Black Jack '62 pisze:obieÂżyÂświat pisze:..Black - dobrze siĂŞ czujesz :>
Nigdy nie czuÂłem siĂŞ lepiej
Masz zmienne nastroje, ale ³atwo przystosowujesz siê do sytuacji. Nadtoœ roztargniony :> Masz nastroje zmienne niczym kobieta w ci¹¿y :> Wiem coœ o tym... z autopsji - ¿e tak powiem
PowĂłd do radoÂści ogromny

Po czasie odpoczynku (jeÂśli odpoczywa) Agatka wrĂłci do nas jeszcze piĂŞkniejsza, jeszcze bardziej energiczna ... sÂłowem: wspanialsza
Ludzie :o WÂśrĂłd nas Âżyje prorok :o :rydzyk:
I zgroza ciszy ze strony Agatty w koĂącu przerwana :rydzyk:
maxxx pisze:Znow jakiœ taki mroczny temat-ale có¿ zrobiÌ :stop:
Panowie, Nie wybrzydzaĂŚ i o patologiach trzeba mĂłwiĂŚ gÂłoÂśno, zwÂłaszcza tak rzetelnie i uczciwie, Âżeby mĂłc z nimi(patologiami) walczyĂŚ :] I wielka w tym rola mediĂłw
Dla tych, ktĂłrzy sÂłyszeli i dla tych, ktĂłrzy nie mieli przyjemnoÂści

Dosadnie opowiedziane relacje, mimo nieprzyjemnego tematu z przyjemnoÂściÂą wysÂłuchane
Nie podoba - takie okreÂślenie w kontekÂście Agatki w ogĂłle w mojej ÂświadomoÂści nie funkcjonuje :nie: Ale, jeÂśli mĂłgÂłbym wybieraĂŚ, to wolĂŞ bardziej tradycyjne uczesania

Hm... hmmm a co z marynarami?
Do cytatu: No tak

JesteÂś w koĂącu zaÂżartym tradycjonalistÂą
Ale i mnie ten wczorajszy dziwloÂąg na gÂłowie Agatty przypadÂł bardzo do gustu :lol2
:> ¯eby by³a jasnoœÌ nie prosi³a, a ¿yczy³a mi³ego zliczania - a to ró¿nica :rozglada:
Jest ró¿nica, owszem, ale taka, ¿e to by³o czynne zachêcanie do wyliczania
Pytanie :> Czy Agatta przybywaÂła na jakimÂś odwyku :mhm: ''Tak naprawdĂŞ'' nie padaÂło wczoraj ni raza, dziÂś tak samo :o :brawa: