[ Dodano: PiÂą Cze 15, 2007 11:00 am ]
Anita podciĂŞÂła wÂłosy....

Nie wiem czy to byÂł szczĂŞÂśliwy pomysÂł :mhm:

Moderator: Łukasz
No w³aœnie cholera tego nie widzia³emD¿astina pisze:Fakt nie by³o Anitki w pi¹tkowym Poranku, ale pojawi³a siê popo³udniu :tanczy: Znalaz³o siê dla niej miejsce w specjalnym paœmie Bush w Polsce :rozglada: Zasiad³a kilka minut po 16:00 i chyba o 19:00 odda³a g³os Justynie Pochanke :rozglada: Imprezka ta odbywa³a siê w specjalnym studio - Anita i jej, co jakiœ czas zmieniaj¹cy siê goœcie - siedzieli w fotelachAnitce przypad³ zaszcyt przywitania Busha na polskiej ziemi :rozglada: DoœÌ zabawne to by³o :rozglada: Kiedy drzwi samolotu zosta³y otwarte Anita przerwa³a swoim rozmówcom i zaproponowa³a ¿eby popatrzyli :rozglada: A D¿ord¿i jak na z³oœÌ nie wychodzi³ i nie wychodzi³ :devil: Jeden z goœci mówi³, ¿e to zawsze tak d³ugo trwa :devil:
Och dziĂŞkujĂŞ Ci bardzoPoniewaÂż kaÂżde pojawienie siĂŞ Anity w spĂłdnicy musi zostaĂŚ odnotowane, niniejszym to czyniĂŞ![]()
O!Anita podciĂŞÂła wÂłosy....
Nie wiem czy to byÂł szczĂŞÂśliwy pomysÂł :mhm:
A bynajmniej ... to znaczy po koleiepsztajnek pisze:JeÂżeli Âżycie w samotnoÂści nazywasz sukcesem :mhm: :mhm: :mhm: No, chyba, ze chodzi Tobie o moje capsy
Ale jak wiadomo nie od dziÂś, co za duÂżo, to niezdrowo :stop: WiĂŞc z tym celibatem nie przesadzajmyepsztajnek pisze:I oto wÂłaÂśnie chodziBlack Jack '62 pisze: Ale jak sam zauwaÂżyÂłeÂś, mĂŞÂżczyzna samotny - ÂżyjÂący w celibacie, prĂŞdzej dostrzeÂże i bĂŞdzie potrafiÂł wyraziĂŚ piĂŞkno kobiety:tanczy: :tanczy:
CieszĂŞ siĂŞ, zeÂśmy siĂŞ zrozumieli :brawa:
AnitaMarcin pisze:Jest szansa, Âże dziÂś Anita bĂŞdzie w magazynie 24 Godziny.
Albo Anita albo Justyna Pochanke, ale do Pochanke nie podobne jest pracowaĂŚ w sobotĂŞ. WiĂŞc spodziewaÂłbym siĂŞ Anity o 21:00.
Anita co najwyÂżej na kapitankĂŞ druÂżyny koszykĂłwki - pamiĂŞtamy jak szÂło jej odbijanie piÂłki koszykowej w ''ZostaĂŚ miss'?A ja bym chciaÂł,Âżeby zrobili druÂżynĂŞ dziennikarek i szefowaÂła Anita
Za chuda jest, a bramka za szerokachyba najlepiej,gdyby staÂła na bramce ze wzglĂŞdu na wzrost
Ja bym jeszcze dorzuciÂł do stroju biaÂłe tank-topy, deszcz i bÂłotnistÂą murawĂŞ :devil:Aveo zapÂłodniÂłeÂś mojÂą zbereÂźnÂą wyobraÂźniĂŞ.... :devil: :tanczy: .......juÂż widzĂŞ nasze kochane tefauenki biegajace w "bokserkach" za piÂłkÂą po boisku , wywracajÂące siĂŞ na murawĂŞ, faulujÂące siĂŞ wzajemnie.... mniam, mniam....![]()
![]()
Oj! i pudÂłoMaciekw pisze:A nie, bo Sekielski byÂł, jak widaĂŚ wypad na mecz nie przeszkodziÂł mu w przygotowaniu ciekawego [jak zawsze, zresztÂą] magazynu.Pewnie JĂŞdrzejowska byÂła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości