Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

PoniewaÂż kaÂżde pojawienie siĂŞ Anity w spĂłdnicy musi zostaĂŚ odnotowane, niniejszym to czyniĂŞ :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: PiÂą Cze 15, 2007 11:00 am ]
Anita podciĂŞÂła wÂłosy.... :shock:
Nie wiem czy to byÂł szczĂŞÂśliwy pomysÂł :mhm: Obrazek Obrazek
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

W tegoroczne wakacje Anita Werner znĂłw zagoÂści na antenie TVN. "Dama Pik" bĂŞdzie emitowana w soboty ok. 10 rano.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tak? O! :D To chyba polecÂą teÂż powtĂłrki z zeszÂłego sezonu, bo teraz to coÂś Anita ustaÂła w realizacji nowych odcinkĂłw :> Ale moÂże skuszĂŞ siĂŞ jednak na odcinek z Kwa ... Kwa .... KwaÂśniewskÂą :devil:
D¿astina pisze:Fakt nie by³o Anitki w pi¹tkowym Poranku, ale pojawi³a siê popo³udniu :tanczy: Znalaz³o siê dla niej miejsce w specjalnym paœmie Bush w Polsce :rozglada: Zasiad³a kilka minut po 16:00 i chyba o 19:00 odda³a g³os Justynie Pochanke :rozglada: Imprezka ta odbywa³a siê w specjalnym studio - Anita i jej, co jakiœ czas zmieniaj¹cy siê goœcie - siedzieli w fotelach :D Anitce przypad³ zaszcyt przywitania Busha na polskiej ziemi :rozglada: DoœÌ zabawne to by³o :rozglada: Kiedy drzwi samolotu zosta³y otwarte Anita przerwa³a swoim rozmówcom i zaproponowa³a ¿eby popatrzyli :rozglada: A D¿ord¿i jak na z³oœÌ nie wychodzi³ i nie wychodzi³ :devil: Jeden z goœci mówi³, ¿e to zawsze tak d³ugo trwa :devil:
No w³aœnie cholera tego nie widzia³em ;( Tym bardziej Ci dziêkujê za streszczenie :* ¯a³ujê strasznie, ¿e mia³em wtedy czasu na telewizjê ;( ¯a³ujê tym bardziej, ¿e Anita tak¹ wspania³¹ publicystk¹ siê sta³a :neutral:
PoniewaÂż kaÂżde pojawienie siĂŞ Anity w spĂłdnicy musi zostaĂŚ odnotowane, niniejszym to czyniĂŞ :)
Och dziĂŞkujĂŞ Ci bardzo :) Anita w spĂłdnicy zatem moÂżna byÂło ze swobodÂą i zadowoleniem podziwiaĂŚ jej nogi :P
Kurskiemu, z ktĂłrym Anita rozmawiaÂła ''na fotelach'' teÂż siĂŞ chyba podobaÂły, bo co jakiÂś czas walczyÂł z tym, by nie zerkaĂŚ :devil:
No wiêc poza t¹ rozmow¹, wejœcia pogodowe by³y wczoraj moimi ulubionymi. Oczywiœcie ukojenie nios³y mi przegl¹dy prasy czytane przez Anitê - nawet uda³o mi siê na ¿adnym nie zasn¹Ì :devil: To sukces :D
Dzisiaj teÂż raczej trzeÂźwo podszedÂłem do programu :D
Anita podciĂŞÂła wÂłosy.... :shock:
Nie wiem czy to byÂł szczĂŞÂśliwy pomysÂł :mhm:
O! :D RzeczywiÂście :D Nie zwrĂłciÂłem na to uwagi ....
... kÂłamiĂŞ oczywiÂście :devil:

Nie, no ;) Bardziej koncentrowaÂłem siĂŞ na merytorycznej stronie .... ;)
Zw³aszcza, kiedy Anita rozmawia³a z Lepperem :D Có¿ za fantastyczna rozmowa :brawa: Anita by³a rewelacyjna 8) Nie da³a siê ''omamiÌ'', wiedzê mia³a przeogromn¹, wykorzystywa³a j¹ fenomenalnie :brawa:

PS epsztajnek :mhm: Bardzo interesujÂący podpis :mhm: :D CzyÂżby to byÂł klucz to sukcesu ... :roll:

[ Dodano: PiÂą Cze 15, 2007 5:01 pm ]
Ufff ... udaÂło mi siĂŞ wysÂłaĂŚ posta :jupi: A doÂświadczony wczorajszymi przeciwnoÂściami myÂślaÂłem, Âże znĂłw bĂŞdzie bez re-posta ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
epsztajnek

Black Jack '62 pisze: PS epsztajnek :mhm: Bardzo interesujÂący podpis :mhm: :D CzyÂżby to byÂł klucz to sukcesu ... :roll:
JeÂżeli Âżycie w samotnoÂści nazywasz sukcesem :mhm: :mhm: :mhm: No, chyba, ze chodzi Tobie o moje capsy :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:JeÂżeli Âżycie w samotnoÂści nazywasz sukcesem :mhm: :mhm: :mhm: No, chyba, ze chodzi Tobie o moje capsy :)
A bynajmniej ... to znaczy po kolei :D Twoje capsy sÂą oczywiÂście ogromnym sukcesem - zarĂłwno Twoim, jak i naszym - tego wÂątku :D Co do tego, chyba nikt nie ma Âżadnych wÂątpliwoÂści? :D ÂŻycie w samotnoÂści zdecydowanie do sukcesĂłw nie naleÂży :nie: Ale jak sam zauwaÂżyÂłeÂś, mĂŞÂżczyzna samotny - ÂżyjÂący w celibacie, prĂŞdzej dostrzeÂże i bĂŞdzie potrafiÂł wyraziĂŚ piĂŞkno kobiety :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
epsztajnek

Black Jack '62 pisze: Ale jak sam zauwaÂżyÂłeÂś, mĂŞÂżczyzna samotny - ÂżyjÂący w celibacie, prĂŞdzej dostrzeÂże i bĂŞdzie potrafiÂł wyraziĂŚ piĂŞkno kobiety
I oto wÂłaÂśnie chodzi :!: :tanczy: :tanczy:
CieszĂŞ siĂŞ, zeÂśmy siĂŞ zrozumieli :brawa: ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Black Jack '62 pisze: Ale jak sam zauwaÂżyÂłeÂś, mĂŞÂżczyzna samotny - ÂżyjÂący w celibacie, prĂŞdzej dostrzeÂże i bĂŞdzie potrafiÂł wyraziĂŚ piĂŞkno kobiety
I oto wÂłaÂśnie chodzi :!: :tanczy: :tanczy:
CieszĂŞ siĂŞ, zeÂśmy siĂŞ zrozumieli :brawa: ;)
Ale jak wiadomo nie od dziÂś, co za duÂżo, to niezdrowo :stop: WiĂŞc z tym celibatem nie przesadzajmy :D

A ja chcia³bym uzmys³owiÌ, jak¹ poczytnoœÌ maj¹ blogi Anity :D

Oto dowĂłd http://www.super-nowa.pl/druk.php?i=2402 i jaki szerokim echem siĂŞ odbijajÂą :lol2:

MoÂże dlatego, Âże sÂą tak ''Âżyciowe''? :) Tylko czemu tak nieczĂŞstym zjawiskiem? ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Za to we Flashu Anita pojawia siê doœÌ czêsto :rozglada: By³a wczoraj, by³a dziœ :mhm: nie mogê sobie przypomnieÌ czy zapowiedzia³a siê na jutro :rozglada: Z now¹ fryzurk¹ Anitki te¿ nie mogê siê oswoiÌ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Co tam Flash ;) Zero przeÂżyĂŚ z reguÂły ;) News spÂływa jak woda po kaczce, tylko Âże jeszcze szybciej :devil:
Za to, kiedy oglÂądam takie Poranki jak wczorajszy, a jest niewiele, Âżeby nie napisaĂŚ, Âże do tej pory byÂły moÂże ze 3 ;) , to dostrzegam sens w tym, Âże program zaczyna siĂŞ o 5.30 :lol2:
Jeœli mo¿na od rych³ych godzin przeprowadzaÌ ³¹czenia, live'y, rozmowy, zbieraÌ komentarze do têtni¹cej i dynamicznie zmieniaj¹cej siê sytuacji, program jest tak interesuj¹cy i wci¹gaj¹cy, ¿e trudno jest oderwaÌ siê od telewizora :D
Ale to g³ównie zas³uga no po pierwsze samego protestu, ale po drugie jak¿e wa¿ne zgranego i profesjonalnego teamu tvn24 :brawa: Jak¿e sprawnie wszystko sz³o, za wyj¹tkiem paru wpadek technicznych, których przecie¿ przy tak dynamicznych wydarzeniach unikn¹Ì siê na pewno nie da³o ;) Tu relacja z placu boju, tu rozmowa telefoniczna, tu rozmowa - o tak rych³ej porze z pielêgniark¹, tu rozmowa w studio, ³¹czenie i tak w kó³ko :) A wszystko pod wodz¹, najskuteczniej sprawdzaj¹cej siê w takich podbramkowych sytuacjach Anity :brawa: :brawa: Jej spokój, opanowanie, trafne pytania, spostrze¿enia, obiektywizm zawsze okazuj¹ siê niezawodne :brawa:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jest szansa, Âże dziÂś Anita bĂŞdzie w magazynie 24 Godziny.

Dlaczego?
  • Sekielski na meczu
  • Rymanowski na meczu
  • Grass na meczu
  • Marciniak w Faktach
  • JĂŞdrzejowska w dniu na Âżywo
Albo Anita albo Justyna Pochanke, ale do Pochanke nie podobne jest pracowaĂŚ w sobotĂŞ. WiĂŞc spodziewaÂłbym siĂŞ Anity o 21:00.[/color]
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

A ja bym chciaÂł,Âżeby zrobili druÂżynĂŞ dziennikarek i szefowaÂła Anita,bo ona najlepiej nadaje siĂŞ na kapitana :tanczy: chyba najlepiej,gdyby staÂła na bramce ze wzglĂŞdu na wzrost :) ale to nie zasada przecieÂż,Âże bramkarze muuuszÂą byĂŚ wysocy.proponujĂŞ blondynki na obronie: Brydzia, Krynia, DĂŞbczyĂąska;na ataku brunetki:Syla Walendowska, Ania Jot., Agata Tomaszewska, Madzia Sakowska(poczekamy aÂż wrĂłci z urlopu macierzyĂąskiego!),w pomocy:Beata Tadla, Marta Gordziewicz,Marta Kuligowska.tak sobie wymyÂśliÂłem,Âże kolor wÂłosĂłw decyduje o pozycji na boisku.a kto jest trenerem? ;) moÂże ktoÂś na forum,bo ja umywam rĂŞce :spiewa: jestem kibicem :tanczy: :tanczy: a w druÂżynie politykĂłw...Chojarska,Beger,SzczypiĂąska,Senyszyn,Sobecka,no wiecie...caÂły ten zippp squad :shock: czekam na taki mecz!! 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
epsztajnek

A ja bym chciaÂł,Âżeby zrobili druÂżynĂŞ dziennikarek ...
Aveo zapÂłodniÂłeÂś mojÂą zbereÂźnÂą wyobraÂźniĂŞ.... :devil: :tanczy: .......juÂż widzĂŞ nasze kochane tefauenki biegajace w "bokserkach" za piÂłkÂą po boisku , wywracajÂące siĂŞ na murawĂŞ, faulujÂące siĂŞ wzajemnie.... mniam, mniam.... :P :P :P
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Jest szansa, Âże dziÂś Anita bĂŞdzie w magazynie 24 Godziny.

Albo Anita albo Justyna Pochanke, ale do Pochanke nie podobne jest pracowaĂŚ w sobotĂŞ. WiĂŞc spodziewaÂłbym siĂŞ Anity o 21:00.
Anita :roll: w weekend w magazynie :roll: WÂątpiĂŞ ;) Przeczucie nic mi nie podpowiadaÂło ;) Pewnie JĂŞdrzejowska byÂła :D
A ja bym chciaÂł,Âżeby zrobili druÂżynĂŞ dziennikarek i szefowaÂła Anita
Anita co najwyÂżej na kapitankĂŞ druÂżyny koszykĂłwki - pamiĂŞtamy jak szÂło jej odbijanie piÂłki koszykowej w ''ZostaĂŚ miss'? :lol2:
chyba najlepiej,gdyby staÂła na bramce ze wzglĂŞdu na wzrost :)
Za chuda jest, a bramka za szeroka :lol2:
Aveo zapÂłodniÂłeÂś mojÂą zbereÂźnÂą wyobraÂźniĂŞ.... :devil: :tanczy: .......juÂż widzĂŞ nasze kochane tefauenki biegajace w "bokserkach" za piÂłkÂą po boisku , wywracajÂące siĂŞ na murawĂŞ, faulujÂące siĂŞ wzajemnie.... mniam, mniam.... :P :P :P
Ja bym jeszcze dorzuciÂł do stroju biaÂłe tank-topy, deszcz i bÂłotnistÂą murawĂŞ :devil:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Pewnie JĂŞdrzejowska byÂła
A nie, bo Sekielski byÂł, jak widaĂŚ wypad na mecz nie przeszkodziÂł mu w przygotowaniu ciekawego [jak zawsze, zresztÂą] magazynu.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Maciekw pisze:
Pewnie JĂŞdrzejowska byÂła
A nie, bo Sekielski byÂł, jak widaĂŚ wypad na mecz nie przeszkodziÂł mu w przygotowaniu ciekawego [jak zawsze, zresztÂą] magazynu.
Oj! i pud³o :D Ale co do tego, ¿e nie bêdzie, nie by³o Anity mia³em 100% pewnoœÌ :D

SwojÂą drogÂą ciekawe, co teraz zrobiÂą z AnitÂą :mhm: Teraz, czyli w okresie wakacyjnym, w ktĂłrym przecieÂż od wieki wiekĂłw nie ma FaktĂłw popoÂłudniowych :mhm:

A kupiÂł ktoÂś moÂże dziÂś Wprost? :) Pytam, bo ja zapomniaÂłem :spiewa: A nie wiem, czy moÂże nie znajduje siĂŞ tam jakiÂś wywiadzik Anity i Siennickiego? :)
ODPOWIEDZ