzê, ze mieliœcie ca³kiem radosny dzieù za spraw¹ Agatki :D A te¿ nie ka¿dy musi byÌ G¹browiczem, Sienkiewiczem, Mickiewiczem, etc. :devil:
Mam aktualnie blokadĂŞ, zwÂłaszcza jak zobaczyÂłem, Âże Agatka dziÂś znĂłw piĂŞkniejsza i piĂŞkniejsza ... :szalony: I tyle mi wystarczy - trochĂŞ egoistyczne podejÂście, ale nic na to nie poradzĂŞ w mojej bezradnoÂści :/

A, czy wychowana :> O! :D Na pewno!!! :D
maxxx pisze:Np mĂłwiÂą witaj ÂŁukaszu wchodzÂąc do studia :stop: Albo powinno sie mĂłwiĂŚ 'witam paĂąstwa' albo 'witaj ÂŁukaszu ,witam paĂąstwa' :spiewa:
To i ja wezmĂŞ AgatkĂŞ w obronĂŞ :) Bo to wina prowadzÂących, Âże reporterom nie dadzÂą siĂŞ przywitaĂŚ :nie:
Na poÂżegnanie nie nalegam :stop: Ale :] UsÂłyszeĂŚ od Agatki ''witam paĂąstwa, a w szczegĂłlnoÂści drogich fanĂłw'' byÂłoby miÂło :lol2:
A o co chodziÂło z tymi informatykami dokÂładnie bo nie miaÂłem przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ :lol:
Mo¿e to nie miejsce do analiz ale ,¿e to Agatka relacjonowa³a to przywoitoœÌ nakazuje ¿ebym to wiedzia³ :lol2:
DomyÂślam siĂŞ, o co mogÂło chodziĂŚ, ale z tej racji, Âże nie widziaÂłem, to nie bĂŞdĂŞ zabieraÂł gÂłosu w dyskusji :stop:
Najlepiej by byÂło, jakby sama Agatka nam, za sprawÂą nagraĂą od DÂżastiny, znĂłw do nas przemĂłwiÂła :spiewa:

[ Dodano: Czw Cze 14, 2007 7:18 pm ]
G¹browicz :hmm: no i ''doprawi³em gêbê'' Gombrowiczowi :devil: Moja nauczyciela od polskiego, sk¹din¹d fanatyczka gombowiczowskiej nowomowy z pewnoœci¹ za ten b³¹d w nazwisku by mnie ''upupi³a'' :devil: Wysz³a na jaw ta moja inteligêcja, któr¹ przez 4 lata pani Ania we mnie krzewi³a :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ