Beznadziejne sÂą te skrĂłty. Prawie nic nowego siĂŞ nie dowiedziaÂłem i jak siĂŞ na nie trafi, to raczej przypadkowo. Kurier przecieÂż jest co godzinĂŞ jakby ktoÂś nie mĂłgÂł wytrzymaĂŚ do 15.00. A ta gra aktorska z tym bieganiem to masakra. WidaĂŚ, Âże siedzi caÂły poddenerwowany i czeka na sygnaÂł kiedy ma wstaĂŚ pobiec.kwiatek pisze: Adamczyka za bardzo nie lubie i tak sobie pomyÂślaÂłem ciekawe co by byÂło gdyby tak biegÂł jak na poczaÂłtku sktĂłtu i nagle boom!!! na ziemie !!!
Nie przypominam sobie takiego zdarzenia. Prowadzi³ Panoramê (g³ównie wydania o 9.00 i 11.00) i by³ jej dziennikarzem, a potem przeszed³ do Wiadomoœci, ale jako redaktor wydaù i czasami lektor.kwiatek pisze: a pmietacie jak Kozak prowadzi³ Wiadomoœci??
Wieloletni korespondent TVP w Moskwie. Wydaje mi siê, ¿e jeszcze pracowa³ w "Dzienniku TV" (wtedy by³o takie gadania do zdjêcia danego miasta). Zakoùczy³ pracê po jakiejœ aferze szpiegowskiej miêdzy Polsk¹ i Rosj¹ i razem z Parchimowicz wrócili do Polski. (ktoœ mi to mówi³, nie wiem czy to wiarygone). Laskowski zadomowi³ siê w Panoramie Potem zosta³ dyrektorem radiowej "3", a przez krótki czas moskiewskim korespondentem by³ Wiktor Bater z Polskiego Radia. Kiedy ten przeszed³ do TVN zast¹pi³ go Jan RóŸd¿yùski. Pocz¹tkowo te¿ jako Polskie Radio, nied³ugo potem TVP.kwiatek pisze: PS>1. Co to za jeden Witold Laskowski
Obecnie jego kontrakt siĂŞ skoĂączyÂł i od jakiegoÂś czasu z Moskwy nadaje Grzegorz Kozak.