..zliczyÂłem tylko dlatego Âże DÂżastina o to prosiÂłamarcinkowsky pisze:Tak ci to nie przeszkadza Âże aÂż zliczyÂłeÂś wszystkie ''tak naprawdĂŞ" :devil: ??

..nie mogÂłem jej odmĂłwiĂŚ i uczyniĂŚ przykroÂści

..nieskromnie stwierdziÂłJa -chyba jako jedyny nie bĂŞdĂŞ liczyÂł wcale :nie: relacja byÂła Âświetna kompletna a Agatka wyglÂądaÂła wczoraj jak dziewczyna..... z plakatu z pisma o modzie![]()
moim zdaniem nie ma na co narzekaĂŚ
![]()
Tylko zachwycaĂŚ siĂŞ i zachwycaĂŚ :szalony:

..przecieÂż wszyscy siĂŞ zachwycajÂą

..''tak naprawdĂŞ'' trochĂŞ byÂło mĂŞczÂące i na pewno nie byÂło potrzebne w takie iloÂści :uhh:
..a co do dziewczyny z plakatu to rzeczywiÂście Agatka wyglÂąd juÂż ma..teraz tylko musimy przeĂŚwiczyĂŚ gwiazdorskie zachowania :]
..na pierwszÂą lekcjĂŞ wybraÂłem pozowanie do zdjĂŞĂŚ :]
..kiedy do gwiazdy zbliÂża siĂŞ facet z migawkÂą zachowywaĂŚ naleÂży takie pozy:

..koniecznie patrzeĂą w obiektyw..koniecznie wykonaĂŚ obrĂłt plecami..ale caÂły czas nie tracÂąc kontaktu z obiektywem

..a nie opuszczaĂŚ nieÂśmiaÂło gÂłowĂŞ

..miaÂłem peÂłnÂą chatĂŞ goÂści :spiewa:To co ty robiÂłeÂś w czasie relacji :devil: ?? PrzecieÂż na poczÂątku byÂła gÂłoÂśniejsza nawet od Agatki![]()
..a przy komputerze rozwydrzone 5-10 latki :devil:
..teraz nie mogê dojœÌ do ³adu :hmm:
..gdyby nie wy udaÂłoby im siĂŞ ukryĂŚ fakt Âże Agatka ciĂŞÂżko pracowaÂłaByliÂśmy blisko Âżycia w nieÂświadomoÂści, iÂż Agatka dokonaÂła wczoraj wypadu do Gniezna (najprawdopodobniej).

..na szczêœcie jest nas du¿o i ma³o rzeczy jest w stanie nam umkn¹Ì :tanczy: