Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Tak ci to nie przeszkadza Âże aÂż zliczyÂłeÂś wszystkie ''tak naprawdĂŞ" :devil: ??
..zliczyÂłem tylko dlatego Âże DÂżastina o to prosiÂła :lol2:
..nie mogÂłem jej odmĂłwiĂŚ i uczyniĂŚ przykroÂści :lol2:
Ja -chyba jako jedyny nie bĂŞdĂŞ liczyÂł wcale :nie: relacja byÂła Âświetna kompletna a Agatka wyglÂądaÂła wczoraj jak dziewczyna..... z plakatu z pisma o modzie :P :P moim zdaniem nie ma na co narzekaĂŚ :P :P Tylko zachwycaĂŚ siĂŞ i zachwycaĂŚ :szalony:
..nieskromnie stwierdziÂł :lol2:
..przecieÂż wszyscy siĂŞ zachwycajÂą :lol2:
..''tak naprawdĂŞ'' trochĂŞ byÂło mĂŞczÂące i na pewno nie byÂło potrzebne w takie iloÂści :uhh:
..a co do dziewczyny z plakatu to rzeczywiÂście Agatka wyglÂąd juÂż ma..teraz tylko musimy przeĂŚwiczyĂŚ gwiazdorskie zachowania :]
..na pierwszÂą lekcjĂŞ wybraÂłem pozowanie do zdjĂŞĂŚ :]
..kiedy do gwiazdy zbliÂża siĂŞ facet z migawkÂą zachowywaĂŚ naleÂży takie pozy: :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..koniecznie patrzeĂą w obiektyw..koniecznie wykonaĂŚ obrĂłt plecami..ale caÂły czas nie tracÂąc kontaktu z obiektywem :lol2:
..a nie opuszczaĂŚ nieÂśmiaÂło gÂłowĂŞ :lol2:

To co ty robiÂłeÂś w czasie relacji :devil: ?? PrzecieÂż na poczÂątku byÂła gÂłoÂśniejsza nawet od Agatki :lol2:
..miaÂłem peÂłnÂą chatĂŞ goÂści :spiewa:
..a przy komputerze rozwydrzone 5-10 latki :devil:
..teraz nie mogê dojœÌ do ³adu :hmm:
ByliÂśmy blisko Âżycia w nieÂświadomoÂści, iÂż Agatka dokonaÂła wczoraj wypadu do Gniezna (najprawdopodobniej ;) ).
..gdyby nie wy udaÂłoby im siĂŞ ukryĂŚ fakt Âże Agatka ciĂŞÂżko pracowaÂła :neutral:
..na szczêœcie jest nas du¿o i ma³o rzeczy jest w stanie nam umkn¹Ì :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..''tak naprawdĂŞ'' trochĂŞ byÂło mĂŞczÂące i na pewno nie byÂło potrzebne w takie iloÂści :uhh:
..a co do dziewczyny z plakatu to rzeczywiÂście Agatka wyglÂąd juÂż ma..teraz tylko musimy przeĂŚwiczyĂŚ gwiazdorskie zachowania :]
..kiedy do gwiazdy zbliÂża siĂŞ facet z migawkÂą zachowywaĂŚ naleÂży takie pozy: :arrow:

..koniecznie patrzeĂą w obiektyw..koniecznie wykonaĂŚ obrĂłt plecami..ale caÂły czas nie tracÂąc kontaktu z obiektywem :lol2:
..a nie opuszczaĂŚ nieÂśmiaÂło gÂłowĂŞ :lol2:
MoÂżna wiedzieĂŚ czemu daÂłeÂś fotki akurat Jennifer :devil: ??

PrzecieÂż ona siĂŞ moÂże schowaĂŚ przy Agatce :P :P no, nie zupeÂłnie i nie dosÂłownie :spiewa: Ale chodzi mi o urodĂŞ :P a nie gabaryty :lol:

Obroty, uœmiechy, smichy-hihy :mhm: Ciekawe co Ty byœ robi³ jakby jakiœ facet podszed³ do Ciebie -na bezpieczn¹ wprawdzie odleg³oœÌ ale bez ³owa wyjaœnienia zacz¹³ pstrykaÌ fotki :mhm:

Ahh Agatka jest kiedy o niÂą chodzi taka nieÂśmiaÂła :P Jak ona to robi, Âże kiedy jest w telewizji jest taka energiczna i pewna siebie :) ??

..gdyby nie wy udaÂłoby im siĂŞ ukryĂŚ fakt Âże Agatka ciĂŞÂżko pracowaÂła :neutral:
W jednoÂści siÂła 8) My siĂŞzagapiliÂśmy to inni byli czujni 8)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:

MoÂżna wiedzieĂŚ czemu daÂłeÂś fotki akurat Jennifer :devil: ??
..bo moim zdaniem aktualnie to jest najbardziej bÂłyszczÂąca gwiazda :lol2:
..poczÂątkowo miaÂłem daĂŚ Paris Hilton..ale siĂŞ opamiĂŞtaÂłem :devil: :devil:
..poza tym Agatka ma w sobie coÂś z..nie chcĂŞ pisaĂŚ z Jennifer bo to by byÂło nie na miejscu ;) ..i mijaÂło siĂŞ z celem ;)
..wiĂŞc napiszĂŞ ..zresztÂą to widaĂŚ Âże ma w sobie coÂś z latynoski :P :szalony:
PrzecieÂż ona siĂŞ moÂże schowaĂŚ przy Agatce :P :P no, nie zupeÂłnie i nie dosÂłownie :spiewa: Ale chodzi mi o urodĂŞ :P a nie gabaryty :lol:
..u Agatki w przeciwieĂąstwie do Jennifer jest zachowana pewna wzorcowa proporcja :lol2: :tanczy:
Obroty, uœmiechy, smichy-hihy :mhm: Ciekawe co Ty byœ robi³ jakby jakiœ facet podszed³ do Ciebie -na bezpieczn¹ wprawdzie odleg³oœÌ ale bez ³owa wyjaœnienia zacz¹³ pstrykaÌ fotki :mhm:
..ja moÂże bym nie pozowaÂł tak jak gwiazdy na czerwonym dywanie :devil:
..ale ja bym siê cieszy³ w takiej sytuacji bo ja jestem w przeciwieùstwie do Agatki ¿¹dny s³awy i rozg³osu :D
Ahh Agatka jest kiedy o niÂą chodzi taka nieÂśmiaÂła :P Jak ona to robi, Âże kiedy jest w telewizji jest taka energiczna i pewna siebie :) ??
..to jest w³aœnie ta 'patowoœÌ' o dziwo w naszym po³o¿eniu :?
..choĂŚ za sprawÂą Agatki :]
..chciaÂłoby siĂŞ aby Agatka poÂłknĂŞÂła gwiazdorskiego bakcyla a ona w tej kwestii nawet siĂŞ uwstecznia ;(
..dlaczego :?:
..taka teÂż jest jedyna w swoim rodzaju i cudowna..ale mogÂłaby siĂŞ trochĂŞ na nas 'otworzyĂŚ' :)

..sam chyba nie wiem o co tak naprawdĂŞ mi chodzi :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze: MiÂłego zliczania zatem :lol2:
DziĂŞkujĂŞ :* Z takÂą dedykacjÂą caÂłkiem miÂło siĂŞ liczyÂło :P :P
Z reguÂły pisze siĂŞ o jedno tak naprawdĂŞ za daleko, ale tym razem chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ o 6 tak naprawdĂŞ za daleko :devil:
Ps. Black przestaĂą naduÂżywaĂŚ tej frazy bo siĂŞ Ciebie uczepi :rozglada: Mnie od samego czytania Twoich postĂłw siĂŞ uczepiÂła :rozglada:
Okay :D Nie bĂŞdĂŞ :D Bo tak naprawdĂŞ to brzmi to idiotycznie ;) Poza tym Agatka budowaÂła znacznie dÂłuÂższe zdania ode mnie, w zwiÂązku z czym to frazowanie byÂło znoÂśniejsze :P
Trudno bĂŞdzie zatem wyeliminowaĂŚ caÂłkowicie :mhm: WiĂŞc moÂże zastÂąpiĂŚ synonimami? :)
Raz a dobrze trzeba by by chociaÂż, oj trzeba :D sprĂłbowaĂŚ wyrazem oczu powiedzieĂŚ jej, Âżeby wiĂŞcej tego nie mĂłwiÂła :lol2: Podejrzewam, Âże by naprawdĂŞ nie mĂłwiÂła :lol2:
A jak siê dowiedzieli, ¿e my wiemy o weekendzie w pracy, to dali nam w niedzielê Agatkê na dwie relacje, ¿eby zamkn¹Ì nam jadaczki :devil: Przecie¿ jesteœmy nieobliczalni :devil:
O w³aœnie, w³aœnie :jupi: Ale bez przesadnej pró¿noœci, boÌ przecie¿ to, co reprezentuje sob¹ Agatka jest fenomenaln¹ przeciwwag¹ dla hamerykanskiej hollywoodzkiejh biesiadnej kaszany :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:O w³aœnie, w³aœnie :jupi: Ale bez przesadnej pró¿noœci, boÌ przecie¿ to, co reprezentuje sob¹ Agatka jest fenomenaln¹ przeciwwag¹ dla hamerykanskiej hollywoodzkiejh biesiadnej kaszany :lol2:
..a pomyœl sobie co by by³o gdyby t¹ wspania³oœÌ..przeciwagê jednak zwa¿yÌ razem z wysokobud¿etowym chorobliwym erotyzmem i kabotyùstwem :?: :lol2:
..wró¿ê ogromny sukces 8)

..dobrze - skoùczê ju¿..bo dojdzie do tego ¿e sam uwierzê w to ¿e sprawia³oby mi to radoœÌ ;)
..przecieÂż w gruncie rzeczy to takÂą jakÂą widzimy na codzieĂą AgatkÂą siĂŞzainteresowaliÂśmy :)
..jej geniuszem ..relacjami p³yn¹cymi z g³êbi serca..
..bez zmanierowania..
..bez pozy..tak Agatka jest najcudowniejsza :P :P :P :P
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Tak ci to nie przeszkadza Âże aÂż zliczyÂłeÂś wszystkie ''tak naprawdĂŞ" :devil: ??
:> ¯eby by³a jasnoœÌ nie prosi³a, a ¿yczy³a mi³ego zliczania - a to ró¿nica :rozglada:

Coraz ciekawsze propozycje naszej Agatce skÂładacie panowie :lol2:
Tak tu sobie szarÂżujecie, a nikt z Was nie zauwaÂżyÂł tego, Âże dzionek mija, a Agatki w TV nie byÂło :uhh: Jakie to do Was niepodobne :o
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
:> ¯eby by³a jasnoœÌ nie prosi³a, a ¿yczy³a mi³ego zliczania - a to ró¿nica :rozglada:
..ano tak :lol2:
..prosiÂł kto inny :lol2:
..ty tylko nam to umoÂżliwiÂłaÂś :lol2:
..sorry za wkopanie ciĂŞ w coÂś w czym miaÂłaÂś tak naprawdĂŞ poÂłowiczny udziaÂł :lol2: :*
..tak naprawdĂŞ to tylko sobie skÂładamy :lol2:
..Agatka na pewno nic o tych propozycjach nie wie :lol2:
..no ale te najciekawsze propozycje i tak zapewne przed nami :D
Tak tu sobie szarÂżujecie, a nikt z Was nie zauwaÂżyÂł tego, Âże dzionek mija, a Agatki w TV nie byÂło :uhh: Jakie to do Was niepodobne :o
..aleÂż zauwaÂżyliÂśmy :neutral:
..jak moglibyÂśmy nie zauwaÂżyĂŚ :)
..nie pisaliÂśmy o tym jednak bo czuliÂśmy Âże dziÂś pewnie bĂŞdzie o tym trzeba napisaĂŚ ;(
..ale jeszcze siĂŞ powstrzymam :neutral:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Drugi dzieĂą tygodnia, a Agatki jak nie byÂło, tak nie ma :mhm:

AleÂż to bardzo dobrze :tanczy: Agatka byĂŚ moÂże odpoczywa od pracy, od naszych palÂących spojrzeĂą, gÂłupawej krytyki :)

Normalnie bym kl¹³ jak szewc, a ja ani nie wygl¹dam dziœ na zdolnego do pasji :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Black - dobrze siĂŞ czujesz :>

..nie wiem, co ci strzeliÂło do gÂłowy :>
..jak to odpoczywa :mhm:
..no dobrze niech odpoczywa ale czy to jest dla nas akurat powĂłd do radoÂści :>
..my chyba powinniœmy cieszyÌ kiedy Agatka tyra jak (przepraszam za okreœlenie :stop: ) wó³ :rozglada:

..nie wiem jakÂą Ty masz..bÂądÂź moÂżesz mieĂŚ z tego satysfakcjĂŞ Âże Agatki z nami nie ma :uhh:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..Black - dobrze siĂŞ czujesz :>
Nigdy nie czuÂłem siĂŞ lepiej :D
..nie wiem, co ci strzeliÂło do gÂłowy :>
..jak to odpoczywa :mhm:
..no dobrze niech odpoczywa ale czy to jest dla nas akurat powĂłd do radoÂści :>
PowĂłd do radoÂści ogromny :D Po czasie odpoczynku (jeÂśli odpoczywa) Agatka wrĂłci do nas jeszcze piĂŞkniejsza, jeszcze bardziej energiczna ... sÂłowem: wspanialsza :)
..my chyba powinniœmy cieszyÌ kiedy Agatka tyra jak (przepraszam za okreœlenie :stop: ) wó³ :rozglada:
Z regu³y w takich dniach jak dzisiejszy, wczorajszy ... mam ochotê .... mówiê tvn24, ¿e ju¿ stacji nie potrzebujê i sobie odchodzê demonstracyjnie... nie mówi¹c nawet - Pa! :D Ot i wszystko! Foch :x ¯al, niepewnoœÌ, smutek, têsknota, z³oœÌ - same wyniszczaj¹ce emocje - po co siê z tym wi¹zaÌ? ;)
..nie wiem jakÂą Ty masz..bÂądÂź moÂżesz mieĂŚ z tego satysfakcjĂŞ Âże Agatki z nami nie ma :uhh:
Tylko takÂą, Âże Agatka na pewno (?) spĂŞdza ten wolny czas w gronie ludzi, z ktĂłrymi naprawdĂŞ dobrze i komfortowo siĂŞ czuje ... i zapewne vice versa :) A nam upodlonym tĂŞsknotÂą fanom pozostaje w cichoÂści zazdroÂściĂŚ i mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże do nas Agatka teÂż w koĂącu zatĂŞskni ;( I, Âże bĂŞdzie siĂŞ kiedyÂś rĂłwnieÂż w naszym towarzystwie dobrze bawiÂła ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

ZajrzaÂłaby w koĂącu do nas, tu na forum :lol2: Podejrzewam, Âże nie mogÂłaby siĂŞ z nami rozstaĂŚ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
..tak naprawdĂŞ to tylko sobie skÂładamy :lol2:
..Agatka na pewno nic o tych propozycjach nie wie :lol2:
..no ale te najciekawsze propozycje i tak zapewne przed nami :D
W to nie wÂątpiĂŞ :mhm: ale dziÂś coÂś panowie przystopowali :mhm: Pewnie z powodu braku muzy :uhh: Ale muza w koĂącu wrĂłci, a wraz z niÂą wrĂłci wena :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

ale dziÂś coÂś panowie przystopowali :mhm: Pewnie z powodu braku muzy :uhh: Ale muza w koĂącu wrĂłci, a wraz z niÂą wrĂłci wena :lol2:
..przystopowali bo nie wiem jak reszta ale ja..dla mnie tĂŞsknota jest wyniszczajÂąca ;(
..jedni czerpiÂą z niej inspiracjĂŞ..a ja wprost przeciwnie :roll:
..milknĂŞ..zator totalny jak w korku albo na czerwonym Âświetle ;(
Black Jack '62 pisze: Po czasie odpoczynku (jeÂśli odpoczywa) Agatka wrĂłci do nas jeszcze piĂŞkniejsza, jeszcze bardziej energiczna ... sÂłowem: wspanialsza :)
..uwierz mi Âże niczego nie pragnĂŞ bardziej :rydzyk:
..znĂłw mĂłc sÂłuchaĂŚ co nam ma do powiedzenia..obejrzeĂŚ w co jest ubrana..zobaczyĂŚ te bÂłyszczÂące oczki.. :)
..los jednak nie jest dla nas wcale Âłaskawy ;(

..rano doszedÂłem do wniosku Âże nie warto oglÂądaĂŚ tv bo nie bĂŞdzie i tak Agatki w zwiÂązku z zamieszaniem w Warszawie ktĂłre panuje jako jedyny temat ;(

..po poÂłudniu coÂś siĂŞ ruszyÂło ale to nie Agatka jest na stanowisku przed kamerÂą ;(
Z regu³y w takich dniach jak dzisiejszy, wczorajszy ... mam ochotê .... mówiê tvn24, ¿e ju¿ stacji nie potrzebujê i sobie odchodzê demonstracyjnie... nie mówi¹c nawet - Pa! :D Ot i wszystko! Foch :x ¯al, niepewnoœÌ, smutek, têsknota, z³oœÌ - same wyniszczaj¹ce emocje - po co siê z tym wi¹zaÌ? ;)
..no to co :?:
..teraz separacja aÂż w koĂącu rozwĂłd - nie chcĂŞ tego ;(
Tylko takÂą, Âże Agatka na pewno (?) spĂŞdza ten wolny czas w gronie ludzi, z ktĂłrymi naprawdĂŞ dobrze i komfortowo siĂŞ czuje ... i zapewne vice versa :) A nam upodlonym tĂŞsknotÂą fanom pozostaje w cichoÂści zazdroÂściĂŚ i mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże do nas Agatka teÂż w koĂącu zatĂŞskni ;( I, Âże bĂŞdzie siĂŞ kiedyÂś rĂłwnieÂż w naszym towarzystwie dobrze bawiÂła ;(
..ale jak ci bliscy Agatce ludzie mogÂą byĂŚ tak zaborczy Âże nie chcÂą nam jej oddaĂŚ :?: :lol2:
..trochĂŞ zrozumienia dla stĂŞsknionych fanĂłw :uwaga:
..to te¿ apel do szefów Agatki - jako jednych z wielu - mo¿e g³ównych - na liœcie podejrzanych o przyczynianie siê do nieobecnoœci Agatki :uwaga:
..my teÂż uwaÂżamy AgatkĂŞ za najcudowniejszÂą istotĂŞ na ziemi i teÂż chcemy siĂŞ niÂą cieszyĂŚ :plus:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:uhh: Serce pĂŞka kiedy siĂŞ do tego wÂątku zaglÂąda :uhh: Fani gdzieÂś przepadli :uhh: Obi tylko my wytrwaliÂśmy na posterunku :roll: Trzy dni bez Agatki to zdecydowanie za dÂługo :nie: Nie wiem jak inni, ale ja podpisujĂŞ siĂŞ pod apelem obieÂżyÂświata :plus:
obieÂżyÂświat pisze:..ale jak ci bliscy Agatce ludzie mogÂą byĂŚ tak zaborczy Âże nie chcÂą nam jej oddaĂŚ :?: :lol2:
..trochĂŞ zrozumienia dla stĂŞsknionych fanĂłw :uwaga:
..to te¿ apel do szefów Agatki - jako jednych z wielu - mo¿e g³ównych - na liœcie podejrzanych o przyczynianie siê do nieobecnoœci Agatki :uwaga:
..my teÂż uwaÂżamy AgatkĂŞ za najcudowniejszÂą istotĂŞ na ziemi i teÂż chcemy siĂŞ niÂą cieszyĂŚ :plus:
:uwaga: :uwaga: :uwaga:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::uhh: Serce pĂŞka kiedy siĂŞ do tego wÂątku zaglÂąda :uhh: Fani gdzieÂś przepadli :uhh: Obi tylko my wytrwaliÂśmy na posterunku :roll: Trzy dni bez Agatki to zdecydowanie za dÂługo :nie: Nie wiem jak inni, ale ja podpisujĂŞ siĂŞ pod apelem obieÂżyÂświata :plus:
..skutecznie apelowaliÂśmy :)

..ale temat jak najbardziej przygnĂŞbiajÂący :neutral:
..z powrotu jestem zadowolony..ale z tematu juÂż mniej :neutral:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Czw Cze 21, 2007 12:06 pm ]
..ojej :rozglada:
..dzis jestem sam :rozglada:
..okropne uczucie :(
..no tak..ale pewnie siĂŞ nikt nie spodziewaÂł Âże w kolejnym dniu protestu pielĂŞgniarek i rozpoczynajÂącego siĂŞ lada moment szczytu UE znajdzie siĂŞ miejsce na jakieÂś inne tematy :rozglada:

..a jednak siĂŞ znalazÂło :rozglada:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..nawet nie ma z kim opisaĂŚ 'fajowej' fryzurki Agatki ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..skutecznie apelowaliÂśmy :)

..ale temat jak najbardziej przygnĂŞbiajÂący :neutral:
..z powrotu jestem zadowolony..ale z tematu juÂż mniej :neutral:
SÂłyszaÂłem o tej sprawie - wstrzÂąsajÂąca ;(
ÂŻe teÂż znasz AnioÂł musi takimi szataĂąskimi sprawami siĂŞ zajmowaĂŚ ;(
..dzis jestem sam :rozglada:
..okropne uczucie :(
..no tak..ale pewnie siĂŞ nikt nie spodziewaÂł Âże w kolejnym dniu protestu pielĂŞgniarek i rozpoczynajÂącego siĂŞ lada moment szczytu UE znajdzie siĂŞ miejsce na jakieÂś inne tematy :rozglada:
Och! biedaku ;( Jak moÂżna byÂło dopuÂściĂŚ do takiej sytuacji :o Biedaczysko obieÂżyÂświat samiuteĂąki jak palec peÂłniÂł straÂż na posterunku, a inni ... a ja :hmm: obi - moÂżesz byĂŚ z siebie dumny :) To jedyne sÂłowa otuchy, jakie mi w tej chwili przychodzÂą do gÂłowy ;)
..nawet nie ma z kim opisaĂŚ 'fajowej' fryzurki Agatki ;(
MoÂże to i lepiej ... :xx:

A jak tam dziÂś siĂŞ ma sprawa o kryptonimie ''tak naprawdĂŞ''? :D
ODPOWIEDZ